• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وام 25 خرید خودرو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
عزیز جان این طرف دوست داره مردم با پراید برن تو جاده بمیرن بعد بیاد آمپول بزنه بهشون خوب شن... ولش کن با این آدما بحث کنی به شعور خودت توهین میشه...
میدونم داداش
برو ببین هیچ کدوم از حرفامو جواب نداره بده و فقط یه چیزو تکرار میکنه
بخدا زورم میاد این دست آدما همش دارن راه اشتباه نشون ملت میدن :(
من دیگه پست نمیدم به قول خودت بحث با این آدما ...

afoadi

Registered User
لایک‌ها
86
به نظر من این کار افزایش قیمت دوباره خودرو رو شامل میشه و اینکه باز همین آش و کاسه
با یه حساب سر انگشتی پراید 20 میلیونی 80 درصد بهش وام میدن یعنی 16 میلیون با نرخ 16 درصد 84 ماهه یعنی 7 ساله که اقساط ماهانش میشه 230 تومن
که از یکی دو سال دیگه 230 تومن در ماه آنچنان چشم گیر نیست و راحته بازپرداختش

اگه اشتباه می کنم بگید

اشتباه محاسبه کردید!! اقساط میشه ماهی 317793 تومن در ماه

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
میدونم داداش
برو ببین هیچ کدوم از حرفامو جواب نداره بده و فقط یه چیزو تکرار میکنه
بخدا زورم میاد این دست آدما همش دارن راه اشتباه نشون ملت میدن :(
من دیگه پست نمیدم به قول خودت بحث با این آدما ...
آره دیدم، خوشبختانه مردم ما آگاه شدن و به حرف های چنین آدم هایی توجه نمیکنن و جانبداریشون رو بر حساب حماقتشون میزارن... این افراد هم صد البته خودشون کاملا آگاهن ولی خوب بر حسب موقعیت شغلی و سازمانی و مذهبی، از عملکرد دولت کورکورانه حمایت می کنند! بهترین پاسخ برای چنین افراد نادانی خاموشی چون قسم خوردن که نفهم بمونن و به مرگ جهالت هم خواهند مرد!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
آره دیدم، خوشبختانه مردم ما آگاه شدن و به حرف های چنین آدم هایی توجه نمیکنن و جانبداریشون رو بر حساب حماقتشون میزارن... این افراد هم صد البته خودشون کاملا آگاهن ولی خوب بر حسب موقعیت شغلی و سازمانی و مذهبی، از عملکرد دولت کورکورانه حمایت می کنند! بهترین پاسخ برای چنین افراد نادانی خاموشی چون قسم خوردن که نفهم بمونن و به مرگ جهالت هم خواهند مرد!
حماقت،جهالت،نادانی
اتهام به وابستگی
این ادبیات کهنه متوهمین هست
یعنی فقط اتهام زدن و برچسب چسباندن و زورگویی و قلدری

هرطور حساب میکنم،نمیفهمم چطور شما من رو وابسته و کارمند خودروساز میدونین؟

من مطمينم با تحریم خرید خودروی وارداتی هم قیمت این خودرو ها کم میشه و خیلی ها میتونن خودروی با کیفیت و ارزان سوار بشن،اما این مورد چرا شامل کمپین نمیشه رو نمیدونم

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
حماقت،جهالت،نادانی
اتهام به وابستگی
این ادبیات کهنه متوهمین هست
یعنی فقط اتهام زدن و برچسب چسباندن و زورگویی و قلدری

هرطور حساب میکنم،نمیفهمم چطور شما من رو وابسته و کارمند خودروساز میدونین؟

من مطمينم با تحریم خرید خودروی وارداتی هم قیمت این خودرو ها کم میشه و خیلی ها میتونن خودروی با کیفیت و ارزان سوار بشن،اما این مورد چرا شامل کمپین نمیشه رو نمیدونم

حالا چرا شما توهم دارید که هستید و به شما اتهام زده شده! من اسمی از شما آوردم؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
حالا چرا شما توهم دارید که هستید و به شما اتهام زده شده! من اسمی از شما آوردم؟
اگه منظورتون من نبودم،بفرمایید تا عذرخواهی کنم

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
دادا ولش کن اینو
صادقانه بگم اگه به جیب منم یه چیزی میرسید میومدم اینجا همینکارو میکردم که ملت برن وام بگیرن و دوبراه پراید 2 تومنیرو بخرن 40 تومن

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
منظورم من کاملا واضح اگر متوجه نمیشید این مشکل شماست!
من هم صحبتم واضح و روشن بود؛
برچسب زدن و اتهام زدن بجایی نمیرسه
اجازه بدین هرکس خودش تصمیم بگیره

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
مشکل کیفیت خودرو هاست نه وام خرید، من نمیفهمم چرا همین سرمایه رو برای بالابردن کیفیت ماشین ها خرج نیمکنن !

