• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید ماشین ( پراید ) با شرایطی که پیش رواست ......

کدوم راه بهتره ؟

• راه نخست : استفاده از وام دولت و خرید خودرو نو

Votes: 7 35.0%
  • راه دوم: وام بانکی و خرید خودرو کارکرده

Votes: 13 65.0%

• Total voters
    20

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
از مدتی پیشه که در فکرم یک فقره قاتل بالفطره ایرانی (پراید) بخرم.
الان بین 2 راهی موندم ...

1.راه نخست: دولت یه وام خودرو با بهره پائین میده که یه پراید صفر بهت میده بازپرداختش 7 ساله با سود 16% هست . ماهی 300 تومن این حدودا میشه که میتونم کار کنم دربیارم بدم قسطش رو . البته خودرو صفر که بگیری مدتی کار کنه خیلی تو سرش میخوره .

2. راه بعدی: یه وام بگیرم با حدود 9-8 تومن این حدودا یه پراید تا مدل 87-88 بگیرم. منتهی تا اونجا که میدونم درصد سودش بالای 20 درصد حساب میشه و البته بازپرداختش مدتش کمتره بخاطر همین فکر میکنم قسط ماهیانه اش بیش تر از 400 بشه فشار مضاعفی وارد کنه بهم.
البته افت قیمتش بعد مدتی خیلی کمتره.

به تظر شما کدوم راه بهتره ؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بنظر من ی پراید یا ترجیحا تیبا صفر(فک نکنم اختلاف قیمت زیادی داشته باشن؟) بخر
میدونی چرا؟ چون هم گارانتی داره هم خرج نمیخواد بکنی زرت و زرت
با این شرایط وامی ک میدن با سود 16 درصد بنظرم گزینه عاقل تریه صفر حالا کمپین و این مزخرفات هم در نظر نگیریم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
1.راه نخست: دولت یه وام خودرو با بهره پائین میده که یه پراید صفر بهت میده بازپرداختش 7 ساله با سود 16% هست . ماهی 300 تومن این حدودا میشه که میتونم کار کنم دربیارم بدم قسطش رو . البته خودرو صفر که بگیری مدتی کار کنه خیلی تو سرش میخوره .
:confused::confused::general509:
http://forum.persiantools.com/threads/وام-25-خرید-خودرو.736916/page-5#post-11470808

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
نمیدونم چرا احساس میکنم ی جای کار میلنگه؟
برای 25 میلیون وام باید 470 تومن بدی(طبق حرفی ک تو سایت های خبری زده ولی برای 16 میلیون وام 400 تومن!؟؟؟؟؟؟ بنظرم حساب کتاب یکی اشتباس یا شما یا سایت خبری[emoji14]

Last edited:

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
برای 25 میلیون وام باید 470 تومن بدی(طبق حرفی ک تو سایت های خبری زده ولی برای 16 میلیون وام 400 تومن!؟؟؟؟؟؟ بنظرم حساب کتاب یکی اشتباس یا شما یا سایت خبری[emoji14]
محاسبات ایشون اشتباهه. بهره 16 درصد اینجوری حساب نمیشه که 0.16 رو ضربدر 7 ضربدر 16 میلیون بشه. به مرور زمان که وام تسویه میشه، 0.16 روی باقیمانده وام حساب میشه... قسط همچین وامی حدود 300 تومن میشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
محاسبات ایشون اشتباهه. بهره 16 درصد اینجوری حساب نمیشه که 0.16 رو ضربدر 7 ضربدر 16 میلیون بشه. به مرور زمان که وام تسویه میشه، 0.16 روی باقیمانده وام حساب میشه... قسط همچین وامی حدود 300 تومن میشه
جای تعجب داره این همه ادم لایک کردن ولی یکیشون نفهمیده :| این نشون میده همه فقط سرسری لایک میکنن جای فکر کردن درباره پست

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
جای تعجب داره این همه ادم لایک کردن ولی یکیشون نفهمیده :| این نشون میده همه فقط سرسری لایک میکنن جای فکر کردن درباره پست
معمولا بچه های پی تی روی جزئیات موضوع دقت نمی کنن. اگر کلیت موضوع مطابق میلشون باشه، لایک میکنن:D

