• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
کی از کاربران نوشته که ظاهرا ناتوانی در دادن سرویس روی خطوط فیبر نوری صحت نداره.
ولی من سعی می کنم خودم تحقیق کنم.
حرفی که شما میزنی خیلی عجیبه!

این کاربری که گفتید با چه مدرکی این حرفو زده؟

برای شرکت خصوصی چه فرقی میکنه که خط فیبر باشه یا نباشه! خوب حتما نمیشه که نمیدن

البته من منکر اینکه این کار نمیشه نیستم چون وقتی adsl 2 اومد چند محدودیت مهم adsl از جمله دوری مسافت و باندویچ رو تا 24 مگ اصلاح کرد
و ممکنه تکنولوژی هم برای دادن adsl روی فیبر باشه ولی حداقلش اینه که الان شرکتهایی که من میشناسم نمی تونن بدن
دوستان دیگر نمی توانند راهنمایی کنن؟
اگر قرار باشه به همین منوال پیش بره بنده خواستار آی پی وایرلس داتک یا هر وسیله مشروع یا نامشروعی برای داشتن یک اینترنت با آبرو برای استفاده هستم
اگر منظورت ماهواره هست که مشکلات خاص خودش رو داره و هزینه ی زیاد

ولی به نظر من وایرلس اونقدر هم بد نیست (کلاس هم داره)

amir_2000af

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
attachment.php
حال کنین...:wacko:

فایل های ضمیمه

• 119908549.png
    119908549.png
    34.8 KB · نمایش ها: 164

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
الان با سرعت وصلی یا اینکه ...... چون خیلی وقتها این سایته اشتباه میکنه مثلا آپلود منو با دایال آپ میزد 16 مگ ههه که در واقع سرعت ISP بود نه خط من ... شما واقعا الان میتونی با سرعت 2 مگ دانلود کنی ؟

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ممنون از همه دوستان که همدردی نشون دادند.
یکی از کاربران نوشته که ظاهرا ناتوانی در دادن سرویس روی خطوط فیبر نوری صحت نداره.
ولی من سعی می کنم خودم تحقیق کنم.

در ضمن ، اصولا الان که ما پیش شماره مان 2243 شده ، فکر کنم دیگه هیچ شرکتی برویش سرویس نمی ده.
گرچه داتک ، 2242 رو می ده ولی مثل اینکه این طور که می فرمایید پورت هاش پره

دوستان دیگر نمی توانند راهنمایی کنن؟
اگر قرار باشه به همین منوال پیش بره بنده خواستار آی پی وایرلس داتک یا هر وسیله مشروع یا نامشروعی برای داشتن یک اینترنت با آبرو برای استفاده هستم
کاملا حقیقت داره . من تقاضای سرویس ADSL دادم داتک حدود 1-2 هفته پیش چند روز پیش زنگ زدن گفتن روی این خط نمیشه ADSL راه اندازی کرد رانژه نمیشه دلیلش رو که پرسیدم گفت خط های با این پیش شماره (2257) فیبر نوری هستن خلاصه یه چیزی تو این مایه ها گفت ولی من فکر میکنم مخابرات شماره های جدیدی رو که میده مثلا یه خط رو میگیره بین چند نفر شیر میکنه و فکر میکنم دلیل اینکه نمیشه روی این خط ها ADSL داد همینه خوشبختانه ما یه شماره قدیمی دیگه هم داشتیم که اونو دادم که فعلا هیچ اتفاقی نیفتاده .

