• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
والا باید از تو دفترچه مودمت ببینی صفحه کانفیگش کجاست. معمولا اگه USB باشه باید بری توی همون برنامه ای که نصبش کردی و اونجا میشه تنظیمش کرد و اگه هم LAN باشه باشد برای توی این صفحه : http://192.168.1.1 یا http://10.0.0.1 یا آدرس هایی شبیه این ولی دقیقش تو دفترچه مودمت هست.

بچها من هر کاری کردم سايت رسمی SIEMENSرو واسه آپديت کردم فريم ور پيدا نکردم کسی بلد نيست؟
راستی يه عکس ميزارم که يه پيقام وقتی مودم رو روشن ميکنم ميگه که کانکشن يا مهدود شده يا در دسترت نيست!!!!!کسی ميدونه چيکار بايد کرد؟
4g8uw7n.jpg

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
همیلتون جان .. من همیشه میام اینجا ، یکی از چیزایی که چک می کنم اینه که مشکل تو حل شد یا نه ... به جون خودم ...
consoling2.gif

قطع و وصلي ها همچنان ادامه داره.چند دقيقه وصل ميشه بعد نيم ساعت قطع ميشه و اين قصه همچنان ادامه دارد....:blink: :blink:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
قطع و وصلي ها همچنان ادامه داره.چند دقيقه وصل ميشه بعد نيم ساعت قطع ميشه و اين قصه همچنان ادامه دارد....:blink: :blink:
نه انصافا این چند روزه حق داشتی ... منم مشکل دارم بین ظهر تا عصر ... ولی جالب اینکه فقط توی همین بازه زمانی ... یعنی بعدش و قبلش خوبه ، اما این ساعت مشکل داره ...
hanghead.gif

من پشتیبانی زنگ می زنم و طبیعتا میگه که مشکل داریم و خیلی زود حل میشه ... امیدوارم قضیه موقتی باشه ...
164.gif

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
کسی می دونه چرا ADSL در اصفهان اینقدر گرونه ؟؟؟ یعنی ارزون تر نمیشه؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
نه انصافا این چند روزه حق داشتی ... منم مشکل دارم بین ظهر تا عصر ... ولی جالب اینکه فقط توی همین بازه زمانی ... یعنی بعدش و قبلش خوبه ، اما این ساعت مشکل داره ...
hanghead.gif

من پشتیبانی زنگ می زنم و طبیعتا میگه که مشکل داریم و خیلی زود حل میشه ... امیدوارم قضیه موقتی باشه ...
164.gif
اونطور كه پيگيري كردم مشكل قطعي هاي شاتل تو مركز دانشگاه مربوط به تجهيزات و امكانات خود شاتل هست و گناه اين همه اختلال را نميتوان فقط به گردن مخابرات انداخت.البته خودشون هم تا حدودي به اين قضيه معترف هستند.
به نظر شما كسي براي كاربران اينترنت پرسرعت ارزشي قايل هست؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کسی می دونه چرا ADSL در اصفهان اینقدر گرونه ؟؟؟ یعنی ارزون تر نمیشه؟
مگه قیمتا چطوریه ؟
چه شرکتایی اونجا ADSL میدن ؟

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
مگه قیمتا چطوریه ؟
چه شرکتایی اونجا ADSL میدن ؟

مثلاً نمایندگی داتک در اصفهان ( پرنیان نت ) و نمایندگی پارس آلاین دذ اصفهان تنها شرکت هایی هستند که بدون محدودیت حجمی ADSL میدن که اونها هم قیمت هر سرویسشون 14-10 هزارتومان گرانتر از تهران هست . 128 رو میدن 36.500 ماهی !!

بقیه شرکت ها هم که محدودیت دانلود دارن مثل ندا گستر و .... که به درد نمی خوره

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
بچها من هر کاری کردم سايت رسمی SIEMENSرو واسه آپديت کردم فريم ور پيدا نکردم کسی بلد نيست؟
راستی يه عکس ميزارم که يه پيقام وقتی مودم رو روشن ميکنم ميگه که کانکشن يا مهدود شده يا در دسترت نيست!!!!!کسی ميدونه چيکار بايد کرد؟
منم همین 4-5 روز پیش با کمک بچه های همینجا مودممو کانفیگ کردم!!!یادته که؟

البته با کلی صحیح و خطا :دی

این مشکلتم فکر کنم برای اینه که توی نتورک پراپرتیس و تب اوتنتیکیشن و بع پراپرتیس اونجا رفتی یه چیزی نوشتی که محدود شده

اصلا من کلا قسمت اوتنتیکشن خودم رو غیر فعال کردم و نیازی اصلا به اون نیست

حالا موضوع مهم توی همون نتورک پراپرتیس تب جنرال برای tcp توی پراپرتیسش باید آیپی تعریف کنی 192.168.1.2 و اوکی کن.
بعد توی مرورگر 192.168.1.1 تایپ کن و مودم رو کانفیگ کن

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
منم همین 4-5 روز پیش با کمک بچه های همینجا مودممو کانفیگ کردم!!!یادته که؟

البته با کلی صحیح و خطا :دی

این مشکلتم فکر کنم برای اینه که توی نتورک پراپرتیس و تب اوتنتیکیشن و بع پراپرتیس اونجا رفتی یه چیزی نوشتی که محدود شده

اصلا من کلا قسمت اوتنتیکشن خودم رو غیر فعال کردم و نیازی اصلا به اون نیست

حالا موضوع مهم توی همون نتورک پراپرتیس تب جنرال برای tcp توی پراپرتیسش باید آیپی تعریف کنی 192.168.1.2 و اوکی کن.
بعد توی مرورگر 192.168.1.1 تایپ کن و مودم رو کانفیگ کن

ببين اين آدرس که دادی رو که ميرم صفحه مال مودم مياد اما من فقط ميتونم نگاه کنم نميتونم تغيير بدم تا هم ميزانم آپديت يه refresh ميشه فقط!چيکار بايد بکنم؟در مورد اون محدود کردن ميشه توضيح بدی چيکار کنم درست بشه؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ببين اين آدرس که دادی رو که ميرم صفحه مال مودم مياد اما من فقط ميتونم نگاه کنم نميتونم تغيير بدم تا هم ميزانم آپديت يه refresh ميشه فقط
منظورت اینه؟ 192.168.1.1

خب یوزر و پسورد ادمین/ادمین زدی؟
اگر آره خب بعدش برو توی Quick Setup یا ادونسد ستاپ >> Wan و یه یکی ادد کن

در مورد اون محدود کردن ميشه توضيح بدی چيکار کنم درست بشه؟

نتورک پراپرتیس << اتونتیکشن(تب) ........حالا تیک اولی رو بردار که کلش دیزیبل بشه

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
پس بهترین راه تست سرعت چیه ؟ همین فلش گت رو میشه اعتماد کرد ؟

من مخابرات شهید ایت هستیم
نمیدونم شلوغه یا نه
امروز مثل این که درست شده .. با فلش گت از 9 تا 18 نوسان داشت .. خوبه
تورنت هم تا 12 رفت ولی حدودا روی 9 بود

اینطوری بمونه من راضی ام ..
چند روز پیش سرویسم کرد .. روی 5 تا 8 بود

شبا بعد 12 خوبه .. صبح هم خوبه و نوسان کمه و اگه نوسان هم داره رو به بالا هست یعنی 10 به بالا نوسان داره

صبح جمعه رو یادم نمیره .. چند ساعتی بود با 22 دانلود داشتم .. برای بقیه هم اینطور بود ؟

اين سرعت سرويس شما يه کم شک برانگيزه چون 128 ديگه نهايت سرعتش 14 يا 15 اونم به صورت لحظه اي و نه متناوبه و بالاتر از اين حد اصلا براش تو سرويس هاي داتک تعريف نشده. اوضاع سرعتي شما مثل 256 ي مي مونه که دچار مشکل کمبود پهناي باند شده باشه و بين 5 تا 24 در نوسان باشه (بلاشو من کشيدم، اونم 2 بار @_@)!

خب اين سايت ها براي تست همينجوري سرعت خوبند ولي به نظر من دانلود فايل خودش بهترين راه براي تست کردن سرعته که چقدر نوسان داره و چه اندازه است. من هم از فلش گت استفاده مي کنم و هم از DAP که البته فلش گت من خيلي قديميه و سرعت توش زياد بالا و پايين ميشه ولي سرعت تو دانلود اکسلريتر يکنواخت تره (البته بازم ميگم که فلش گت من واقعا آنتيکه و شايد به همين دليل اينجوري ميشه). حالا اگه سروري که داريد ازش دانلود ميکنيد خودش مشکل نداشته باشه و سرعت شما هم درست باشه، بايد نمودار دانلود يکنواختي داشته باشيد (چه با دانلود منيجر و چه به صورت معمولي). مثلا ببينيد، وقتي سرعت درسته و باند لازم تأمين شده و مشکلي نيست، نمودار سرعت در برنامه ي BW Meter (يا DU Meter) اين شکلي خواهد بود:

219414.jpg

(هيچ يادم نميره روزي رو که سرعت شيخ فضل الله درست شد و من چه شب رويايي رو پشت سر گذاشتم، الان ولي ديگه نمودار سرعتم به اين خوشگلي و يک نواختي نيست
164.gif
)

ولي اگه مشکل کمبود پهناي باند داشته باشيد اونوقت مي بينيد که نمودار سرعت دانلودتون يک همچين چيز فاجعه اي خواهد شد:

252544.jpg

اون ساعت هايي که سرعتتون خوب ميشه، ساعت هاي خلوتيه (منم وقتي مشکل داشتم فقط در اون ساعت ها سرعتم قابل قبول ميشد و بقيه ي روز افتضاح بود) پس ميشه نتيجه گرفت که منطقه تون شلوغه و اگه تعداد کاربران اون منطقه بيشتر بشه و کسي هم اقدامي براي افزايش ظرفيت باند اون مرکز نکنه اين نوسانات به مرز جنون ميرسه (مثل نمودار زير - اينا تجربه هاي سرعتي شخصيه #_#):

219409.jpg

(چي کشيدم تو اين زمان، 256 داشته باشي ولي با 2 کيلوبايت دانلود کني و آخر سرم مجبور شي بري سراغ همون دايل آپ
obm.gif
)

ان شالله که براي شما به اين سوميه نميکشه و درست ميشه. البته تو عيد اگر همه ي هم منطقه اي هاي شما تهران مونده باشند و 24 ساعته هم در حال دانلود باشند و چون خط ها share شده است و اين حرف ها، احتمالا نوسانات سرعت بيشري رو خواهيد داشت.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
جهت اطلاع رساني:
امروز هم شاتل از صبح تا ظهر ساعت 1 بعدازظهر قطع بود.الان هم كه وصل هستم افت سرعت كاملا مشهوده و Pocket Lost داره.
شركتهاي ديگه به كاربرانشون يه جور عيدي ميدن اينها هم اينجوري به ما عيدي ميدن.با قطع و وصلي هاي مكرر و افت سرعت و اعصاب خوردكني...........

