• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
برادر ميگم حال پاپريکا چطوره؟ سيد و پيراش خوبن؟ ;)

عالیه خواهر ، 56 سید ، 63 پیر ، فکر کنم تا 1 هفته تموم بشه ( البته در کنار داونهای دیگه هستش برا همین طول میکشه :happy: )

راستی خواهر ، کم پیدا شدین ، جریان چیه؟ اعتصاب کردین؟:p از تاپیک انیمیشنهای جدید و قدیم که هر شب مینشستم تا شما پست بزارین دیگه خبری نیست، اتفاقی افتاده؟:blink:

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
اقا بابت توضيح تورنت ممنون. حالا بگو از كجا ميشه فايلهاي تورنتو گير آورد. منظورم فايلهاي مربوط به ناروتو است

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اقا بابت توضيح تورنت ممنون. حالا بگو از كجا ميشه فايلهاي تورنتو گير آورد. منظورم فايلهاي مربوط به ناروتو است

خوب من قبلا 2 تا سایت معرفی کردم که Direct Download هستند ، یعنی اگه اینترنت پر سرعت نداری ، بهتره از اونا استفاده کنی :happy:

سایتهایی برای جستجوی تورنت وجود داره مثل : www.Torrentz.com که وقتی اسم ناروتو رو وارد میکنید آخرین قسمتهاش لیست میشه :lol:

امیدوارم به دردتون خورده باشه:cool:

فعلا

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دانلود تمام قسمتهاي 10 قسمت آخر ناروتو دانلود مستقيم و حجم كم كيفيت متوسط
حجم اينها يك پنجم فايلهاي اصلي هست براي كسايي كه سرعت پايين دارن

فرمت اينها flv هستش

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من سرعت اينترنتم خوبه مشكله زيادي ندارم. اما پشت پروكسي هستم واسه همين تو configure كردن تورنت مشكل دارم. البته مي دونم اينجا جاش نيست كه راجع به اين مطلب صحيت بشه اما اگه كسي مي تونه كمك كنه بصورت pm بهم بگه.

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي ميتونه راجع به اوروچيمارو توضيحات كاملي بده؟ من نفهميدم بالاخره زنه يا مرد. اصلا چي هست؟
همينطور راجع به افراد itachi .البته برادر kakashi قبلا زحمت كشيده و توضيحات زيادي داده . ولي من و خيلي هاي ديگه ميخوايم راجع به شخصيت افراد گروه 8 نفري itachi بيشتر بدونيم.اگه زحمتي نيست !!( اينگليسي شو خوندم ولي چيز زيادي نفهميدم:blush: )

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
كسي ميتونه راجع به اوروچيمارو توضيحات كاملي بده؟ من نفهميدم بالاخره زنه يا مرد. اصلا چي هست؟
همينطور راجع به افراد itachi .البته برادر kakashi قبلا زحمت كشيده و توضيحات زيادي داده . ولي من و خيلي هاي ديگه ميخوايم راجع به شخصيت افراد گروه 8 نفري itachi بيشتر بدونيم.اگه زحمتي نيست !!( اينگليسي شو خوندم ولي چيز زيادي نفهميدم:blush: )

اوروچیمارو اینه :blink: :

3yo36me.jpg

و همچنین در مورد آکاتسوکی هم اگه اجازه بدین ، بعدا مفصل حرف میزنم :happy: ( این پر حرفی رو هم از خواهر فریدا یاد گرفتم :p ، فکر کنم مسری باشه) فقط اینو بدونین که اون گروه ایتاچی نیست ، بلکه ایتاچی خودش فقط عضو گروه هستش و اوروچیمارو خودش زمانی یکی از اعضای این گروه بوده که بعلت مشکلی که با ایتاچی داشته ، گروه رو ترک میکنه:cool:

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
من ناروتو رو از شبكه game One اولين بار ديدم. اون هم وقتي كه يك عده ايي كه باند نت رو پيشونيشون بود يك بشكه اي رو دزديده بودن و اون گروه 9 نفره ناروتو دنبالشون بودن. يكي بگه كه اين جا هايي كه من ديدم قسمت چندمش بوده؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آپديت شد;):
Originally Posted by shinobi

naruto.jpg

Originally Posted by linghuchong

shikamaru.jpg
کسايی که تست ندادن، لطفاً بشتابن:
fan06.jpg

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
من ناروتو رو از شبكه game One اولين بار ديدم. اون هم وقتي كه يك عده ايي كه باند نت رو پيشونيشون بود يك بشكه اي رو دزديده بودن و اون گروه 9 نفره ناروتو دنبالشون بودن. يكي بگه كه اين جا هايي كه من ديدم قسمت چندمش بوده؟

فکر کنم منظورتان قسمتی باشد که میخواهند ساسکه (ساسکه داخل بشکه است) را برگردانند .

