• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
چرا در emule من سرور هایم همه low preference هست و normal نیست ؟
دلیلش جیه ؟ connect هستم ولی دیگه حتی search ها رو جواب نمیده ! دانلود هم نمیشه کرد قرمزه و low id هم هستم
آیا کسی میتونه یک توضیح و راهنمایی کاربردی و کوتاه در مورد تنظیمات لازم برای استفاده بهینه از این برنامه مشهور p2p بده؟ مثلا در مورد firewall , kad , high id , update server
help برنامه پیچیده است
فقط چند کار که باید بکنیم و یا نکنیم

مرسی
امكان اينكه P2P را بسته باشند زياده!
يك زنگ به شركت بزن

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
داتکیان عزیز سرعتتون کم نشده؟

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
از کاربران که توی اصفهان زندگی می کنن می خواستم بپرسم adsl خوب توی اصفهان چیه و سرعت و قیمت اون هم ذکر کنن چون من زیاد اطلاعاتی ندارم .

aka

Registered User
لایک‌ها
0
قيمتش فكر كنم مناسبه
براي آدرس تماس بگيريد

voltan

Guest
لایک‌ها
2
داتکیان عزیز سرعتتون کم نشده؟
سرعت من خوبه . ولی خاله م دیشب زنگ زده بود میگفت نتش قطعه حالا نمیدونم شاید بعضی مرکز ها مشکل داره
هفته ی پیش هم داشتن مرکز تلفن ما رو دست کاری میکن چند ساعتی نت قطع بود

h_1222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من می خواستم بدونم اینجا کسی هست که تو منطقه سعادت آباد با پیش شماره 8868 یا 8869 باشه؟
و اگه هست از کجا ADSL گرفته؟ از سرعتش راضیه؟ اصلاً با سرویس جاهای دیگه فرق داره؟ (چون فیبر نوریه می پرسم با این سیم مسی ها قابل مقایسه هست سرعتش یا نه؟) این منطقه هم مشکل فیبر نوری داره و شرکتهای زیادی سرویس نمی دن :( :wacko:
ممنون می شم جوابمو بدین

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اگر isp پورت سایتهای تورنت رو ببندد بگونه ای که امکان
دانلود از این سایتها وجود نداشته باشد راهی وجود دارد که بتوان
این مشکل را بر طرف کرد

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان اگر isp پورت سایتهای تورنت رو ببندد بگونه ای که امکان
دانلود از این سایتها وجود نداشته باشد راهی وجود دارد که بتوان
این مشکل را بر طرف کرد
خير دوست عزيز
بايد از شركت بخواهيد كه اين پورت را باز كند

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه متاسفانه پارسال كه من اين مودم را اماني از شاتل گرفتم فقط اين مدل را داشتند(به گفته خودشون) و فقط پورت USB داره.زنگ زدم شاتل گفتند كه فعلا براي مودمهاي پاراداين و ايسوس درايور جديدي براي ويستا نيومده و اگر اومد به كاربرها خبر ميديم.من هم امروز رفتم به سايت پاراداين و در مورد درايور سازگار با ويستا براشون ايميل زدم ببينم جواب ميدن يا نه.توكل به خدا.چقدر اينجوري بده كه ويندوز ويستا داشته باشي ولي نتوني باهاش به اينترنت وصل شي.خدا عمرش بده اين XP رو:lol: :lol: ;) ;)
خبري شد ما رو هم بي نصيب نذاريد.​

همیلتون جان. شما مودمتو در چه مودی نصب می کنی؟ ppoe/pppoa یا بریج روتر؟ احتمالا باید pppoe/e نصب کنی . مودم من(6205 ) توی این 1 ساله روی این مد نصب میشد. 3 روز بعد از نصب مجدد ویندوز دیگه نتونستم اینطوری کانکت بشم . زنگ زدم پشتیبانی گفت شما غیر ممکنه بتونید اینطوری وصل بشید و باید در مود بریج روتر نصب کنید. گفتم پس من چطوری تو این 1 ساله وصل بودم؟! الان تو مود بریج نصب کردم و متصل شدم . ولی نوسان سر عتم زیاد شده بین 10 تا 16.5 . متاسفانه قبول نمی کنند که مشکلی وجود داره. امروز یکی از ادمهای پشتیبانی گفت به این دلیله که سرورهامون عوض شده و فقط در وین 2000 میتونید با pppoa/e وصل بشید. چیزی که تا حالا انکار می کردند. جالبه میگفت ویندوز شما xp نبوده که با pppoa\e وصل میشدید! شما به موردی بر نخوردی؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سرعت من خوبه . ولی خاله م دیشب زنگ زده بود میگفت نتش قطعه حالا نمیدونم شاید بعضی مرکز ها مشکل داره
هفته ی پیش هم داشتن مرکز تلفن ما رو دست کاری میکن چند ساعتی نت قطع بود
احساس میکنم سرعتش ثابت نیست و کم و زیاد میشه

