• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود زيرنويس فارسي جواهري در قصر در پست اول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
فكر كنم من اون موقعي كه براي دوستانم سي دي و نامه و ... از طريق پست پيشتاز ارسال مي كردم در ظرف 2 روزه و يا نهايت 3 روز (كه البته هيچ وقت سه روز نشد ) مي رسيد چه تهران و چه شيراز و بندر انزلي و... آخه من دوست دانشجو زياد داشتم. حالا اينكه دي وي دي هاي شما چرا ديرتر مي رسه بايد از اداره پست پرسيد. البته شايد هم شما وقت نمي كنيد بلافاصله پست كنيد بهر حال حق داريد

شما میخواید جای من پست کنید؟ من هر تعداد خواستید براتون میفرستم شما پست کنید فقط. خوبه؟

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دلیل درخواست بالای بچه ها زیر نویس ها رو با تصحیح قسمت 6 و اضافه شدن قسمت 37 در یک فایل آپلود کردم که علاوه بر اینها با کیفیت ترین wallpaper ی که در اینترنت از این سریال پیدا کردم و به دلیل زیبائیش و کیفیت بسیار بالای اون من خودم اون رو در بک گراند ویندوزم گذاشتم رو به اون اضافه کردم:rolleyes: چون خیلی از دوستان ممکنه مثل من نتونن همه این صفحات رو ورق بزنن:D ...
این هم لینک زیرنویس ها تا 37 به همراه وال پیپر:
http://rapidshare.com/files/30032588/Tarjome_Ha.zip

زحمت می کشی ولی بیا و این rapidshare را بیخیال شو دیگه دورانش تموم شده:blink:
صدی یه بار وارد میشه:wacko: (البته برای ما که پسورد نداریم)،
یا بیا و یه پسورد به ما بده(دعات هم می کنیم).
از سایت های دیگه مثل fileho استفاده کن، خیلی بهتره.;)

دوست عزیز من هم خودم مثل شما اکانت premium ندارم و به صورت معمولی دانلود می کنم و البته برای خودم دلایلی دارم که در زیر میارم:blush: .در ضمن دوست عزیزمون faran هم گفته بودن که زیر نویس ها رو روی رپید شیر آپلود کنیم.این هم دلایلم:
1-پشتیبانی قوی این سایت
2-سرعت بالای دریافت کردن
3-نرم افزار مخصوص آپلود فایل
4-عدم نیاز به صبر کردن(نداشتن کانتر)
5-تعداد زیاد سرور ها و پهنای باند بالا
6-آشنایی دوستان با این سایت و عدم سر در گمی آنها
دلایل من اینها بود باز هم اگر می بینید که راضی نشدید به من بگید تا جای دیگه ای هم برای شما آپلود کنم.برای من فرقی نمی کنه:) ....در ضمن من خودم در اینترنت فضا ندارم:( اگر داشته باشم انجام میدم.در ضمن مطمئن باش اگر از دوستان کسی هاست داشته باشه و به من پیشنهاد کنه اون رو رد نمی کنم:p !!

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
من یه پیشنهاد دارم. شما خودت این تاپیک رو زدی پس پست اول رو ویرایش کن و تمام چیزها و بزار. مثلا ترجمه هایی که گذاشته شده یا اینکه یکی یکی داره ترجمه میشه و چیزهای دیگه اینطوری راحت با مراجعه به پست اول همه چیز رو میبینن.:D

مشکلی نیست هری جان بعداً با خودت هم هماهنگ می کنم تا بهتر بشه....:happy:

vahidpsr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما میخواید جای من پست کنید؟ من هر تعداد خواستید براتون میفرستم شما پست کنید فقط. خوبه؟

البته براي من هيچ زحمتي نيست. اگر تمايل داشتيد ميتونم پست كنم. منتها شما يك كم بد جواب مي دي من كه به شما حق دادم و تقصير رو هم گردن شما ننداختم. منظور من اداره پست بود كه شايد به دليل كارت هاي سوخت و ... ممكن است پست را به تعويق انداخته ولي اون موقع كه من پست مي كردم سريع مي رسيد ولي شما گفتيد در تهران تبعيض هست و سريع مي رسه گفتم فرقي نمي كنه كجا باشه پست پيشتاز در ظرف 2 تا 3 روز هر جاي ايران باشه مي رسه حالا چرا شما حرف من رو با طعنه جواب مي دي نمي دونم.
ضمنا درسته كه شما لطف مي كنيد و اين سريال رو با هزينه كم در اختيار بقيه قرار مي ديد واين جاي تشكر داره ولي خب كاربران طبق گفته خود شما از شما درخواست ارسال مي كنند اگر شما ميگفتيد مثلا 10 روزه بدست كاربران مي رسه ما هم چيزي نمي گفتيم و صبر مي كرديم

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون بعضی از دوستان در دیدن سریال با نرم افزارهای متفرقه مشکل داشتن من آخرین ورژن km player رو که 39 مگابایت حجم داشت رو زیپ کردم و شده 15 مگابایت و اون رو آپلود کردم که البته باز هم زیاده ولی چاره ای نیست.این هم لینکش:
http://rapidshare.com/files/30048377/KM_Player.zip

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
البته براي من هيچ زحمتي نيست. اگر تمايل داشتيد ميتونم پست كنم. منتها شما يك كم بد جواب مي دي من كه به شما حق دادم و تقصير رو هم گردن شما ننداختم. منظور من اداره پست بود كه شايد به دليل كارت هاي سوخت و ... ممكن است پست را به تعويق انداخته ولي اون موقع كه من پست مي كردم سريع مي رسيد ولي شما گفتيد در تهران تبعيض هست و سريع مي رسه گفتم فرقي نمي كنه كجا باشه پست پيشتاز در ظرف 2 تا 3 روز هر جاي ايران باشه مي رسه حالا چرا شما حرف من رو با طعنه جواب مي دي نمي دونم.
ضمنا درسته كه شما لطف مي كنيد و اين سريال رو با هزينه كم در اختيار بقيه قرار مي ديد واين جاي تشكر داره ولي خب كاربران طبق گفته خود شما از شما درخواست ارسال مي كنند اگر شما ميگفتيد مثلا 10 روزه بدست كاربران مي رسه ما هم چيزي نمي گفتيم و صبر مي كرديم

دلیلش اینکه شما وسط تاپیک ترجمه سوال میکنی پست چطوریه؟ و دوستان وسط تاپیک ارسال میگن ترجمه چی شد..

در ضمن در مورد چیزی که من بع عنوان شوخی واسه دوستان مینویسم و شما اطلاعی نداری اصلا بحثی وجود نداره..

اون دوستمون ترجمه رو به عهده داشت منم هدیه رو براش پیک کردم.. و مخاطبم هم افرادی بود که اینجا شهرستانی هستن و مشارکت کردن و براشون پست میکنم در اینده... چه ربطی داشت به جواهری در قصر ؟

Sohrabkhan

Registered User
لایک‌ها
5
چون بعضی از دوستان در دیدن سریال با نرم افزارهای متفرقه مشکل داشتن من آخرین ورژن km player رو که 39 مگابایت حجم داشت رو زیپ کردم و شده 15 مگابایت و اون رو آپلود کردم که البته باز هم زیاده ولی چاره ای نیست.این هم لینکش:
http://rapidshare.com/files/30048377/KM_Player.zip

دستت درد نکنه.چون من مجبور شدم همون 45 مگیشو دانلود کنم که اگه زیپ شده بود به قول شما 15 مگ می شد.اما یه مشکلی که با این برنامه دارم اینه که زیرنویسهای فارسی رو از چپ به راست نشون می ده هر چقدر هم بهش ور رفتم نتونستم درستش کنم
glasses1.gif
برای همین هم از Media Player Classic می کنم که راحتتره.در ضمن من فایل زیرنویس فارسی قسمت 28 رو داشتم چک می کردم به نظرم یه کم ایراد داره و با گفتار بازیگرا مچ نیست .دوستان اگه امکانش هست چکش کنن.

دست استاد رکس هم بی بلا که که خیلی لطف کرد
clap.gif
.ایشالله بتونیم جبران کنیم.i

rashidmirza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من هم خودم مثل شما اکانت premium ندارم و به صورت معمولی دانلود می کنم و البته برای خودم دلایلی دارم که در زیر میارم:blush: .در ضمن دوست عزیزمون faran هم گفته بودن که زیر نویس ها رو روی رپید شیر آپلود کنیم.این هم دلایلم:
1-پشتیبانی قوی این سایت
2-سرعت بالای دریافت کردن
دلایل من اینها بود باز هم اگر می بینید که راضی نشدید به من بگید تا جای دیگه ای هم برای شما آپلود کنم.برای من فرقی نمی کنه:) ....در ضمن من خودم در اینترنت فضا ندارم:( اگر داشته باشم انجام میدم.در ضمن مطمئن باش اگر از دوستان کسی هاست داشته باشه و به من پیشنهاد کنه اون رو رد نمی کنم:p !!

من با این دلیلت (4) یکم مشکل دارم، مطمئن هستی؟؟
(الان 2-سالی میشه که کانتر داره، به IP هم حساسه)
در مورد دریافت فایل ها من مشکل نداشتم، از اول یکی یکی گرفتمشون، فقط می خواستم اگه چیز دیگه ای میذارید من بی بهره نمونم.

