به نظر من 64 آسیاتک بیشتر می ارزه . ماه اولش هم که 128 مجانی میده. الان 64 آسیاتک ماهی 10 هزار تومانه بدون محدودیت حجمی، مالیاتو و عوارض و آبونمان هم نمی خواد که ارزون ترین ADSL تو ایرانه. من حساب کردم اگه توی ماه کامپیوتر 24 ساعته روشن باشه با 64 در ماه میشه چیزی حدود 10-15 گیگ داونلود کرد که نسبت به 2 گیگ محدودیت صبا خیلی بهتره. البته اگه اهل داونلود نیستی و فقط می خوای صفحه ی اینترنت رو سریع باز کنی فکر کنم همون صبا بهتر باشه.
این هم سایت آسیاتک:
www.asiatech.ir
شرايط'ش خيلی مناسب هست ولی گويا " 2225 " رو تحت پوشش نداره
زياد مي خواي دانلود كني ؟ خب اگه اين طوره كه كم مياري ... وگرنه خوبه.
مي توني 5 گيگ بگيري 5 تومن از سرويس 2 گيگي گرون تره ...
سرويس'ش مناسب هست ولی " 2225 " رو تحت پوشش نداره
علیرضا ، به نظرم اصلا سمت محدودیت زیر 3 گیگ نرو ... یعنی اگه می خوای یه وبگردی ساده ( 3-4 ساعت در روز ) و دانلود کم ( چندتا آهنگ و مشابه اون در روز ) داشته باشی ، 3 گیگ حداقل محدودیتیه که معقول به نظر میاد
اخه میدونی ، این دوستی که میخواد تهيه کنه روزی 5 مگ هم dl نداره (!!) اگر استفاده 'ش نسبتا بالا بود بدون شک " پارس آنلاين " رو به'ش پيشنهاد میکردم
خودم 256 پارس استفاده میکنم واقعا عالی هست ، سرعت dl هميشه 25 - 33 بوده و Load صفحات هم به خوبی صورت میگيره فقط قيمت'ش بالا 'ست
مرسی
آقا خيلي خوبه صفحات وب رو كه 3 سوته باز ميكنه سرعت دانلودش هم بالاست من اكثرا رو 60 هستش دانلودم تازه مركز مخابراتي ما زياد جالب نيستش. راضي هستم الان از خيلي استفاده كردم 1 گيگ و خورده اي دارم كه خيلي كارم بيشتر باشه 5 گيگ ميگيرم . ولي سرويسي بايد انتخاب كني كه هميشگي خوب باشه ميخواي هميشه استفاده كني. آسياتك الان خوبه چون تازه وارده الان همش داره تو tv تبليغ ميكنه ولي صبا و غيره نديدم تا به حال چون نيازي ندارن شناخته شدست كارشم خوبه نه مال بابامه تعريف كنم نه چيزي به من ميرسه چيزيه كه ديدم استفاده كردم سپنتا هم خوبه ولي از يزد سرويس ميده تهران از 8 تا سوئيچ رد شده اطلاعات دقيق دارم
موفق باشي
دست'ت درد نکنه بابت توضيحات
، تنها مشکل ساپورت نکردن منطقه مخابراتی هست
//
گويا هيچ شرکتی " 2225 " رو تحت پوشش نداره !!