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

همیلتون جان. شما مودمتو در چه مودی نصب می کنی؟ ppoe/pppoa یا بریج روتر؟ احتمالا باید pppoe/e نصب کنی . مودم من(6205 ) توی این 1 ساله روی این مد نصب میشد. 3 روز بعد از نصب مجدد ویندوز دیگه نتونستم اینطوری کانکت بشم . زنگ زدم پشتیبانی گفت شما غیر ممکنه بتونید اینطوری وصل بشید و باید در مود بریج روتر نصب کنید. گفتم پس من چطوری تو این 1 ساله وصل بودم؟! الان تو مود بریج نصب کردم و متصل شدم . ولی نوسان سر عتم زیاد شده بین 10 تا 16.5 . متاسفانه قبول نمی کنند که مشکلی وجود داره. امروز یکی از ادمهای پشتیبانی گفت به این دلیله که سرورهامون عوض شده و فقط در وین 2000 میتونید با pppoa/e وصل بشید. چیزی که تا حالا انکار می کردند. جالبه میگفت ویندوز شما xp نبوده که با pppoa\e وصل میشدید! شما به موردی بر نخوردی؟

MDK جان... من مودم رو در Bridge Router Mode نصب ميكنم.يكبار كه خواستم تو PPOE Mode نصب كنم پس از نصب نتونستم به اينترنت كانكت بشم و زنگ زدم پشتيباني و گفتند كه بايد در موود Bridge نصب كنيد و اينكار رو كردم و مشكل حل شد.ويندوزم هم XP بود.
در مورد نصب درايور هم بايد عرض كنم كه اصلا به هيچ وجه نميشه سي دي درايورش رو تو ويستا نصب كنم همون ابتدا پيغام error ميده و نصب نميشه.من با XP كانكت ميشم.اميدوارم هرچه زودتر درايور جديدش با قابليت نصب تو ويستا بياد.به شركت پاراداين هم ايميل زدم ولي هنوز تو اين 2 روزه جوابي دريافت نكردم.
خبري به دست شما رسيد ما را بيخبر نذار.من هم اگر خبري پيدا كردم حتما اطلاع ميدم.
موفق باشيد.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58

والا نمی دونم منظورت از PPPoE اینه که خود مودم به عنوان روتر کانکت بشه بدون اینکه لازم باشه تو ویندوز براش کانکشن تعریف کنی؟ به نظرم اگه جواب مثبت باشه چون خود مودم میاد بدون دخالت ویندوز وصل میشه ربطی به سیستم عامل نداره.

به هر حال تنظیمات من که اینجوریه:

VPI: 0
VCI: 35
Service Category: UBR Without CBR
Quality of Service: Disable
Connection Type: PPP over Ethernet (PPPoE)
Encapsulation Mode: LLC/SNAP-BRIDGING
802.1q: Disable
PPP Username: ***
PPP Password: ***
Authentication Method: AUTO
Dial on demand (with idle timeout timer): Disable
PPP IP extension: Disable
Keep Alive: Enable
Use Static IP Address: Disable
Use the following default gateway: Disable
NAT: Enable (نکته خیلی مهم همینه که به صورت پیش فرض غیر فعاله و باید فعالش کنی)
Firewall: Disable
IGMP Multicast: Disable
WAN Service: Enable

امیدوارم به درد بخوره. بعدش که کار این تموم شد برو تو تنظیمات DMZ و IP خودتو بده تا همه پورت هاتو مودم باز کنه برای ای میول و تورنت.

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
سلام :)
چرا در emule من سرور هایم همه low preference هست و normal نیست ؟
دلیلش جیه ؟ connect هستم ولی دیگه حتی search ها رو جواب نمیده ! دانلود هم نمیشه کرد قرمزه و low id هم هستم
آیا کسی میتونه یک توضیح و راهنمایی کاربردی و کوتاه در مورد تنظیمات لازم برای استفاده بهینه از این برنامه مشهور p2p بده؟ مثلا در مورد firewall , kad , high id , update server
help برنامه پیچیده است
فقط چند کار که باید بکنیم و یا نکنیم

مرسی:happy:

سلام
emule ول كنيد بريد تو كار تورنت قول ميدم پشيمون نشي:)
البته اين فقط عقيده شخصي وتجربي منه يعني بعد از يه مدت كه emule به طرق مختلف حالم رو گرفت
به توصيه يكي از دوستان ولشكردم ويه برنامه تورنت بجاش نصب كردم راحت راحت...:king:

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
emule ول كنيد بريد تو كار تورنت قول ميدم پشيمون نشي:)
البته اين فقط عقيده شخصي وتجربي منه يعني بعد از يه مدت كه emule به طرق مختلف حالم رو گرفت
به توصيه يكي از دوستان ولشكردم ويه برنامه تورنت بجاش نصب كردم راحت راحت...:king:

