• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
سلام
دوستان من 10 اردیبهشت یه حساب تو بانک قوامین 22 درصد روز شمار کوتاه مدت با مسدود سازی دو ملیون افتتاح کردم
خواستم بدونم درصد این حساب کاهش پیدا کرده یا ثابت مونده ؟/
سود این حساب آخر ماه واریز میشه یا یک ماه به یک ماه
بانک قوامین حسای جدیدی بدرد بخور الان چی داره ؟
ممنون
سلام تا پایان یک سال 22 درصد باقی میمونه سود اول هر ماه واریز میشه چون شما 10 اردیبهشت حساب باز کردید اول خرداد سودی واریز نمیشه اول تیر سود 21 روز اردیبهشت + 31 روز خرداد واریز خواهد شد

• Like
Reactions: L+X

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بانک سرمایه کسی میدونه چقدر شوده سودش؟

-----------

یکساله با سود 25 % ، واریز به صورت ماهیانه کدوم بانک میده؟

• Like

mahmood10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
در اخبار سراسری، آقای اژه ای گفت که ممکنه دو تا موسسه دیگه هم منحل بشه که یکیش بزرگه. کسی میدونه منظورش کدوم موسسات بوده ؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
در اخبار سراسری، آقای اژه ای گفت که ممکنه دو تا موسسه دیگه هم منحل بشه که یکیش بزرگه. کسی میدونه منظورش کدوم موسسات بوده ؟
اتقاقا سوال من هم هست چون نور و ارمان که خود رئیس بانک مرکزی گفته در حال مجوز گرفتن هستند پس کدوم موسسات میتونن باشد!!

http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=549387

Last edited:

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
طبق سخنگو قوه قضایه ایا امکان دارد موسه ثامن و موسسه ثامن الحجج باشد
چون موسسات غیر مجاز بین موسسات افضل توس - ثامن - ثامن الحجج - نور- ارمان
و باتوجه خبرهای این چندهفته وضعیت موسسات نو ر ارمان یک کوچولو بهتر از چند موسسات ذر شده می باشد
وباتوجه به اینکه بانک مرکزی به دو موسسه بزرک با سابقه بلند یعنی موسسه ثامن - موسسه ثامن الحجج
خدمات بانکی نمیدهد
ایا امکان دارد این دو موسسه باشند
لطفا نظر بدین

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
و باتوجه خبرهای این چندهفته وضعیت موسسات نو ر ارمان یک کوچولو بهتر از چند موسسات ذر شده می باشد
وباتوجه به اینکه بانک مرکزی به دو موسسه بزرک با سابقه بلند یعنی موسسه ثامن - موسسه ثامن الحجج
خدمات بانکی نمیدهد
لطفا نظر بدین
احتمالا یکی دو تا شرکت تعاونی منظورش بوده نه موسسه. این موسسه هایی که موندن قابل مقایسه با میزان نیستن. اگه منحل بشن یه کشور بهم میریزه. بنظرم عنوان شدن این موضوع از زبان سخنگوی قوه قضاییه خیلی غیرمنتظره و عجیبه. شاید یه اتمام حجت باشه. نمیدونم.

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
من هم منظورم وقتی موضوع از طریق سخنگویی قوه قضایه بیان شد بود
یک مثال میزنم جای زندگی می کنم که زمین خواری تو چند سال اخیر زیاد شد بود نه بصورتت 100 متر زمین
بلکه زمن خوارهای 700 بود وهمه از طریق کله گنده های این مملکت بو
ولی قتی از طریق سخنگو قوه قضایه بیان شد ازطریق رسانه ملی
بعد از چند روز
یک صحبح وقتی بیدار شدم منظورم ساعت یک بعد ظهر دیدم عصر از دیوارهای که زمین خوارها وخانه ویلایی که ساخته بودند که هزینه ویلای که ساخته بودند 200 میلیون به بالا بود وجود نداشت
وقتی از خانواده پرسیدم چه شده گفت اند
صبح تعداد زیاد مامور ودادستان امدند بودند .............
یعنی چیزی جدی در این مورد این موسسات

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
احتمال داره از تیر خدمات بانکی به موسسات غیر مجاز هم ندهند!!!فعلا شدیدا دارند فضا را برای موسسات مسموم میکنند..واقعا نمیدونم چه هدفی توی سرشونه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دی با کف یک میلیون بیست درصد
آینده و گردشگری بدون کف نوزده درصد
موارد دیگه هم هست پست های قبل رو مطالعه کنید.

دوست عزیز از مواردی که فرمودید فکر کنم بانک دی از همش معتبر تر باشه درسته ؟
زیر نظر بانک مرکزی فعالیت میکنه یا موسسه محسوب میشه ؟
در کل کدوم بانک سود روز شمار بالاتری میده ؟! راستش گیج شدم به این صورت که حتی بعد از 1 روز سپرده گذاری هم سود تعلق بگیره و نیازی به یک ماه نباشه !

