• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع Upgrade & Downgrade ٠

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من نصب کردم ولی بعد از سه روز برش داشتم. تنها مشکلی هم که داشت قفل کردن تو بخش Sound & Notification و بخش Phone موقع انتخاب صدا بود.

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من فقط میخوام بدونم که رام درست و حسابی واسه S200 هست یا نه... اگه هست بشینم 6 صفحه رو بخونم... بد میگم؟؟؟

godsosall

Registered User
لایک‌ها
0
من نمیتونم رام رو به رام اصلی جمین بر گردونم وقتی سعی میکنم که رام رو برگردونم میره تو اون صفحه که IPL SPL v نشون میده و چهار رنگه در آخر هم میگه آپگرید به مشکل برخورد. مجبور میشم باطری رو در بیارم

کاریش نمیشه کرد؟

رام wm6 که روش گذاشتم مال qtek هست

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
من نمیتونم رام رو به رام اصلی جمین بر گردونم وقتی سعی میکنم که رام رو برگردونم میره تو اون صفحه که IPL SPL v نشون میده و چهار رنگه در آخر هم میگه آپگرید به مشکل برخورد. مجبور میشم باطری رو در بیارم

کاریش نمیشه کرد؟

رام wm6 که روش گذاشتم مال qtek هست

دوست عزیز اگر محبت می فرمودین و تاپیک رو مطالعه می کردین می دیدین که تا دو پست بالاتر هیچ راه حلی برای برگردوندن به رام اصلی وجود نداشت ولی خوشبختانه این مشکل حل شده:happy:
به دو پست بالاتر مراجعه فرمایید

godsosall

Registered User
لایک‌ها
0
aghdam جان من تو سایت تو رفتم و مطلب رو پیدا کردم فقط میشه یه جا مثل primeupload فایل رو بذارین؟ چون از رپیدشیر خیلی سخته برای ما که پراکسی داریم اون یکی هم که اصلا جواب نمیده درست حسابی

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
aghdam جان من تو سایت تو رفتم و مطلب رو پیدا کردم فقط میشه یه جا مثل primeupload فایل رو بذارین؟ چون از رپیدشیر خیلی سخته برای ما که پراکسی داریم اون یکی هم که اصلا جواب نمیده درست حسابی

چرا همین رامی که تو پست 2 هست را نصب نمیکنی؟ من نصب کردم مشکلی نداره. از رام اصلیشم خیلی بهتره. کمتر هم قفل میکنه.
مشخصاتش هم اینه:
ROM Ver: 2.20.7.34 WWE
ROM Date: 7/10/06
Radio Ver: 02.47.21​

خوب برای شروع هم طریقه ROM Upgrade جمین (کلا prophet)
174.gif
رو خدمتتون عرض میکنم!
بطور کلی:
نکته 1:ریسک عوض کردن ROM بر عهده خودتان میباشد لذا سعی کنید اطلاعاتتون کافی باشد بعد دست به انجام این عمل بزنید!
98.gif

نکته 2: همیشه یک نسخه از ROM اوریجینال گوشیتون رو داشته باشید که در هر حالتی بتونید برگردین به حالت اولیه گوشیتون!

اول از همه این ROM یکی از بهترینROM های موجود برای prophetهست که از خصوصیات جالبش این هست که vendor ID ندارد و به عبارتی CID LOCK را چک نمیکند
263.gif

مراحل:
1.اول از همه ROM را از سایت زیر دریافت نمائید!
http://www.sharebigfile.com/file/109203/RUU-Prophet-220734-2207114-024721-NVID-exe.html
ویا(لینک کمکی)
http://rapidshare.com/files/22972927/RUU_Prophet_220734_2207114_024721_NVID.exe.html

2.گوشی خود را هارد ریست کنید(camera+comm+soft reset
3.وقتی صفحه مشکی با نوشته های سفید نمایان شد با زدن دکمه سبز رنگcallگوشی را فرمت کنید!
نکته:(تمامی اطلاعات و برنامه هاتون پاک میشود لذا مواظب باشید!)
4.گوشی پس از ریستارت شدن به حالت اولین روزی که روشنش کردید می افتد و در قسمت tap a screen مشخص میشود برای align کردن صفحه شما در این موقع هیچ کاری انجام ندهید و گوشی را به کامپیوتر متصل کنید!
5.در اینجا ACTIVE SYNC پیغامی را مبنی بر partnership کردن شما به شما میدهد این قسمت را CANCEL کنید تا active sync شما را بهعنوان guest بشناسد!
6.تمامی فایل های درون فایل exe رام را در یکجا extract کنید!(در اصل این فایل یک zip-selfextracter هست و شما با نرمافزارwinzipیا مشابه آن میتونید اون رو extract کنید!)
7.حال بر روی فایل ROMUpdateUtility_No_VenderID.exe کلیک کنید و مراحل را ادامه بدهید تا قسمتی که progress bar در کامپیوتر و گوشی نمایان میشود و به جلو مرود تا 100% شود!
8.وقتی این مرحله تمام شد یک سافت ریست انجام دهید
9.بعد از آن یک هارد ریست انجام دهید و پس از ریستارن ویندوز با ROM جدید بالا می آید!
10.ویندوز جدید خودتون لذت ببرید!:p
302.gif

نکته:فقط splash screen این رام مال QTEK هست و اگر تا قبلا صفحه IMATE بوده از الان Qtek هست:blink:
167.gif

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
چرا همین رامی که تو پست 2 هست را نصب نمیکنی؟ من نصب کردم مشکلی نداره. از رام اصلیشم خیلی بهتره. کمتر هم قفل میکنه.
مشخصاتش هم اینه:
ROM Ver: 2.20.7.34 WWE
ROM Date: 7/10/06
Radio Ver: 02.47.21​

این رام مال Q-tek هست و آرم Q-tek رو میاره
بنابراین من نمی خوام رام کیوتک رو جمینم نصب باشه
البته این رام تو جمین من هنگ نمی کنه و بنابراین نیازی ندارم رام یه دستگاه دیگه رو بریزم رو گوشیم

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
خوب برای شروع هم طریقه ROM Upgrade جمین (کلا prophet)
174.gif
رو خدمتتون عرض میکنم!
بطور کلی:
نکته 1:ریسک عوض کردن ROM بر عهده خودتان میباشد لذا سعی کنید اطلاعاتتون کافی باشد بعد دست به انجام این عمل بزنید!
98.gif

نکته 2: همیشه یک نسخه از ROM اوریجینال گوشیتون رو داشته باشید که در هر حالتی بتونید برگردین به حالت اولیه گوشیتون!

اول از همه این ROM یکی از بهترینROM های موجود برای prophetهست که از خصوصیات جالبش این هست که vendor ID ندارد و به عبارتی CID LOCK را چک نمیکند
263.gif

مراحل:
1.اول از همه ROM را از سایت زیر دریافت نمائید!
http://www.sharebigfile.com/file/109203/RUU-Prophet-220734-2207114-024721-NVID-exe.html
ویا(لینک کمکی)
http://rapidshare.com/files/22972927/RUU_Prophet_220734_2207114_024721_NVID.exe.html

2.گوشی خود را هارد ریست کنید(camera+comm+soft reset
3.وقتی صفحه مشکی با نوشته های سفید نمایان شد با زدن دکمه سبز رنگcallگوشی را فرمت کنید!
نکته:(تمامی اطلاعات و برنامه هاتون پاک میشود لذا مواظب باشید!)
4.گوشی پس از ریستارت شدن به حالت اولین روزی که روشنش کردید می افتد و در قسمت tap a screen مشخص میشود برای align کردن صفحه شما در این موقع هیچ کاری انجام ندهید و گوشی را به کامپیوتر متصل کنید!
5.در اینجا ACTIVE SYNC پیغامی را مبنی بر partnership کردن شما به شما میدهد این قسمت را CANCEL کنید تا active sync شما را بهعنوان guest بشناسد!
6.تمامی فایل های درون فایل exe رام را در یکجا extract کنید!(در اصل این فایل یک zip-selfextracter هست و شما با نرمافزارwinzipیا مشابه آن میتونید اون رو extract کنید!)
7.حال بر روی فایل ROMUpdateUtility_No_VenderID.exe کلیک کنید و مراحل را ادامه بدهید تا قسمتی که progress bar در کامپیوتر و گوشی نمایان میشود و به جلو مرود تا 100% شود!
8.وقتی این مرحله تمام شد یک سافت ریست انجام دهید
9.بعد از آن یک هارد ریست انجام دهید و پس از ریستارن ویندوز با ROM جدید بالا می آید!
10.ویندوز جدید خودتون لذت ببرید!:p
302.gif

نکته:فقط splash screen این رام مال QTEK هست و اگر تا قبلا صفحه IMATE بوده از الان Qtek هست:blink:
167.gif

1-من چقدر حال میکنم از اینکه همه اینجا من رو تحویل میگیرن و جوابم رو میدن:hmm: :blink:
2- جون بچتون این سوال من رو حداقل جواب بدین...
3- پس با این صحبت هایی که دوست خوبمون کردن، این چیزی که اینجا معرفی شده مخصوص Qtek ... درسته؟؟؟؟
یعنی من که S200 دارم میتونم با این کار از شر WM5 راحت شم و WM6 نصب کنم...
4- و سوال آخرم اینه که این WM6 همون کراسبو یا نه؟؟؟؟
ممون میشم اگه جواب بدین...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
1-من چقدر حال میکنم از اینکه همه اینجا من رو تحویل میگیرن و جوابم رو میدن:hmm: :blink:
2- جون بچتون این سوال من رو حداقل جواب بدین...
3- پس با این صحبت هایی که دوست خوبمون کردن، این چیزی که اینجا معرفی شده مخصوص Qtek ... درسته؟؟؟؟
یعنی من که S200 دارم میتونم با این کار از شر WM5 راحت شم و WM6 نصب کنم...
4- و سوال آخرم اینه که این WM6 همون کراسبو یا نه؟؟؟؟
ممون میشم اگه جواب بدین...

1-یا بچه ها اطلاعاتشون کم تو این مورد و یا ندیدن تا بحال:)
2-چشم:)
3-بله..بله
4-بله

موفق باشی عزیز:)

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
آخ فرانکشتاین عزیز... مگه اینکه فقط شما به داد من برسی... مرسی مرد.... من دان کنم ببینم چی میشه...

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
1-یا بچه ها اطلاعاتشون کم تو این مورد و یا ندیدن تا بحال:)
2-چشم:)
3-بله..بله
4-بله

موفق باشی عزیز:)

سلام دوست من
البته این رام WM6 فقط مخصوص Qtek نیست بلکه برای همه Prophet ها هست
ولی اون رامی که قبلش معرفی شده و گفته شده اول این رو نصب کنید مخصوص Qtek هست که بچه ها می تونن بدون اینکه این رام Qtek رو نصب کنن مستقیما بعد از یه هارد ریست WM6 رو نصب کنن:rolleyes:

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
میشه بگین رام اصلی گوشیم رو باید از کجا دان کنم؟؟؟

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان:)
دو تا سئوال:
1- بالاترین ورژن رامی که برای imate jam ساخته شده چه ورژنی هست( arabic version)؟
2- چه فرقی بین رام arabic version و english version وجود داره/
ممنون:rolleyes:

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست من
البته این رام WM6 فقط مخصوص Qtek نیست بلکه برای همه Prophet ها هست
ولی اون رامی که قبلش معرفی شده و گفته شده اول این رو نصب کنید مخصوص Qtek هست که بچه ها می تونن بدون اینکه این رام Qtek رو نصب کنن مستقیما بعد از یه هارد ریست WM6 رو نصب کنن:rolleyes:

و این یعنی اینکه من که qtek --s200 دارم باید کدوم لینک و نصب کنم...

