Amirpooyan
Registered User
ولى 128 داتک اوايلش اينقدر کم نبود، پارسال بهار من اين سرويسشونو داشتم و کمترينش 11-12 بود و بيشترينش با دانلود منيجر 14-15، خيلى خوب بود. الان خيلىکم شده. تازه برام جالبه که تست سرعت 128 سپنتا رو هم که گذاشتند براى 128 خيلىکمه، پارسال اونم اينجورى نبود و خيلى بيشتر بود (انقدر بالا بود که داتکىها مى خواستند کوچ کنند به سپنتا). بايد ديد تا سال ديگه اگه هنوز اينترنت تو اين کشور وجود داشت سرعت ها به کجا ميرسه @_@
اگه اشتباه نکنم، اون موقع که شما سرویس 128Kbps داتک داشتید و راضی بودید، من 256Kbps داتک رو داشتم که بعد از هفته سرعتش و کیفیتش به شدت افت کرد، اون موقع داتک تو مرکز ما مشکل پیدا کرد و من رفتم سراغ سپنتا (جناب قدکساز رو یادتون هست) اون موقع سپنتا عالی بود.
در ماه اول وقتی که در سایت speedtest.net تست میگرفتم، اغلب سرعت دانلود روی 122Kbps بود و یادم هست یک روز جمعه هم تست که میکردم، سرعت روی 136Kbps بود!!! :blink: البته Latency خیلی خوبی هم داشت، که حسابی در بازیهای online و پخش موزیک کمک میکرد. اما بعد از گذشت یک ماه، یواش یواش کیفیتش افت کرد و یک روزی سرویس قطع شد و زنگ زدیم پشتیبانی گفتم قضیه چیه، گفتند دیگه به کسی IP Static نمیدیم!!! یک کانکشن بساز با این user و pass میتونی وصل بشی. البته بعد از اون وقت و بی وقت کانکشن قطع میشد و کیفیت و سرعت هم بعد از چهار ماه افت کرده بود و من هم بلاخره برای بعد از پایان ماه آبان گفتم بیان تجهیزات رو از روی خط من جمع کنید و تا همین ماه پیش تو خونه اینترنت نداشتم.