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خب پس منم که داتک دارم اعلام مي دارم اين لينک منو کشت امروز (البته از اول هفته همينطوره ولي امروز بدتر شده) از بس که قطع شد، نميدونم برنامه اي هست که خودش اتوماتيک براي اين قطع شدن ها توليد لاگ کنه يا نه ولي من از بس حرصم دراومده خودم نشستم از اول هفته قطعي هاي لينکمو مو نوشتم تا حالا، نگاه کنيد و لطفا يک شيرزن يا جوانمردي بگه دليل اين همه قطعي هاي لينک من بدبخت چيه آخه (خودشون ميگن اين مال وقتيه که سروراشون ريفرش ميشه ولي من نمي فهمم اين چه ريفرش شدنيه که فقط براي من اتفاق ميفته
blink.gif
؟!):

فهرست قطعي هاي لينک بنده در روز 4 شنبه، 23 اسفند 1385 تا اين لحظه!!

14/03/2007 1.27PM
14/03/2007 3.11PM
14/03/2007 4.47PM
14/03/2007 5.08PM
14/03/2007 5.50PM
14/03/2007 6.13PM

و احتمالا تا شب همچنان نهضت ادامه دارد
wacko.gif

اينم لست بقيه ي قطع و وصل شدن هاي لينک بنده از تاريخ 20 اسفند 85 تا فهرست بالا!

11/03/2007 5.38PM
12/03/2007 12.19AM
12/03/2007 11.42AM
12/03/2007 7.32PM
12/03/2007 9.11PM
13/03/2007 9.05AM
13/03/2007 11.21AM
13/03/2007 11.57AM
13/03/2007 5.49PM
13/03/2007 9.45PM
13/03/2007 11.25PM

يکي به من بگه اين قطع شدن ها براي چيه آخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
gaah.gif

پ.ن. منطقه ي شيخ فضل الله
obm.gif

؟؟؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
بازم قطع شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14/03/2007 6.40PM

حالا مگه وصل ميشه؟!!

يک دقيقه گذشت، هيچ اتفاقي نيفتاد ×_×

حالا وصل شد.

يکي به داد من برســــــــــــــه، برم يقه ي کيو بگيرم که اين مشکل منو حل کنه؟ اصلا به کي مربوط ميشه؟ داتک، مخابرات، مودم، کابل، پريز، آب و هوا، اداره ي برق، شب عيد، چهارشنبه سوري
4812.gif

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
اين سرعت سرويس شما يه کم شک برانگيزه چون 128 ديگه نهايت سرعتش 14 يا 15 اونم به صورت لحظه اي و نه متناوبه و بالاتر از اين حد اصلا براش تو سرويس هاي داتک تعريف نشده. اوضاع سرعتي شما مثل 256 ي مي مونه که دچار مشکل کمبود پهناي باند شده باشه و بين 5 تا 24 در نوسان باشه (بلاشو من کشيدم، اونم 2 بار @_@)!

خب اين سايت ها براي تست همينجوري سرعت خوبند ولي به نظر من دانلود فايل خودش بهترين راه براي تست کردن سرعته که چقدر نوسان داره و چه اندازه است. من هم از فلش گت استفاده مي کنم و هم از DAP که البته فلش گت من خيلي قديميه و سرعت توش زياد بالا و پايين ميشه ولي سرعت تو دانلود اکسلريتر يکنواخت تره (البته بازم ميگم که فلش گت من واقعا آنتيکه و شايد به همين دليل اينجوري ميشه). حالا اگه سروري که داريد ازش دانلود ميکنيد خودش مشکل نداشته باشه و سرعت شما هم درست باشه، بايد نمودار دانلود يکنواختي داشته باشيد (چه با دانلود منيجر و چه به صورت معمولي). مثلا ببينيد، وقتي سرعت درسته و باند لازم تأمين شده و مشکلي نيست، نمودار سرعت در برنامه ي BW Meter (يا DU Meter) اين شکلي خواهد بود:

219414.jpg

(هيچ يادم نميره روزي رو که سرعت شيخ فضل الله درست شد و من چه شب رويايي رو پشت سر گذاشتم، الان ولي ديگه نمودار سرعتم به اين خوشگلي و يک نواختي نيست
164.gif
)

