Dark Knight
مدیر بازنشسته
Adsl منطقه شيخ فضل الله از سوی داتک الان در چه وضعی هست
کمر'مون شکست از دست این پارس آنلاين

کمر'مون شکست از دست این پارس آنلاين

Adsl منطقه شيخ فضل الله از سوی داتک الان در چه وضعی هست![]()
کمر'مون شکست از دست این پارس آنلاين![]()
به همون افتضاحی پارس البته....![]()
ولی داتک بدجور اذيت کرد من رو :د تو این منطقه ما سرعت داونلود بين 1 تا 5 بود [ سرويس 256 ] / لود صفحات هم که ديگه هيچی![]()
در مورد سوال اولت که یکی از دوستای من منطقه مخابراتیشون همون طرفا بود پیش شماره (7742) و مشکلی نداشت و داتک استفاده میکنه. دوم اینکه دوست عزیز متاسفانه در حال حاضر هیچ شرکتی اجازه دادن اینترنت پرسرعت بالای 128 رو به کاربر خونگی نداره! یعنی شما نهایتا میتونی 128 بگیری. اگر این قانون اجرا نمیشد شما میتونستی با این میزان هزینه ای که میخوای بکنی (50 تومن در ماه) نه تنها 256 بگیری بلکه 512 داتک رو هم میتونستی بدون محدودیت دانلود بگیری! ولی متاسفانه فعلا که اینطوریه. 512 داتک الان 51000 تومنه. من خودم از این سرویسشون استفاده میکنم و راضی هم هستم.
درباره اتصال بیشتر از 2 کامپیوتر هم شما باید از سرویس D2 استفاده کنی که قیمت بالاتری نسبت به سرویسهای معمولی داره. اگر این نوع سرویس رو بگیری میتونی همزمان بیش از 1 کامپیوتر رو متصل به اینترنت کنی. مودم هم فکر کنم مودم ASUS الان بهترین نوع مودم موجود تو بازار ایران باشه.
درسته الان 1 سال شده .دریغ از یک ریال تخفیف یا خسارتباز هم خوبه كه داتك از اين كارهاميكنه من كه تو اين يكسال از شاتل همچين چيزي نديدم.فكر ميكنم مديران شاتل اصلا تو نخ اين چيزها نيستند كه يه جاهاي يخصوصي يه تخفيفاتي ولو براي تبليغ هم كه شده درنظر بگيرند.
ممنون از جوابتون والا امروز رفتم از شاتل گرفتم چون اصلا حال و حوصله این بچه های داتک رو ندارم آدم پشتیبانی بخواد کارش با حضرت فیل ! شاتلی ها هم حداقل مودب هستن و آدم میتونه چهار کلام حرف باحاشون بزنه 128 گرفتم با محدودیت دانلود 10 g اولش فکر کردم محدودیت کاربده دستم ولی یکم که فکر کردم دیدیم مگه آدم تو عمرش چندبار می خواد ویندز میستا و آفیس و لینوکس دانلود کنه ! مگه در ماه من چند تا فیلم دانلود میکنم ماهوارشو نمیبینیم چه برسه فیلم دانلودی بدشم دیدیم که اگر تو دانلود کم بیارم 3000 تومان برای هر گیگ اضافه میدم حداقل مهرم حلال جونم آزاد ! از دست این داتکیها راحت میشم فقط زنگ زدم گفتن مودم پاراداین داریم ایسوس تمام شده ! حالا میخوام خودم بخرم ایسوس 604g همون که وایر لس هم داره نظرتون چی ؟ از کجا بخرم بهتره اگرم کسی این مودم رو داره لطفا نظرش رو بگه راستی اون پاراداینی رو که شاتل دتره چطوره با خدمات دهنده های دیگه سازش داره که اگر شاتل با حال نبود راحت سرویس خودمو عوض کنم!؟![]()
میگم پرشيانا جان از کيفيت شاتل و اسیاتک تو منطقه 'مون خبر داری
مدتي بود كه پارس انلاين خدمات خوبي ارايه مي كرد
اما چند روزي است كه دوباره سرعت خيلي نوسان دارد و چند بار هم شاهد قطعي بوده ام .
اولاً که من منظورم استفاده هم زمان از دو پرت نبود بلکه استفاده هم زمان از اينترنت با دو کامپيوتر و تجهيزاتی که گفتم بود!
بروبچ من دارم از سپنتا میرم صبا نت کار خوبی هست یا نه!!!!!!!!![]()
256 رو میده ماهی 10 تومن با محدودیت 2 گیگ:blink: برای وب گردی خیلی خوبه!!!!!!!!:blink: :wacko:
بروبچ من دارم از سپنتا میرم صبا نت کار خوبی هست یا نه!!!!!!!!![]()
256 رو میده ماهی 10 تومن با محدودیت 2 گیگ:blink: برای وب گردی خیلی خوبه!!!!!!!!:blink: :wacko: