اين سرعت سرويس شما يه کم شک برانگيزه چون 128 ديگه نهايت سرعتش 14 يا 15 اونم به صورت لحظه اي و نه متناوبه و بالاتر از اين حد اصلا براش تو سرويس هاي داتک تعريف نشده. اوضاع سرعتي شما مثل 256 ي مي مونه که دچار مشکل کمبود پهناي باند شده باشه و بين 5 تا 24 در نوسان باشه (بلاشو من کشيدم، اونم 2 بار @_@)!
خب اين سايت ها براي تست همينجوري سرعت خوبند ولي به نظر من دانلود فايل خودش بهترين راه براي تست کردن سرعته که چقدر نوسان داره و چه اندازه است. من هم از فلش گت استفاده مي کنم و هم از DAP که البته فلش گت من خيلي قديميه و سرعت توش زياد بالا و پايين ميشه ولي سرعت تو دانلود اکسلريتر يکنواخت تره (البته بازم ميگم که فلش گت من واقعا آنتيکه و شايد به همين دليل اينجوري ميشه). حالا اگه سروري که داريد ازش دانلود ميکنيد خودش مشکل نداشته باشه و سرعت شما هم درست باشه، بايد نمودار دانلود يکنواختي داشته باشيد (چه با دانلود منيجر و چه به صورت معمولي). مثلا ببينيد، وقتي سرعت درسته و باند لازم تأمين شده و مشکلي نيست، نمودار سرعت در برنامه ي BW Meter (يا DU Meter) اين شکلي خواهد بود:
(هيچ يادم نميره روزي رو که سرعت شيخ فضل الله درست شد و من چه شب رويايي رو پشت سر گذاشتم، الان ولي ديگه نمودار سرعتم به اين خوشگلي و يک نواختي نيست
)
ولي اگه مشکل کمبود پهناي باند داشته باشيد اونوقت مي بينيد که نمودار سرعت دانلودتون يک همچين چيز فاجعه اي خواهد شد:
اون ساعت هايي که سرعتتون خوب ميشه، ساعت هاي خلوتيه (منم وقتي مشکل داشتم فقط در اون ساعت ها سرعتم قابل قبول ميشد و بقيه ي روز افتضاح بود) پس ميشه نتيجه گرفت که منطقه تون شلوغه و اگه تعداد کاربران اون منطقه بيشتر بشه و کسي هم اقدامي براي افزايش ظرفيت باند اون مرکز نکنه اين نوسانات به مرز جنون ميرسه (مثل نمودار زير - اينا تجربه هاي سرعتي شخصيه #_#):
(چي کشيدم تو اين زمان، 256 داشته باشي ولي با 2 کيلوبايت دانلود کني و آخر سرم مجبور شي بري سراغ همون دايل آپ
)
ان شالله که براي شما به اين سوميه نميکشه و درست ميشه. البته تو عيد اگر همه ي هم منطقه اي هاي شما تهران مونده باشند و 24 ساعته هم در حال دانلود باشند و چون خط ها share شده است و اين حرف ها، احتمالا نوسانات سرعت بيشري رو خواهيد داشت.