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
این قضیه وام دادن، ماست مالی کردن و پاک کردن صورت مسئله هست، مشکل اصلی نبود کیفیت است، چطور مردم ماشین چینی میخرن ؟

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
مشکل کیفیت خودرو هاست نه وام خرید، من نمیفهمم چرا همین سرمایه رو برای بالابردن کیفیت ماشین ها خرج نیمکنن !
چون ماشین اگر با کیفیتباشه به جای 5 سال 10 سال استفاده میشه
اونوقت کی ضرر میکنه ؟
خودرو ساز و به طبع اون افرادی که سودی میبرن از هر خودرو
ولی اگه خودرو زود داغون بشه و نابود بشه تولید میشه و سود بیشتری میکنن
در ضمن وقتی انحصار هست و دست ملت بدبخت کوتاه پس مجبورن بخرن
همین الان هم همینه ما چون مجبور هستیم داریم خودرو آشغال تولید داخل رو میخریم وگرنه کدوم آدم عاقلی میاد مثلا هیوندا یا bmw یا بنز رو ول کنه پژو پارس سال بازیافتی بخره ؟

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
نه دیگه اونطوری سود دلخواه رو نداره
اگر اینا بخوان ماشین با کیفیت بسازن، قیمتش میشه 3-4 برابر نمونه خارجی. کی میخره؟
الان لگنی به اسم پراید که همش از چین وارد میشه بعد از همه مراحل درمیاد 20 تومن. در هر مرحله هر کسی سود خودشو بر میداره. تازه الان هنوز هم ناراضین و میخوان بازم گرون کنن

صنعت خودروسازی الان دقیقا مصداق دندون پوسیده شده که به عصب رسیده. عصب کشی نکنن، عفونت میکنه و کلا از بین میره
اگر ذره ای براشون کشور و مردم مهم بود، مُسکن تزریق نمیکردن به این صنعت!!! میلیاردها تومن وام!!!

Trickett

Registered User
لایک‌ها
816
نه دیگه اونطوری سود دلخواه رو نداره
اگر اینا بخوان ماشین با کیفیت بسازن، قیمتش میشه 3-4 برابر نمونه خارجی. کی میخره؟
الان لگنی به اسم پراید که همش از چین وارد میشه بعد از همه مراحل درمیاد 20 تومن. در هر مرحله هر کسی سود خودشو بر میداره. تازه الان هنوز هم ناراضین و میخوان بازم گرون کنن

صنعت خودروسازی الان دقیقا مصداق دندون پوسیده شده که به عصب رسیده. عصب کشی نکنن، عفونت میکنه و کلا از بین میره
اگر ذره ای براشون کشور و مردم مهم بود، مُسکن تزریق نمیکردن به این صنعت!!! میلیاردها تومن وام!!!
کاش پوسیدگی فقط به خودرو محدود میشد!

saeedh1371

Registered User
لایک‌ها
178
در این گفته شما شکی نیست و امیدوارم شرکت های خودروسازی بزرگ در ایران تولید داشته باشن چون به نفع صنعت و اقتصاد مملکت هست و باعث اشتغال زایی میشه؛اما تا برداشته شدن تحریم ها و تولید اولین خودرو ها،چند سال زمان لازم هست(حداقل دوسال؟) پس در این فاصله:
۱.اگه کسی نیاز مبرم به خودرو داشته باشه و با توجه به این وام فرصتی پیدا کنه که از نظر اقتصادی براش بصرفه باشه،نباید خودرو تهیه کنه؟
آیا با زورگویی و متهم کردن به خیانت،جهالت و مزدور بودن باید باهاش برخود بشه؟
۲.اگر در طی این چند سال خرید خودروهای وارداتی(نه لوکس بلکه روزمره و میان رده) هم تحریم بشه،آیا قیمت این خودرو ها پایین نمیاد و خیلی از مردم فرصت سوار شدن خودروی با کیفیت رو پیدا نمیکنن؟پس چرا تحریم این خودرو ها صورت نمیگیره؟

دوست عزیز اگه گمرک رو وردارن تو کمتر از 3 ماه شاهد فروش x33 با قیمت زیر 30 میلیون و مزدا3 قیمت 40 میلیون هستیم!شاید هم کمتر
بر فرض اگه 5 سال هم طول بکشه باز هم نباید بخریم............
بالا هم گفتم.....خودروی صفر در واقع یه آشغال هستش که شما میری میخری......اگه میخای پراید هم بخری برو مدل زیر 91 بخر
مطمئن باش از ماشین الان بهتر کار میکنه برات

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
پس با این حساب، باز بریم ماشین آشغال بخریم وام بگیریم ببینیم کی این صنعت اصلاح میشه !
وقتی کیفیت ماشین بالا باشه، درآمد خودروساز از خدمات پس از فروش و صادرات محصولات با کیفیت بالا میره ...