Never

Registered User
لایک‌ها
10
دستت درد نکنه.چون من مجبور شدم همون 45 مگیشو دانلود کنم که اگه زیپ شده بود به قول شما 15 مگ می شد.اما یه مشکلی که با این برنامه دارم اینه که زیرنویسهای فارسی رو از چپ به راست نشون می ده هر چقدر هم بهش ور رفتم نتونستم درستش کنم
glasses1.gif
برای همین هم از Media Player Classic می کنم که راحتتره.در ضمن من فایل زیرنویس فارسی قسمت 28 رو داشتم چک می کردم به نظرم یه کم ایراد داره و با گفتار بازیگرا مچ نیست .دوستان اگه امکانش هست چکش کنن.

دست استاد رکس هم بی بلا که که خیلی لطف کرد
clap.gif
.ایشالله بتونیم جبران کنیم.i

درسته متاسفانه من این متن و با متنی که هری عزیز داده بودند عوضی گرفتم
این متنی هم که دیدم و گذاشتم مشکل تفهیمی نداره
فقط مشکل عدم هماهنگی زمانی داره که قبلا هم گفته بودم
در اسرع وقت متنی که هری عزیز داده بودند رو هم میزارم

Never

Registered User
لایک‌ها
10
به کمک rashidmirza عزیز بخش 13 بازبینی شد
عزیز جان خسته نباشی
ممنون

فایل های ضمیمه

• Jewel_in_the_Palace_Episode_13_Persian_SubtitleE2.zip
    34.7 KB · نمایش ها: 64

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
فرزاد جان دستت درد نكنه . از حالا لحظه شماري مي كنيم واسه قسمت 38 . خسته نباشي

Never

Registered User
لایک‌ها
10
فرزاد جان دستت درد نكنه . از حالا لحظه شماري مي كنيم واسه قسمت 38 . خسته نباشي

می فهمم .چشم .ولی ناچارم برم بیرون
و یه نصفو دیدم .عصر که برگشتم .حداکثر ایشالا تا ساعت 10 شب میزارم تاپیک
خب
پس خیلی منتظر نباشید .ساعت 10 شب فرزاد با 38 میاد:happy:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
Rashidmirza جان آواتارت خیلی قشنگه. گلیه!!!(گلشیفته):happy:

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-پشتیبانی قوی این سایت
2-سرعت بالای دریافت کردن

من با این دلیلت (4) یکم مشکل دارم، مطمئن هستی؟؟
(الان 2-سالی میشه که کانتر داره، به IP هم حساسه)
در مورد دریافت فایل ها من مشکل نداشتم، از اول یکی یکی گرفتمشون، فقط می خواستم اگه چیز دیگه ای میذارید من بی بهره نمونم.

دوست عزیز باور کن من تا گزینه free رو می زنم برام اون چند حرفی رو که باید وارد کنم میاد و هیچ کانتری ندارم قبلا داشتم ولی جدیدا ندارم یعنی بقیه دوستان اینطور نیستن؟؟؟:eek:

Never

Registered User
لایک‌ها
10
اینم بخش 38

ولی خیلی از دست همه خوشحالم

همه دوستان ،بسلامتی با صدا سیما که صحبت کردم ، شما برای بخش مترجمین دوبلور های تلویزیون استخدام شدید
مبارکه:hmm:

فایل های ضمیمه

• Jewel_in_the_Palace_Episode_38_Persian_Subtitle.zip
    19.9 KB · نمایش ها: 65

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از فاران عزیز این هم ترجمه ها به صورت یک جا که قسمت های 13 و 38 هم بهشون اضافه شده و اون رو به صورت داغ داغ برای دانلود گذاشتم....این هم لینکش:
http://rapidshare.com/files/30228287/Tarjome_Ha.zip

Nashi Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من که نفهمیدم شما زیرنویس هایی میخوایید که متن انگلیسی هم داشته باشه یا اونی که نداشته باشه؟

هری جون میخوام زیرنویسها به فارسی ترجمه شده باشند ولی متن انگلیسی که تو همون فایل بوده پاک نشده باشند
OK ؟

منتظر لینک دانلودشون باشم ؟:blush:

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هری جون میخوام زیرنویسها به فارسی ترجمه شده باشند ولی متن انگلیسی که تو همون فایل بوده پاک نشده باشند
OK ؟

منتظر لینک دانلودشون باشم ؟:blush:

دوست عزیز اگر شما مجموعه رو داشته باشید به صورت اتوماتیک وار روی مجموعتون روی هر قسمت زیرنویس انگلیسی وجود داره...شما با استفاده از نرم افزار Km Player می توانید تا 3 زیر نویس را برای یک فیلم با هم تماشا کنید شما کافیه زیر نویس اولتون رو فارسی و دوم رو(که روی خود فایل هست) انگلیسی کنید.این کار امتحان شده و من خودم اینطوری مجموعه رو دیدم....پس می تونید اینجوری به تقویت زبان انگلیسیتون هم کمک کنید...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا