• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
ولى‌ 128 داتک اوايلش اينقدر کم نبود، پارسال بهار من اين سرويسشونو داشتم و کمترينش 11-12 بود و بيشترينش با دانلود منيجر 14-15، خيلى خوب بود. الان خيلى‌کم شده. تازه برام جالبه که تست سرعت 128 سپنتا رو هم که گذاشتند براى 128 خيلى‌کمه، پارسال اونم اينجورى ‌نبود و خيلى بيشتر بود (انقدر بالا بود که داتکى‌ها مى خواستند کوچ کنند به سپنتا). بايد ديد تا سال ديگه اگه هنوز اينترنت تو اين کشور وجود داشت سرعت ها به کجا ميرسه @_@

اگه اشتباه نکنم، اون موقع که شما سرویس 128Kbps داتک داشتید و راضی بودید، من 256Kbps داتک رو داشتم که بعد از هفته سرعتش و کیفیتش به شدت افت کرد، اون موقع داتک تو مرکز ما مشکل پیدا کرد و من رفتم سراغ سپنتا (جناب قدکساز رو یادتون هست) اون موقع سپنتا عالی بود.

در ماه اول وقتی که در سایت speedtest.net تست می‌گرفتم، اغلب سرعت دانلود روی 122Kbps بود و یادم هست یک روز جمعه هم تست که می‌کردم، سرعت روی 136Kbps بود!!! :blink: البته Latency خیلی خوبی هم داشت، که حسابی در بازی‌های online و پخش موزیک کمک می‌کرد. اما بعد از گذشت یک ماه، یواش یواش کیفیتش افت کرد و یک روزی سرویس قطع شد و زنگ زدیم پشتیبانی گفتم قضیه چیه، گفتند دیگه به کسی IP Static نمیدیم!!! یک کانکشن بساز با این user و pass می‌تونی وصل بشی. البته بعد از اون وقت و بی وقت کانکشن قطع میشد و کیفیت و سرعت هم بعد از چهار ماه افت کرده بود و من هم بلاخره برای بعد از پایان ماه آبان گفتم بیان تجهیزات رو از روی خط من جمع کنید و تا همین ماه پیش تو خونه اینترنت نداشتم.

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
همونطور كه ميدوني ADSL رو به صورت Sharing ارائه ميدن و كم و زياد شدن سرعت سند و رسيو خيلي پيش مياد، اون هم به خاطر ترافيك هست و مشكل ISP نيست.
اين تستر هم بايد دقت كني كه سرورش رو كجا انتخاب ميكني، بايد نزديك به خودمون باشه. مثلا سرور پيشنهاديش براي من بحرين بود كه اينطوري تست كرد:

speedtest.jpg

يادم رفت بگم، من 128 شركت آسياتك رو گرفتم.​

بعد از چند سال استفاده از سرویس‌های چندین ISP یک چیزهایی یاد گرفتم. تقریبا توی شرایط سرویس اغلب شرکت‌ها که برای گرفتن سرویس باید امضاء کنید، به اشتراکی (Share) بودن، سرویس‌ها اشاره شده است. اما بعضی از ISP ها این سیاست رو در پیش گرفتن که یک لینک رو بین تعداد خیلی زیادی از مشترکین به اشتراک بگذارند و باعث افت شدید سرعت و Latency می‌شوند.

این سرویس speedtest.net هم برای نشون دادن وضعیت، از سالیان گذشته بین دوستانی که در این تاپیک می‌نوشتند، مرسوم شده است، اما ملاک ما بر اساس چیزهای دیگری هم هست. (تقریبا 85 در صد از تعداد post هایی که کردم، در این تاپیک بوده)

اما مورد بعدی که بد نیست که اشاره کنم، اگر از سرویس داتک روی یک مقصد معین Trace Route بگیری، با آسیا تک متفاوت است و خیلی اوقات لینکی که از کشور خارج می‌شود، یکی نیست. وقتی که شما سایت speedtest.net را باز می‌کنید، بخاطر بررسی شرایط که شرح دادم، به شما Manama را پیشنهاد می‌کنه، اما در سرویس‌های داتک Baku پیشنهاد میشه. (اینجا رو ببینید) البته من سرویس پارس آنلاین هم دارم، که اون هم Manama را پیشنهاد می‌کنه. (این post من را ببینید)

اینم وضعیت Manama:

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
اين آمار رو كي بهت داده؟
من خودم از داتك ميگرفتم جمع آوريش كلا 5 روز و رانژه شدن آسياتك هم 4 روز طول كشيد.

