linghuchong
مدیر بازنشسته
تقصيره ساحلهGantz رو که شینوبی داره تو لیست هم هست![]()
تقصيره ساحلهGantz رو که شینوبی داره تو لیست هم هست![]()
تقصيره ساحله، اصلاً حواس برای کسی نزاشته
. خبری نداری؟
![]()
okدر مورد deltora quest و romance of three kingdoms هر دوی این سریالها تا جایی که fansub شده موجود است.
به همین علت من فکر می کنم آنها را در فهرست کامل شده قرار بدهیم
سریالشو که نداریم. ولی مگه نگفتی رایتر نداری؟![]()
اگه می تونی رایت کنی که هماهنگ می کنیم بفرست برام. اگرم رایتر نداری و روی DVD داری می تونی بفرستی خودم رایت کنم و بهت برگردونم، یا اینکه می تونی نفرستی کلا![]()
امير جان كيفيت فيلمي كه دانلود كرديد چه طور هست ؟؟ از لينك تورنت دانلود كرده ايد ؟؟
آخه من هر چي دنبال يه لينكه تورنت از نسخه با كيفيت و نه پرده اي اون گشتم نتونستم پيدا كنم .
![]()
امر شما مطاع استاد ! Philip J. Fry توي شهر نيويورك 1999 زندگي ميكنه.....
بي ربط : من كشته مرده Ninja Turtles هستم !!! سرياله يا سينمائي ؟!
...همراه اوشین واست بفرستم؟![]()
سلام بروبكس تاپيك...من تازه فهميدم اينجا منتقل شده..ببينم دوستان كسي انيمه بابالنگ دراز رو نداره؟؟
البته من ليستو هنوز نگاه نكردم...ولي اگر كسي نداره بگرديم لينكي پيدا كنيم تا بشه دانودش كرد..خيلي جالب بود..
ببينم دوستان كسي انيمه بابالنگ دراز رو نداره؟؟
Nana
اين کارتون 47 قسمته و محصول 2006. هنوز کامل در نيومده و ادامه داره. يه live -action داره که من دانلودش کردم ولی ميگن به قشنگی کارتون نيست. چون همون طور که ميبينين rating خوبی داره.
Seen in part or in whole by 920 users, rank: #322
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.493 (Very good+.49), std. dev.: 1.6973, rank: #149
Weighted mean: 8.349 (Very good+.34), rank: #154
Bayesian estimate: 8.30491 (Very good+.30), rank: #78
وضعيت دانلود: در حال دانلود
دنلود کننده: بهروز
لينک دانلود: [ureshii]NANA_01-13
از 14 به بعد رو بايد قسمت قسمت بگيريم چون هنوز batch برای ادامه اش در نيومده ...
Capitan Tsubasaمن چند قسمتشو دیشب دان کردم![]()
کلش 52 قسمت با زیر نویس pl با دوبله شیرین ژاپنی
همونی بود که tv نشون می داد(البته فک کنم چون من از tv 2 یا 3 قسمت بیشتر ندیدم اون قدیم)![]()
کیفیتشم خوب بود سایز تصویرشم 512x384 بود![]()
خواهر فریدا و بقیه دوستانی که این انمیشن را می خواستن منظورتون همین بود ؟ اگر همین بود و از کیفتش راضی بودید بگید بقشم دان کنم![]()
اینم چند تا تصویر از قسمت 1
البته اینم بازسازی شده قسمت دوم فوتبالستاست فک کنمفکر نکنم این باشه:wacko: اونی که مد نظر ما بود سری قبل از این بود
خودشم اون عکس بزرگه رو بردار ، صفحه رو ریخته بهم![]()
البته اینم بازسازی شده قسمت دوم فوتبالستاست فک کنم![]()
نینجا هم الان من کارتون 2007 رو گرفتم و فیلمش رو هم دارم می گیرم 1 و 2 و 3 در حال دانلوده
سریالش رو هم می خوام بگیرم که حتما می گیرم..
خواستی در خدمتم