• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
کسی تو منطقه فاطمی - میدان گلها isp ای که dsl بده سراغ داره

کد 8802 و 8800 و

ممنون

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من دیروز از آسیا تک تقاضای ADSL کردم یه مودم Crocess 3115 به من دادن که از LAN وصل میشه، روش 6 تا چراغ هست کسی می تونه بگه این چراغا واسه چیه؟ PWR که خوب این معلومه ماله Powere ، این یکی رو هم می دونم LAN یعنی که این به LAN وصل هست یا نه ولی 4 تا چراغ دیگه رو نمی دونم، Link که از وقتی وصلش کردم داره چشمک میزنه، Net و ACT که خاموشن و DATA که روشن و هر از گاهی یه چشمکی هم میزنه.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا چطوري بفهميم با چه سرعتي وصل ميشم اين عكس كانكشن من هستش
برنامه speedtest رو نتونستم دانلود كنم كسي داره آپلود كنه من دانلود كنم ممنون ميشم

6763dc2.png

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
اقا چطوري بفهميم با چه سرعتي وصل ميشم اين عكس كانكشن من هستش
برنامه speedtest رو نتونستم دانلود كنم كسي داره آپلود كنه من دانلود كنم ممنون ميشم

6763dc2.png

دوست عزیز Speetest یک سایت هست نه یک برنامه . شما به سایتش برو و روی سروری که به رنگ زرد در میاره کیلیک کن در نهایت هم یک عکس از سرعتت به همراه لینکهاش بهت میده.

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان ، مودم Symphony پارس آنلاین رو کسی در حالت NAT ، کانفیگ کرده ؟
میشه تنظیمات لازم رو بگید ؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوستانی که سرویس اسیاتک دارن و مودم ASUS 602

من امروز سرویسم وصل شد خودم مودمو تنظیم کردم کسی میدونه این تیک KEEP alive چیه ؟چیکار میکنه ضمنا بهترین حالت تنظیم چیه ؟

ضمنا نکته خاصی احتمالا تو تنظیمات وجود داره ؟ چون موقع دانلود نوسان زیاد دارم

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6

من امروز سرویسم وصل شد خودم مودمو تنظیم کردم کسی میدونه این تیک KEEP alive چیه ؟چیکار میکنه ضمنا بهترین حالت تنظیم چیه ؟

دوست عزیز من هم از آسیا تک تقاضای سرویس کردم می خواستم ببینم چند روز طول کشید تا برای شما رو وصل کردن.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
پنج شنبه قرار داد امضا کردم امروز لینکم فعال شد خودم وصل کردم زنگ زدم یوزر پسورد گرفتم

نوسان هم زیاد داره من قبلا سپنتا بود م همیشه یکنواخت بود الان قدرشو میدونم ...

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58

شما موقعی که میری توی کانفیگ مودم Quick Setup را بزن و تیک DSL Auto-connect را بزن و بذار مودم بهترین تنظیماتو بکنه بقیه تنظیمات رو هم دست نزن. فقط NAT باید فعال باشه و Firewall هم نباید باشه. Keep Alive هم کارش اینه که وقتی به هر دلیلی ارتباطت با آسیاتک قطع شد خودش بلافاصله وصل بشه. پس این هم باید فعال باشه که به صورت پیش فرض هست.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
پنج شنبه قرار داد امضا کردم امروز لینکم فعال شد خودم وصل کردم زنگ زدم یوزر پسورد گرفتم

نوسان هم زیاد داره من قبلا سپنتا بود م همیشه یکنواخت بود الان قدرشو میدونم ...

با اين حساب ميشه پنج روز خدا كنه واسه ما هم پنج روزه صل بشه.

جسارتا شما كدوم مركز مخابرات هستي؟ اينجا كس ديگه يي از آسيا تك نيست ببينيم واسه اون هم نوسان داره يا نه؟!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان نظرتون چی هست؟
تست
از صبا نت اکانت گرفتم،معقول هست یا نه؟
مرسی

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز Speetest یک سایت هست نه یک برنامه . شما به سایتش برو و روی سروری که به رنگ زرد در میاره کیلیک کن در نهایت هم یک عکس از سرعتت به همراه لینکهاش بهت میده.

دوست عزيز ببين درسته/؟؟ آخه زرد رو زدم زده بود Chigago ؟؟؟ الان اين عكسش هستش اين دانلود و آپلود كه زده چيه ؟؟؟

123059748.png
[/URL][/IMG]

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
شما موقعی که میری توی کانفیگ مودم Quick Setup را بزن و تیک DSL Auto-connect را بزن و بذار مودم بهترین تنظیماتو بکنه بقیه تنظیمات رو هم دست نزن. فقط NAT باید فعال باشه و Firewall هم نباید باشه. Keep Alive هم کارش اینه که وقتی به هر دلیلی ارتباطت با آسیاتک قطع شد خودش بلافاصله وصل بشه. پس این هم باید فعال باشه که به صورت پیش فرض هست.

شما مطمئنی با این روش ست کردی ؟ دو ساعت که چه عرض کنم چندیدن ساعت بزاری اتفاقی نمیوفته من از قسمت advanced Wan ساختم منتها نکنته اش اینجا بود که NAT رو فعال نکرده بودم و از ظهر تا حالا اعصاب بهم ریخته بود چون عادی سرعتم پایین بود با پروکسی میرفت بالا اینم نت هم دقیقا وظیفه پیدا کردن ادرس ها رو داره که تو شبکه های اینطوری باید حتما فعال باشه ولی تو سپنتا اینطوری نبود چون سیستم فرق داشت
با اين حساب ميشه پنج روز خدا كنه واسه ما هم پنج روزه صل بشه.

جسارتا شما كدوم مركز مخابرات هستي؟ اينجا كس ديگه يي از آسيا تك نيست ببينيم واسه اون هم نوسان داره يا نه؟!

نه درست شد بالا توضیح دادم الانم که ساعت 12.24 شبه همه چی نرمال و خوبه راضی ام این سرعتم
مرکز مخابرات ما فکر نمیکنم اصلا یوزر داشته باشه خیلی خیلی کم

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان تفاوت سرویس خانگی با اداری شرکت آسیاتک در چیست؟
من برای سر کارم سرویس 128 خانگی را در نظر داشتم ولی وقتی تماس گرفتم گفتند باید 128 اداری بگیری در حالی که قیمت 128 اداری از 256 خانگی هم بیشتر است.
قسمت فروش گفت که سرویس خانگی Share نمیشه در صورتی که من اصلا نیازی به Share کردن ندارم و اینترنت رو سر کار برای یک PC می خوام.
به نظر شما من میتونم از آسیاتک سرویس خانگی 256 برای سر کارم بگیرم؟

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزيز ببين درسته/؟؟ آخه زرد رو زدم زده بود Chigago ؟؟؟ الان اين عكسش هستش اين دانلود و آپلود كه زده چيه ؟؟؟

123059748.png
[/URL][/IMG]

شما از چه شرکت گرفتید؟ چرا اینقدر غیر طبیعیه!! پینگ بالا و سرعت هم بالا:eek:

سرعت آپلودتون چرا اینطوریه!!!!

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان از فن آوا کسی نداره؟
من قبلا دانلودم 28 بود الان شده 3-4
بقیه این مشکل رو ندارن؟
من از سرویس های T استفاده میکنم که نا محدوده

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما از چه شرکت گرفتید؟ چرا اینقدر غیر طبیعیه!! پینگ بالا و سرعت هم بالا:eek:

سرعت آپلودتون چرا اینطوریه!!!!

