• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

soheilsb

Registered User
لایک‌ها
0
همسایه عزیز

پیش شماره شما اگر به 2243 تغییر کنه ، 4 شرکت به شما سرویس می دن ، نگران نباشید.
من همین الان صحبت کردم ، ظاهرا این شرکتها با دادن سرویس مشکلی ندارن و پارس فقط چنین مشکلی داره
از میون شون آسیا بهتره به نظرم ، چون 512 رو می گه با نامه دانشگاه می ده
در ضمن ، محدود یت حجمی هم نداره

اما یک چیز نگران کننده می تونه باشه ، آسیا تک دو جور سرویس داره ، که مدل خانگی رو گفت برای یک نفره .تا اونجا که من می دونم وقتی من دی اس ال رو از یک مودم لن بگیرم ، هیچ چیز نمی تونه مانع به اشتراک گذاری سرویس در خونه مان شه، کسی می تونه راهنمایی کنه؟ یعنی آسیا راهی داره که مانع این کار شه؟

همسایه گرامی
متاسفانه شما کاملا در اشتباهید. شما اگر به هر 4 شرکت صبا-سپنتا-آسیا تک و ... زنگ بزنید به شما خواهند گفت که اگر خطوط شما بر کافوی نوری یا همان خطوط نوری باشد سرویس نخواهند داد و 100% مطمئن باشید که خطوط ما به فیبر نوری تغییر کرده است.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خواهر persiana در مورد مشکل قطع شدن اینترنتتون ببینید این به درددتون می خوره؟!

مرسى ازتون، البته سيمور جان هم قبلا همين راهنمايى رو فرموده بودند ولى انگار براى من جواب نميده :(

دوستان کسی ADSL 256 از داتک داره؟
اگه داره سرعت SEND&RECIVE رو میخواستم ببینم چقدره...

ممنون.

اينم تست سرعت منه براى 256 (البته تاريخش مال چند روز پيشه و البته تا 30 کيلو هم سرعت آپلود داتک ميره و با دانلود منيجر تا 25-26 کيلو هم ميتوانيد سرعت دانلود بگيريد):

122854561.png

در ضمن تو اين تاپيک می توانيد از وضعيت سرويس و تجارب يوزرهاى داتک باخبر شويد ^_^

متاسفانه بنده هم همین مشکل نویز در خط رو دارم،من از صبا ای دی اس ال گرفتم،متاسفانه بعضی اوقات در صول شبانه روز هست که چراغ لینک من چسمک می زنه،با شرکت تماس گرفتم،گفتن چون این مشکل به طور متناوب وجود داره،مشکل نه از محابرات بلکه از خطتون هست که نویز داره،باید به کسی بگید که بیاد و نویز خط رو با کنترل سیم تلفن بگیره،
دوستان در این زمینه کسی تجربه ای داره،من اصلا" باید چی کار کنم؟ضمنا" من اشتراک 256 گرفتم اما فقطی تست می گیرم سرعت دان و اپ من در حد یه 128 هست،یعنی مشکل از همین نویزه یا ...؟

منم اين مشکل چشمک زن شدن لينک رو دارم و تا حالا فکر ميکردم ايراد از داتکه، ولى کم کم دارم به اين نتيجه ميرسم که واقعا ايراد از خط خودمه (از فوايد ساکن بودن در يک مجتمع عظيم!) ولى رو سرعت تآثيرى نداره، فقط لينک قطع ميشه هى. شما بايد ببينيد ديگرانى که سرويسى مانند شما (از همان شرکت) دارند و تو همون منطقه ى مخابراتى هم هستند، تست سرعتشون چگونه است، اگر 256 بقيه درست بود، پس ايراد از خطه، اگه مال بقيه هم سرعتشون مشکل داشت پس ايراد از پهناى بانده احتمالا که ظرفيتش پر شده و توانايى پاسخگويى به تعداد کاربران بيشتر رو نداره.

.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
همسایه گرامی
متاسفانه شما کاملا در اشتباهید. شما اگر به هر 4 شرکت صبا-سپنتا-آسیا تک و ... زنگ بزنید به شما خواهند گفت که اگر خطوط شما بر کافوی نوری یا همان خطوط نوری باشد سرویس نخواهند داد و 100% مطمئن باشید که خطوط ما به فیبر نوری تغییر کرده است.

