از کرامات شیخ ما چه عجب، پنجه را باز کرد و گفت یک وجب!
ما که یک ماهی بود، سرویس 64Kbps داتک را برای ارسال و دریافت Email در منزل گرفته بودیم، وضعیتش این بود:
در چند روزی گذشته، برای یک کار تحقیقاتی مجبور شدم، شبها چند ساعتی وب گردی کنم و عملاً سرویس 64Kbps داتک بدرد، وب گردی حرفهای نمیخوره!!!

وقتی چند تا صفحه باز میکردم، خدا باید به دادم میرسید، مخصوصا که اگر صفحات مربوطه محتوی فایل Flash یا کمی سنگین بودند، لود شدن بعضی از اجزای صفحه با مشکل مواجه میشد و بعضاً صفحه ناقص Load میشد!
عملاً چون چندین بار تجربه تعویض ISP را دارم، میدونم بین 25 تا 30 روز باید بدون اینترنت باشم، برای همین رفتم پول سرویس 128Kbps داتک رو سر ماه ریختم به حسابشون و رسید رو 4 بار فکس کردم و یک ساعت بعد زنگ زدم گفتم که سرویس من رو بکنید 128Kbps، خانمی که پشت خط بود، گفت رسیدهای بانکها رو ساعت 18:00 به بعد وارد کامپیوتر میکنند، شب زنگ بزنید پشتیبانی سرویستون به 128Kbps ارتقاء داده میشه، که ظاهراً اون شب وعدشون عملی نشده. فرداش زنگ زدم گفتم چی شد پس چرا هنوز وارد نکردید، گفتند امروز احتمالا وارد میشه و با اسرار مکرر من بلاخره خانم محترمی که پشت خط بودند فیش مرا با اکراه فراوان در سیستمشان درج کردند، همان شب تماس با پشتیبانی بی نتیجه بود چون آقای خیلی محترمی که پشت خط بودند، گفتند الان مقدور نیست که سرویس شما بشه 128Kbps باید فردا تو ساعت اداری زنگ بزنید. امروز ساعت 11 زنگ زدم و با هر بدبختی بود بلاخره تغییر انجام شد و IP جدید هم به ما دادند. حالا نتیجه رو ببینید و قضاوت بکنید:
خلاصه از من به شما نصحیت مخصوصا دوستانی که در محدوده مخابراتی ولیعصر زندگی میکنند، بهتره روی کیفیت سرویسهای داتک حسابی باز نکنید.