دوست من این مقادیر رو کسی به من نداده، بلکه خودم بدست آوردم. دقیقاً نمی‌دونم که چرا مرکز ولیعصر اینجوری هست، یا تعداد مشترکین ADSL زیاده یا خدمت گذاران در این مرکز کمی کند عمل می‌کنند. همین چند روز پیش هم با چند تا از بچه محل‌ها صحبت می‌کردم، اونها هم این قضیه رو تایید کردم.

متاسفانه شما نمی‌تونید اطلاعاتی رو که از مرکز خودتون بدست می‌آورید به کل مراکز مخابراتی تهران، متناسب بدونید.

mghomeishy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يكي دو روز پيش ADSL ام دوباره وصل شد خدا رو شكر منتها يه مشكلي كه دارم اينه كه بعد از حدود يكي دو دقيقه كه خيلي خوب كار ميكنه و سرعتش هم خيلي خوبه يهو Receive قطع ميشه و هر چي Send‌ ميكنه عكس العملي نداره. بعد كه يه بار روي اون 2 تا مانيتوراي پايين راست كليك ميكنم و يه بار گزينه Repair‌ رو ميزنم دوباره ارتباط درست ميشه و بازم همين وضع ادامه داره. خواهشا اگر كسي در اين باره اطلاعايي داره كمك كنه. كلي كار عقب مونده دارم كه بايد بهشون برسم ولي واقعا اعصابمو خرد كرده.

ممنون/

از مودم USB استفاده ميكني؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از مودم USB استفاده ميكني؟

بله مودمم usb ولي قبلا هم از همين مودم استفاده ميكردم و هيچ مشكلي هم نداشتم.

Persiana عزيز بابت كمكت ممنونم. امروز (جمعه) كه هرچي زنگ زدم جواب نميدادن! فردا زنگ بزنم ايشالا درست بشه.

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
ولى‌ 128 داتک اوايلش اينقدر کم نبود، پارسال بهار من اين سرويسشونو داشتم و کمترينش 11-12 بود و بيشترينش با دانلود منيجر 14-15، خيلى خوب بود. الان خيلى‌کم شده. تازه برام جالبه که تست سرعت 128 سپنتا رو هم که گذاشتند براى 128 خيلى‌کمه، پارسال اونم اينجورى ‌نبود و خيلى بيشتر بود (انقدر بالا بود که داتکى‌ها مى خواستند کوچ کنند به سپنتا). بايد ديد تا سال ديگه اگه هنوز اينترنت تو اين کشور وجود داشت سرعت ها به کجا ميرسه @_@

ببین دقیقا من یک ماه قبل از عید پارسال از داتک ADSL گرفتم.
اگه اون موقع با 15 دانلود میکردی که خوش به حالت...
من از همون اولش سرعت دانلودم 10 و خورده ای بود.به عبارتی همین 87 کیلو بیت در ثانیه که دوستمون تستش رو گذاشته بود.
منطقه ما هم فرد اسدیه.
از نظر امکانات و... فک میکنم در نوع خودش یکی از بهترین ها باشه...
ضمنا از نظر تعداد یوزرها هم فک میکنم منطقه شلوغی نباشه.حالا رو هر ISP .

خلاصه ما که رفتیم سمت سپنتا.
قول دادن برای 256 بین 28 تا 30 کیلوبایت دانلود بگیرم ازشون.ببینیم چی میشه...:wacko:

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
بله مودمم usb ولي قبلا هم از همين مودم استفاده ميكردم و هيچ مشكلي هم نداشتم.

Persiana عزيز بابت كمكت ممنونم. امروز (جمعه) كه هرچي زنگ زدم جواب نميدادن! فردا زنگ بزنم ايشالا درست بشه.

مشکل شما با مودم USB رو نمیدونم اما مشکل من این بود...
بعد از یه مدت که تو نت بودم حالا بعضی وقتها 1 ساعت بعضی وقتها 1 روز , سیستم هنگ میکرد.
البته اوایل که کار میکردم هیچ مشکلی با این مودم نداشتم.
هنگش هم به این شکل بود که TASK MANAGER دیگه اجرا نمیشد , EXPLORER ویندوز کار نمیکرد.
اما اگه با برنامه ای در حال دانلود بودم دانلود ادامه پیدا میکرد.یا پنجره چت در مسنجر OK بود.
اما کافی بود فقط برم MY COMPUTER رو باز کنم.دیگه موس هم کار نمیکرد.

به ISP زنگ زدم گفتن نباید USB رو یه سره باهاش کار کنی.بخاطر ولتاژ بالاش مودم و مادربورد خراب میه...
اما به کمپانی مودم زنگ زدم گفتن احتمالا جدیدا یه وسیله usb جدید وصل کردی.
همینطور هم بود موس usb وصل کرده بودم چون پورت ps/2 سوخته بود.

حالا دیگه نمیدونم اشکال از چیه.
از power از هارده یا اینکه اگه کارت شبکه بگیرم با lan وصل بشم حل میشه!؟

mghomeishy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل شما با مودم USB رو نمیدونم اما مشکل من این بود...
بعد از یه مدت که تو نت بودم حالا بعضی وقتها 1 ساعت بعضی وقتها 1 روز , سیستم هنگ میکرد.
البته اوایل که کار میکردم هیچ مشکلی با این مودم نداشتم.
هنگش هم به این شکل بود که TASK MANAGER دیگه اجرا نمیشد , EXPLORER ویندوز کار نمیکرد.
اما اگه با برنامه ای در حال دانلود بودم دانلود ادامه پیدا میکرد.یا پنجره چت در مسنجر OK بود.
اما کافی بود فقط برم MY COMPUTER رو باز کنم.دیگه موس هم کار نمیکرد.

به ISP زنگ زدم گفتن نباید USB رو یه سره باهاش کار کنی.بخاطر ولتاژ بالاش مودم و مادربورد خراب میه...
اما به کمپانی مودم زنگ زدم گفتن احتمالا جدیدا یه وسیله usb جدید وصل کردی.
همینطور هم بود موس usb وصل کرده بودم چون پورت ps/2 سوخته بود.

حالا دیگه نمیدونم اشکال از چیه.
از power از هارده یا اینکه اگه کارت شبکه بگیرم با lan وصل بشم حل میشه!؟

من از فايبر هوم (Ethernet) استفاده ميكنم تقريبا دو سالي ميشه هيچ مشكلي تا به حال باش نداشتم.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها آخه بعضي ها فكر ميكنن آسيا تك داره 128 نامحدود رو ميده ماهي 15000 خيلي خوبه؟!! نه بابا اينا سياستشونه الان تازه كاره موضوع رقابته اولش از جيبشم ميده مجبور باشه كه البته تا ميتونن نميزارن اينجوري بشه چون پهناي باندي كه به شما ميدن رو شما فكر ميكني واقعا ماله خودته براي چند نفر ديگه تو همون منطقه share ميكنه تمام شركتها دارن از مخابرات ميگيرن بابت ديتا يي كه از مخابرات ميگيرن كلي پول ميدن پس چطور صبا 2 گيگ محدود ميده 13600 بعد آسيا تك ميادش 128 نامحدود ميده 15000 خوب كيفيتشم ميادش پايين ديگه .

حالا بريد تو اين سايت http://irgoogle.ir تمام شركتهاي ارائه دهنده adsl اينجا هستش سايت خوبيه فقط شما قسمت صبانت برو ببين آدرسي سايتش www.sabaonline.ir هستش سايتش كامل تر هستش ولي من از سايت www.sabanet.ir گرفتم جالب اينجاست تعرفه سرويسهاشون يكيه و قسمت ريزكاركرد كاربران دو تا سايت يه جا هستش يوزر من كار كردش نميدونم چجورياست؟!!! اين صبا آنلاين نزديك محل ما هستش ولي صبانت مطهري هستش ميخوام ببينم اين كه از isp كه نزديك خونه باشه بگيريم بهتره ؟؟؟ يا از جاي ديگه هستش از كجا ميشه فهميد كه اينا خط اصليشون كجاست از كجا ارائه ميدن ؟!!!! اگه مخابرات هر محل ارائه ميداد خوب ميشدش چون نگران نبودي تو اون محلي كه هستي كدوم isp خوب سرويس ميده ميرفتي از مخابرات ميگرفتي راحت البته بعضي شهرستانا مخابرات داره پهناي باند بالا با قيمت پايين ميده اگه خود مخابرات بده بهتره چون كه خودش ارائه ميده ديگه isp كه اين وسط يه دلاله وجود نداره گرون بشه

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من الان 256 دارم تو سايت speedtest ميگيرم بيشتر نشون ميده !!! از كجا مطمئن بشيم همون 256 رو دارن ارائه ميدن ؟!! اينجوري سرمون كلاه ميره كه ؟!!!

بعد اين سايت speedtest رو چه اصولي هستش چرا بايد زرد رو بزنيم؟؟؟ چرا بعضي وقتا سرور از باكو ميشه استانبول؟!! خود ايران نيستش؟؟؟ در ضمن چرا استانبول بيشتر از باكو ميشه سرعت دانلود و آپلود ؟!!!

الان براي اولين بار هستش رو 170 نشون داده هميشه روي 400 به بالا تا 500 حتي بوده با اونكه 256 دارم شايد الان جمعه هستش اينجوريه البته محل ما adsl كمتر كسي استفاده ميكنه

يكي منو راهنمايي كنه جواب سوالات منو بده ممنون ميشم

mghomeishy2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها آخه بعضي ها فكر ميكنن آسيا تك داره 128 نامحدود رو ميده ماهي 15000 خيلي خوبه؟!! نه بابا اينا سياستشونه الان تازه كاره موضوع رقابته اولش از جيبشم ميده مجبور باشه كه البته تا ميتونن نميزارن اينجوري بشه چون پهناي باندي كه به شما ميدن رو شما فكر ميكني واقعا ماله خودته براي چند نفر ديگه تو همون منطقه share ميكنه تمام شركتها دارن از مخابرات ميگيرن بابت ديتا يي كه از مخابرات ميگيرن كلي پول ميدن پس چطور صبا 2 گيگ محدود ميده 13600 بعد آسيا تك ميادش 128 نامحدود ميده 15000 خوب كيفيتشم ميادش پايين ديگه .

حالا بريد تو اين سايت http://irgoogle.ir تمام شركتهاي ارائه دهنده adsl اينجا هستش سايت خوبيه فقط شما قسمت صبانت برو ببين آدرسي سايتش www.sabaonline.ir هستش سايتش كامل تر هستش ولي من از سايت www.sabanet.ir گرفتم جالب اينجاست تعرفه سرويسهاشون يكيه و قسمت ريزكاركرد كاربران دو تا سايت يه جا هستش يوزر من كار كردش نميدونم چجورياست؟!!! اين صبا آنلاين نزديك محل ما هستش ولي صبانت مطهري هستش ميخوام ببينم اين كه از isp كه نزديك خونه باشه بگيريم بهتره ؟؟؟ يا از جاي ديگه هستش از كجا ميشه فهميد كه اينا خط اصليشون كجاست از كجا ارائه ميدن ؟!!!! اگه مخابرات هر محل ارائه ميداد خوب ميشدش چون نگران نبودي تو اون محلي كه هستي كدوم isp خوب سرويس ميده ميرفتي از مخابرات ميگرفتي راحت البته بعضي شهرستانا مخابرات داره پهناي باند بالا با قيمت پايين ميده اگه خود مخابرات بده بهتره چون كه خودش ارائه ميده ديگه isp كه اين وسط يه دلاله وجود نداره گرون بشه

تا اونجا كه من ميدونم آسياتك پهناي باندش رو از مخابرات نميگيره يعني اصلا از ايران نميگيره.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها اين مشخصات رو كي ميدونه چي هستش؟؟؟؟

4kwkun9.jpg

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها يه سوال دارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد:

من الان از صبا سرويس گرفتم ماه بعد بخوام از اسيا بگيرم مثلا كار خاصي بايد كرد بايد به صبا بگم نميخوام يعني خط منو رانژه كردن بايد بردارن؟!! يا مشكلي نيستش ماه بعد رو از جاي ديگه ميگيرم !!!! ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
بچه ها يه سوال دارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد:

من الان از صبا سرويس گرفتم ماه بعد بخوام از اسيا بگيرم مثلا كار خاصي بايد كرد بايد به صبا بگم نميخوام يعني خط منو رانژه كردن بايد بردارن؟!! يا مشكلي نيستش ماه بعد رو از جاي ديگه ميگيرم !!!! ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

بايد درخواست بديد تا خط شما را از رانژه خارج كنند بعد شركت جديدي كه ميخواهيد از آن سرويس بگيريد بتونه خط شما را روي تجهيزات خودشون رانژه كنه.فكر ميكنم اين كار راحت 2 هفته يا بيشتر بسته به شركت زمان ببره.

hamiddvd

Registered User
لایک‌ها
1
بابا این صبا نت خوبه سرعتش ولی محدودیتی که داره باعث می شه 3 یا 4 بار در ماه شارژ کنیم

شبانشم که حوصله داره ساعت 3 تا 7 بیدار بمونه

به نظر من سیاست هاشون رو باید تغییر بدن شما کاربرها به سمت ترافیک نامحدود میرن تا سرعت بالا و ترافیک 2 گیگی
یکیش من دارم میرم از شبدیز بگیرم :blink:

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بايد درخواست بديد تا خط شما را از رانژه خارج كنند بعد شركت جديدي كه ميخواهيد از آن سرويس بگيريد بتونه خط شما را روي تجهيزات خودشون رانژه كنه.فكر ميكنم اين كار راحت 2 هفته يا بيشتر بسته به شركت زمان ببره.

دست شما درد نكنه البته ما اينجا مستجر هستيم ا ماه ديگه ميريم فكر نميكنم نيازي باشه به شركت بگم اونجاييم كه ميرم آسيا تك سرويس ميده صبا نميده

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من از صبا 256 گرفتم ولي 512 ارائه ميده :

526cp53.png

بالا