• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
علیرضا ، به نظرم اصلا سمت محدودیت زیر 3 گیگ نرو ... یعنی اگه می خوای یه وبگردی ساده ( 3-4 ساعت در روز ) و دانلود کم ( چندتا آهنگ و مشابه اون در روز ) داشته باشی ، 3 گیگ حداقل محدودیتیه که معقول به نظر میاد ..
pokerface.gif

نه من كه مشكلي نداشتم ... كم هم دانلود نمي كنم. همش هم در حال " وبگردي "‌به قول شما ....
ولي به هر حال بازم اينو ميگم :

زياد مي خواي دانلود كني ؟ خب اگه اين طوره كه كم مياري ... وگرنه خوبه.

مي توني 5 گيگ بگيري 5 تومن از سرويس 2 گيگي گرون تره ...

موفق باشيد

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
. راستش از آبان ماه سال گذشته من قرارداد سپنتا را ادامه ندادم و درخواست جمع آوری تجهیزات آنها را از روی خط دادم و بعدش هم رفتم سفر. از ماه مهر به بعد سرویس سپنتا اصلاً کیفیتش مثل اون ماه اولی که من گرفتم نبود.

اون یکی دوستمون هم گفتن که سپنتا بده و صبا بگیرم ،
ممنون از شما

من رو به شک انداختین چون قراره 3شنبه از سپنتا بیان برای رنژه خط .. دوستان دیگه هم همین نظرو دارن:(

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من 64 آسیاتک بیشتر می ارزه . ماه اولش هم که 128 مجانی میده. الان 64 آسیاتک ماهی 10 هزار تومانه بدون محدودیت حجمی، مالیاتو و عوارض و آبونمان هم نمی خواد که ارزون ترین ADSL تو ایرانه. من حساب کردم اگه توی ماه کامپیوتر 24 ساعته روشن باشه با 64 در ماه میشه چیزی حدود 10-15 گیگ داونلود کرد که نسبت به 2 گیگ محدودیت صبا خیلی بهتره. البته اگه اهل داونلود نیستی و فقط می خوای صفحه ی اینترنت رو سریع باز کنی فکر کنم همون صبا بهتر باشه.
این هم سایت آسیاتک: www.asiatech.ir

رفيق شما صبا نت رو نبايد با آسيا يكي كني آسيا يه شركت تازه تآسيس هستش كه داره بازاريابي ميكنه تازه يه نمايندگي هستش. پروژه هايي كه صبا انجام داده يدونشم اينا انجام ندادن بعدش صبا دولتي هستش پشتش گرمه
در كل آسيا رو بايد 1 ساله ديگه ببيني الان اينجوري داره حال ميده به كاربرا سياستشه ولي سرعت دانلود صبا خيلي زياده اصلا قطعي نداره من كه خيلي مصرف ميكنم تازه 2 گيگ گرفتم الان 1 گيگ دارم كه 5 گيگ ديگه جواب ميده
ولي 64 كجا 256 كجا صبا اولين شركتي هستش كه تو شهرستانهاي اطراف نمايندگي زد اينترنت ارائه داد
كلا بستگي به نظرات داره ولي من آشنايي كه تو مخابرات و isp ها داشتم تحقيق كردم صبا اصلا مشكل نداشت

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشکر از شما // سرويس 2 گيگ [ ليميت ] رو چطور میبينيد ؟ شما ترافيک يا در واقع میزان استفاد'تون [ به ساعت ، نه به حجم ] در ماه چقدر هست !؟ چقدر از 2 گيگ خالی میمونه (!!؟)
هر 1 گيگ اضافه رو چقدر حساب میکنند !؟

//

شانس بد (!) منطقه [ 2225 ] رو پوشش نمیده

آقا خيلي خوبه صفحات وب رو كه 3 سوته باز ميكنه سرعت دانلودش هم بالاست من اكثرا رو 60 هستش دانلودم تازه مركز مخابراتي ما زياد جالب نيستش. راضي هستم الان از خيلي استفاده كردم 1 گيگ و خورده اي دارم كه خيلي كارم بيشتر باشه 5 گيگ ميگيرم . ولي سرويسي بايد انتخاب كني كه هميشگي خوب باشه ميخواي هميشه استفاده كني. آسياتك الان خوبه چون تازه وارده الان همش داره تو tv تبليغ ميكنه ولي صبا و غيره نديدم تا به حال چون نيازي ندارن شناخته شدست كارشم خوبه نه مال بابامه تعريف كنم نه چيزي به من ميرسه چيزيه كه ديدم استفاده كردم سپنتا هم خوبه ولي از يزد سرويس ميده تهران از 8 تا سوئيچ رد شده اطلاعات دقيق دارم

موفق باشي

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رو به شک انداختین چون قراره 3شنبه از سپنتا بیان برای رنژه خط .. دوستان دیگه هم همین نظرو دارن:(

آقا من پسر عموي همكارم يزد هستن و سپنتا نمايندگي اوناست گفت از 8 تا سوئيچ رد ميشه تا تهران بعد هر پهناي باندي كه ميگيري رو بايد تقسيم بر 8 بكني تا بفهمي اصلش چقدر ميشه گفته خودشون هستش ولي با اين حساب سرعتش از از صبا كمتره ولي از داتك و بقيه بهتره. داتك كه اصلا بدرد نميخوره اداره ما داتك رو پس دادش.

