• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
چند تا سوال :
1 _ p2p چیه ؟
2 _ *** چیه ؟
3 _ و آخر این که همه راههای موجود برای اجبار کردن مخابرات برای برداشتن Pcm چیه ؟ از تجربیات بگید ، یعنی اون راههایی که جواب داده . . . :f34r:

1- p2p مخفف peer to peer هست و به برنامه هایی گفته میشه که مثل تورنت و ای میول فایل هاشونو از مستقیما از روی کامپیوتر افراد داونلود می کنن نه از روی http یا ftp.

2- *** هم مخفف virtual private network هست و یه کانکشن توی ویندوز هست که با اتصال به یه سرور توی خارج از کشور باعث میشه از اینترنت بدون فیلتر و بدون محدودیت داونلود روی p2p بهره مند بشی.

3- pcm هم یه کلاه برداری از طرف مخابراته و چون امکانات نداره که هر خط تلفونو روی یه سیم بده میاد 4 یا 8 تا خط تلفونو روی یه سیم به مردم قالب می کنه و کار خیلی زشتیه:D

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها يكي از بچه هاي اينجا اقاي راستي اينترنت EDSL ميده شما ميتوني 64 بگيري محدود كه ارزون باشه فقط براي sent براي ريسيو اكانت edsl ميگيري حالشو ميبري 256 ميده ماهي 37 هزار ولي اعتباري هم داره 15 هزار تومن 1.5 گيگ دانلود با سرعت 1mbps سايت www.irsorat.com هستش تعرفه هاش الان يه كارت dvb skystar 2.6 D رو با يك هفته EDSL 256 نامحدود داره ميده 75000 تومن خوبه بگيريم تست كنيم هم يه كارت dvb داريم هم يه هفته اشتراك رايگان EDSL

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
بچه ها يكي از بچه هاي اينجا اقاي راستي اينترنت EDSL ميده شما ميتوني 64 بگيري محدود كه ارزون باشه فقط براي sent براي ريسيو اكانت edsl ميگيري حالشو ميبري 256 ميده ماهي 37 هزار ولي اعتباري هم داره 15 هزار تومن 1.5 گيگ دانلود با سرعت 1mbps سايت www.irsorat.com هستش تعرفه هاش الان يه كارت dvb skystar 2.6 D رو با يك هفته EDSL 256 نامحدود داره ميده 75000 تومن خوبه بگيريم تست كنيم هم يه كارت dvb داريم هم يه هفته اشتراك رايگان EDSL

من سه چهار سال پیش سرعتهایی مثل 300KB رو با ماهواره تجربه کردم.اما باید گفت الان خیلی پرهزینه است اگه بخوای پهنای باند خوبی داشته باشی اونم بصورت نامحدود.
کلا کسی که ADSL داره اگه بتونه از شرکت خوبی سرویس بگیره دیگه نباید بره سمت ماهواره ای.
این اشکالات تورنت و p2p و محدودیت پهنای باند برای کاربران خانگی , فعلا قابل حله.
مگر اینکه مخابرات به حرکتهای متحیرالعقول خودش ادامه بده و وارد جرایانات تازه ای بشیم...
من که فک کنم آخرش اینا اینترنت رو کلا جمع میکنن و یه اینترانت داخلی میدن به خردمون.اونوقت هم دیگه هم پهنای باند میدن هم تورنت اینارو آزاد میکنن:lol:
دیگه صبح تا شب مقاله و کتاب دانلود میکنیم.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
خودم می دونم پی سی ام چیه . . . :hmm:
بگید چجوری از شرش راحت بشم ، روش هایی که جواب بدن . . . مرسی :)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بازار تخمي ADSL در ايران

به طوره کلي سرعت پايين محدوديت حجمي نداره چون شما زياد نمي توني باهاش دانلود کني

سرعت بالا محدوديت حجمي داره چون شما زياد مي توني باهاش دانلود کني
دقیقا به نظرم این حرف درسته ...
ok.gif

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سه چهار سال پیش سرعتهایی مثل 300KB رو با ماهواره تجربه کردم.اما باید گفت الان خیلی پرهزینه است اگه بخوای پهنای باند خوبی داشته باشی اونم بصورت نامحدود.
کلا کسی که ADSL داره اگه بتونه از شرکت خوبی سرویس بگیره دیگه نباید بره سمت ماهواره ای.
این اشکالات تورنت و p2p و محدودیت پهنای باند برای کاربران خانگی , فعلا قابل حله.
مگر اینکه مخابرات به حرکتهای متحیرالعقول خودش ادامه بده و وارد جرایانات تازه ای بشیم...
من که فک کنم آخرش اینا اینترنت رو کلا جمع میکنن و یه اینترانت داخلی میدن به خردمون.اونوقت هم دیگه هم پهنای باند میدن هم تورنت اینارو آزاد میکنن:lol:
دیگه صبح تا شب مقاله و کتاب دانلود میکنیم.

رفيق اين پهناي باند 256 نامحدود ميده ماهي 37000 تومن يعني سرعتش از 256 adsl پايين تره؟؟؟؟ خودش ميگفت بالاتره. در ضمن مشكل ما اينه كه Isp خوب نيستش الان صبا سرعتش خوبه ولي نامحدود هستش بعد اگه بخواهيم نامحدود پهناي باند بالا بگيريم كه گرون ميشه براي پولدارا خوبه نميدونم والا چقدر بيچاره ايم بايد سر اين چيزا ناراحت باشيم بعد دوست من تو كانادا سرعت 1mbps نامحدود رو ميگيره ماهي 10 دلار تازه زمين تا اسمون با اينجا فرق داره

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
رفيق اين پهناي باند 256 نامحدود ميده ماهي 37000 تومن يعني سرعتش از 256 adsl پايين تره؟؟؟؟ خودش ميگفت بالاتره. در ضمن مشكل ما اينه كه Isp خوب نيستش الان صبا سرعتش خوبه ولي نامحدود هستش بعد اگه بخواهيم نامحدود پهناي باند بالا بگيريم كه گرون ميشه براي پولدارا خوبه نميدونم والا چقدر بيچاره ايم بايد سر اين چيزا ناراحت باشيم بعد دوست من تو كانادا سرعت 1mbps نامحدود رو ميگيره ماهي 10 دلار تازه زمين تا اسمون با اينجا فرق داره

ببین دوست من...
اینطور که من تو در جریان هستم اینترنت ماهواره ای مخصوصا تو اروپا خیلی پر هزینه در میاد و مسلما گرون هم در اختیار مشترک ها قرار میگیره.
تو اروپا EDSL با DSL اصلا نمیتونه رقابت کنه...
+ اینکه اون یزیدها میدونن خیلی از کشورهای این سمت اینترنت درست حسابی ندارن و از همینم استقبال میکنن.

و اینطور هم که میدونم 256 اگه نامحدود باشه و نخواد سرعتش کم بشه , قیمتش خیلی بالاتر از این حرفهاست.
البته کاری به اون بابایی که میفروشه ندارم امیدوارم درست بگه گرچه نظر من چیز دیگه یی هستش.
اگه نظر منو بخوای هر کدوم این اکانت ها یه اشکالی یه جای کار دارن.
مثلا یه زمان یکی رو W6 اینترنت نامحدود میداد.
256 رو فک کنم 60 تومن میداد اما بعدا مشخص شد که تا 600 مگ در روز دانلود کنی سرعتت همینه اما بیشتر بگیری اون روز میشه 64 .

ISP خوب هم هستش.منتها هر چی پول بدی...
اینطور که تحقیق کردم سپنتا خوبه اما خب گرونه.

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
از کرامات شیخ ما چه عجب، پنجه را باز کرد و گفت یک وجب! ;)

ما که یک ماهی بود، سرویس 64Kbps داتک را برای ارسال و دریافت Email در منزل گرفته بودیم، وضعیتش این بود:

در چند روزی گذشته، برای یک کار تحقیقاتی مجبور شدم، شب‌ها چند ساعتی وب گردی کنم و عملاً سرویس 64Kbps داتک بدرد، وب گردی حرفهای نمی‌خوره!!! :eek: وقتی چند تا صفحه باز می‌کردم، خدا باید به دادم می‌رسید، مخصوصا که اگر صفحات مربوطه محتوی فایل Flash یا کمی سنگین بودند، لود شدن بعضی از اجزای صفحه با مشکل مواجه می‌شد و بعضاً صفحه ناقص Load می‌شد!

عملاً چون چندین بار تجربه تعویض ISP را دارم، می‌دونم بین 25 تا 30 روز باید بدون اینترنت باشم، برای همین رفتم پول سرویس 128Kbps داتک رو سر ماه ریختم به حسابشون و رسید رو 4 بار فکس کردم و یک ساعت بعد زنگ زدم گفتم که سرویس من رو بکنید 128Kbps، خانمی که پشت خط بود، گفت رسید‌های بانک‌ها رو ساعت 18:00 به بعد وارد کامپیوتر می‌کنند، شب زنگ بزنید پشتیبانی سرویستون به 128Kbps ارتقاء داده میشه، که ظاهراً اون شب وعدشون عملی نشده. فرداش زنگ زدم گفتم چی شد پس چرا هنوز وارد نکردید، گفتند امروز احتمالا وارد میشه و با اسرار مکرر من بلاخره خانم محترمی که پشت خط بودند فیش مرا با اکراه فراوان در سیستمشان درج کردند، همان شب تماس با پشتیبانی بی نتیجه بود چون آقای خیلی محترمی که پشت خط بودند، گفتند الان مقدور نیست که سرویس شما بشه 128Kbps باید فردا تو ساعت اداری زنگ بزنید. امروز ساعت 11 زنگ زدم و با هر بدبختی بود بلاخره تغییر انجام شد و IP جدید هم به ما دادند. حالا نتیجه رو ببینید و قضاوت بکنید:

خلاصه از من به شما نصحیت مخصوصا دوستانی که در محدوده مخابراتی ولیعصر زندگی می‌کنند، بهتره روی کیفیت سرویس‌های داتک حسابی باز نکنید.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من يكي دو روز پيش ADSL ام دوباره وصل شد خدا رو شكر منتها يه مشكلي كه دارم اينه كه بعد از حدود يكي دو دقيقه كه خيلي خوب كار ميكنه و سرعتش هم خيلي خوبه يهو Receive قطع ميشه و هر چي Send‌ ميكنه عكس العملي نداره. بعد كه يه بار روي اون 2 تا مانيتوراي پايين راست كليك ميكنم و يه بار گزينه Repair‌ رو ميزنم دوباره ارتباط درست ميشه و بازم همين وضع ادامه داره. خواهشا اگر كسي در اين باره اطلاعايي داره كمك كنه. كلي كار عقب مونده دارم كه بايد بهشون برسم ولي واقعا اعصابمو خرد كرده.

ممنون/

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
کسانی که از سپنتا دارن سرویس ، می شه بگید که من که نه مودم خریدم ازشون نه بهشون چیزی گفتم ، چطوری بفهمم خط م رانژه شده؟

کينگ دنى عزيز، ديروز 3 خرداد بود، خطتون آماده شد؟ با فيبر نورى (باباقورى!) مشکلى نيست؟ من از الان عزا گرفتم براى آينده :(

خلاصه از من به شما نصحیت مخصوصا دوستانی که در محدوده مخابراتی ولیعصر زندگی می‌کنند، بهتره روی کیفیت سرویس‌های داتک حسابی باز نکنید.

سلام، خوب هستيد ^_^
شما هنوز با اين مرکز وليعصر مشکل داريد؟! پس صد رحمت پس به شيخ فضل الله ما، بعد از اون همه مشکلات و دردسر که شمام در جريانش بوديد (اگر يادتون باشه)، بعدش که درست شد هنوز چشمش نزنم درسته، البته تو دانلود بدون دانلود منيجر گاهى دچار نوسان ميشه و يک دست نيست، ولى اعصاب خورد کن هم به اون شکل نيست (تنها بدبختش فقط محدود کردن سرعت دانلود از تورنت و اينا از سوى داتکه که اشک آدمو در مياره
gaah.gif
). يعنى پس از گذشت تقريبا" يک سال هنوز اون مرکز مشکلش پا برجاست؟!! چقدر بد :(

من يكي دو روز پيش ADSL ام دوباره وصل شد خدا رو شكر منتها يه مشكلي كه دارم اينه كه بعد از حدود يكي دو دقيقه كه خيلي خوب كار ميكنه و سرعتش هم خيلي خوبه يهو Receive قطع ميشه /
البته مشکل من دقيقا مثل مال شما نبود ولى بعد از اينکه سرويس 128 م رو به 256 تبديل کرده بودند و آى پى رو هم تغيير داده بودند و تنظيمات رو هم عوض کرده بودم، کانکشنم دچار مشکل شده بود، يه 4 دقيقه ديتا ترنسفر داشتم، 10 دقيقه متوقف ميشد (شايدم برعکس!) دوباره 4 دقيقه ديتا منتقل ميشد، بعد 10 دقيقه اش سکوت مطلق بود و اين چرخه همينجور ادامه داشت! آخر سر زنگ زدم داتک گفتم اينجوريه، اونام IP مو عوض کردند و مشکل حل شد، به همين سادگى، به همين خوشمزگى! شايد براى شما هم يک چنين موردى باشه و با تغيير IP درست شه
306.gif

.

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29

ما که یک ماهی بود، سرویس 64Kbps داتک را برای ارسال و دریافت Email در منزل گرفته بودیم، وضعیتش این بود:

در چند روزی گذشته، برای یک کار تحقیقاتی مجبور شدم، شب‌ها چند ساعتی وب گردی کنم و عملاً سرویس 64Kbps داتک بدرد، وب گردی حرفهای نمی‌خوره!!! :eek: وقتی چند تا صفحه باز می‌کردم، خدا باید به دادم می‌رسید، مخصوصا که اگر صفحات مربوطه محتوی فایل Flash یا کمی سنگین بودند، لود شدن بعضی از اجزای صفحه با مشکل مواجه می‌شد و بعضاً صفحه ناقص Load می‌شد!

عملاً چون چندین بار تجربه تعویض ISP را دارم، می‌دونم بین 25 تا 30 روز باید بدون اینترنت باشم، برای همین رفتم پول سرویس 128Kbps داتک رو سر ماه ریختم به حسابشون و رسید رو 4 بار فکس کردم و یک ساعت بعد زنگ زدم گفتم که سرویس من رو بکنید 128Kbps، خانمی که پشت خط بود، گفت رسید‌های بانک‌ها رو ساعت 18:00 به بعد وارد کامپیوتر می‌کنند، شب زنگ بزنید پشتیبانی سرویستون به 128Kbps ارتقاء داده میشه، که ظاهراً اون شب وعدشون عملی نشده. فرداش زنگ زدم گفتم چی شد پس چرا هنوز وارد نکردید، گفتند امروز احتمالا وارد میشه و با اسرار مکرر من بلاخره خانم محترمی که پشت خط بودند فیش مرا با اکراه فراوان در سیستمشان درج کردند، همان شب تماس با پشتیبانی بی نتیجه بود چون آقای خیلی محترمی که پشت خط بودند، گفتند الان مقدور نیست که سرویس شما بشه 128Kbps باید فردا تو ساعت اداری زنگ بزنید. امروز ساعت 11 زنگ زدم و با هر بدبختی بود بلاخره تغییر انجام شد و IP جدید هم به ما دادند. حالا نتیجه رو ببینید و قضاوت بکنید:

ADSL 128 داتک همینه دیگه توقع داشتی چطوری باشه؟
من یادمه اوایلی که داتک adsl رو راه انداخت ازش 128 گرفتم اون موقعش هم همین بود.