شروعش از قسمت 110 است .

http://img15.imgspot.com/u/07/114/10/captures.JPG

http://img15.imgspot.com/u/07/114/10/capturecc.JPG
بزودی دویدی هاش را برایتان میفرستم.

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

كانال gmae one چون كمي جلو بود از 2 ماه پيش تصميم به پخش مجدد ناروتو گرفت. شما داستانو دنبال كن تا اواسط خرداد كه داستان ميرسه به همينجا كه شما ميگي . تا اون موقع ميفهمي چي به چيه !

تقريبا از اوايل مرداد ماه gme one قراره ادامه ناروتو (شيـپـودن) رو كه همين الآن رو net هست رو پخش كنه.

برادر kakashi از توضيحات خوب شما هم ممنونم:happy: ;) خيلي با حالي !

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
خوب من الان از game one دارم ناروتو رو دنبال ميكنم.
فکر کنم منظورتان قسمتی باشد که میخواهند ساسکه (ساسکه داخل بشکه است) را برگردانند .

شروعش از قسمت 110 است .
از پاسختون هم ممنون.
راستي اين شبكه jetx هم قاط زده. دفعه سومشه كه برگشته از اول داره نشون ميده. بخاطره انگليسي بودن زبانش خيلي دوست دارم بقيشو از jetix ببينم . اما انگار كارتونش افتاده تو loop.

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
راستي جناب لرد سياه من مشتاقانه منتظر دريافت DVD هاي ناروتو هستم.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
اقا یه سوال این ناروتو نه نه بابا نداره؟اصلا پدر مادرش کی هست
و اینکه چرا هوکاگه سوم 9 دم رو کرد تو این بنده خدا چرا تو چیز دیگه ای نکرد مثل یه قوطی بشکه ای یا تو این مایه ها
اصلا این ناروتو کی هست؟مال کدوم قبیله کونوهاست؟:D

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
اقا یه سوال این ناروتو نه نه بابا نداره؟اصلا پدر مادرش کی هست
و اینکه چرا هوکاگه سوم 9 دم رو کرد تو این بنده خدا چرا تو چیز دیگه ای نکرد مثل یه قوطی بشکه ای یا تو این مایه ها
اصلا این ناروتو کی هست؟مال کدوم قبیله کونوهاست؟:D

سلام داداش روزبه
هوکاگه سوم؟؟؟؟:blink:

تنها چیز قطعی که ما در مورد 9 دم و گزشته ناروتو میدونیم ، اینه که چهارمین هوکاگه ، خودشو قربانی خدای مرگ کرد تا روح 9 دم رو تو یه بچه تازه بدنیا اومده مهر کنه ;) حالا خیلی فرضیه پشت سر مادر و پدر ناروتو هست که بیشترشون مال Fan ها هستند و وضعیت Unconfirmed دارند و همچنین در مورد اینکه چرا 9 دم رو توی یه بشکه نکرد ، چون روحشو مهر کرده بود و روح نمیتونی توی یک جسم بی جان باشه :cool:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام داداش روزبه
هوکاگه سوم؟؟؟؟:blink:

تنها چیز قطعی که ما در مورد 9 دم و گزشته ناروتو میدونیم ، اینه که چهارمین هوکاگه ، خودشو قربانی خدای مرگ کرد تا روح 9 دم رو تو یه بچه تازه بدنیا اومده مهر کنه ;) حالا خیلی فرضیه پشت سر مادر و پدر ناروتو هست که بیشترشون مال Fan ها هستند و وضعیت Unconfirmed دارند و همچنین در مورد اینکه چرا 9 دم رو توی یه بشکه نکرد ، چون روحشو مهر کرده بود و روح نمیتونی توی یک جسم بی جان باشه :cool:

اشتپ لوپی شد همون هوکاگه 4 رم:p
خوب میکردش تو قوطی مشکل هوکاگه بود چه ربطی به این بچه داشت
129fs4403262.gif
oregonian_bash.gif
biggrinsmiley.gif