صبا سرعتش در بدترين حالت كه من داشتم 36 بوده ولي اكثرا 65 الي 69 بوده مثلا 20 مگا بايت رو 4 دقيقه دانلود كردم خوبه ديگه

البته بايد ببيني مخابرات شما رو كدوم ساپورت ميكنه

ولي از داتك و شاتل و پارس آنلاين صرفه نظر كن

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
مثل اينكه خط ما بالاخره بعد از 1ماه رانژه شد...! حالا چراغ ADSL مودمم اصلا نه چشمك ميزنه نه روشن ميشه! به مخابرات هم زنگ زدم 3-4 تا سوال پرسيد ديد مشكلي نداره گفت بايد بيايم چك كنيم...!
از برو بچ كسي ميدونه اين تنظيماتو چطوري بايد انجام بدم ؟ (عكس زير)

http://i19.tinypic.com/63h7fxg.jpg

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
مثل اينكه خط ما بالاخره بعد از 1ماه رانژه شد...! حالا چراغ ADSL مودمم اصلا نه چشمك ميزنه نه روشن ميشه! به مخابرات هم زنگ زدم 3-4 تا سوال پرسيد ديد مشكلي نداره گفت بايد بيايم چك كنيم...!
از برو بچ كسي ميدونه اين تنظيماتو چطوري بايد انجام بدم ؟ (عكس زير)

http://i19.tinypic.com/63h7fxg.jpg

ربطی به تنظیمات نداره. مودم را همینطوری هم که وصل کنی باید چراغ status روشن بشه.

من هم اول پارس داشتم و قرادادم را لغو کردم و درخواست آسیا تک دادم ، بعد از اینکه از شرکت زنگ زدن وگفتن که رانژه شده ،چراغ Status روشن نمیشدَ، تا اینکه خودشون همون روز یکی را فرستادن اومد خونه چک کرد و گفت برگشت میزنم تا بررسی بشه.فرداش درست شد.

دوستان من هم یا صبا و یا آسیا را پیشنهاد میکنم. اونهایی که میگن پارس گرونه ولی کیفیتش خوبه،من تکذیب میکنم.طی 8 ماهی که از پارس سرویس داشتم و این یک ماهی که از آسیا گرفتم این امر به من ثابت شده.در پارس 128 سرعت دانلود من حداکثر روی 12 بود ولی با آسیا تا 16 و گاهی اوقات هم 18 دانلود میکنم.

از ماههای دیگه هم 64 میگیرم ماهی 10 تومان که فکر میکنم پول دایل آپ هم از 10 تومان بیشتر باشه.

فقط مشکلی که آسیا داره اینه نوساناتش زیاده و مثل پارس همیشه ثابت نیست.

موفق باشید.

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
من يه سوال داشتم:
من ميخوام براي 3 ماه تابستون adsl با سرعت 64 يا 128 بگيرم...
ميخوام ببينم قيمت هر كدومشون براي سه ماه روي هم چند ميشه؟
و از كدوم شركت بگيرم؟؟
ممنون

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها اين اپلود من پايين تره چيكار بايد بكنم هيچ كس نيست جواب منو بده ؟!!!!

راستي من هميشه كانكشن وصل ميشد Speed: 100.0 mbps بودش الان شده Speed: 10.0 mbps نميدونم چرا؟؟؟ ولي سرعتش بيشتر شده تو دانلود و صفحات رو سريع باز ميكنه

6g14euu.png

يه راهنمايي بكنيد منو ممنونم

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من يك دوستي دارم كه از سپنتا سرويس 128 گرفته.ميگفت از 2 ماه قبل كه سرويس ايشان راه اندازي شده هميشه سرعت كانكشن 10Mbps هست و تا امروز هم تغييرش نداده اند.محدوديت حجمي هم كه نداره.راحت داره از اين اينترنت مجاني با اين سرعت اسفاده ميكنه.كسي هم كاري به اين قضيه نداره.به اين ميگن نهايت خوش شانسي:blink::blink::blink:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نظر من 64 آسیاتک بیشتر می ارزه . ماه اولش هم که 128 مجانی میده. الان 64 آسیاتک ماهی 10 هزار تومانه بدون محدودیت حجمی، مالیاتو و عوارض و آبونمان هم نمی خواد که ارزون ترین ADSL تو ایرانه. من حساب کردم اگه توی ماه کامپیوتر 24 ساعته روشن باشه با 64 در ماه میشه چیزی حدود 10-15 گیگ داونلود کرد که نسبت به 2 گیگ محدودیت صبا خیلی بهتره. البته اگه اهل داونلود نیستی و فقط می خوای صفحه ی اینترنت رو سریع باز کنی فکر کنم همون صبا بهتر باشه.
این هم سایت آسیاتک: www.asiatech.ir

شرايط'ش خيلی مناسب هست ولی گويا " 2225 " رو تحت پوشش نداره

زياد مي خواي دانلود كني ؟ خب اگه اين طوره كه كم مياري ... وگرنه خوبه.
مي توني 5 گيگ بگيري 5 تومن از سرويس 2 گيگي گرون تره ...

سرويس'ش مناسب هست ولی " 2225 " رو تحت پوشش نداره

علیرضا ، به نظرم اصلا سمت محدودیت زیر 3 گیگ نرو ... یعنی اگه می خوای یه وبگردی ساده ( 3-4 ساعت در روز ) و دانلود کم ( چندتا آهنگ و مشابه اون در روز ) داشته باشی ، 3 گیگ حداقل محدودیتیه که معقول به نظر میاد

اخه میدونی ، این دوستی که میخواد تهيه کنه روزی 5 مگ هم dl نداره (!!) اگر استفاده 'ش نسبتا بالا بود بدون شک " پارس آنلاين " رو به'ش پيشنهاد میکردم
302.gif

خودم 256 پارس استفاده میکنم واقعا عالی هست ، سرعت dl هميشه 25 - 33 بوده و Load صفحات هم به خوبی صورت میگيره فقط قيمت'ش بالا 'ست
306.gif

مرسی
281.gif

آقا خيلي خوبه صفحات وب رو كه 3 سوته باز ميكنه سرعت دانلودش هم بالاست من اكثرا رو 60 هستش دانلودم تازه مركز مخابراتي ما زياد جالب نيستش. راضي هستم الان از خيلي استفاده كردم 1 گيگ و خورده اي دارم كه خيلي كارم بيشتر باشه 5 گيگ ميگيرم . ولي سرويسي بايد انتخاب كني كه هميشگي خوب باشه ميخواي هميشه استفاده كني. آسياتك الان خوبه چون تازه وارده الان همش داره تو tv تبليغ ميكنه ولي صبا و غيره نديدم تا به حال چون نيازي ندارن شناخته شدست كارشم خوبه نه مال بابامه تعريف كنم نه چيزي به من ميرسه چيزيه كه ديدم استفاده كردم سپنتا هم خوبه ولي از يزد سرويس ميده تهران از 8 تا سوئيچ رد شده اطلاعات دقيق دارم

موفق باشي

دست'ت درد نکنه بابت توضيحات
281.gif
، تنها مشکل ساپورت نکردن منطقه مخابراتی هست
306.gif

//

گويا هيچ شرکتی " 2225 " رو تحت پوشش نداره !!
302.gif

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
من يه سوال داشتم:
من ميخوام براي 3 ماه تابستون adsl با سرعت 64 يا 128 بگيرم...
ميخوام ببينم قيمت هر كدومشون براي سه ماه روي هم چند ميشه؟
و از كدوم شركت بگيرم؟؟
ممنون
كسي جواب نميده؟؟؟

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
در مورد آسیاتک ، کسی از دوستان می تونه راهنمایی کنه؟؟:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
کسانی که از سپنتا دارن سرویس ، می شه بگید که من که نه مودم خریدم ازشون نه بهشون چیزی گفتم ، چطوری بفهمم خط م رانژه شده؟

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
فعلا که گند زدن تو سرعت. تنها راهنمایی که می تونم بهت بکنم اینه که خودتو مثل من اسیرش نکن!

خیلی بد شد که ، راستی شما کدوم مرکزین؟

یه چیز دیگه ا، ینا توی تعرفه های خانگی 512 هم دارن!!!!

یعنی واقعا میدن؟؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
خیلی بد شد که ، راستی شما کدوم مرکزین؟

یه چیز دیگه ا، ینا توی تعرفه های خانگی 512 هم دارن!!!!

یعنی واقعا میدن؟؟

البته دوستم می گفت مشکلی نداشت ولی اون یه مرکز تلفن دیگست. ما صالح طبری هستیم. 256 و 512 هم به شرط نامه از دانشگاه برای کارای تحقیقاتی میدن (اینجا می خواستم اسمایلی دلقک بذارم ولی پیدا نشد:D)

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
البته دوستم می گفت مشکلی نداشت ولی اون یه مرکز تلفن دیگست. ما صالح طبری هستیم. 256 و 512 هم به شرط نامه از دانشگاه برای کارای تحقیقاتی میدن (اینجا می خواستم اسمایلی دلقک بذارم ولی پیدا نشد:D)

:D تحقیق در مورد بهترین سایت های تورنت برای دانلود
ممنون

بالا