ممنون میشم راهنمائی کنید برای یکی از اقوام سوال کردم که راستش اینترنت بلد نیست سن زیادی داره

یه دنیا تشکر

Last edited:
  • Like

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
بانک دی رو تماس گرفتم روز شمار 10% هست . قوامین رو هم زنگ نزدم ولی داخل سایتش روز شمار رو زده 10% !
نمیدونم چرا بعضی از دوستان در این تاپیک نوشتن این دوبانک 19% سود میدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این رو الان پیدا کردم بانک مهر اقتصاد روزشمار 19% میده که فکر میکنم از همه جا بیشتر باشه
لطفا اگه بانک دیگه هست که بیشتر به صورت روز شمار سود بده اطلاع بدید برای اطلاع به یکی از اقوام که سن زیادی داره میخوام بدونم
در کل صواب داره

پیشاپیش با تشکر

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
بانک دی رو تماس گرفتم روز شمار 10% هست . قوامین رو هم زنگ نزدم ولی داخل سایتش روز شمار رو زده 10% !
نمیدونم چرا بعضی از دوستان در این تاپیک نوشتن این دوبانک 19% سود میدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این رو الان پیدا کردم بانک مهر اقتصاد روزشمار 19% میده که فکر میکنم از همه جا بیشتر باشه
لطفا اگه بانک دیگه هست که بیشتر به صورت روز شمار سود بده اطلاع بدید برای اطلاع به یکی از اقوام که سن زیادی داره میخوام بدونم
در کل صواب داره

پیشاپیش با تشکر
دی و قوامین و حکمت ایرانیان کف مسدود شده دارن و بیست درصد روز شمار با واریز و برداشت آزاد میدن به ترتیب ، یک ، دو و پنج میلیون مسدودی دارن.
گردشگری و آینده کف مسدودی ندارن با نوزده درصد
مهراقتصاد صدهزار تومن مسدودی نوزده درصد.
به شعبه مراجعه کنید.تلفنی فایده نداره

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
خدمات بانکی نمیدهد
لطفا نظر بدین
بانک مرکزی به ثامن چه خدماتی نمیده؟! دستگاه پوز برای کارت کشیدن تو شعبه که دارن.دریافت وجه هم یا از طریق بانک صادرات و یا اقتصاد نوینه.دیگه مشکل چیه؟
با این پستا اذهان عمومی رو دچار تشویش نکنید.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دی و قوامین و حکمت ایرانیان کف مسدود شده دارن و بیست درصد روز شمار با واریز و برداشت آزاد میدن به ترتیب ، یک ، دو و پنج میلیون مسدودی دارن.
گردشگری و آینده کف مسدودی ندارن با نوزده درصد
مهراقتصاد صدهزار تومن مسدودی نوزده درصد.
به شعبه مراجعه کنید.تلفنی فایده نداره
تشکر از راهنمائیتون
منتها منظورتون رو از
کف مسدود شده دارن و بیست درصد روز شمار با واریز و برداشت آزاد میدن به ترتیب ، یک ، دو و پنج میلیون
متوجه نشدم ؟! میشه لطفا یکم واضح تر بگید گیج شدم !
یعنی دی و قوامین در کل بیشتر سود روز شمار رو میدن منتها چرا داخل سایتشون زده 10% !

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
تشکر از راهنمائیتون
منتها منظورتون رو از

متوجه نشدم ؟! میشه لطفا یکم واضح تر بگید گیج شدم !
یعنی دی و قوامین در کل بیشتر سود روز شمار رو میدن منتها چرا داخل سایتشون زده 10% !

خواهش می کنم .اون مبلغ کف باید همیشه تو حساب باشه یجور دور زدن قانون برای پرداخت سود بیشتره مثلا دی حتما باید یک میلیون باشه تو حساب تا بیست درصد رو بدن زیر یک ملیون یعنی بستن حساب.
بانک مرکزی اختیار سود های بالای سه ماه و زیر یک سال رو به بانک ها داده تا سقف بیست درصد.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خواهش می کنم .اون مبلغ کف باید همیشه تو حساب باشه یجور دور زدن قانون برای پرداخت سود بیشتره مثلا دی حتما باید یک میلیون باشه تو حساب تا بیست درصد رو بدن زیر یک ملیون یعنی بستن حساب.
بانک مرکزی اختیار سود های بالای سه ماه و زیر یک سال رو به بانک ها داده تا سقف بیست درصد.

دوست عزیز واقعا ممنون از راهنمائیتون الان کاملا متوجه شدم
با اینکه گفتید تماس بیهودست منتها یکی از شعب قوامین رو زنگ زدم کامل هم به طرف شرح دادم منتها باز خیلی تاکید داشت که سقف 10% بیشتر نیست فکر میکنم همه شعب قوامین این روز شمار 20% رو ندن ! اینطور نیست که شعبه تا شعبه تفاوت داشته باشه ؟ منتها بانک مهر اقتصاد حتی داخل سایتش هم زده روز شمار 19% !!! در کل اگه فرصت بشه حضوری مراجعه میکنم .