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
اتفاقا من با pppoe ست میکنم بعد تو ویندوز یه کانکشن broadband میسازم اینطوری خیلی راحت ترم مودم هم همیشه روشنه سرعت واقعا stable میشه مخصوصا اگر موقع های خیلی خلوت شبکه مثلا سه به بعد شب یبار روشن خاموش کنی به فاصله 5 دقیقه مثلا همین سرعت برات ثابت میمونه این تجربه منه حالا نمیدونم از نطر شبکه ایی دزست هست یا نه

من چون مودمم 604 هست و قراره که در آن واحد به چند کامپیوتر سرویس بده برای همین مجبورم از حالت PPPoE استفاده کنم و بریج فقط برای 1 کامپیوتر جواب میده که استفاده نمی کنم ولی به نظرم وقتی ارتباط با ISP برقرار شد، نوع کانکشن فرقی نمی کنه.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
کاملا حقیقت داره . من تقاضای سرویس ADSL دادم داتک حدود 1-2 هفته پیش چند روز پیش زنگ زدن گفتن روی این خط نمیشه ADSL راه اندازی کرد رانژه نمیشه دلیلش رو که پرسیدم گفت خط های با این پیش شماره (2257) فیبر نوری هستن خلاصه یه چیزی تو این مایه ها گفت ولی من فکر میکنم مخابرات شماره های جدیدی رو که میده مثلا یه خط رو میگیره بین چند نفر شیر میکنه و فکر میکنم دلیل اینکه نمیشه روی این خط ها ADSL داد همینه خوشبختانه ما یه شماره قدیمی دیگه هم داشتیم که اونو دادم که فعلا هیچ اتفاقی نیفتاده .

من بودم می رفتم مخابرات می گفتم گداها خطارو PCM کردید که روی هر خط مثلا 4 تا شماره به مردم بفروشید دیگه...من پول 4 تا خط تلفن رو پرت می کنم جلوتون خطمو از PCM در بیارید.:D

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خواهر persiana در مورد مشکل قطع شدن اینترنتتون ببینید این به درددتون می خوره؟!

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان کسی ADSL 256 از داتک داره؟
اگه داره سرعت SEND&RECIVE رو میخواستم ببینم چقدره...

ممنون.

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
در ضمن ، اصولا الان که ما پیش شماره مان 2243 شده ، فکر کنم دیگه هیچ شرکتی برویش سرویس نمی ده.
گرچه داتک ، 2242 رو می ده ولی مثل اینکه این طور که می فرمایید پورت هاش پره

دوست عزیز مرکز مخابراتی جعفری هم اکنون توسط 4 شرکت PAP در حال سرویس دهی یست که شامل : سپنتا - آسیا تک - صبا نت و فنآوا می باشند. و پیش شماره شما نه در لیست شرکت پاری آنلاین و نه در داتک موجود نمی باشد ولی پیش شماره شما که (2243) هست در لسیت ساپورت 4 شرکت گفته شده قرار دارد .
لذا برای اطمینان از صحت و سقم این اطلاعات با پشتیبانی شرکت های فوق ( سپنتا-آسیا تک-فن آوا-صبانت ) تماس حاصل نمایید.
یا علی.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوست عزیز مرکز مخابراتی جعفری هم اکنون توسط 4 شرکت PAP در حال سرویس دهی یست که شامل : سپنتا - آسیا تک - صبا نت و فنآوا می باشند. و پیش شماره شما نه در لیست شرکت پاری آنلاین و نه در داتک موجود نمی باشد ولی پیش شماره شما که (2243) هست در لسیت ساپورت 4 شرکت گفته شده قرار دارد .
لذا برای اطمینان از صحت و صغم این اطلاعات با پشتیبانی شرکت های فوق ( سپنتا-آسیا تک-فن آوا-صبانت ) تماس حاصل نمایید.
یا علی.

ممنون از توجه شما

قبلا ها یک سایت بود که پیش شماره رو بهش می دادید به شما لیست شرکت ها رو می داد
کسی ادرس سایت رو نداره؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
فکر می کنم منظورتون این باشه :

http://www.internetfinder.ir/

ممنون از شما بابت این اطلاعات

خواستم بدانم که از میان سپنتا و آسیا تک و فن آوا و صبا ، هیچ کدام از شما مشترکی هست که ترافیک بالای ماهی 60 گیگ داشته باشه ؟ منظورم اینه که اینها همه نوشته اند که ترافیک شان محدود هست می خواهم بدانم که آیا مثل پارس فقط حرف ش را می زنند یا اینکه واقعا پول اضافی پیاده مان می کنند؟
توجه این سئوال بارها پرسیده شده ، ولی متاسفانه اغلب به همان نوشته سایت اکتفا می کنند اساتید .جهت توضیح عرض شود که برای اینکه شما مرز 60گیگ ترافیک در ماه را با سرعت شاهکار 256ک درنوردید ، احتیاج دارید که تمام ماه ، دستگاه شما شب و روز روشن باشه و و صدالبته سوژه دانلود بی نهایت هم داشته باشید ، پس خواهشی که دارم اینکه اگر واقعا استفاده تان به این اندازه هست نظرتان را بنویسید
ممنون

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
میدونید شرکت عوض کردن دردی رو دوا نمیکنه . من پارس دارم بچه ها گفتن داتک عالیه رفتم گرفتم ولی کاش نمی گرفتم اوضاعش بدتر از پارسه . p2p محدوده و سرعتت از 10 برای 128 بالاتر نمیره و از همه بدتر که اگر مشکل فنی مثل من داشته باشید که هنوز حل نشده نویز در خط. متاسفانه برای تمام شرکتها این مشکلات هست . یادتونه چند وقت پیش مدیر دیتا مخابرات گفت این شرکتها برای اینکه کمتر هزینه کنن از پهنای باند مشتری می دزدن و بعد می گن مشکل مخابراته و طبق قرارداد ما چیزی نمیدیم .:(
متاسفانه بنده هم همین مشکل نویز در خط رو دارم،من از صبا ای دی اس ال گرفتم،متاسفانه بعضی اوقات در صول شبانه روز هست که چراغ لینک من چسمک می زنه،با شرکت تماس گرفتم،گفتن چون این مشکل به طور متناوب وجود داره،مشکل نه از محابرات بلکه از خطتون هست که نویز داره،باید به کسی بگید که بیاد و نویز خط رو با کنترل سیم تلفن بگیره،
دوستان در این زمینه کسی تجربه ای داره،من اصلا" باید چی کار کنم؟ضمنا" من اشتراک 256 گرفتم اما فقطی تست می گیرم سرعت دان و اپ من در حد یه 128 هست،یعنی مشکل از همین نویزه یا ...؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان الان زنگ زدم و با آسیا تک و سپنتا صحبت کردم.
اول باید بگم که هر دو کارمندان شان ، نسبتا مودب بودن.
دوم باید بگم که من سرویسی می خوام که محدودیت حجمی نداشته باشه و با پی2پی هم مشکل نداشته باشه(مرگ بر داتک)

سوم اینکه ، من تمام تجهیزات رو دارم و خودم هم بلدم سرویس رو راه اندازی کنم.مشکل نصب ندارم.

چهارم اینکه ، من خیلی به پشتیبانی دل نمی بندم ، وقت هایی که مشکلی فنی باشه خودم با کمک این فروم از پسش بر اومدم ، وقت هایی که قطعی از مخابرات باشه هم ، پشتیبانی به درد هیچ کس نمی خوره.

حالا با این تفاسیر به نظر شما از میون آسیا تک و سپنتا کدوم به درد من می خوره.
آسیا تک گفت که شما یک نامه بیاورید که از دانشگاه که شما احتیاج به پنهای باند دارید ، ما براتون وصل می کنیم هر پهنایی خواستید.من هم امروز می رم دنبالش.
اما سپنتا گفت 128 بالاتر نمی ده.
در ضمن ، آسیاتک ارزون تر هم هست.

ممکنه اگر نکته ای به نظرتون می رسه رانمایی کنید؟

soheilsb

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز
من همسایه شما هستم. اگر منظور شما از مهر همان رضاعلی حسینی فعلی و مهر سابق در زعفرانیه باشد.
بله من هم مشکل شما را دارم و قرار است این انتقال از دستغیب به جعفری صورت بگیرد. البته مال شما انجام شده ولیکن تا بدین لحظه که دارم می نویسم اینترنت من کماکان برقرار است. من با معاونان هر دو مرکز صحبت کردم و حسابی هم تحقیق کردم متاسفانه هیج راهی برای اینترنت ADSL برای ما از جانب هیج شرکتی باقی نمانده است مگر آنکه آن شرکتها تجحیزات مربوط به ADSL برروی خطوط فیبر نوری را در مراکز نصب کنند که معلوم نیست این اتفاق کی صورت خواهد پذیرفت و فکر نکن حداقل تا یکسال آینده هم انجام بگیرد.
اینترنت بی سیم داتک هم در منطقه ما جواب نمی دهد چون امتحان کرده ام.
تنها راه اسکای فایبر یا Wimax است که آنها هم قیمتهای نجومی برای سرویس و دستگاه دارند. فکر می کنم تنها راه دایل-آپ خواهد بود که متاسفانه نمایانگر عقب ماندگی یک کشور است که پایتختش از داشتن عادی ترین سرویس های ارتباطی محروم است. امیدوارم انرژی هسته ای مشکلمان را حل کند.

دوستان ، من تقریبا دو سالی می شه که دایل آپ استفاده نکرده بود. امروز مجبور شدم.
:hmm:

خانه ما در بالا خیابان مهر هست ، تقریبا در پشت کاخ سعد آباد. منطقه مخابراتی ما هم مربوط به مرکز خیابان دربند بود ( اسم ش یادم رفته)
خلاصه هفته گذشته ناگهان قطع شد. ما هم گفتیم از دسته گل های پارس آفلاین هست ، ولی دو روز بعد که زنگ زدم به پشتیبانی با کمال پر رویی گفتن که مشکل از مخابرات شما هست که کابل های ارتباطی شما رو فیبر نوری کرده ( خوبی ش اینه که کلی به این کارشون هم پز می دن) ، و گفت با مالی تماس بگیر. من هم فهمیدم که باید فاتحه شو بخونم.

الان مرکز مخابراتی ما امده ولنجک ، یعنی پیش شماره ما هم عوض شده. اما من فکر کنم مسئله ای که مطرح کردن کاملا جدی باشه

خلاصه من هم با کلی مشکل زنگ زدم پارس ، خیلی راحت گفت بیا طلب تو بگیر. ما دیگه نمی دیم اینتر نت

خیلی تجربه تلخی ست بدون نت بودن. می گم شما راه حلی ندارید
ممکنه یه جوری حل شه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوست عزیز
من همسایه شما هستم. اگر منظور شما از مهر همان رضاعلی حسینی فعلی و مهر سابق در زعفرانیه باشد.
بله من هم مشکل شما را دارم و قرار است این انتقال از دستغیب به جعفری صورت بگیرد. البته مال شما انجام شده ولیکن تا بدین لحظه که دارم می نویسم اینترنت من کماکان برقرار است. من با معاونان هر دو مرکز صحبت کردم و حسابی هم تحقیق کردم متاسفانه هیج راهی برای اینترنت ADSL برای ما از جانب هیج شرکتی باقی نمانده است مگر آنکه آن شرکتها تجحیزات مربوط به ADSL برروی خطوط فیبر نوری را در مراکز نصب کنند که معلوم نیست این اتفاق کی صورت خواهد پذیرفت و فکر نکن حداقل تا یکسال آینده هم انجام بگیرد.
اینترنت بی سیم داتک هم در منطقه ما جواب نمی دهد چون امتحان کرده ام.
تنها راه اسکای فایبر یا Wimax است که آنها هم قیمتهای نجومی برای سرویس و دستگاه دارند. فکر می کنم تنها راه دایل-آپ خواهد بود که متاسفانه نمایانگر عقب ماندگی یک کشور است که پایتختش از داشتن عادی ترین سرویس های ارتباطی محروم است. امیدوارم انرژی هسته ای مشکلمان را حل کند.

همسایه عزیز

پیش شماره شما اگر به 2243 تغییر کنه ، 4 شرکت به شما سرویس می دن ، نگران نباشید.
من همین الان صحبت کردم ، ظاهرا این شرکتها با دادن سرویس مشکلی ندارن و پارس فقط چنین مشکلی داره
از میون شون آسیا بهتره به نظرم ، چون 512 رو می گه با نامه دانشگاه می ده
در ضمن ، محدود یت حجمی هم نداره

اما یک چیز نگران کننده می تونه باشه ، آسیا تک دو جور سرویس داره ، که مدل خانگی رو گفت برای یک نفره .تا اونجا که من می دونم وقتی من دی اس ال رو از یک مودم لن بگیرم ، هیچ چیز نمی تونه مانع به اشتراک گذاری سرویس در خونه مان شه، کسی می تونه راهنمایی کنه؟ یعنی آسیا راهی داره که مانع این کار شه؟

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان الان زنگ زدم و با آسیا تک و سپنتا صحبت کردم.
اول باید بگم که هر دو کارمندان شان ، نسبتا مودب بودن.
دوم باید بگم که من سرویسی می خوام که محدودیت حجمی نداشته باشه و با پی2پی هم مشکل نداشته باشه(مرگ بر داتک)

سوم اینکه ، من تمام تجهیزات رو دارم و خودم هم بلدم سرویس رو راه اندازی کنم.مشکل نصب ندارم.

چهارم اینکه ، من خیلی به پشتیبانی دل نمی بندم ، وقت هایی که مشکلی فنی باشه خودم با کمک این فروم از پسش بر اومدم ، وقت هایی که قطعی از مخابرات باشه هم ، پشتیبانی به درد هیچ کس نمی خوره.

حالا با این تفاسیر به نظر شما از میون آسیا تک و سپنتا کدوم به درد من می خوره.
آسیا تک گفت که شما یک نامه بیاورید که از دانشگاه که شما احتیاج به پنهای باند دارید ، ما براتون وصل می کنیم هر پهنایی خواستید.من هم امروز می رم دنبالش.
اما سپنتا گفت 128 بالاتر نمی ده.
در ضمن ، آسیاتک ارزون تر هم هست.

ممکنه اگر نکته ای به نظرتون می رسه رانمایی کنید؟

من آسیاتک دارم البته ساکن غرب تهرانم آسیاتک رو پی تو پی تو بعضی مناطق لیمیت گذاشته چه جالب برای منطقه ما هم از امروز چون سرعتم بالای چار با 128 نمیره ولی سرعت همینجوری خوبه بقیه مشکلات رو هم که خودت استادی همه جا گیره راستی نامه رو اگه گرفتی آمارشو اینجا بزار فیض ببریم به امید روزی که ای دی اس ال منسوخ بشه!!!!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من آسیاتک دارم البته ساکن غرب تهرانم آسیاتک رو پی تو پی تو بعضی مناطق لیمیت گذاشته چه جالب برای منطقه ما هم از امروز چون سرعتم بالای چار با 128 نمیره ولی سرعت همینجوری خوبه بقیه مشکلات رو هم که خودت استادی همه جا گیره راستی نامه رو اگه گرفتی آمارشو اینجا بزار فیض ببریم به امید روزی که ای دی اس ال منسوخ بشه!!!!

شما كدوم مركز مخابرات هستي در ضمن اين سايتهاي اشترك گذاري فايل مثل Rapid share و Div Share هم شامل اين ليميت ميشن يا نه؟!

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما كدوم مركز مخابرات هستي در ضمن اين سايتهاي اشترك گذاري فايل مثل Rapid share و Div Share هم شامل اين ليميت ميشن يا نه؟!

مرکز سعادتمند رپید با اکانت پرمیوم بازم نوسان داره با 128 حدود ساعتی 54 مگ میشه گرفت

بالا