ممنون از راهنمایی شما ، من فکر کردم دارم شما رو راهنمایی می کنم ، ولی مثل اینکه شما خودتان این مسیر را رفته اید.

soheilsb

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی شما ، من فکر کردم دارم شما رو راهنمایی می کنم ، ولی مثل اینکه شما خودتان این مسیر را رفته اید.

خواهش می کنم. می دونید بدون اینترنت آنلاین کاملا زندگی من بهم می ریزه چون هم کار و هم بخش مهمی از سرگرمی های من به اینترنت مستقیم و سرعت بالا احتیاج داره بخاطر همین خیلی تحقیق کردم و دریغ از یک راه حل شدنی برای منطقه ما. واقعا مسخرست که آدم داره زندگیش رو می کنه و هزینه هم میکنه یه دفعه بیان همه چیزت رو بهم بریزن بدون اینکه کوچکترین راه حلی برات قرار داده باشند.
اگر یک شرکت بزرگ در این منطقه نیازمند این سرویس ها باشد چه؟ باید ساختمان میلیاردی خود را بفروشد و به منطقه دیگر برود؟ البته که تنها نباید شرکت باشی. حتی یک اتاق هم که احتیاج به سرویس اینترنت باشد باید امکان استفاده راحت برای آن مهیا باشد. صد افسوس از این همه بی مدیریتی و بی ارزش بودن وقت سرمایه و اعصاب مردم.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا صبا نت از جمعه قطع شده وصل نميشه error 691 ميده بعد گفتن dvice خراب شده ديشب زنگ زدم گفت حل شده شماره بده زنگ ميزنيم زنگ نزدن هنوز قطعه خيلي كم لطف شدن

بعد اين local area connection رو چطوري بايد بسازم ؟؟؟

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا صبا نت از جمعه قطع شده وصل نميشه error 691 ميده بعد گفتن dvice خراب شده ديشب زنگ زدم گفت حل شده شماره بده زنگ ميزنيم زنگ نزدن هنوز قطعه خيلي كم لطف شدن

بعد اين local area connection رو چطوري بايد بسازم ؟؟؟

در ضمن مودم من ZTE DZXDSL 831 هستش

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
مرکز سعادتمند رپید با اکانت پرمیوم بازم نوسان داره با 128 حدود ساعتی 54 مگ میشه گرفت

منم اتفاقا مركز مخابرات سعادتمند هستم و يوزر آسياتك موقع دانلود نوسان سرعت زيادي دارم حالا از هر جا كه دان كنم فرقي نداره:blink: ! شما هم اينجوري هستي يا فقط با رپيد و اينا مشكل داري؟ در ضمن سرعت بارگذاري صفحات وب عالي هستش.:happy: البته ناگفته نماند با وجود اين نوسان ها با 128 تقريبا ساعتي 35 تا 40 مگ رو دانلود ميكنم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خواهش می کنم. می دونید بدون اینترنت آنلاین کاملا زندگی من بهم می ریزه چون هم کار و هم بخش مهمی از سرگرمی های من به اینترنت مستقیم و سرعت بالا احتیاج داره بخاطر همین خیلی تحقیق کردم و دریغ از یک راه حل شدنی برای منطقه ما. واقعا مسخرست که آدم داره زندگیش رو می کنه و هزینه هم میکنه یه دفعه بیان همه چیزت رو بهم بریزن بدون اینکه کوچکترین راه حلی برات قرار داده باشند.
اگر یک شرکت بزرگ در این منطقه نیازمند این سرویس ها باشد چه؟ باید ساختمان میلیاردی خود را بفروشد و به منطقه دیگر برود؟ البته که تنها نباید شرکت باشی. حتی یک اتاق هم که احتیاج به سرویس اینترنت باشد باید امکان استفاده راحت برای آن مهیا باشد. صد افسوس از این همه بی مدیریتی و بی ارزش بودن وقت سرمایه و اعصاب مردم.

دوست گرامی
بنده همین امروز پیش شماره ام را دادم پشتیبانی سپنتا، چون اونها "امکان سنجی" دارند ، و عصری که زنگ زدم گفت که مشکلی نداره و روی خط تون می تونید بگیرید.
در ضمن ، مسئله دیگه این هست که من می خوام از آسیا تک بگیرم ، به نظر شما جدای از پشتیبانی ، سپنتا مزیتی داره به آسیا؟ آخه آسیا خودش سوراخ دعا را نشان داد ، گفت که می تونید با گرفتن یک نامه از دانشگاه سرویس پر سرعت تر درخواست کنید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوست گرامی
بنده همین امروز پیش شماره ام را دادم پشتیبانی سپنتا، چون اونها "امکان سنجی" دارند ، و عصری که زنگ زدم گفت که مشکلی نداره و روی خط تون می تونید بگیرید.
در ضمن ، مسئله دیگه این هست که من می خوام از آسیا تک بگیرم ، به نظر شما جدای از پشتیبانی ، سپنتا مزیتی داره به آسیا؟ آخه آسیا خودش سوراخ دعا را نشان داد ، گفت که می تونید با گرفتن یک نامه از دانشگاه سرویس پر سرعت تر درخواست کنید

همین الان با آسیا صبحت کردم ، به خانم عاشوری گفتم که سپنتا امکان سنجی کرده و می گه می تونه سرویس بده ، ولی من می خوام 512 شما رو بگیرم ، خیلی شیک گفت که خوب اون گفته خودش بده ، هرچی التماس که شاید شما هم بتونید ، گفت نه.
من هم زدم با سپنتا و امروز می یاد مدارک می گیره. اگر درست پیش بره ، خبرتون می تونم همسایه گرامی که نگرانی نداشته باشید

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
من 5_6 ماه پیش از سپنتا سرویس 64 گرفتم با پهنای دانلود 17 تا 25 ! امروز دوباره سرویسمو وصل کردم دیدم با free download manager از 3 بالاتر نمیره و با خود فایرفاکس هم روی 6.5 دانلود میکنه :( درضمن منطقه شهرآرا ستارخان هستم .. سرویس سپنتا افت کرده؟ خورد تو حالم!

soheilsb

Registered User
لایک‌ها
0
همین الان با آسیا صبحت کردم ، به خانم عاشوری گفتم که سپنتا امکان سنجی کرده و می گه می تونه سرویس بده ، ولی من می خوام 512 شما رو بگیرم ، خیلی شیک گفت که خوب اون گفته خودش بده ، هرچی التماس که شاید شما هم بتونید ، گفت نه.
من هم زدم با سپنتا و امروز می یاد مدارک می گیره. اگر درست پیش بره ، خبرتون می تونم همسایه گرامی که نگرانی نداشته باشید

آقا ایشالله خوش خبر باشی. من که چشمم آب نمی خوره با اون همه کافوی نوری که هر روز داره سره کوجه ها ظاهر می شه. خبرمون کن

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
من 5_6 ماه پیش از سپنتا سرویس 64 گرفتم با پهنای دانلود 17 تا 25 ! امروز دوباره سرویسمو وصل کردم دیدم با free download manager از 3 بالاتر نمیره و با خود فایرفاکس هم روی 6.5 دانلود میکنه :( درضمن منطقه شهرآرا ستارخان هستم .. سرویس سپنتا افت کرده؟ خورد تو حالم!

حدود 10 ماه پیش از سرویس سپنتا استفاده می‌کردم، اون اوایلش خوب بود ...

من هم پارسال تابستون، از سپنتا یک سرویس 128Kbps با IP Static یا همون MPoA در مرکز مخابراتی ولیعصر گرفته بودم، که سرعت و Latency خوبی داشته. البته بعد از گذشت سه ماه و خورده‌ای یک دفعه زنگ زدن گفتند که دیگه سرویس IP Static نمیدن و همه باید سویچ کنن روی PPPoE، که یک جورایی شاکی شدم. البته این را هم اضافه کنم که بعد از دو ماه اول کیفیت سرویس دهیشون هی پایین آمد، تا اینکه آبان ماه بخاطر سفر سه ماهه که در پیش داشتم کلاً قطعش کردم، ماه آخری خیلی اذیت شدم، قطعی مکرر کانکشن PPPoE پدرم رو درآورده بود.

amir_2000af

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگن میشه رو کافو نوری Adsl وصل بشه ولی اجازه نمیدن هنوز...
ما هم هم( کافو نوری)

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
سلام به اساتید....

اینجا کسی از newnet سرویس گرفته...؟ نظری ؟ چیزی؟

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
حدود 10 ماه پیش از سرویس سپنتا استفاده می‌کردم، اون اوایلش خوب بود ...

من هم پارسال تابستون، از سپنتا یک سرویس 128Kbps با IP Static یا همون MPoA در مرکز مخابراتی ولیعصر گرفته بودم، که سرعت و Latency خوبی داشته. البته بعد از گذشت سه ماه و خورده‌ای یک دفعه زنگ زدن گفتند که دیگه سرویس IP Static نمیدن و همه باید سویچ کنن روی PPPoE، که یک جورایی شاکی شدم. البته این را هم اضافه کنم که بعد از دو ماه اول کیفیت سرویس دهیشون هی پایین آمد، تا اینکه آبان ماه بخاطر سفر سه ماهه که در پیش داشتم کلاً قطعش کردم، ماه آخری خیلی اذیت شدم، قطعی مکرر کانکشن PPPoE پدرم رو درآورده بود.

امیر پویان خان بسیار خوشحال هستم که شما رو دوباره زیارت می کنم.
نمی دانم پست های اخیر من را در این ترد دنبال کرده اید یا خیر
ولی متاسفانه من انتخابی نداشتم.از شما چه پنهان بسیار خوشحال هم شدم که بالاخره یکی شان سرویس می داد.البته تا چرا لینک رو روشن نبینم باور نمی کنم، ولی خوب ، فکر کنم یک هفته ای رانژه شدن طول داره

به هر حال شما می فرمایید که سرویس سپنتا مشکل دار شده؟

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
امیر پویان خان بسیار خوشحال هستم که شما رو دوباره زیارت می کنم.
نمی دانم پست های اخیر من را در این ترد دنبال کرده اید یا خیر
ولی متاسفانه من انتخابی نداشتم.از شما چه پنهان بسیار خوشحال هم شدم که بالاخره یکی شان سرویس می داد.البته تا چرا لینک رو روشن نبینم باور نمی کنم، ولی خوب ، فکر کنم یک هفته ای رانژه شدن طول داره

به هر حال شما می فرمایید که سرویس سپنتا مشکل دار شده؟

من هم خوشحالم که بعد از یک مدت، دوباره تونستم به اینجا سر بزنم. :happy:
راستش من از چند صفحه پیش دوباره با این تاپیک همراه شدم و اینطور که فهمیدم شما یک سرویس 512Kbps از سپنتا گرفتید. راستش از آبان ماه سال گذشته من قرارداد سپنتا را ادامه ندادم و درخواست جمع آوری تجهیزات آنها را از روی خط دادم و بعدش هم رفتم سفر. از ماه مهر به بعد سرویس سپنتا اصلاً کیفیتش مثل اون ماه اولی که من گرفتم نبود.

اخیرا هم هیچکدام از سرویس‌های سپنتا را تست نکردم و اطلاعی درباره آن ندارم، اما امیدوارم شما رو بتونن راضی کنند.

از قضا ماه‌های پایانی سال گذشته، رفته بودم سفر به یکی از کشورهای آسیای شرقی که تونستم مزه سرعت‌های بالای 1Mbps رو هم بچشم! راستش بعد از کار کردن با آن سرعت‌ها، کار کردن با سرعت‌های مرسوم و کیفیت موجود در ایران خیلی زجر آور هست.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها كسي ميتونه ادرس سايتهاي ارائه دهنده ADSL رو به ترتيب الويت از نظر سرويس خوب و سرعت خوب ارائه بده ؟؟؟؟
البته صبا من استفاده مينم سرعتش عاليه فقط از پشتيبانيش راضي نيستم

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان الان زنگ زدم و با آسیا تک و سپنتا صحبت کردم.
اول باید بگم که هر دو کارمندان شان ، نسبتا مودب بودن.
دوم باید بگم که من سرویسی می خوام که محدودیت حجمی نداشته باشه و با پی2پی هم مشکل نداشته باشه(مرگ بر داتک)

سوم اینکه ، من تمام تجهیزات رو دارم و خودم هم بلدم سرویس رو راه اندازی کنم.مشکل نصب ندارم.

چهارم اینکه ، من خیلی به پشتیبانی دل نمی بندم ، وقت هایی که مشکلی فنی باشه خودم با کمک این فروم از پسش بر اومدم ، وقت هایی که قطعی از مخابرات باشه هم ، پشتیبانی به درد هیچ کس نمی خوره.