خدا کنه تو قسمت دوم درباره خود ناروتو و گذشتش معلوم شه
rollingf.gif
شدیدا حس فوضولیم درد گرفته
302.gif

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
اين post رو اول فقط تو topic "آيا با اعدام ساكوراي خون آشام موافقيد!؟" گذاشته بودم ( اينم لينکش تو همون topic ) ولی دستور از بالا ( farida-onee-chan ) اومد که اينجا هم copy ش کنم
sweat.gif
:

با عرض konbanwa خدمت همگی onee-sama ها و onii-sama های گرامی

اينجانب بدينوسيله رسما دفاع از متهم رديف اول اين دادگاه، سرکار خانم Haruno Sakura-san رو به عهده ميگيرم :graduated

قبل از هر چيز لازم به ذکر ميدونم که اعلام کنم اين post شامل مقادير متنابهی SPOILER هست و اينکه بنده موکل خودم رو بی گناه ميدونم و در صورت موافقت ايشون اقدام به اقامه دعوی عليه کليه کسانی که لقب "خون آشام" رو به ايشون نسبت دادن خواهم کرد... :hmm:

کيفرخواست تنظيم شده توسط دادستان کل، جناب shian شامل 6 مورد اتهام هست که راجع به هر يک به شرح زير توضيح خواهم داد :

1. ضرب و شتم و تحقير مكرر روباهی "مظلوم" به اسم Naruto :

مورد بالا جزو مشکوک ترين موارد اتهامی هست که بنده در تمام مدت وکالتم با اون برخورد کردم...
اولا که جناب roku-daimei Naruto-sama انسان تشريف دارن، نه روباه
nono.gif
... البته در زمان کودکی يک روباه 9 دم رو ( احتمالا در حين صرف ramen ) قورت دادن که روباه مذکور چون غير قابل هضم بوده در حال حاضر هم در داخل شکم ايشون هست و اگر روباه خشن و خطرناکی نبود ايشون رو به جايگاه شهود دعوت ميکردم
ثانيا همونطور که مستحضر هستيد، جناب Naruto-sama يک shinobi هستن ( که به هيچ وجه جزو موجودات مظلوم جامعه به حساب نميان، به جز Hyuuga Hinita-san و Haku-san که تنها shinobi های "مظلوم" عالم بشريت هستن )
در رابطه با ضرب و شتم و تحقير Naruto-sama هم عرض شود که اين عمل زشت در گذشته به کررات توسط اکثريت قريب به اتفاق اهالی دهکده konoha انجام ميشده ( طبق اسناد به جا مونده از اون دوران ظاهرا روباه 9 دم وسيله تمرين hokage ها بوده و اهالی از دست Naruto-sama که روباه رو قورت داده بوده حسابی دلگير بودن ) و اين عادت رو به فرزندانشون هم انتقال دادن... بنابراين اين اتهام فقط متوجه موکل بنده نيست و حتی اخيرا ايشون با وجود برخورداری از قدرت بدنی بالا، در حال ترک اين عادت هستن...

2. بی استفاده بودن و "ساسوكه ساسوكه" كردن

البته Uchiha Sasuke-kun از جمله نينجا های خائن اجتماع به حساب مياد و تحت پيگرد قانونی هم قرار داره
167.gif
... اما طبق قانون، تکرار يک کلمه بصورت دو بار پشت سر هم به هيچ عنوان جرم محسوب نميشه، حتی اگر کلمه مورد نظر اسم يک shinobi خائن باشه
اتهام "بی استفاده بودن" هم کاملا بی اثاث هست : از طرفی موکل بنده يکی از دلايل مهم پيروزی Naruto-sama در نبرد با Gaara-sama و متعاقبا "مهربون" شدن kazekage Gaara-sama هستن و طبق شهادت kakashi-san خودمون هم اخيرا Sakura-san يکی از خطرناک ترين تبهکاران عضو گروه Akatsuki رو تحويل قانون دادن

3. گاز گرفتن ناجوانمردانه يك نينجای sound كه دليل اصلي جنگ بين sound و sand با konoha شد !

توجه داشته باشيد که حمله گروه های sound و sand به دهکده شلمرود :blink: ببخشيد، دهکده konoha رو Orochimaru ی ملعون طرح ريزی و اجرا کرده بود و "گاز گرفتن" مذکور هم در خاک دهکده konoha و جهت دفاع از وطن صورت گرفته
angelic002.gif

در مورد "ناجوانمردانه" بودن اين حرکت هم استناد می کنم به کتاب قانون "فن shinobi زنی پيشرفته" که توسط داوران اين مبارزات استفاده ميشه : "در مبارزه shinobi ها استفاده از هر وسيله ای برای حمله يا دفاع مجاز هست، از جمله دندان، ناخون، دمپايی، سنجاق سر، spoiler و حتی shanar-no-jutsu و تنها مواردی که با کارت زرد مجازات ميشن cursed seal درجه 2 و قرص قرمز رنگ هستن"
biggrin.gif

4. زشتي مفرط ! و بد لباس بودن !!

اين يکی از اتهاماتی هست که بنده شخصا باهاش مشکل دارم ! به نظر بنده Sakura-san گذشته از ظرافت های شخصيتی شون جزو "خوش رنگ ترين" کاراکتر های اين دهکده هستن و منم اگه جای Naruto-sama بودم و همچين همکلاسی داشتم يک دل نه صد دل عاشقش می شدم
از طرفی هم دهکده konoha مدتهاست که پايبند قوانين حقوق بشر هست و انتخاب لباس رو به سليغه افراد واگذار کرده و افراد "بد لباس" رو هم مجرم به حساب نمياره ( چه برسه به حکم اعدام )

5. نقض حقوق Hinata-san و مانع شدن در رسيدن ايشون به Naruto-sama
6. دزديدن عشق دوستش Ino-san ( که منظور همون Sasuke-kun هست )

هر چند من در اين دو مورد هيچ دفاع محکمه پسندی ندارم، اما از طرفی رسيدگی به شکايات مربوط به امر ازدواج به عهده دادگاه خانواده هست، نه دادگاه جنايی، و از طرفی هم آقا کاريش نميشه کرد !! دخترا هميشه از اين بلا ها سر دوستاشون ميارن
اگر هم اتهامی هست بايد متوجه Ino-san باشه که با وجود داشتن توانايی "انتقال ذهن" اقدام به قهر و کتک کاری با موکل بنده کرده

در انتها عرض کنم که برخی عناصر مشکوک به تازگی عکس هايی رو منتشر کردن ( مبنی بر اينکه Kakashi-san از موکل بنده "رشوه" گرفته تا در اين دادگاه شهادت دروغ ارائه بده، و يا اينکه Sakura-san با تبهکاران حرفه ای مثل Uchiha Itachi در ارتباط هست
read.gif
) و اين عکس ها رو از طرق مختلف به دست شهود اين دادگاه رسوندن...

518853untitled-1.gif

طی بررسی های کارشناسانه عزيزان در واحد تحقيق و بررسی ANBU از اونجايی که استيل نقاشی اين عکس ها با استيل anime و manga تفاوت داره مشخص شد که عکس های مذکور توسط kawarimi no jutsu يا همون replacement technique تهيه شدن و ساختگی هستن !

همونطور که ملاحظه کردين موکل بنده از تمامی اين ادعا ها مبراست، بنابراين با توجه به موارد بالا در اينجا از هيئت منصفه دادگاه تقاضای برائت و اعاده حيثيت موکلم Haruno Sakura-san رو دارم :happy:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
با عرض konbanwa خدمت همگی onee-sama ها و onii-sama های گرامی

اينجانب بدينوسيله رسما دفاع از متهم رديف اول اين دادگاه، سرکار خانم Haruno Sakura-san رو به عهده ميگيرم :graduated
تکنیک هوادارن متهم مبنی بر از نفس انداختن برادر شیان از طریق وکیل اول (کاکاشی!)و سپس زدن ضربه نهایی از طریق وکیل دوم قطعا شکست می خوره!;)

قبل از هر چيز لازم به ذکر ميدونم که اعلام کنم اين post شامل مقادير متنابهی SPOILER هست و اينکه بنده موکل خودم رو بی گناه ميدونم و در صورت موافقت ايشون اقدام به اقامه دعوی عليه کليه کسانی که لقب "خون آشام" رو به ايشون نسبت دادن خواهم کرد... :hmm:

اگه من قراتر بود بترسم که از تهدیدات حضوری موکلتون می ترسیدم!مدرک شماره پنج تقدیم هایت منصفه می شه!
اینم مدرک جرمه تا کاکاشی پاکش نکرده بازرمش!
2yluryd.jpg

1. ضرب و شتم و تحقير مكرر روباهی "مظلوم" به اسم Naruto :

مورد بالا جزو مشکوک ترين موارد اتهامی هست که بنده در تمام مدت وکالتم با اون برخورد کردم...
اولا که جناب roku-daimei Naruto-sama انسان تشريف دارن، نه روباه
nono.gif
... البته در زمان کودکی يک روباه 9 دم رو ( احتمالا در حين صرف ramen ) قورت دادن که روباه مذکور چون غير قابل هضم بوده در حال حاضر هم در داخل شکم ايشون هست و اگر روباه خشن و خطرناکی نبود ايشون رو به جايگاه شهود دعوت ميکردم
ثانيا همونطور که مستحضر هستيد، جناب Naruto-sama يک shinobi هستن ( که به هيچ وجه جزو موجودات مظلوم جامعه به حساب نميان، به جز Hyuuga Hinita-san و Haku-san که تنها shinobi های "مظلوم" عالم بشريت هستن )
در رابطه با ضرب و شتم و تحقير Naruto-sama هم عرض شود که اين عمل زشت در گذشته به کررات توسط اکثريت قريب به اتفاق اهالی دهکده konoha انجام ميشده ( طبق اسناد به جا مونده از اون دوران ظاهرا روباه 9 دم وسيله تمرين hokage ها بوده و اهالی از دست Naruto-sama که روباه رو قورت داده بوده حسابی دلگير بودن ) و اين عادت رو به فرزندانشون هم انتقال دادن... بنابراين اين اتهام فقط متوجه موکل بنده نيست و حتی اخيرا ايشون با وجود برخورداری از قدرت بدنی بالا، در حال ترک اين عادت هستن...
دوستان توجه کنن که وقتی ساکورا ناراتو رو می زنه!موجود ملوس درون شکم ایشون هم اسیب می بینه بویژه در صورت مرگ یا ضربه مغزی ناراتو!که این اقدانم علیه محیط زیسته . جز نقض حقوق محیط زیسته!;)

. بی استفاده بودن و "ساسوكه ساسوكه" كردن

البته Uchiha Sasuke-kun از جمله نينجا های خائن اجتماع به حساب مياد و تحت پيگرد قانونی هم قرار داره
167.gif
... اما طبق قانون، تکرار يک کلمه بصورت دو بار پشت سر هم به هيچ عنوان جرم محسوب نميشه، حتی اگر کلمه مورد نظر اسم يک shinobi خائن باشه
اتهام "بی استفاده بودن" هم کاملا بی اثاث هست : از طرفی موکل بنده يکی از دلايل مهم پيروزی Naruto-sama در نبرد با Gaara-sama و متعاقبا "مهربون" شدن kazekage Gaara-sama هستن و طبق شهادت kakashi-san خودمون هم اخيرا Sakura-san يکی از خطرناک ترين تبهکاران عضو گروه Akatsuki رو تحويل قانون دادن
همین ارتباطش با گارا شباهت بسیار زیادی با ارتباط عروس رییس سازمان سیا با بن لادن داره !(یه وقت دیدن مایل مور ایت=نبار رفت سراغ ساکورا!)

کيفرخواست تنظيم شده توسط دادستان کل، جناب shian شامل 6 مورد اتهام هست که راجع به هر يک به شرح زير توضيح خواهم داد :

3. گاز گرفتن ناجوانمردانه يك نينجای sound كه دليل اصلي جنگ بين sound و sand با konoha شد !

توجه داشته باشيد که حمله گروه های sound و sand به دهکده شلمرود :blink: ببخشيد، دهکده konoha رو Orochimaru ی ملعون طرح ريزی و اجرا کرده بود و "گاز گرفتن" مذکور هم در خاک دهکده konoha و جهت دفاع از وطن صورت گرفته
angelic002.gif