ولي اگه مشکل کمبود پهناي باند داشته باشيد اونوقت مي بينيد که نمودار سرعت دانلودتون يک همچين چيز فاجعه اي خواهد شد:

252544.jpg

اون ساعت هايي که سرعتتون خوب ميشه، ساعت هاي خلوتيه (منم وقتي مشکل داشتم فقط در اون ساعت ها سرعتم قابل قبول ميشد و بقيه ي روز افتضاح بود) پس ميشه نتيجه گرفت که منطقه تون شلوغه و اگه تعداد کاربران اون منطقه بيشتر بشه و کسي هم اقدامي براي افزايش ظرفيت باند اون مرکز نکنه اين نوسانات به مرز جنون ميرسه (مثل نمودار زير - اينا تجربه هاي سرعتي شخصيه #_#):

219409.jpg

(چي کشيدم تو اين زمان، 256 داشته باشي ولي با 2 کيلوبايت دانلود کني و آخر سرم مجبور شي بري سراغ همون دايل آپ
obm.gif
)

ان شالله که براي شما به اين سوميه نميکشه و درست ميشه. البته تو عيد اگر همه ي هم منطقه اي هاي شما تهران مونده باشند و 24 ساعته هم در حال دانلود باشند و چون خط ها share شده است و اين حرف ها، احتمالا نوسانات سرعت بيشري رو خواهيد داشت.

مرسی
در مشکوک بودن خطم شکی نیست .. !!
موارد دیگه ای هم پیش اومده ولی موارد مثبت هست !!

اینا موقع ثبت ایدی من یکم ناشی بودن

سرعتم از دیروز ظهر بدون کوچکترین نوسان بوده تا الان .. یعنی کمترین سرعتم 11 و خورده ای و تا 22 هم بالا رفته
منم صدام در نمیاد .. الان راضی ام
با دانلودر خود اینترنت اکسپلورر از راپید شر هم دان می کنم بالا 11 12 هست .. جالبه اولش که شروع میشه مینویسه 66 و مثل برق دانلود میکنه چند ثانیه بعد کم کم میاد پایین تا دقیق روی 11 گیر میکنه و تا اخر دانلود میشه ..
بدون کوچکترین قطعی !
دو سه روز پیش چند تا قطعی داشتم ولی فعلا چش نزنم خوبه

دیروز فقط دو تا فیلم 150 مگی از سرور فری دانلود کردم که ریزوم هم نداشت ! قطعی هم نبود دیگه که تا اخر دان شده

از تورنت هم خوب میگیره .. نموردار حدودا روی 12 هست ولی فلش گت همیشه نوسانش میره بالا تا 22
اون لحظه که میره 22 فقط باید ببینی چطور پر میشه .. خیلی حال میده

الان همینطور که دارم حساب می کنم 100 مگ رو تو دو ساعت و نیم (چند دقیقه اینور اونور) میگیرم
البته سرور مجانی ها .. رو یه سرور خوب تست نکردم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
جهت اطلاع رساني:
امروز هم شاتل از صبح تا ظهر ساعت 1 بعدازظهر قطع بود.الان هم كه وصل هستم افت سرعت كاملا مشهوده و Pocket Lost داره.
شركتهاي ديگه به كاربرانشون يه جور عيدي ميدن اينها هم اينجوري به ما عيدي ميدن.با قطع و وصلي هاي مكرر و افت سرعت و اعصاب خوردكني...........

14/03/2007 6.40PM

حالا مگه وصل ميشه؟!!

حالا وصل شد.

يکي به داد من برســــــــــــــه، برم يقه ي کيو بگيرم که اين مشکل منو حل کنه؟ اصلا به کي مربوط ميشه؟ داتک، مخابرات، مودم، کابل، پريز، آب و هوا، اداره ي برق، شب عيد، چهارشنبه سوري
4812.gif
منم دقیقا بین 12 ظهر تا نزدیکای 3 مشکل داشتم ولی بعدش خوب شد ...

ظاهرا کلا وضع قاطی شده اندکی و از منطقه و شرکت گذشته ...
dwarf.gif

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
منظورت اینه؟ 192.168.1.1

خب یوزر و پسورد ادمین/ادمین زدی؟
اگر آره خب بعدش برو توی Quick Setup یا ادونسد ستاپ >> Wan و یه یکی ادد کن

نتورک پراپرتیس << اتونتیکشن(تب) ........حالا تیک اولی رو بردار که کلش دیزیبل بشه

آهن ايول نکته اينجاست که من يوزر و پسّورد ندارم!از کجا بايد بيارم؟:D اين نتورک پراپرتيز که ميگی برم روی کانکشن که مال لن هستش يا اونی که باهاش کانکت ميشم؟
من بدبخت سرويسم رو عوض کردم رانژه اون قبلی رو برداشتن مال جديد رو گذشتن اما اون چراقdsl link ثابت نميشه!!!!يه پولی دادن به مامور مخابرات که فردا از مخابرت تا دم خونمون رو چک کنه به نظره شما مشکل از کجاست؟
254.gif

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
آهن ايول نکته اينجاست که من يوزر و پسّورد ندارم!از کجا بايد بيارم؟:D اين نتورک پراپرتيز که ميگی برم روی کانکشن که مال لن هستش يا اونی که باهاش کانکت ميشم؟
من بدبخت سرويسم رو عوض کردم رانژه اون قبلی رو برداشتن مال جديد رو گذشتن اما اون چراقdsl link ثابت نميشه!!!!يه پولی دادن به مامور مخابرات که فردا از مخابرت تا دم خونمون رو چک کنه به نظره شما مشکل از کجاست؟
254.gif

یوزر رو بزن admin و پسوردم بزن admin

پراپرتیز هم مال local area connection رو برو
اونی که مودمت بهش وصله .. الان مودمت رو زدی به لن دیگه ؟

چراغ رو روشن نمیشه مشکل از مخابراته .. اینا بار اولشون نیست اوسکل بازی در میارن
بهشون بگو خطت رو روی یه پورت دیگه رانژه کنن چون خرابی پورت توی مخابرات اینجا زیاد پیش میاد

منم همین مشکل رو داشتم که با تعویض پورت حل شد

البته مودم من ایسوز بود و چراغ روشن میشد و خاموش میشد
و چشمک نمیزد تا دوباره ثابت بمونه
مودم شما رو نمیدونم چطوره

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
یوزر رو بزن admin و پسوردم بزن admin

پراپرتیز هم مال local area connection رو برو
اونی که مودمت بهش وصله .. الان مودمت رو زدی به لن دیگه ؟

چراغ رو روشن نمیشه مشکل از مخابراته .. اینا بار اولشون نیست اوسکل بازی در میارن
بهشون بگو خطت رو روی یه پورت دیگه رانژه کنن چون خرابی پورت توی مخابرات اینجا زیاد پیش میاد

منم همین مشکل رو داشتم که با تعویض پورت حل شد

البته مودم من ایسوز بود و چراغ روشن میشد و خاموش میشد
و چشمک نمیزد تا دوباره ثابت بمونه
مودم شما رو نمیدونم چطوره

مرسی دوست عزيز از راهنماييت آخه چند روز پيش دم در خونمون رو ميکندن!ميترسم يهPCM يا يه فيبر نوری چيزی گذشته باشن!!!!!!!:(

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

14/03/2007 6.40PM

حالا مگه وصل ميشه؟!!

حالا وصل شد.

4812.gif
پرشیانا جان ظاهرا مشکل از منطقه مخابراتی شماست چون اینجا یکی دوبار وفقط لینک ریست شد و دیروز هم 10 دقیقه ای اختلال داست.

بالا