پ.ن: به نظر من، شرایط این وام برای خیلی ها خوبه. دانشجوها ... اونایی که میخوان با ماشین کار کنن.... اونایی که پول خرید ماشین رو توی بانک دارن و دلشون نمیاد از سود بانکی دل بکنن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
من از ماشین سر در نمیارم اما میگم الان ماشین صفر با بازار اختلاف قیمت داره از طرفی صفر همون اول چند تومن خرج بر میداره که کارکرده نداره

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من از ماشین سر در نمیارم اما میگم الان ماشین صفر با بازار اختلاف قیمت داره از طرفی صفر همون اول چند تومن خرج بر میداره که کارکرده نداره
ببخشید شنیده ها با تجربه خیلی فرق داره
ماشین صفر میگیری سوار میشی چند میلیون خرجش چیه؟؟ تهش خسیس نباشی ی روکش و دزدگیره
حالا یکی میخواد همراه ماشین صفر رینگ و لاستیک اسپورت و اپشن بذاره کلی خرج کنه پای خودشه پولداره میکنه ! ولی اینکه ماشین صفر چند میلیون خرج داشته باشه خنده داره [emoji3]
مگه پراید چند میلیون هست ک چند میلیون خرجش کنی اونم صفر !!!!!!
ماشین صفر الان کیفیت نداره درست ولی مزیت های خودشو داره گارانتی بیمه ثالث و بدنه
بعدشم کی گفته کارکرده خرج نداره؟ هم هیچی ب راست باید بیاری تسمه تایم و دینامش عوض کنی
همین اریا مهر 405 خرید در عرض چند فقط بالا 1 تومن براش خرج برداشت

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
ببخشید شنیده ها با تجربه خیلی فرق داره
ماشین صفر میگیری سوار میشی چند میلیون خرجش چیه؟؟ تهش خسیس نباشی ی روکش و دزدگیره
حالا یکی میخواد همراه ماشین صفر رینگ و لاستیک اسپورت و اپشن بذاره کلی خرج کنه پای خودشه پولداره میکنه ! ولی اینکه ماشین صفر چند میلیون خرج داشته باشه خنده داره [emoji3]
مگه پراید چند میلیون هست ک چند میلیون خرجش کنی اونم صفر !!!!!!
ماشین صفر الان کیفیت نداره درست ولی مزیت های خودشو داره گارانتی بیمه ثالث و بدنه
بعدشم کی گفته کارکرده خرج نداره؟ هم هیچی ب راست باید بیاری تسمه تایم و دینامش عوض کنی
همین اریا مهر 405 خرید در عرض چند فقط بالا 1 تومن براش خرج برداشت
الان ک حساب میکنم شده تقریبا دوتومن چند روز پیش رادیات بخاری با ترموستات و اجرت شد ۱۶۰ هزارتومن تازه تسمه تایم عوض نکردم اونم باید بکنم:(

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
از مدتی پیشه که در فکرم یک فقره قاتل بالفطره ایرانی (پراید) بخرم.
الان بین 2 راهی موندم ...

2. راه بعدی: یه وام بگیرم با حدود 9-8 تومن این حدودا یه پراید تا مدل 87-88 بگیرم. منتهی تا اونجا که میدونم درصد سودش بالای 20 درصد حساب میشه و البته بازپرداختش مدتش کمتره بخاطر همین فکر میکنم قسط ماهیانه اش بیش تر از 400 بشه فشار مضاعفی وارد کنه بهم.
البته افت قیمتش بعد مدتی خیلی کمتره.

به تظر شما کدوم راه بهتره ؟
آقاجان تا کی میخوای حسرت بخوری این کمپین ب والله مال این مردم بی درد ک خودشون ماشین سوارن ب بقیه میگن دست نگه دار وقتی میتونی بخر همین الان سمند دویست تومن گرون شده سه سال این کمپین زدن هیچی نشده

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
پی تی هر تاپیکش یه دنیا داستانه ها
اون تاپیک همه فحش میدادن این وام خودرو رو،اینجا همه میگیم عالیه [emoji2]