و یه سوال دیگه فرضا اگه شما 20 میلیون به صورت روز شمار سپرده گذاری کنید و بعد از یک هفته بخواین همه موجودی رو برداشت کنید باز سوده این چند روز رو بهتون میدن ؟ یعنی دقیقا روزانه به حساب سود تعلق میگیره یا اسمش روز شماره ؟

مانا باشید

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوست عزیز واقعا ممنون از راهنمائیتون الان کاملا متوجه شدم
با اینکه گفتید تماس بیهودست منتها یکی از شعب قوامین رو زنگ زدم کامل هم به طرف شرح دادم منتها باز خیلی تاکید داشت که سقف 10% بیشتر نیست فکر میکنم همه شعب قوامین این روز شمار 20% رو ندن ! اینطور نیست که شعبه تا شعبه تفاوت داشته باشه ؟ منتها بانک مهر اقتصاد حتی داخل سایتش هم زده روز شمار 19% !!! در کل اگه فرصت بشه حضوری مراجعه میکنم .

مانا باشید
خوشحالم تونستم کمکی بکنم.
بانک دی و حکمت ایرانیان و صادرات و آینده هم وقت کردید سر بزنید شاید به خواستتون رسیدید.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خوشحالم تونستم کمکی بکنم.

شما به بنده لطف دارید منتها این دوتا سوال رو هم ممنون میشم راهنمائی کنید :
1- فرضا اگه شما 20 میلیون به صورت روز شمار سپرده گذاری کنید و بعد از یک هفته بخواین همه موجودی رو برداشت کنید باز سوده این چند روز رو بهتون میدن ؟ یعنی دقیقا روزانه به حساب سود تعلق میگیره یا اسمش روز شماره ؟

2- اینطور نیست که شعبه تا شعبه تفاوت داشته باشه ؟

3-بانک مهر اقتصاد حتی داخل سایتش هم زده روز شمار 19% پس چرا سایر بانکها پنهان کاری میکنند ؟!!

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
شما به بنده لطف دارید منتها این دوتا سوال رو هم ممنون میشم راهنمائی کنید :
1- فرضا اگه شما 20 میلیون به صورت روز شمار سپرده گذاری کنید و بعد از یک هفته بخواین همه موجودی رو برداشت کنید باز سوده این چند روز رو بهتون میدن ؟ یعنی دقیقا روزانه به حساب سود تعلق میگیره یا اسمش روز شماره ؟

2- اینطور نیست که شعبه تا شعبه تفاوت داشته باشه ؟

3-بانک مهر اقتصاد حتی داخل سایتش هم زده روز شمار 19% پس چرا سایر بانکها پنهان کاری میکنند ؟!!
فکر می کنم تا یک ماه سپری نشه سودی تعلق نمی گیره منظور از روز شمار تا حدی که اطلاع دارم سود به کمترین مانده در آخر همون روز تعلق می گیره از خود بانک سوال کنید راهنمایی دقیقتری می کنن.
اصولا فرقی نداره .شما هرشعبه ای که رفتید با رییس صحبت کنید قوانین نانوشته رو خوب می دونن.
تا جایی که دیدم بانک گردشگری و آینده و سرمایه به صورت سه ماهه و نوزده و هفتاد پنج صدم درصد، تبلیغ می کنن.
حکمت ایرانیان هم داخل سایتش بود.

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوستانی که بین 2 بانک گردشگری و آینده مانده اند، توصیه میکنم که بانک آینده را انتخاب کنند، امروز گردشگری یک حساب باز کردم، موقعی که خواستم پول را از کارت کوثر بکشد گفت که دستگاههای ما فقط امکان کارت به کارت دارد و امکان خرید ندارد (یعنی برای هر بار انتقال وجه حداقل 500 تومان کارمزد کسر میکند)، ولی بعدا به شعبه بانک آینده رفتم و گفتند که دستگاههای ما امکان خرید هم دارند.
جالب اینجاست که وقتی خواستم از کوثر به گردشگری از طریق پایا پول انتقال بدهم گفتند که برای مبالغ کمتر از 2 میلیون تومان ممکن نیست.

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بانک مرکزی به ثامن چه خدماتی نمیده؟! دستگاه پوز برای کارت کشیدن تو شعبه که دارن.دریافت وجه هم یا از طریق بانک صادرات و یا اقتصاد نوینه.دیگه مشکل چیه؟
با این پستا اذهان عمومی رو دچار تشویش نکنید.
از شبکه اول پخش شد منم دیدم . گفت دو تا موسسه غیر مجاز بزودی توسط قوه قضایی منحل و یا ادغام میشن حالا کدوم موسسه میتونه باشه رو خدا میدونه.

بالا