من نمیتونم رام رو به رام اصلی جمین بر گردونم وقتی سعی میکنم که رام رو برگردونم میره تو اون صفحه که IPL SPL v نشون میده و چهار رنگه در آخر هم میگه آپگرید به مشکل برخورد. مجبور میشم باطری رو در بیارم
کاریش نمیشه کرد؟
رام wm6 که روش گذاشتم مال qtek هست
aghdam جان من تو سایت تو رفتم و مطلب رو پیدا کردم فقط میشه یه جا مثل primeupload فایل رو بذارین؟ چون از رپیدشیر خیلی سخته برای ما که پراکسی داریم اون یکی هم که اصلا جواب نمیده درست حسابی
خوب برای شروع هم طریقه ROM Upgrade جمین (کلا prophet)رو خدمتتون عرض میکنم!![]()
بطور کلی:
نکته 1:ریسک عوض کردن ROM بر عهده خودتان میباشد لذا سعی کنید اطلاعاتتون کافی باشد بعد دست به انجام این عمل بزنید!![]()
نکته 2: همیشه یک نسخه از ROM اوریجینال گوشیتون رو داشته باشید که در هر حالتی بتونید برگردین به حالت اولیه گوشیتون!
اول از همه این ROM یکی از بهترینROM های موجود برای prophetهست که از خصوصیات جالبش این هست که vendor ID ندارد و به عبارتی CID LOCK را چک نمیکند![]()
مراحل:
1.اول از همه ROM را از سایت زیر دریافت نمائید!
http://www.sharebigfile.com/file/109203/RUU-Prophet-220734-2207114-024721-NVID-exe.html
ویا(لینک کمکی)
http://rapidshare.com/files/22972927/RUU_Prophet_220734_2207114_024721_NVID.exe.html
2.گوشی خود را هارد ریست کنید(camera+comm+soft reset
3.وقتی صفحه مشکی با نوشته های سفید نمایان شد با زدن دکمه سبز رنگcallگوشی را فرمت کنید!
نکتهتمامی اطلاعات و برنامه هاتون پاک میشود لذا مواظب باشید!)
4.گوشی پس از ریستارت شدن به حالت اولین روزی که روشنش کردید می افتد و در قسمت tap a screen مشخص میشود برای align کردن صفحه شما در این موقع هیچ کاری انجام ندهید و گوشی را به کامپیوتر متصل کنید!
5.در اینجا ACTIVE SYNC پیغامی را مبنی بر partnership کردن شما به شما میدهد این قسمت را CANCEL کنید تا active sync شما را بهعنوان guest بشناسد!
6.تمامی فایل های درون فایل exe رام را در یکجا extract کنید!(در اصل این فایل یک zip-selfextracter هست و شما با نرمافزارwinzipیا مشابه آن میتونید اون رو extract کنید!)
7.حال بر روی فایل ROMUpdateUtility_No_VenderID.exe کلیک کنید و مراحل را ادامه بدهید تا قسمتی که progress bar در کامپیوتر و گوشی نمایان میشود و به جلو مرود تا 100% شود!
8.وقتی این مرحله تمام شد یک سافت ریست انجام دهید
9.بعد از آن یک هارد ریست انجام دهید و پس از ریستارن ویندوز با ROM جدید بالا می آید!
10.ویندوز جدید خودتون لذت ببرید!![]()
![]()
نکته:فقط splash screen این رام مال QTEK هست و اگر تا قبلا صفحه IMATE بوده از الان Qtek هست:blink:![]()
چرا همین رامی که تو پست 2 هست را نصب نمیکنی؟ من نصب کردم مشکلی نداره. از رام اصلیشم خیلی بهتره. کمتر هم قفل میکنه.
مشخصاتش هم اینه:
ROM Ver: 2.20.7.34 WWE
ROM Date: 7/10/06
Radio Ver: 02.47.21
خوب برای شروع هم طریقه ROM Upgrade جمین (کلا prophet)رو خدمتتون عرض میکنم!![]()
بطور کلی:
نکته 1:ریسک عوض کردن ROM بر عهده خودتان میباشد لذا سعی کنید اطلاعاتتون کافی باشد بعد دست به انجام این عمل بزنید!![]()
نکته 2: همیشه یک نسخه از ROM اوریجینال گوشیتون رو داشته باشید که در هر حالتی بتونید برگردین به حالت اولیه گوشیتون!