Sent from Great Honor 4C

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
آقاجان تا کی میخوای حسرت بخوری این کمپین ب والله مال این مردم بی درد ک خودشون ماشین سوارن ب بقیه میگن دست نگه دار وقتی میتونی بخر همین الان سمند دویست تومن گرون شده سه سال این کمپین زدن هیچی نشده
با اجازت کمپین میدونی مال کیه ؟ مال بچه های 16 ساله فیسبوکی و واتس اپیه یا اینایی که نه پول ماشین دارن نه سنشون به ماشین میخوره یا مال یه مشت ادم داغون که از مال دنیا یه گوشی اندروید داره و یه خط ایرانسل که باهاش به فیسبوک و واتساپ وصل میشه و میاد میگه ماشین نخرید
من 10 تا لوازم یدکیو مکانیک رفتم هم از خودشون هم از مردمی که ماشین اووردن تعمیر پرسیدم اصلا نمیدونن کمپین چیه :D

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
والا مگه ما چند سال زنده ایم همین فردا ممکنه نباشیم[emoji20] ایدین جان بابا بخر خوشیتو بکن دنیا دو روزه خودتو درگیره کمپین های نمادین نکن.
بنچی تو عمرش دو تا حرف درست زده باشه یکی مال رفاقته یکی این بالایی
این مردم دلشون فقط خوشه ب کپی پیست کردن فرستادن این متن ها.اخ کمر ایران فرغون ب لرزه در امد[emoji3] (!!!!) والا همین مردم پول ندارن وگرنه موقع ثبت نام سایت سه سوته بسته میشد[emoji20] چرا راه دوری بریم مگه همین سال پیش و قبلترش ندیدیم این چیزارو؟ ایرانی جماعت همینه بابا کی رو میخوایم درست کنیم.الان من بیام باور کنم مردم با فرهنگ و شعور شدن ینی؟ :|

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
الان ک حساب میکنم شده تقریبا دوتومن چند روز پیش رادیات بخاری با ترموستات و اجرت شد ۱۶۰ هزارتومن تازه تسمه تایم عوض نکردم اونم باید بکنم:(
تو ک خرج ی ماشین صفرو کردی[emoji20]

Trickett

Registered User
لایک‌ها
816
برای 25 میلیون وام باید 470 تومن بدی(طبق حرفی ک تو سایت های خبری زده ولی برای 16 میلیون وام 400 تومن!؟؟؟؟؟؟ بنظرم حساب کتاب یکی اشتباس یا شما یا سایت خبری
emoji14.png

نازنیان :) محاسبه بهره وام برای این 16 درصد و7سال به این صورت هست:
57.3%=43*(%16/12)

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504

نازنیان :) محاسبه بهره وام برای این 16 درصد و7سال به این صورت هست:
57.3%=43*(%16/12)

من هم همین رو گفتم دیگه:p
0.573* 16000000 = 9168000 سود وام
16000000 = اصل وام
16+9.168 = 25.168 میلیون، کل مبلغ برگشتی
مدت بازپرداخت = 12*7 = 84 ماه
قسط وام = 25168000 تقسیم بر 84 = 299619 تومن ~ 300 تومن:p

واقعا فکر می کنی من همینجوری یچیزی می پرونم ؟ حاشا و کلا ... افتک هرگز سخن لغو و بیهوده بر زبان نمی راند:general406:

Trickett

Registered User
لایک‌ها
816
من هم همین رو گفتم دیگه:p
0.573* 16000000 = 9168000 سود وام
16000000 = اصل وام
16+9.168 = 25.168 میلیون، کل مبلغ برگشتی
مدت بازپرداخت = 12*7 = 84 ماه
قسط وام = 25168000 تقسیم بر 84 = 299619 تومن ~ 300 تومن:p

واقعا فکر می کنی من همینجوری یچیزی می پرونم ؟ حاشا و کلا ... افتک هرگز سخن لغو و بیهوده بر زبان نمی راند:general406:
:D تو کل زندگیم یکبار امید داشتم مچتو بگیرم؛ نا امیدم کردی:general304:
من قسطاشو حساب نکرده بودم ،
300 تومن خوبه ولی اونی که با این شرایط میگیره باید فکر این باشه بعد 7سال پرایدی که 30 تومن براش تموم شده با احتمال توقف تولید چقدر میارزه!

بالا