• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
میشه بگید بیمه ایران چرا افتضاحه؟
بیمه ایران تخصصی در حوزه عمر ندارد و به تازگی وارد این حوزه شده است. پیشنهاد میکنم از بیمه هایی که سابقه بیشتر دارند و تخصصی در حوزه بیمه عمر کار میکنند تهیه نمایید. من از مشاوره سایت بهترین بیمه عمر استفاده کردم و در نهایت بیمه سامان تهیه کردم.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
این بیمه عمر شرکت ها نمیتونن موقع پرداخت پول بازی در بیارن

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
من ی بار اینو دو سه هفته قبل گفتم ، من خیلی گشتم ، خیلی استعلام گرفتم ، بیمه پاسارگاد بهتر بود ، نمیدونم ولی وقتی به شعبه ها مراجعه میکردم همه جا دعوا بود سر خسارت ولی بیمه پاسارگاد بهتر و منطقی تر بود ، بیمه ایران که افتضاحه ، میدونی مثلا پارسیان توو استعلام زده پیشبینی سود 25درصد بعد که میگی امروز چند درصده میگن 15 درصد !!! بعد گفتم پس این 25درصد چیه ؟؟ گفتن پیش بینیه ، ولی پاسارگاد توو جدولاش مردم رو گول نمیزنه و همون سودی رو که امروز میده رو توی جدولش میاره ، یکی از دلایل انتخاب پاسارگاد برای من همین قضیه بود ، خلاصه برای خودم زدم ، برای دخترم و خانومم هم این سایت آنلاین ثبت نام کردم ، البته زنگ زدم شعبه بیمه پاسارگاد و اونا گفتن از سایت مذکر ثبت نام کنید ، بعد از ثبت نان پول رو به حساب شرکت بیمه پاسارگاد باید میریختم که ریختم ، الآن دو روزه گفتن چهار روزه میاد درب خونتون ،
تحقیق کنید ولی من پس از تحقیقات بیمه پاسارگاد رو انتخاب کردم ، همین

بیمه ایران تخصصی در حوزه عمر ندارد و به تازگی وارد این حوزه شده است. پیشنهاد میکنم از بیمه هایی که سابقه بیشتر دارند و تخصصی در حوزه بیمه عمر کار میکنند تهیه نمایید. من از مشاوره سایت بهترین بیمه عمر استفاده کردم و در نهایت بیمه سامان تهیه کردم.
من فعلا بیمه ایرانو انتخاب کردم ولی هنوز پولی پرداخت نکردم چون میخام کاملا مطمین بشم.دلیل انتخابم هم اینه که برای دریافت بازنشستگی بین 10 تا 20 سال باید سابقه پرداخت داشته باشیم.چون زمان زیادیه و مملکت ما هم که هیچیش حساب و کتاب نداره دیدم بیمه ایران حداقل دولتیه به همین خاطر یه نیمچه اعتباری بیشتر از بقیه بیمه ها داره.به همین خاطر فعلا انتخابش کردم.
حالا یکی میگه بیمه ایران افتضاحه و هیچ دلیلی هم نیاورده.
یکی میگه تو بیمه عمر بی تجربست که به به نظرم اصلا منطقی نیست.مگه بیمه عمر اطلاعات خاصی لازم داره و یا نیروی انسانی خاصی میخاد و یا چند ده سال تو ایران قدمت داره که بیمه های خصوصی انجامش دادن ولی بیمه ایران با اون همه تشکیلات و کارشناساش نمیتونه انجام بده!
من دنبال چند تا دلیل منطقی هستم برای یه انتخاب بهتر و لطفا الکی هم پست نذارید.
ممنون

zozo1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سوال من هم همینه...ل
من فعلا بیمه ایرانو انتخاب کردم ولی هنوز پولی پرداخت نکردم چون میخام کاملا مطمین بشم.دلیل انتخابم هم اینه که برای دریافت بازنشستگی بین 10 تا 20 سال باید سابقه پرداخت داشته باشیم.چون زمان زیادیه و مملکت ما هم که هیچیش حساب و کتاب نداره دیدم بیمه ایران حداقل دولتیه به همین خاطر یه نیمچه اعتباری بیشتر از بقیه بیمه ها داره.به همین خاطر فعلا انتخابش کردم.
حالا یکی میگه بیمه ایران افتضاحه و هیچ دلیلی هم نیاورده.
یکی میگه تو بیمه عمر بی تجربست که به به نظرم اصلا منطقی نیست.مگه بیمه عمر اطلاعات خاصی لازم داره و یا نیروی انسانی خاصی میخاد و یا چند ده سال تو ایران قدمت داره که بیمه های خصوصی انجامش دادن ولی بیمه ایران با اون همه تشکیلات و کارشناساش نمیتونه انجام بده!
من دنبال چند تا دلیل منطقی هستم برای یه انتخاب بهتر و لطفا الکی هم پست نذارید.
ممنون
اراهنمایی بفرمایید تشکر

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
سوال من هم همینه...ل

اراهنمایی بفرمایید تشکر
همه بیمه های عمر مثل هم هستن فقط توی پوشش ها ی تکمیلی ممکنه آپشن خاصی قرار بدن یا حق بیمه برای پوشش ها کم بکنن.
شما هرچی پوشش کمتر بگیرید سود بیشتری بهتون تعلق می گیره
مثلا بیمه مان بیمه ایران پوشش سرطان داره و حق پوشش جدا نمیگیره.پنج سال اول سود هجده درصد میدن پنج سال دوم پانزده درصد بیشتر از ده سال توی قرار داد اومده بسته به نظر بیمه مرکزی تصمیم گیری میشه.

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
بچه ها
سالی ۱ میلیون میخام بدم برا بیمه عمر
کدوم بیمه؟
ارزش داره یا نه
الان سالی ۱ میلیون بدم بعد از ۲۰ سال٬ مثلا به توم الان چقدر بهم میدن؟
حقوق ماهیانه میدن یا جمعشو میدن؟

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
بچه ها
سالی ۱ میلیون میخام بدم برا بیمه عمر
کدوم بیمه؟
ارزش داره یا نه
الان سالی ۱ میلیون بدم بعد از ۲۰ سال٬ مثلا به توم الان چقدر بهم میدن؟
حقوق ماهیانه میدن یا جمعشو میدن؟
بستگی به سن هم دارد. بیمه سامان حداقل 500 و حداکثر 700 میلیون میده با توجه به سنتان در جداول نگاه کنید: مرجع

shadi1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
بستگی به سن هم دارد. بیمه سامان حداقل 500 و حداکثر 700 میلیون میده با توجه به سنتان در جداول نگاه کنید: مرجع
مگه کلشو یه جا میدن؟ فکر کنم ماهیانه باید پرداخت کنن.
بیمه ایران اگه ماهی 130 تومن به مدت 20 سال پرداخت کنید مستمری 1 میلیون و 900 هزارتومنی میده.(با سود 18%)
ماهی 300 پرداختی بعد 15 سال 2.200 و بعد 20 سال ماهی 4.500.البته این ارقام به نرخ امروز محاسبه شده.

zozo1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همه بیمه های عمر مثل هم هستن فقط توی پوشش ها ی تکمیلی ممکنه آپشن خاصی قرار بدن یا حق بیمه برای پوشش ها کم بکنن.
شما هرچی پوشش کمتر بگیرید سود بیشتری بهتون تعلق می گیره
مثلا بیمه مان بیمه ایران پوشش سرطان داره و حق پوشش جدا نمیگیره.پنج سال اول سود هجده درصد میدن پنج سال دوم پانزده درصد بیشتر از ده سال توی قرار داد اومده بسته به نظر بیمه مرکزی تصمیم گیری میشه.
یعنی....نرخ سود همه ی بیمه ها یکسانه؟؟

zozo1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ضمن عرض سلام
بله ، بهترین گزینه پس از تحقیقاتی که محققین دانشگاه تهران انجام دادند بیمه عمر میباشد ، اگر پوششهای درمانی را درخواست نکنید در نهایت اندوخته بیشتری دارید ،
من حدس میزنم شما پوشش های درمانی مثل تامین اجتماعی و درمان تکمیلی دارید و بهمین خاطر میگین نمیخوام ، درسته؟؟؟ اشتباه نکنید این پوشش ها مکمل تامین اجتماعی و غیره هستند ، مثلا بیمه شده براثر حادثه پاش میشکنه ، خب هم تامین اجتماعی داره هم تکمیلی ، این عمل با پلاتین و غیره ده میلیون خرج داره که نهایتا 7 میلیونش رو بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی میده ، بقیه اش چی؟ خودش باید بده ، حالا اگر بیمه عمر داشته باشه میتونه از هزینه پزشکی براثر حادثه مابقی رو بده به علاوه اینکه بیمه عمر طبق طول درمانی که براتون در نظر میگیره ی غرامتی هم بخود بیمه شده میده ، ی چیزی حدود 10 میلیون تومان ،
من ی مثال زدم حالا شما همه پوشش ها رو بخوانید و ببینید بازم نمیخواید ؟ اما اگر بازم دیدید سرمایه گذاری خالی میخواین مشکلی نیست ،
در مورد اینکه کدام شرکت بهتره میتونید به اینجا ،
در مورد اون تحقیق که بیمه عمر بهتره یا سرمایه گذاری در بانک به اینجا
مراجعه کنید ، با تشکر
من بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح دارم...ممنونم بابت راهنمایبتون جناب

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
آقا شرمنده من نفهمیدم بازم
الان من ۲۵ سالمه میخام تا ۴۰ یا حداکثر ۴۵ سالگی حدودا سالگی حداکثر ۱ الی ۱۲۰۰ پرداخت کنم
میتونید حساب کنید به نرخ امروز چقدر گیرم میاد؟

zozo1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا شرمنده من نفهمیدم بازم
الان من ۲۵ سالمه میخام تا ۴۰ یا حداکثر ۴۵ سالگی حدودا سالگی حداکثر ۱ الی ۱۲۰۰ پرداخت کنم
میتونید حساب کنید به نرخ امروز چقدر گیرم میاد؟
بله نرخ امروز خیلی مهمه...مثلا ازالان که سالی۱۲۰۰بذیم و مثلا سی سال دیگه دومیلیاردوهفتصدبهمون بدن ارزشش ب نرخ امروزچقدرمیشه

zozo1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
د
ضمن عرض سلام
بله ، بهترین گزینه پس از تحقیقاتی که محققین دانشگاه تهران انجام دادند بیمه عمر میباشد ، اگر پوششهای درمانی را درخواست نکنید در نهایت اندوخته بیشتری دارید ،
من حدس میزنم شما پوشش های درمانی مثل تامین اجتماعی و درمان تکمیلی دارید و بهمین خاطر میگین نمیخوام ، درسته؟؟؟ اشتباه نکنید این پوشش ها مکمل تامین اجتماعی و غیره هستند ، مثلا بیمه شده براثر حادثه پاش میشکنه ، خب هم تامین اجتماعی داره هم تکمیلی ، این عمل با پلاتین و غیره ده میلیون خرج داره که نهایتا 7 میلیونش رو بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی میده ، بقیه اش چی؟ خودش باید بده ، حالا اگر بیمه عمر داشته باشه میتونه از هزینه پزشکی براثر حادثه مابقی رو بده به علاوه اینکه بیمه عمر طبق طول درمانی که براتون در نظر میگیره ی غرامتی هم بخود بیمه شده میده ، ی چیزی حدود 10 میلیون تومان ،
من ی مثال زدم حالا شما همه پوشش ها رو بخوانید و ببینید بازم نمیخواید ؟ اما اگر بازم دیدید سرمایه گذاری خالی میخواین مشکلی نیست ،
در مورد اینکه کدام شرکت بهتره میتونید به اینجا ،
در مورد اون تحقیق که بیمه عمر بهتره یا سرمایه گذاری در بانک به اینجا
مراجعه کنید ، با تشکر
مقایسه بین بانک وبیمه نتیجه گیری این مقاله نوشته سوددهیه بانک بهتره که!!!!

