آقا اگه ريختی به ما هم يه خبر بده که چه جوريه،چون من دل اين کارا رو ندارم![]()
:blink:
شما دل چه کاری رو ندارین؟
مگه قراره چیکار کنین؟
عوض کردن رام هرچند کوک شده مگه دل میخواد:blush:
آقا اگه ريختی به ما هم يه خبر بده که چه جوريه،چون من دل اين کارا رو ندارم![]()
دوستان، چند تا نکته رو سعی کنید هنگام آپگرید حتماً رعایت کنید، یکی اینکه باطری دستگاهتون بیشتر از 80-90% باشه، یکی اینکه ترجیحاً از یه لپ تاپ استفاده کنید تا در صورت قطع برق گوشی انالله نشه (اگه از روی SD آپگرید می کنید این تذکر شامل حالتون نمی شه!) ، دیگه اینکه مطمئن شید اتصال USB کامپیوترتون مشکلی نداره، و اینکه برنامه هایی که ممکنه باعث تداخل در کار نرم افزار آپگرید بشن رو از قبل ببندید.
من تجربه ی استفاده از 5 رام مختلف WM6 رو دارم ، اما هیچکدوم به خوبی WM5 نمیرسه. الان هم در حال Downgrade هستم.
نظر من : تا زمانی که نسخه Official ویندوز موبایل 6 Release نشده ، دست نگه دارید !
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1259743&postcount=908Also keep in mind that the MSDN Wm6 SDK was refreshed for build 17740 (Black 2.0) therefore you can safely assume that any ROM greater than Black 2.0 is newer than what will be released officially by HTC or your TELCO in a couple months.
برعکس رام WM6 فعلی من (black 3) بی نهایت سریع تر و stable تره از رام اصلی دستگاهشاید به خاطر این باشه که رام به صورت Ultra Lite تهیه شده, یعنی خیلی از برنامه های بی مصرف حذف شده 'ن. من اولی که دستگاه رو گرفتم بعد هارد ریست حدود 42 مگ فضای خالی داشت، آخرین رامی که ریختم 56 مگ!! بعدم رام هایی که الان روی xda dev داره منتشر می شه برای Hermes و Trinity ، از رام هایی که بعداً قراره توسط HTC ریلیز بشه جدیدتره!![]()
![]()
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1259743&postcount=908
نه بلک مخصوص hermes ـه. درضمن به جای درخواست لینک بهتره زحمت بکشید یه دور همین ترد رو بخونید.
salam... to ro khoda fohsham nadid... bebakhshid... farsie windosam paride... nemishe farsi type konam... be ye chiizi deghat nakardeh budam... unam ineke... bad az nasb wm6 dege ghesmate contactam kar nemikone... che khaki bayad berizam ro saram.. az zendegi saghet shodam.. va age nemishe behem begid chetor dowgrade konam...