• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع Upgrade & Downgrade ٠

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0

آقا اگه ريختی به ما هم يه خبر بده که چه جوريه،چون من دل اين کارا رو ندارم
297.gif

:blink:
شما دل چه کاری رو ندارین؟
مگه قراره چیکار کنین؟
عوض کردن رام هرچند کوک شده مگه دل میخواد:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان، چند تا نکته رو سعی کنید هنگام آپگرید حتماً رعایت کنید، یکی اینکه باطری دستگاهتون بیشتر از 80-90% باشه، یکی اینکه ترجیحاً از یه لپ تاپ استفاده کنید تا در صورت قطع برق گوشی انالله نشه (اگه از روی SD آپگرید می کنید این تذکر شامل حالتون نمی شه!) ، دیگه اینکه مطمئن شید اتصال USB کامپیوترتون مشکلی نداره، و اینکه برنامه هایی که ممکنه باعث تداخل در کار نرم افزار آپگرید بشن رو از قبل ببندید.

sinsin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان، چند تا نکته رو سعی کنید هنگام آپگرید حتماً رعایت کنید، یکی اینکه باطری دستگاهتون بیشتر از 80-90% باشه، یکی اینکه ترجیحاً از یه لپ تاپ استفاده کنید تا در صورت قطع برق گوشی انالله نشه (اگه از روی SD آپگرید می کنید این تذکر شامل حالتون نمی شه!) ، دیگه اینکه مطمئن شید اتصال USB کامپیوترتون مشکلی نداره، و اینکه برنامه هایی که ممکنه باعث تداخل در کار نرم افزار آپگرید بشن رو از قبل ببندید.

من آپديت كردم به راحتي ولي يك مشكل دارم با مموري كارت .در wm6 بعد از يك مدت مثلا 10 دقيقه مموري كارت ديگه توسط ويندوز شناخته نميشه و با يك با خارج كردن مموري و دوباره زدن سر جاش باز به مدت 10-5 دقيقه كار ميكنه !دوستان ميدونن مشكل از كجاست؟

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
من تجربه ی استفاده از 5 رام مختلف WM6 رو دارم ، اما هیچکدوم به خوبی WM5 نمیرسه. الان هم در حال Downgrade هستم.

نظر من : تا زمانی که نسخه Official ویندوز موبایل 6 Release نشده ، دست نگه دارید !

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من آپديت كردم به راحتي ولي يك مشكل دارم با مموري كارت .در wm6 بعد از يك مدت مثلا 10 دقيقه مموري كارت ديگه توسط ويندوز شناخته نميشه و با يك با خارج كردن مموري و دوباره زدن سر جاش باز به مدت 10-5 دقيقه كار ميكنه !دوستان ميدونن مشكل از كجاست؟

سلام
اینجا و اینجا رو ببینید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من تجربه ی استفاده از 5 رام مختلف WM6 رو دارم ، اما هیچکدوم به خوبی WM5 نمیرسه. الان هم در حال Downgrade هستم.

نظر من : تا زمانی که نسخه Official ویندوز موبایل 6 Release نشده ، دست نگه دارید !

برعکس رام WM6 فعلی من (black 3) بی نهایت سریع تر و stable تره از رام اصلی دستگاه
2usv2c8.gif
شاید به خاطر این باشه که رام به صورت Ultra Lite تهیه شده, یعنی خیلی از برنامه های بی مصرف حذف شده 'ن. من اولی که دستگاه رو گرفتم بعد هارد ریست حدود 42 مگ فضای خالی داشت، آخرین رامی که ریختم 56 مگ!! بعدم رام هایی که الان روی xda dev داره منتشر می شه برای Hermes و Trinity ، از رام هایی که بعداً قراره توسط HTC ریلیز بشه جدیدتره!
acigar.gif

Also keep in mind that the MSDN Wm6 SDK was refreshed for build 17740 (Black 2.0) therefore you can safely assume that any ROM greater than Black 2.0 is newer than what will be released officially by HTC or your TELCO in a couple months.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1259743&postcount=908

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
دستگاهت چیه فرهاد ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Hermes
2usv2c8.gif
(جسجم)

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
ازتون واقعا تشکر میکنم.... ابتدا پست دو و بعد کراسبو رو تو پست پنج روی Qtek -- S200 نصب کردم... تا اینجای کار که همه چی توپه.... راستی یادم رفت بگم... حتما باید دات نت روی سیستمتون نصب باشه... اما همه چیز عالیه...

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برعکس رام WM6 فعلی من (black 3) بی نهایت سریع تر و stable تره از رام اصلی دستگاه
2usv2c8.gif
شاید به خاطر این باشه که رام به صورت Ultra Lite تهیه شده, یعنی خیلی از برنامه های بی مصرف حذف شده 'ن. من اولی که دستگاه رو گرفتم بعد هارد ریست حدود 42 مگ فضای خالی داشت، آخرین رامی که ریختم 56 مگ!! بعدم رام هایی که الان روی xda dev داره منتشر می شه برای Hermes و Trinity ، از رام هایی که بعداً قراره توسط HTC ریلیز بشه جدیدتره!
acigar.gif

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1259743&postcount=908

همین بلک رو واسه جمین داریم ؟ اگه هست لطفا لینکش رو بدید ممنون...:wacko:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه بلک مخصوص hermes ـه. درضمن به جای درخواست لینک بهتره زحمت بکشید یه دور همین ترد رو بخونید.

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بلک مخصوص hermes ـه. درضمن به جای درخواست لینک بهتره زحمت بکشید یه دور همین ترد رو بخونید.

ممنون:happy: :happy:

باشه حتما..

شما هم سعی کن یه ذره خودتو کنترل کنی پیر میشیا

عصبی نشو :p

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چشم!! به بزرگواری خودتون ببخشید
127fs3556139.gif

من هر جا درخواست "یه دونه لینک" واسه دانلود یه رام htc می بینیم یهویی خونم جوش می یاد
43r4jed.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
salam... to ro khoda fohsham nadid... bebakhshid... farsie windosam paride... nemishe farsi type konam... be ye chiizi deghat nakardeh budam... unam ineke... bad az nasb wm6 dege ghesmate contactam kar nemikone... che khaki bayad berizam ro saram.. az zendegi saghet shodam.. va age nemishe behem begid chetor dowgrade konam...

چه اروری می ده وقتی می خواید واردش شید؟
169.gif

(می تونید فعلاً از Contacts Breeze استفاده کنید)

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
ارور نمیده بیچاره... اصلا باز نمیشه...
بعدشم هیچ راهی برای دانگرید نیست؟؟؟ یعنی من اگه بخوام دانگرید کنم با برنامه پست 2 ردیف نمیشه؟؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نحوه ی دانگرید ایـنجا کامل بحث شده...
ظاهراً آقای اقدم هم توضیحات فارسی مربوط رو در سایت خودشون گذاشتن

ولی فقط به خاطر همون Contacts می خواین دانگرید کنید؟!
2lwnd75.gif

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
وقتی شماره هام رو ندارم تو میگی چی کار کنم؟؟؟
نه واقعا شاید هم دانگرید نکردم... ببینم با این برنامه ای که گفتی میشه کاری کرد... :(

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
رفیق این برنامه ای که گفتی رو من پیدا نکردم.... لینکشو میشه بدی...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کد:
http://rapidshare.com/files/26787202/cbreeze2_0.zip.html
121fs725372.gif

بالا