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
مگه کلشو یه جا میدن؟ فکر کنم ماهیانه باید پرداخت کنن.
بیمه ایران اگه ماهی 130 تومن به مدت 20 سال پرداخت کنید مستمری 1 میلیون و 900 هزارتومنی میده.(با سود 18%)
ماهی 300 پرداختی بعد 15 سال 2.200 و بعد 20 سال ماهی 4.500.البته این ارقام به نرخ امروز محاسبه شده.
در بیمه سامان‌‌ میتوانید انتخاب کنید که کل موجودی اندوخته خود را یکجا بگیرید یا ماهیانه مستمری دریافت کنید. اینطوری که شما فرمودید اگر باشد که بیمه ایران پس از ۲۰ سال خیلی کم‌میدهد. با همان شرایط بیمه سامان حدود ۸م میشود.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
آینده را کسی نمیتواند پیش بینی کند. اگر خیلی روی تبدیل به نرخ امروز حساس باشید فقط فرصت را از دست خواهید داد. با مبلغ کم شروع کنید و متناسب با نرخ تورم حق بیمه را افزایش دهید تا ۲۰ سال بعد مبلغی بگیرید که متناسب با همان زمان و با ارزش باشد.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
سلام
من یک سوال بسیار مهم دارم
تو رو جون جدتون اگر کسی راهنمایی میکنه به خاطر منافعش راهنمایی نکنه
من بیمم رو جایی واسم رد میکنه (تامین اجتماعی) کل پول بیمم رو خودم میدم امسال ماهی ازم 265 میگیرن که زور به ... اومده نمیخوام دیگه رد کنم سال پیش یه چیزایی تو مایه 200 میدادم بهشون که امسال یهو انقدر شد
الان گرونترین بیمه خویش فرماس که سال 94 قیمتش 200 هست من 65 تومن از اونم بیشتر میدم فشار زیاد میاد خب
از طرفی بیمه خدمات درمانی هم واسم مهم نیست چون بیمه sos هستم
بیمه تامین اجتماعی الان فقط یک سود داره واسم اونم سابقه کاریم هست و حقوق بازنشستگی بعد 30 سال و اگر تا حالا رضایت دادم چون جای معتبری واسم رد میشه 4 سال بیمم رد شده چون کلش رو خودم میدم چیزی حدود 10 تومنی این 4 سال دادم
به خاطر اینکه امسال یهو کلی زیاد شد دیدم بیمه عمر گویا بصرفه ترهست حالا 1 سوال بسیار مهم از یک مشاور بی طرف
1-آیا بیمه تامین اجتماعی مزایای خاصی دارد که من ندونم که در بالا ذکر نکردم؟
2-من برم بیمه عمر بهتره یا همین تایمن اجتماعی رو برم با توجه به اینکه مطمئنآ سال دیکه جای 265 از من راحت 300 رو میگیرن
3-آیا جایی معتبر هست مشاوره بیمه بدن تخصصی هزینه هم میگیرن بگیرن ولی انتخابی درستی داشته باشم 4 سال پیش تو این دو راهی گیر کردم بیمه تامین اجتماعی رو انتخاب کردم البته اون موقع قیمت ارزون بود الان نه ارزون یعنی تو مایه های 150 !!!
یا حق

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
از بيمه هاي زير كدومشون اتكايي هستند؟
پارسيان
كارآفرين
پاسارگاد
كدوم بيمه به نظرتون بهتره؟
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

zozo1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
از بيمه هاي زير كدومشون اتكايي هستند؟
پارسيان
كارآفرين
پاسارگاد
كدوم بيمه به نظرتون بهتره؟
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk
تااونجایی که من اطلاع دارم پاسارگاد اتکایی هست شرکت بیمه اتکایی ایرانیان مربوط ب هولدینگ بانک پاسارگاد و پارس اریان

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
سلام

بهترین بیمه برای سرمایه گزاری و آتیه چی هست ؟

طرح گنجینه ی سپهر راسته ؟

ممنون

بالا