• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها يكي از همكاراي من پسر عموش تو يزد هستش كه كلا كابل اصلي براي adsl رو ميكشن سپنتا از اونا سرويس گرفته ميگه كه الان سپنتا 128 ميگيري بايد تقسيم بر 8 بكني تا سرعت واقعي معلوم بشه يعني از يزد مياد اينجا از 8 تا سوئيچ رد ميشه براي همين سرعت واقعي 128 نيستش. حالا ميخوام ببينم ندا گستر صبا از خود تهران هستش يا نه؟؟؟ از كجا ميشه فهميدش؟؟؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستی يه سؤال خنده دار، من گاهی سرعتم مياد پايين يا اصلا صفر ميشه، کامپيوترو که ريستارت ميکنم درست ميشه! به نظرتون چه ربط منطقیی بين اين دو موضوع هست؟!!! مودم هم USB يه.
نمی دونم همینه یا نه ... ولی یادمه یه دوستی ، مشکل مشابهی داشت با پورت usb اش .. بعد معلوم شده بخاطر power management ی بوده که روی پورتش اجرا میشده ... احتمالا خودت بلدی :

device manager --> usb controller --> properties --> power management و بعد تیک مربوط به allow to turn off رو برمیداری و خلاص ..

یه تستی بکن ..
308.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اره من از Qconline استفاده ميكنم يه جور *** رايگان هستش امكان داره براي همينه

اين الان بدون استفاده از پروكسي هستش

همون، دليلش همون بوده، اين الان درسته، هم اسم ISP رو درست زده (گفتم يه چيزی گستر داره توش!)، هم سرعت دانلود و لتنسی و ايناش درسته، فقط آپلودش چقدر پايينه؟ قاعدتا دانلود و آپلود بايد تو يه رنج سرعتی حدودا باشند (جالبه، من رفتم تو تاپيک مربوط به صبا نت شايد يه عکس از تست سرعت ببينم و با اين مقايسه کنم ولی هيچی اونجا نبود!!!)

نمی دونم همینه یا نه ... ولی یادمه یه دوستی ، مشکل مشابهی داشت با پورت usb اش .. بعد معلوم شده بخاطر power management ی بوده که روی پورتش اجرا میشده ... احتمالا خودت بلدی :

یه تستی بکن

مرسی سيمور جان، اتفاقا اين مورد رو يه بار امتحان کرده بودم، ولی انگار تأثيری نداشت، منم به حالت اول برش گردوندم، حالا دوباره امتحان ميکنم، شايد اين دفعه از تو بترسه و مشکل من حل شه (مثل قضيه ی اون گت اسمايله که از من ترسيد
icon10.gif
).

.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان ، من تقریبا دو سالی می شه که دایل آپ استفاده نکرده بود. امروز مجبور شدم.
:hmm:

خانه ما در بالا خیابان مهر هست ، تقریبا در پشت کاخ سعد آباد. منطقه مخابراتی ما هم مربوط به مرکز خیابان دربند بود ( اسم ش یادم رفته)
خلاصه هفته گذشته ناگهان قطع شد. ما هم گفتیم از دسته گل های پارس آفلاین هست ، ولی دو روز بعد که زنگ زدم به پشتیبانی با کمال پر رویی گفتن که مشکل از مخابرات شما هست که کابل های ارتباطی شما رو فیبر نوری کرده ( خوبی ش اینه که کلی به این کارشون هم پز می دن) ، و گفت با مالی تماس بگیر. من هم فهمیدم که باید فاتحه شو بخونم.

الان مرکز مخابراتی ما امده ولنجک ، یعنی پیش شماره ما هم عوض شده. اما من فکر کنم مسئله ای که مطرح کردن کاملا جدی باشه

خلاصه من هم با کلی مشکل زنگ زدم پارس ، خیلی راحت گفت بیا طلب تو بگیر. ما دیگه نمی دیم اینتر نت

خیلی تجربه تلخی ست بدون نت بودن. می گم شما راه حلی ندارید
ممکنه یه جوری حل شه؟

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
خلاصه من هم با کلی مشکل زنگ زدم پارس ، خیلی راحت گفت بیا طلب تو بگیر. ما دیگه نمی دیم اینتر نت
ممکنه یه جوری حل شه؟

سلام دوست من

یعنی پارس در اون مرکز دیگه adsl نمیده و پرتاش پره ؟ . واقعا دردناکه . شما که از مشتریان قدیمی هستید.البته برای من هم در زمانی که 128 به بالا نمی دادن شبیه همین اتفاق افتاد و خودم رو کشتم تا سعی کنم سرعت 384 خود را حفظ کنم نشد و گفتن سرویس خانگی فقط 128 . جالب اینکه بقیه برای مشتریان قدیمیشان احترام قائل هست . :(

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان ، من تقریبا دو سالی می شه که دایل آپ استفاده نکرده بود. امروز مجبور شدم.
:hmm:

خانه ما در بالا خیابان مهر هست ، تقریبا در پشت کاخ سعد آباد. منطقه مخابراتی ما هم مربوط به مرکز خیابان دربند بود ( اسم ش یادم رفته)
خلاصه هفته گذشته ناگهان قطع شد. ما هم گفتیم از دسته گل های پارس آفلاین هست ، ولی دو روز بعد که زنگ زدم به پشتیبانی با کمال پر رویی گفتن که مشکل از مخابرات شما هست که کابل های ارتباطی شما رو فیبر نوری کرده ( خوبی ش اینه که کلی به این کارشون هم پز می دن) ، و گفت با مالی تماس بگیر. من هم فهمیدم که باید فاتحه شو بخونم.

الان مرکز مخابراتی ما امده ولنجک ، یعنی پیش شماره ما هم عوض شده. اما من فکر کنم مسئله ای که مطرح کردن کاملا جدی باشه

ممکنه یه جوری حل شه؟

يادم مياد سال گذشته كه آقاي قدك ساز(حتما به خاطر داريد ايشان را كه در سپنتا مسول امور مشتركين بودند)در اين تاپيك فعاليت ميكردند در مورد علت عدم راه اندازي ADSL در مركز مخابراتي خودم سوال كردم و اتفاقا به پارس آنلاين زنگ زدم و علت را جويا شدم اونها هم گفتند منطقه مخابراتي شما رو فيبر نوريه؟؟!! و ما هيچ وقت اونجا سرويس نخواهيم داد؟؟؟؟!!!! ولي ميبينيم كه شاتل سرويس ميده و داتك هم داره روش كار ميكنه و قراره كه پس از برطرف شدن مشكلات فني سرويس بده(اونطور كه تو سايت داتك نوشته اند).اون موقع آقاي قدك ساز اين صحبت پارس آنلاين را رد كردند.حالا اين قضيه چيه و چرا به اين صورت عمل ميكنند خدا داند.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
ممکنه یه جوری حل شه؟

اگه فیبر شدین که فاتحه ADSL رو بخونین برین سمت wireless
اگه رفتین به ولنجک فکر کنم بهتر شد براتون چون مراکز بیشتری تحت پوششه ADSL ه داتکم میده که فکر کنم پره پورتاش

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شايد پهنای باند کم آورده باشند، همه ی ساعات اينجوريه يا تو ساعات پر مصرف اينجوريه، اگه تو زمان های خلوتی سرعت قابل تحمل باشه و بعدش افتضاح بشه، حتما پهنای باند منطقتون تموم شده (چون مشابه اين بلا قبلا سر من اومده عرض کردم البته).ولی اگه 24 ساعته همين سرعت رو داريد احتمالا بايد مشکل از جای ديگری باشد.