من صبا نت دارم با banthwich 256 . حالا مشكل چيه؟؟ چيكار بايد بكنم ؟؟؟؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از mr-mostafa :

عجب نتايج عجيب و غريبی!!! چرا ISP رو زده Verizon Business ؟!! يک آن فکر کردم لابد شما تو آمريکا سرويس داريد!!سايت speed test معمولا نزديکترين محل به لوکيشن شما رو انتخاب ميکنه و مثلثشو زرد ميکنه که با انتخاب اون ببينيد سرعت دانلود و آپلودتون چقدره و پينگ (لتنسی)؛ برای ايران معمولا يا باکو زرد ميشه، يا کراچی يا يکی از همين مناطق دور و اطراف ايران، ولی اينکه يهو برای شما شيکاگو رو انتخاب کنه و ISP تون رو هم بزنه وريزون، خيلی غير عاديه (صبا رو انگار يه چيزی تو مايه های صبا گستران ندا، نداگستران پارس يا يه همچين اسمی ميزنه - حالا خوبه هيچکدوم از اينا نبوده باشه!). مثلا اين پايينی تست داتکه که من دارم (256)، ببينيد:

122854561.png

ميبينيد، سرور باکو رو انتخاب کرده و جلوی آى اس پی مربوطه هم اسم Datak Internet Engineering رو نوشته.

احتمالا شما موقع تست از پر و کسی ‌ يا چيزی مشابه استفاده نمی کرديد که اينجوری شده؟ دوباره تست کنيد ببينيد بازم همين نتيجه رو ميده يا درست ميشه.

.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از sascovach :
دوستان از فن آوا کسی نداره؟
من قبلا دانلودم 28 بود الان شده 3-4
بقیه این مشکل رو ندارن؟

شايد پهنای باند کم آورده باشند، همه ی ساعات اينجوريه يا تو ساعات پر مصرف اينجوريه، اگه تو زمان های خلوتی سرعت قابل تحمل باشه و بعدش افتضاح بشه، حتما پهنای باند منطقتون تموم شده (چون مشابه اين بلا قبلا سر من اومده عرض کردم البته).ولی اگه 24 ساعته همين سرعت رو داريد احتمالا بايد مشکل از جای ديگری باشد.

راستی يه سؤال خنده دار، من گاهی سرعتم مياد پايين يا اصلا صفر ميشه، کامپيوترو که ريستارت ميکنم درست ميشه! به نظرتون چه ربط منطقیی بين اين دو موضوع هست؟!!! مودم هم USB يه.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب نتايج عجيب و غريبی!!! چرا ISP رو زده Verizon Business ؟!! يک آن فکر کردم لابد شما تو آمريکا سرويس داريد!!سايت speed test معمولا نزديکترين محل به لوکيشن شما رو انتخاب ميکنه و مثلثشو زرد ميکنه که با انتخاب اون ببينيد سرعت دانلود و آپلودتون چقدره و پينگ (لتنسی)؛ برای ايران معمولا يا باکو زرد ميشه، يا کراچی يا يکی از همين مناطق دور و اطراف ايران، ولی اينکه يهو برای شما شيکاگو رو انتخاب کنه و ISP تون رو هم بزنه وريزون، خيلی غير عاديه (صبا رو انگار يه چيزی تو مايه های صبا گستران ندا، نداگستران پارس يا يه همچين اسمی ميزنه - حالا خوبه هيچکدوم از اينا نبوده باشه!). مثلا اين پايينی تست داتکه که من دارم (256)، ببينيد:

122854561.png

ميبينيد، سرور باکو رو انتخاب کرده و جلوی آى اس پی مربوطه هم اسم Datak Internet Engineering رو نوشته.

احتمالا شما موقع تست از پر و کسی ‌ يا چيزی مشابه استفاده نمی کرديد که اينجوری شده؟ دوباره تست کنيد ببينيد بازم همين نتيجه رو ميده يا درست ميشه.

.

اره من از Qconline استفاده ميكنم يه جور *** رايگان هستش امكان داره براي همينه

اين الان بدون استفاده از پروكسي هستش

بالا