حالا با این تفاسیر به نظر شما از میون آسیا تک و سپنتا کدوم به درد من می خوره.
آسیا تک گفت که شما یک نامه بیاورید که از دانشگاه که شما احتیاج به پنهای باند دارید ، ما براتون وصل می کنیم هر پهنایی خواستید.من هم امروز می رم دنبالش.
اما سپنتا گفت 128 بالاتر نمی ده.
در ضمن ، آسیاتک ارزون تر هم هست.

ممکنه اگر نکته ای به نظرتون می رسه رانمایی کنید؟

دوست عزيز من پسر عموي همكارم يزد هستن سپنتا نمايندگي اوناست گفتش كه سپنتا از يزد سرويس گرفته براي همين از 8 تا سوئيچ رد شده شما هر پهناي باندي بگيري بايد تقسيم بر 8 كني سرعت اصليت اون ميشه من صبا گرفتم خود تهران هستش 256 واقعي هم هستش سرعتش خوبه مشكلي ندارم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من هم خوشحالم که بعد از یک مدت، دوباره تونستم به اینجا سر بزنم. :happy:
راستش من از چند صفحه پیش دوباره با این تاپیک همراه شدم و اینطور که فهمیدم شما یک سرویس 512Kbps از سپنتا گرفتید. راستش از آبان ماه سال گذشته من قرارداد سپنتا را ادامه ندادم و درخواست جمع آوری تجهیزات آنها را از روی خط دادم و بعدش هم رفتم سفر. از ماه مهر به بعد سرویس سپنتا اصلاً کیفیتش مثل اون ماه اولی که من گرفتم نبود.

اخیرا هم هیچکدام از سرویس‌های سپنتا را تست نکردم و اطلاعی درباره آن ندارم، اما امیدوارم شما رو بتونن راضی کنند.

از قضا ماه‌های پایانی سال گذشته، رفته بودم سفر به یکی از کشورهای آسیای شرقی که تونستم مزه سرعت‌های بالای 1Mbps رو هم بچشم! راستش بعد از کار کردن با آن سرعت‌ها، کار کردن با سرعت‌های مرسوم و کیفیت موجود در ایران خیلی زجر آور هست.

خیر قربان ، من می خواستم 512 آسیا بگیرم ولی خیلی راحت گفتن که 2243 رو ساپورت نمی کنن به دلیل فیبر نوری. ولی سپنتا و مسئول پر تلاشش ، خانم یزدانی ، پی گیری کرد و امروز پیک فرستاد قرارداد رو امضا کردم.گفت 3خرداد وصل می شه یا زودتر
:blink:

اون یکی دوستمون هم گفتن که سپنتا بده و صبا بگیرم ، مشکل صبا این هست که یه کم قیمت هایش نامعقوله و ترافیک محدود داره ، به کار من نمی اد.

ممنون از شما

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
خیر قربان ، من می خواستم 512 آسیا بگیرم ولی خیلی راحت گفتن که 2243 رو ساپورت نمی کنن به دلیل فیبر نوری. ولی سپنتا و مسئول پر تلاشش ، خانم یزدانی ، پی گیری کرد و امروز پیک فرستاد قرارداد رو امضا کردم.گفت 3خرداد وصل می شه یا زودتر
:blink:

اون یکی دوستمون هم گفتن که سپنتا بده و صبا بگیرم ، مشکل صبا این هست که یه کم قیمت هایش نامعقوله و ترافیک محدود داره ، به کار من نمی اد.

ممنون از شما

البته همونطور که خودت می‌دونی بستگی به منطقه مخابراتی هم داره.
حالا بعد از اینکه وصل شد، گزارش بده ببینیم اوضاع چطوره.

الان خودم یک 256Kbps تو محل کار از پارس آنلاین دارم، یک 64Kbps از داتک هم در خانه. البته سرویس داتک فقط بدرد چک کردن Email می‌خوره، چون در بهترین حالت 4.2KB و در ساعت‌های پیک 2.6KB بیشتر سرعت نداره! :lol: البته فعلا بیشترین مصرف من در خانه چک کردن Email هست و بیشتر کارها و Download ها را سعی می‌کنم با اون یکی کانکشن 256Kbps انجام بدم.

از بین دوستانی که در حال حاضر به این تاپیک سر می‌زند، کسی از مرکز مخابراتی ولیعصر هست؟

بالا