راستی يه سؤال خنده دار، من گاهی سرعتم مياد پايين يا اصلا صفر ميشه، کامپيوترو که ريستارت ميکنم درست ميشه! به نظرتون چه ربط منطقیی بين اين دو موضوع هست؟!!! مودم هم USB يه.
شما فن آوا دارید؟
واسه من همیشه اینجوریه پیگیری هم کردم به جایی نرسیدم فعلا، پشتیبانی هاشون هیچی بارشون نیست فقط بلدن 4 تا چیزی که بهشون گفتن تکرار کنن

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
شما مطمئنی با این روش ست کردی ؟ دو ساعت که چه عرض کنم چندیدن ساعت بزاری اتفاقی نمیوفته من از قسمت advanced Wan ساختم منتها نکنته اش اینجا بود که NAT رو فعال نکرده بودم و از ظهر تا حالا اعصاب بهم ریخته بود چون عادی سرعتم پایین بود با پروکسی میرفت بالا اینم نت هم دقیقا وظیفه پیدا کردن ادرس ها رو داره که تو شبکه های اینطوری باید حتما فعال باشه ولی تو سپنتا اینطوری نبود چون سیستم فرق داشت ]

من چند ماه پیش این کارو کردم و جواب داد. البته مهم نیست فقط خوبیش ابنه که خودش اتوماتیک VPI و VCI رو پیدا می کنه.
VPI = 0 و VCI = 35 و Service Category:UBR Without PCR
Connection Type: PPP over Ethernet (PPPoE)
Encapsulation Mode: LLC/SNAP-BRIDGING
Keep Alive و NAT هم فعال باشه. Firewall هم غیر فعال. باقیش هم مهم نیست.
اگه از تورنت و/یا ای میول استفاده می کنی می تونی تک تک پورتهای مورد نظرتو از قسمت NAT -- Virtual Servers Setup باز کنی یا یه جا همه پورتها رو از قسمت NAT -- DMZ Host باز کنی.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

اينکه خيلی ناجوره، آدم شب بخوابه صبح پاشه ببينه همه چی عوض شده اونم اينجور، يعنی هيچ اعتباری نيست که خط بقيه هم به اين سرنوشت دچار نشه (دور و اطراف منطقه ی شيخ فضل الله ميگم امنه؟ يا از الان عزا بگيرم برای آينده منم :( )، نکنه اين کابل های سياه بدترکيبی که به خاطرش خيابونا رو شخم زدند و سرشونو گذاشتند بيرون همين فيبر نوری هاست؟ آره، خودشه؟ آخه اونطرف خيابون ما هم هست، منطقه ی ما هم شلوغ و پرترافيک و بانک و شرکته، ای داد بيداد، من حاضرم لينکم روزی 10 بار قطع بشه ولی بی اينترنت نشم
StarShake.gif
ای روزگار، ای داد بيداد :wacko:

بعد از محدود کردن سرعت (128 به بالا ممنوع) لابد اينجوری ميخوان جلوی استفاده از اينترنت رو بگيرن، براوو :hmm:

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من adsl 128 از پارس آنلاين دارم الان چند روزه كه ديتاي من به طور متاوب قطع و وصل ميشه (چراغ لينك ثابته ولي اينترنت قطع و وصل ميشه)و تا الان نه نمايندگي كاري كرده ونه ساپورت پارس آنلاين بعد از حدود 6 بار تماس
در ضمن سند من در adsl هميشه بيشتراز رسيوه و با ديال آپ مشكلي نداره حتي رو 2 سيستم ديگه هم امتحان كردم و اين مشكل رو داره(ويروس و.. ندارم رو pc )
به نظر شما مشكل از كجاست ممكنه مودم مشكل پيدا كده باشه (مودم سمفوني) و چه كاري ميتونم بكنم؟
خيلي ممنون:(

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
من adsl 128 از پارس آنلاين دارم الان چند روزه كه ديتاي من به طور متاوب قطع و وصل ميشه (چراغ لينك ثابته ولي اينترنت قطع و وصل ميشه)و تا الان نه نمايندگي كاري كرده ونه ساپورت پارس آنلاين بعد از حدود 6 بار تماس
در ضمن سند من در adsl هميشه بيشتراز رسيوه و با ديال آپ مشكلي نداره حتي رو 2 سيستم ديگه هم امتحان كردم و اين مشكل رو داره(ويروس و.. ندارم رو pc )
به نظر شما مشكل از كجاست ممكنه مودم مشكل پيدا كده باشه (مودم سمفوني) و چه كاري ميتونم بكنم؟
خيلي ممنون:(