آخه اگه دنبال کليپ 2006 جنيفر لپز باشی آره ممکنه اون بهتر باشه اما يه سریfile هست که توtorrent نيست
پس ميری سراغ eMule!:p

امیدوارم به درد بخوره. بعدش که کار این تموم شد برو تو تنظیمات DMZ و IP خودتو بده تا همه پورت هاتو مودم باز کنه برای ای میول و تورنت
ميشه بگی بايد چيکار کنم که بفهمم پرت ها بازه يا نه؟منhigh id هستم اما کلاً ميخوام ياد بگيرم که بايد چيکار کرد

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
داتک توی اصفهان نمایندگی داره؟

تلفن:
آدرس:اصفهان خيابان فروقی مقابل مخابرات شهيد خرزی ساختمان شباهنگ طبقه اول
سايت:www.parniannet.com

حيف که تو مرکز ما سرويس نميدن وگرنه منم ميگرفتم!خيلی آدمای باحالی هستن همه جوره باهات راه ميان

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من می خواستم بدونم اینجا کسی هست که تو منطقه سعادت آباد با پیش شماره 8868 یا 8869 باشه؟
و اگه هست از کجا ADSL گرفته؟ از سرعتش راضیه؟ اصلاً با سرویس جاهای دیگه فرق داره؟ (چون فیبر نوریه می پرسم با این سیم مسی ها قابل مقایسه هست سرعتش یا نه؟) این منطقه هم مشکل فیبر نوری داره و شرکتهای زیادی سرویس نمی دن :( :wacko:
ممنون می شم جوابمو بدین

WWW.AFROOZ.COM

shahab_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:)
ببخشید مزاحم میشم. من چند ماهه که دارم دنباله یه جایی میگردم که ازش adsl بگیرم ولی متاسفانه هیچ جایی رو پیدا نکردم که پیش شماره ی 4428 رو داشته باشه(برای تهران):( شما جایی رو میشناسید؟
الان واقا به اینترنت پر سرعت نیاز دارم (مخصوصا برای send) اگه واقا هیچ جایی نیست لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم؟ مثلا از wireless استفاده کنم؟ اون چجوریه؟ (اطلاعات زیادی راجعبش ندارم)
خیلی خیلی ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید:happy:
با تشکر فراوان...شهاب

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ج
MDK جان... من مودم رو در Bridge Router Mode نصب ميكنم.يكبار كه خواستم تو PPOE Mode نصب كنم پس از نصب نتونستم به اينترنت كانكت بشم و زنگ زدم پشتيباني و گفتند كه بايد در موود Bridge نصب كنيد و اينكار رو كردم و مشكل حل شد.ويندوزم هم XP بود.
در مورد نصب درايور هم بايد عرض كنم كه اصلا به هيچ وجه نميشه سي دي درايورش رو تو ويستا نصب كنم همون ابتدا پيغام error ميده و نصب نميشه.من با XP كانكت ميشم.اميدوارم هرچه زودتر درايور جديدش با قابليت نصب تو ويستا بياد.به شركت پاراداين هم ايميل زدم ولي هنوز تو اين 2 روزه جوابي دريافت نكردم.
خبري به دست شما رسيد ما را بيخبر نذار.من هم اگر خبري پيدا كردم حتما اطلاع ميدم.
موفق باشيد
.​

مرسی همیلتون جان. عجیبه من چطوری تا حالا pppoe وصل می شدم. توی پشتیبانی یک خانم است به اسم خانم ضیا که فکر کنم تازه اومده خیلی مهربانه و صبوره و با احترام با شخص صحبت می کنه. می خواستم همینجا ازش تشکر کنم.

والا نمی دونم منظورت از PPPoE اینه که خود مودم به عنوان روتر کانکت بشه بدون اینکه لازم باشه تو ویندوز براش کانکشن تعریف کنی؟ به نظرم اگه جواب مثبت باشه چون خود مودم میاد بدون دخالت ویندوز وصل میشه ربطی به سیستم عامل نداره.

به هر حال تنظیمات من که اینجوریه:

VPI: 0
VCI: 35
Service Category: UBR Without CBR
Quality of Service: Disable
Connection Type: PPP over Ethernet (PPPoE)
Encapsulation Mode: LLC/SNAP-BRIDGING
802.1q: Disable
PPP Username: ***
PPP Password: ***
Authentication Method: AUTO
Dial on demand (with idle timeout timer): Disable
PPP IP extension: Disable
Keep Alive: Enable
Use Static IP Address: Disable
Use the following default gateway: Disable
NAT: Enable (نکته خیلی مهم همینه که به صورت پیش فرض غیر فعاله و باید فعالش کنی)
Firewall: Disable
IGMP Multicast: Disable
WAN Service: Enable

امیدوارم به درد بخوره. بعدش که کار این تموم شد برو تو تنظیمات DMZ و IP خودتو بده تا همه پورت هاتو مودم باز کنه برای ای میول و تورنت.
این تنظیمات که شما گفتی در 6205 نیست

بالا