اول از همه این ROM یکی از بهترینROM های موجود برای prophetهست که از خصوصیات جالبش این هست که vendor ID ندارد و به عبارتی CID LOCK را چک نمیکند![]()
مراحل:
1.اول از همه ROM را از سایت زیر دریافت نمائید!
http://www.sharebigfile.com/file/109203/RUU-Prophet-220734-2207114-024721-NVID-exe.html
ویا(لینک کمکی)
http://rapidshare.com/files/22972927/RUU_Prophet_220734_2207114_024721_NVID.exe.html
2.گوشی خود را هارد ریست کنید(camera+comm+soft reset
3.وقتی صفحه مشکی با نوشته های سفید نمایان شد با زدن دکمه سبز رنگcallگوشی را فرمت کنید!
نکتهتمامی اطلاعات و برنامه هاتون پاک میشود لذا مواظب باشید!)
4.گوشی پس از ریستارت شدن به حالت اولین روزی که روشنش کردید می افتد و در قسمت tap a screen مشخص میشود برای align کردن صفحه شما در این موقع هیچ کاری انجام ندهید و گوشی را به کامپیوتر متصل کنید!
5.در اینجا ACTIVE SYNC پیغامی را مبنی بر partnership کردن شما به شما میدهد این قسمت را CANCEL کنید تا active sync شما را بهعنوان guest بشناسد!
6.تمامی فایل های درون فایل exe رام را در یکجا extract کنید!(در اصل این فایل یک zip-selfextracter هست و شما با نرمافزارwinzipیا مشابه آن میتونید اون رو extract کنید!)
7.حال بر روی فایل ROMUpdateUtility_No_VenderID.exe کلیک کنید و مراحل را ادامه بدهید تا قسمتی که progress bar در کامپیوتر و گوشی نمایان میشود و به جلو مرود تا 100% شود!
8.وقتی این مرحله تمام شد یک سافت ریست انجام دهید
9.بعد از آن یک هارد ریست انجام دهید و پس از ریستارن ویندوز با ROM جدید بالا می آید!
10.ویندوز جدید خودتون لذت ببرید!![]()
![]()
نکته:فقط splash screen این رام مال QTEK هست و اگر تا قبلا صفحه IMATE بوده از الان Qtek هست:blink:![]()
1-من چقدر حال میکنم از اینکه همه اینجا من رو تحویل میگیرن و جوابم رو میدن:hmm: :blink:
2- جون بچتون این سوال من رو حداقل جواب بدین...
3- پس با این صحبت هایی که دوست خوبمون کردن، این چیزی که اینجا معرفی شده مخصوص Qtek ... درسته؟؟؟؟
یعنی من که S200 دارم میتونم با این کار از شر WM5 راحت شم و WM6 نصب کنم...
4- و سوال آخرم اینه که این WM6 همون کراسبو یا نه؟؟؟؟
ممون میشم اگه جواب بدین...
1-یا بچه ها اطلاعاتشون کم تو این مورد و یا ندیدن تا بحال![]()
2-چشم![]()
3-بله..بله
4-بله
موفق باشی عزیز![]()
سلام دوست من
البته این رام WM6 فقط مخصوص Qtek نیست بلکه برای همه Prophet ها هست
ولی اون رامی که قبلش معرفی شده و گفته شده اول این رو نصب کنید مخصوص Qtek هست که بچه ها می تونن بدون اینکه این رام Qtek رو نصب کنن مستقیما بعد از یه هارد ریست WM6 رو نصب کنن![]()
و این یعنی اینکه من که qtek --s200 دارم باید کدوم لینک و نصب کنم...
پس میشه بگی چرا گفتی لینکهای 2 و 3 رو نصب کنم؟؟؟ و اینکه اگه خراب شد... من رام اورجینال گوشیم رو از کجا بیارم که نصب کنم؟؟؟
Qtek--S200
در ضمن برای من هم غیر قابل تحمله که صفحه اول ویندوز آرم آی میت بیاد![]()
مرسی رفیق... پس با این حساب من برم رام پست 5 رو نصب کنم... در ضمن برای من هم غیر قابل تحمله که صفحه اول ویندوز آرم آی میت بیادو اینکه ... خوش به حالت....چیجوری تونستی این کارهاییی که آخر گفتی رو انجام بدی... کاش به ما هم میگفتی ما هم این کارو میکردیم...