من داتک دارم .. هر چی زنگ زدم و گفتن فرقی نکرد .. سند ن بیشتر از ریسیو بود و میگفتن ویروسه و...
ولی چرت میگن . مشکل از خودشونه

بعد 2 ماه که پی 2 پی محدود کردن و یه روز دیدم رپید شر هم محدوده و یه ایمیل به پشتیبانی فنی زدم که یا مشکل رو حل کنید یا فسخ قرار داد بکنم
روز بعدش بیدار شدم دیدم درست شده و الان هم سرعتم بدونم نوسان و در بهترین شرایطه !!
یعنی میگید اتفاقی بوده ؟ !!!!
درضمن رپیدشر هم درست شد

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
اره من از Qconline استفاده ميكنم يه جور *** رايگان هستش امكان داره براي همينه

اين الان بدون استفاده از پروكسي هستش

اقا این *** رایگان رو میتونی یه توضیح بدی چطوریه ؟ سایتش چیه ؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
من چند ماه پیش این کارو کردم و جواب داد. البته مهم نیست فقط خوبیش ابنه که خودش اتوماتیک VPI و VCI رو پیدا می کنه.
VPI = 0 و VCI = 35 و Service Category:UBR Without PCR
Connection Type: PPP over Ethernet (PPPoE)
Encapsulation Mode: LLC/SNAP-BRIDGING
Keep Alive و NAT هم فعال باشه. Firewall هم غیر فعال. باقیش هم مهم نیست.
اگه از تورنت و/یا ای میول استفاده می کنی می تونی تک تک پورتهای مورد نظرتو از قسمت NAT -- Virtual Servers Setup باز کنی یا یه جا همه پورتها رو از قسمت NAT -- DMZ Host باز کنی.

ممنون شما یوزر پسورد همون جا وارد کنید بعد تیک keep alive و زدید یا اینکه کانکشن جدا ساختی براش ؟

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
من داتک دارم .. هر چی زنگ زدم و گفتن فرقی نکرد .. سند ن بیشتر از ریسیو بود و میگفتن ویروسه و...
ولی چرت میگن . مشکل از خودشونه

بعد 2 ماه که پی 2 پی محدود کردن و یه روز دیدم رپید شر هم محدوده و یه ایمیل به پشتیبانی فنی زدم که یا مشکل رو حل کنید یا فسخ قرار داد بکنم
روز بعدش بیدار شدم دیدم درست شده و الان هم سرعتم بدونم نوسان و در بهترین شرایطه !!
یعنی میگید اتفاقی بوده ؟ !!!!
درضمن رپیدشر هم درست شد

مشكل من هم از طرف خود پارس آنلاينه همه اينجا اين مشكل رو دارن(قطعي ديتا) و طي اين 3 روز هم كه با پشتيباني اونا تماس ميگرفتم اينونميگفتن ولي آخرش امروز گفتن با چند مركز مخابراتي مشكل دارن
به هر صورت تا يكي دو روز صبر ميكنم اگه نشد قرارداد رو فسخ ميكنم فقط بدبختي اينجاست كه تو شهر ما فقط 2 ش ركت فعاليت ميكنن:(

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
میدونید شرکت عوض کردن دردی رو دوا نمیکنه . من پارس دارم بچه ها گفتن داتک عالیه رفتم گرفتم ولی کاش نمی گرفتم اوضاعش بدتر از پارسه . p2p محدوده و سرعتت از 10 برای 128 بالاتر نمیره و از همه بدتر که اگر مشکل فنی مثل من داشته باشید که هنوز حل نشده نویز در خط. متاسفانه برای تمام شرکتها این مشکلات هست . یادتونه چند وقت پیش مدیر دیتا مخابرات گفت این شرکتها برای اینکه کمتر هزینه کنن از پهنای باند مشتری می دزدن و بعد می گن مشکل مخابراته و طبق قرارداد ما چیزی نمیدیم .:(