ضمنا تعویض isp نباید انقدر طول بکشه.جمع آوری خط مگه چیه آخه...
مگر اینکه بخوان اذیت کنن که شاید بشه شکایت کرد.
به هر حال من که دارم امتحان میکنم.4شنبه به داتک گفتم و میل زدم که خطم رو جمع آوری کنن ببینم چی میشه...

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
خودم می دونم پی سی ام چیه . . .
بگید چجوری از شرش راحت بشم ، روش هایی که جواب بدن .:blink: . . مرسی :):blush::f34r:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

ولى‌ 128 داتک اوايلش اينقدر کم نبود، پارسال بهار من اين سرويسشونو داشتم و کمترينش 11-12 بود و بيشترينش با دانلود منيجر 14-15، خيلى خوب بود. الان خيلى‌کم شده. تازه برام جالبه که تست سرعت 128 سپنتا رو هم که گذاشتند براى 128 خيلى‌کمه، پارسال اونم اينجورى ‌نبود و خيلى بيشتر بود (انقدر بالا بود که داتکى‌ها مى خواستند کوچ کنند به سپنتا). بايد ديد تا سال ديگه اگه هنوز اينترنت تو اين کشور وجود داشت سرعت ها به کجا ميرسه @_@

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آسیا تک بابا آخرشه

دیروز دوباره پیک فزستاده بودند که بیاد پول شارژ ماهیانه را بگیرند حالا خوبه که من قبل از عید بهشون انصراف دادم اینا ول کن معامله نیستند

اگه یه خارجی معنی کلمه خر تو خر را نفهمد باید این شرکت را برایشان مثال زد

mghomeishy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه .
اینم پیش شماره منو نداره 441
شرکتی رو میشناسید که منطقه ما رو هم بده ؟؟

به نظر من آسياتك بهترين شركت داراي مجوز PAP براي ADSL است.
كه اكثر مناطق مخابراتي رو ساپورت ميكنه، فكر ميكنم منطقه شما پيام نور باشد (پيش شماره 4441) كه در حال حاضر فعال است و ميتونيد درخواست بديد.

-------
براي آگاهي از امكان سرويس دهي در منطقه مخابراتي خود از اينجا اقدام كنيد.
براي سفارش سرويس با شماره تلفن‌ 82144000 تماس بگيريد.
----

مدارك مورد نياز:
1- فتوكپي آخرين قبض حساب شده.
2- فتوكپي شناسنامه صاحب خط تلفن.
3- پرداخت مبلغ مودم ADSL
* مودم رو ميتونيد هم بخريد و هم اماني بگيريد. مودمهاشون دو نوع هستن USB و LAN كه من LAN رو پيشنهاد ميكنم.
قيمت مودمهاي LAN، اگر اشتباه نكنم 45000 تومن بايد باشه.

در ضمن:
يك خوبي ديگه كه نسبت به بقيه شركتا داره اينه كه ماه اول رو رايگان ميده اگر از سرويس دهي راضي نبوديد ميتونيد درخواست جمع آوري بديد.

mghomeishy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودم می دونم پی سی ام چیه . . .
بگید چجوری از شرش راحت بشم ، روش هایی که جواب بدن .:blink: . . مرسی :):blush::f34r:

بايد بري توي مركز مخابراتي خودتون، درخواست بدي برات از pcm خارج كنن.
ولي فكر نميكنم به اين راحتيا انجام بدن پارتي و اينا ميخواد.
يه كار ديگه هم ميتوني بكني.
اگر آشنايي داري كه از همين مركز مخابراتي تلفن گرفته باشه و خطش pcm نباشه دوتايي با هم بريد اونجا درخواست بديد كه جابجا كنن براتون يني خط شما رو از pcm درميارن خط اون بنده خدا رو pcm ميكنن.

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
من یادمه اوایلی که داتک adsl رو راه انداخت ازش 128 گرفتم اون موقعش هم همین بود.

ضمنا تعویض isp نباید انقدر طول بکشه.جمع آوری خط مگه چیه آخه...
مگر اینکه بخوان اذیت کنن که شاید بشه شکایت کرد.
به هر حال من که دارم امتحان میکنم.4شنبه به داتک گفتم و میل زدم که خطم رو جمع آوری کنن ببینم چی میشه...

نمی‌دونم مشکل از مرکز مخابراتی هست یا جای دیگه، اما حداقل زمان برای برداشتن تجهیزات 14 روز و برای نصب تجهیزات هم بین 10 تا 14 روز!!! :eek: حالا با این اوصاف من باید این ماه هم باید دندون رو جیگر بزارم برم سراغ یک ISP دیگه! خدایش وضعیت اینترنت در ایران خیلی افتضاح است.

mghomeishy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی‌دونم مشکل از مرکز مخابراتی هست یا جای دیگه، اما حداقل زمان برای برداشتن تجهیزات 14 روز و برای نصب تجهیزات هم بین 10 تا 14 روز!!! :eek: حالا با این اوصاف من باید این ماه هم باید دندون رو جیگر بزارم برم سراغ یک ISP دیگه! خدایش وضعیت اینترنت در ایران خیلی افتضاح است.

اين آمار رو كي بهت داده؟
من خودم از داتك ميگرفتم جمع آوريش كلا 5 روز و رانژه شدن آسياتك هم 4 روز طول كشيد.

mghomeishy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته ای از Amirpooyan

همونطور كه ميدوني ADSL رو به صورت Sharing ارائه ميدن و كم و زياد شدن سرعت سند و رسيو خيلي پيش مياد، اون هم به خاطر ترافيك هست و مشكل ISP نيست.
اين تستر هم بايد دقت كني كه سرورش رو كجا انتخاب ميكني، بايد نزديك به خودمون باشه. مثلا سرور پيشنهاديش براي من بحرين بود كه اينطوري تست كرد:

speedtest.jpg

يادم رفت بگم، من 128 شركت آسياتك رو گرفتم.​

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
سلام، خوب هستيد ^_^
شما هنوز با اين مرکز وليعصر مشکل داريد؟! پس صد رحمت پس به شيخ فضل الله ما، بعد از اون همه مشکلات و دردسر که شمام در جريانش بوديد (اگر يادتون باشه)، بعدش که درست شد هنوز چشمش نزنم درسته، البته تو دانلود بدون دانلود منيجر گاهى دچار نوسان ميشه و يک دست نيست، ولى اعصاب خورد کن هم به اون شکل نيست (تنها بدبختش فقط محدود کردن سرعت دانلود از تورنت و اينا از سوى داتکه که اشک آدمو در مياره
gaah.gif
). يعنى پس از گذشت تقريبا" يک سال هنوز اون مرکز مشکلش پا برجاست؟!! چقدر بد :(

ممنون :cool: دیگه الان شک دارم بگم مشکل مرکز ولیعصر یا مشکل داتک!!! :lol: البته من از پاییز سال گذشته تا ماه پیش از هیچ شرکت معظمی در تهران سرویس نمی‌گرفتم و خبر ندارم که بلاخره داتک و وعده‌هایش واقعا برای یک مدت کوتاه توی این مرکز عملی شده یا نه!

باز شما شانس آوردید وضعیتتون بهتر شده :p (آره یادم هست) ولی واقعا الان نمی‌دونم باید برم سراغ چه ISP زیاد اعصابم خورد نشه. الان محل کارم هم توی مرکز ولیعصر هست و یک سرویس 256Kbps از پارس آنلاین داریم که اغلب در اواسط روز سرعت upload سرویس افت می‌کنه روی 163Kbps، اما سرعت Download روی همون بین 200Kbps تا 211Kbps است، اما برای تورنت و p2p محدودیت گذاشته که با یک سرویس *** با IP اختصاصی از شر این محدودیت خلاص شدیم، اما سرعت Download در تورنت اغلب در حدود 19KB تا 21KB هست و بالاتر هم نمیره :(

بالا