در مورد "ناجوانمردانه" بودن اين حرکت هم استناد می کنم به کتاب قانون "فن shinobi زنی پيشرفته" که توسط داوران اين مبارزات استفاده ميشه : "در مبارزه shinobi ها استفاده از هر وسيله ای برای حمله يا دفاع مجاز هست، از جمله دندان، ناخون، دمپايی، سنجاق سر، spoiler و حتی shanar-no-jutsu و تنها مواردی که با کارت زرد مجازات ميشن cursed seal درجه 2 و قرص قرمز رنگ هستن"
biggrin.gif
توجه هایت منصفه رو به پرنده مشابه در مورد سگ کیبا که در اون پرونده سگ مزبور به خاطر گاز گرفتن به مکرگ محکوم شده بود و تنها پس از درمان قطعی هاری مداوا شده بود جلب می کنم در ضمن احتمال مداوای هاری ساکورا وجود نداره پس لطفا دستور اعدام نامبرده رو زودتر صادر کنید!
2
. زشتي مفرط ! و بد لباس بودن !!

اين يکی از اتهاماتی هست که بنده شخصا باهاش مشکل دارم ! به نظر بنده Sakura-san گذشته از ظرافت های شخصيتی شون جزو "خوش رنگ ترين" کاراکتر های اين دهکده هستن و منم اگه جای Naruto-sama بودم و همچين همکلاسی داشتم يک دل نه صد دل عاشقش می شدم
از طرفی هم دهکده konoha مدتهاست که پايبند قوانين حقوق بشر هست و انتخاب لباس رو به سليغه افراد واگذار کرده و افراد "بد لباس" رو هم مجرم به حساب نمياره ( چه برسه به حکم اعدام )
ظرافیت شخصیتی و ساکورا!:blink:
خوش رنگ بودن نامبرده قویا تکذیب می شه به علاوه نامبرده بخاطر فرم صورت اسب مانندش به هیچ وجه زیبا نیست!

5. نقض حقوق Hinata-san و مانع شدن در رسيدن ايشون به Naruto-sama
6. دزديدن عشق دوستش Ino-san ( که منظور همون Sasuke-kun هست )

هر چند من در اين دو مورد هيچ دفاع محکمه پسندی ندارم، اما از طرفی رسيدگی به شکايات مربوط به امر ازدواج به عهده دادگاه خانواده هست، نه دادگاه جنايی، و از طرفی هم آقا کاريش نميشه کرد !! دخترا هميشه از اين بلا ها سر دوستاشون ميارن
اگر هم اتهامی هست بايد متوجه Ino-san باشه که با وجود داشتن توانايی "انتقال ذهن" اقدام به قهر و کتک کاری با موکل بنده کرده

در انتها عرض کنم که برخی عناصر مشکوک به تازگی عکس هايی رو منتشر کردن ( مبنی بر اينکه Kakashi-san از موکل بنده "رشوه" گرفته تا در اين دادگاه شهادت دروغ ارائه بده، و يا اينکه Sakura-san با تبهکاران حرفه ای مثل Uchiha Itachi در ارتباط هست
read.gif
) و اين عکس ها رو از طرق مختلف به دست شهود اين دادگاه رسوندن...

دو مورد مورد اشاره رو در دادگاه خانواده پس از اتمام سری جدید برسی می کنیم!

همونطور که ملاحظه کردين موکل بنده از تمامی اين ادعا ها مبراست، بنابراين با توجه به موارد بالا در اينجا از هيئت منصفه دادگاه تقاضای برائت و اعاده حيثيت موکلم Haruno Sakura-san رو دارم :happy:[/QUOTE]
طی بررسی های کارشناسانه عزيزان در واحد تحقيق و بررسی ANBU از اونجايی که استيل نقاشی اين عکس ها با استيل anime و manga تفاوت داره مشخص شد که عکس های مذکور توسط kawarimi no jutsu يا همون replacement technique تهيه شدن و ساختگی هستن !
توطئه!مدارک دستکاری کردن می خوان ساکورات رو نجات بدن من اعتراض دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام خدمت همه دوستداران انيمه وبخصوص ناروتويياش
من ناروتو رو چند وقتي هست كه توي gameone مي بينم كلي خاطرخواهشم وخب فرانسوي هم حاليم نيس و لي مثل اينكه شبكه jetx
انگليسيشو مي ذاره ازدوستان مي خوام فركانس شبكه و ساعت پخش رو بگن
يه درخواست هم از جناب لرد سياه دارم من سريالو ميخوام چكار كنم راستش من تو كار فوروم خيلي ناشي وتازه واردم:blush: :blush: :blush:
ولي خيلي تو كف ابن سريال هستم تو رو خدا يه حالي به ما بده:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

بالا