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این *** رایگان رو میتونی یه توضیح بدی چطوریه ؟ سایتش چیه ؟

برو تو سايت irvpn.com و goldvpn.ir توضيح داده چيه من از يكي ميخرم 1500 ماهي banthwich نامحدود هستش ولي برنامه Qconline هم كار منو راه ميندازه رو صبا جواب ميده و همه سايت ها رو باز ميكنه و torpark هم براي adsl خوبه

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
ممنون شما یوزر پسورد همون جا وارد کنید بعد تیک keep alive و زدید یا اینکه کانکشن جدا ساختی براش ؟

آره دیگه یوزر و پس رو تو خود مودم وارد کردم که نیازی به کانکشن ویندوز نباشه. اگه بخوای کانکشن توی ویندوز بسازی، باید نوع کانکشن رو توی صفحه کانفیگ مودم از PPPoE به Bridging تغییر بدی. ولی همون مودم اتوماتیک کانکت بشه خیلی بهتره.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اينکه خيلی ناجوره، آدم شب بخوابه صبح پاشه ببينه همه چی عوض شده اونم اينجور، يعنی هيچ اعتباری نيست که خط بقيه هم به اين سرنوشت دچار نشه (دور و اطراف منطقه ی شيخ فضل الله ميگم امنه؟ يا از الان عزا بگيرم برای آينده منم :( )، نکنه اين کابل های سياه بدترکيبی که به خاطرش خيابونا رو شخم زدند و سرشونو گذاشتند بيرون همين فيبر نوری هاست؟ آره، خودشه؟ آخه اونطرف خيابون ما هم هست، منطقه ی ما هم شلوغ و پرترافيک و بانک و شرکته، ای داد بيداد، من حاضرم لينکم روزی 10 بار قطع بشه ولی بی اينترنت نشم
StarShake.gif
ای روزگار، ای داد بيداد :wacko:

بعد از محدود کردن سرعت (128 به بالا ممنوع) لابد اينجوری ميخوان جلوی استفاده از اينترنت رو بگيرن، براوو :hmm:

ممنون از همه دوستان که همدردی نشون دادند.
یکی از کاربران نوشته که ظاهرا ناتوانی در دادن سرویس روی خطوط فیبر نوری صحت نداره.
ولی من سعی می کنم خودم تحقیق کنم.

در ضمن ، اصولا الان که ما پیش شماره مان 2243 شده ، فکر کنم دیگه هیچ شرکتی برویش سرویس نمی ده.
گرچه داتک ، 2242 رو می ده ولی مثل اینکه این طور که می فرمایید پورت هاش پره

دوستان دیگر نمی توانند راهنمایی کنن؟
اگر قرار باشه به همین منوال پیش بره بنده خواستار آی پی وایرلس داتک یا هر وسیله مشروع یا نامشروعی برای داشتن یک اینترنت با آبرو برای استفاده هستم

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
آره دیگه یوزر و پس رو تو خود مودم وارد کردم که نیازی به کانکشن ویندوز نباشه. اگه بخوای کانکشن توی ویندوز بسازی، باید نوع کانکشن رو توی صفحه کانفیگ مودم از PPPoE به Bridging تغییر بدی. ولی همون مودم اتوماتیک کانکت بشه خیلی بهتره.

اتفاقا من با pppoe ست میکنم بعد تو ویندوز یه کانکشن broadband میسازم اینطوری خیلی راحت ترم مودم هم همیشه روشنه سرعت واقعا stable میشه مخصوصا اگر موقع های خیلی خلوت شبکه مثلا سه به بعد شب یبار روشن خاموش کنی به فاصله 5 دقیقه مثلا همین سرعت برات ثابت میمونه این تجربه منه حالا نمیدونم از نطر شبکه ایی دزست هست یا نه

بالا