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
و این یعنی اینکه من که qtek --s200 دارم باید کدوم لینک و نصب کنم...

و این یعنی اینکه بایستی شما ابتدا یکی از لینکهای پستهای 2 یا 3 را دانلود کنید که می شه گفت ویندوز موبایل بسیار استیبلی هست
و بعد رامی که بصورت فایل فشرده exe هست رو از پست 5 دانلود کنید و نصب کنید.

البته چون هیچکدام از رام هایی که تو پست های 2و 3 و 5 گذاشته شدن رو شرکت اصلی تولید نکرده بنابراین مسئولیت نصب با خودتونه

البته شما می تونید بدون اینکه رام پست 2 یا 3 رو نصب کنید مستقیما رام پست 5 رو که آخرین ورژن استیبل از WM6 هست رو دانلود و نصب کنید.;)

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
پس میشه بگی چرا گفتی لینکهای 2 و 3 رو نصب کنم؟؟؟ و اینکه اگه خراب شد... من رام اورجینال گوشیم رو از کجا بیارم که نصب کنم؟؟؟
Qtek--S200

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
پس میشه بگی چرا گفتی لینکهای 2 و 3 رو نصب کنم؟؟؟ و اینکه اگه خراب شد... من رام اورجینال گوشیم رو از کجا بیارم که نصب کنم؟؟؟
Qtek--S200

رامهایی که تو پست های 2 و 3 معرفی شده نسخه های اصلاح شده رام Q-tek هست که خیلی پایدار بوده و اصولا خیلی سخت نیاز به سافت ریست پیدا می کنهو علت تصیه برای نصب همینه.
و اینکه چی قراره خراب بشه؟
من جمین دارم و وقتی این رام رو نصب کردم آرم و لوگوی Q-tek ابتدای روشن شدم گوشی نشون می ده که این برام غیر قابل تحمل بود و الا اصلا ایراد دیگری نداره

در مورد اینکه رام اورجینال گوشی تون رو از کجا بیارین هم خوب مسلما از سایت Q-tek باید دانلود کنین

ولی اینکه واقعا رام های کوک شده مشکل دارن یا نه
باید عرض کنم من بخ شخصه extended رام جمین رو از تو رامش حذف کردم تا برنامه های بیخودی که اصلا هم بهش نیازی نیست رو نصب نکنه و برنامه های مورد نیاز رو خودم بعدان روش اضافه کردم و به این ترتیب یه رام کوک شده برای خودم درست کردم که بعد از نصب کلی برنامه و دیکشنری و ماشین حساب و voice command و ربایزر و اذنگو و .... تازه 21 مگابایت از حافظه اصلی گوشیم خالی مونده و سرعت اجرای برنامه ها خیلی بالا رفته :rolleyes:

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی رفیق... پس با این حساب من برم رام پست 5 رو نصب کنم... در ضمن برای من هم غیر قابل تحمله که صفحه اول ویندوز آرم آی میت بیاد ;) و اینکه ... خوش به حالت....چیجوری تونستی این کارهاییی که آخر گفتی رو انجام بدی... کاش به ما هم میگفتی ما هم این کارو میکردیم...

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن برای من هم غیر قابل تحمله که صفحه اول ویندوز آرم آی میت بیاد ;)

:D

راستش کار زیاد سختی نیست ولی هم توضیح خیلی زیاد می خواد و هم ریسک بالایی داره ولی اگر کسی از دوستان بخواد من رامی که خودم ساختمرو براشون آپلود می کنم;)

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
مرسی رفیق... پس با این حساب من برم رام پست 5 رو نصب کنم... در ضمن برای من هم غیر قابل تحمله که صفحه اول ویندوز آرم آی میت بیاد ;) و اینکه ... خوش به حالت....چیجوری تونستی این کارهاییی که آخر گفتی رو انجام بدی... کاش به ما هم میگفتی ما هم این کارو میکردیم...

آقا اگه ريختی به ما هم يه خبر بده که چه جوريه،چون من دل اين کارا رو ندارم
297.gif

بالا