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
ماشین ایرانی اگه تصمیم دارید بخرید سراغ ماشین صفر نرید که آشغال شده همشون
یه زمانی میگفتن ماشین صفر بخرید یه یکی دو سال استفاده میکنیم خرجی نداره و بعد میفروشیمش
الان برعکس شده طرف ماشین صفر خریده باید خرج کنه واسه ماشینش از بس قطعات چینی آشغال بستن رو ماشینا

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من یکی که زیاد اعتقادی به کمپین نداشتم ولی میگم بی تاثیر هم نیست(در اصل اگر کمپینی میخاست وجود داشته باشه باید برای افزایش قیمت روزمره کالاها مثل مرغ و مالیات ونان و...باشه که نبودیا اونزمان که ملت توی صف دلار و ملک و...بودند)،دلیل اصلی کاهش تقاضا به اشباع بازار(هر خانواده ای نگاه کنید دیگه اکثرا یک فرقون وطنی دارند) و البته به رویاسازیهایی که مسئولین محترم خصوصا مدیران فرقونسازیا به روزهای بعد تحریم ربط دادند برمیگرده که همش دم از امضای قراردادهای مهم و خودروهای روز تخیلی میزدند درصورتیکه خبر خاصی نبود وبعد 2 سال هم بعیده که خبر خاصی باشه،کدام احمقی میاد توی مملکتی که امنیت اقتصادی نداره سرمایه گذاری کنه؟
این طرح وام هم خصوصا برای دوستان بازاری و علی الخصوص نزولخور خیلی خوبه،چون از همین حالا به فکر این هستند که چند تا ماشین با حداکثر وام 25 تومن را بگیرن و ماشین را بیرون وکالتی بفروشند و پولش را در ساده ترین حالت در بازار نزول بدهند یا اینکه بزنن به یک کار دیگه که بعد از 7 سال راحت چندصد میلیون دارند،بنظرم اونا بیشتر از مردم نیازمند از این خودروها بهره مند میشن و ماشینا را زیر قیمت در بازار رد میکنند...اون دوستی هم که به دنا میگه با کیفیت،نمیدونم کیفیت را چی معنی میکنه!!!موتور EF7 مونتاژ ایرانفرقون اسمش با کیفیته که هنوز 1000 تا نرفته شروع میکنه روغن ریزی یا مولتی پلکس تخیلیش با کیفیته!!!اگه مداوای پزشکیتون هم اینطوره که دیگه هیچی!!
اونهایی هم که دلشون خوشه دلار میاد پایین،توی آرزوی خوششون بمونند،دولت اگه میخاست دلار بیاره پایین،روز توافق در تیرماه، بجای بالا بردن دلار از 3180 به 3500 حالا، آوره بودش پایین!!!اگه فلسفه وام شناسیتون اینطوره که ول معطلیم..دلار مبادله ای را برای بودجه 94 میاد2850 در بودجه ببنده ولی حالا3000 تومن هست!!برای بودجه 95 هم که فعلا بحث از 3100 هست!!یعنی ارزانی دلار کشک...از یارانه مردم دارند میزنن بعد بعضیا دلشون خوشه که دلار میاد پایین..خخخخخخخخ
ولی عقده ای بازی عده ای که روی ماشین صفرمردم هم خط میکشم و بقول خودشون بهش حال میدهند اصلا تایید نمیکنم،این رفتارشون دست کمی از داعشیا نداره
اونایی هم که دلشون خوشه که تعرفه واردات براشون میارن پایین،خواب دیدین خیره،پول تعرفه مگه نمیدونین میره توی جیب دولت،پس چرا بیاد دراآمد را ازجیبش کم کنه؟فلسفه وام دادن چی بوده؟انداختن ماشین آشغال وطنی به ملت،خوب تا میشه سواری گرفت دیگه چرا بیان تعرفه را کم کنند،نهایتش دو تا قرارداد جدید با پژو و رنو وسوزوکی میبندن تا چند ماشین بالای 40-50 واکثرا بالای 70-80 اونم بصورت محدود بزنند تا بازار ماشینای خودشون خراب نشه،همون روالی که قبلا بود..حالا FH16 توی سایپا دیزل تولید شد و سایپا دیزل قرارداد جدید بست،چه فرقی کرد؟هیچی...فرقونسازا هم همینطور

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
ماشین ایرانی اگه تصمیم دارید بخرید سراغ ماشین صفر نرید که آشغال شده همشون
یه زمانی میگفتن ماشین صفر بخرید یه یکی دو سال استفاده میکنیم خرجی نداره و بعد میفروشیمش
الان برعکس شده طرف ماشین صفر خریده باید خرج کنه واسه ماشینش از بس قطعات چینی آشغال بستن رو ماشینا
وقتی اخبار خودشون ( 20:30 ) میاد نشونمیده که مثلا طرف پراید 0 خریده اما لاستیکاش برای 6 سال پیشه و تاریخ انقضاش تموم شده و احتمال ترکیدن داره
وقتی کمربند ایمنی پوسیده از داخل و روکش دوختن
وقتی تسمه تایم ماشین 0 کارکده هست
وقتی ایربگ باز نمیشه
و هزاران چیز دیگه
عمق فاجعرو میشه فهمید ...

مدیران این آشغال سازا میگن با این کمپین جوونا 700 نفر بیکار میشن اما از اونطرف نمیگه که سالیانه طبق آمار رسمی 12 هزار نفر بر اثر تصادف کشته میشن که از این تعداد حدود 9000 نفر برای کمبود ایمنی خودرو ها کشته میشن
اون 700 نفر میتونن جای دیگه کار پیدا کنن اما اون چند هزار نفر که میمیرن چی ؟
ای بابا ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا