• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
این مسئله رو همه ی ورژن های عربایزر دارن. می تونید در Messaging-->Menu-->Tools-->Options روی Text Messages تپ کنید و اونجا تیک Use unicode when necessary رو بردارید، در اینصورت دیگه موقع فرستادن مسیج از یونیکود استفاده نمی کنه و انگلیسی بنویسید یا فارسی، همون 140 حرف محدودیتون می شه. ولی خوب مسیج فارسی اگه در این حالت بفرستید گیرنده ی مسیج یه سری علامت سوال (؟؟؟؟؟؟؟؟) دریافت می کنه فقط!

ولی من با این Arabizer قبلیه این مشکلو نداشتم . خودش اتوماتیک سوئیچ میکرد.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یعنی وقتی انگلیسی می نوشتید از unicode استفاده نمی کرد ولی فارسی که می نوشتید unicode می شد؟ قبلیه ورژن/build ش چی بود؟
169.gif

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
من که هیچوقت این مشکل sms واسم پیش نیومد arbizer هم دارم بعد هر sms من 160 کارکتره چرا واسه شما 140 هست؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
دوستان من چند وقتی هست که نمی تونمبه نت از طریق یو اس بی وصل بشم،هروقت تو پی پی سی،آی ای رو باز می کنم ارور می ده که اطمینان حاصل کنید که به نت کانکت هستید،
مشکل از کجا می تونه باشه،البته من یک هفته ای هست ای دی اس ال گرفتم و از اون موقع این معضل به وجود اومده،البته من با دایال آپ هم امتحان کردم به همین مشکل بر خوردم،فایروال رو هم آف کردم هیچ تاثیری نداشت،از دوستان کسی نظری یا پیشنهادی نداره؟
این فورکست وردمیت من آپدیت نمی شه و منو خیلی غمگین می کنه:(
مرسی

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اقا من میتونم برنامه هایی که به صورت اوریجینال رو اتم نصب هس رو اونایی رو که لازم ندارم ان اینستال کنم تا فضا رم بیشتری داشته باشم؟

اگه من میخواستم این کار رو بکنم اول :
200.gif

این فایل رو روی گوشی نصب میکردم و رام رو unhide & unlock میکردم . بعد از تمامی فایلهای روی رام کپی میگرفتم و توی پی سی یا مموری پی پی سی کپی میکردم تا اینجا تمام.
بعدش یک هارد ریست کوچولو انجام میدادم و هنگام نصب برنامه ها ( همون اولش قبل از اینک شروع کنه) بعد از هارد ریست ... یک ریست کوچولو میکردم که دیگه هیچ کدوم از برنامه ها نصب نشه
و اون فایل هایی رو که کپی کرده بودم از قبل رو به دلخواه نصب میکردم.
این نظر من بود حالا خوب یا که بده
vishenka_27.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اقا من میتونم برنامه هایی که به صورت اوریجینال رو اتم نصب هس رو اونایی رو که لازم ندارم ان اینستال کنم تا فضا رم بیشتری داشته باشم؟

اگه من میخواستم این کار رو بکنم اول :
200.gif

این فایل رو روی گوشی نصب میکردم و رام رو unhide & unlock میکردم . بعد از تمامی فایلهای روی رام کپی میگرفتم و توی پی سی یا مموری پی پی سی کپی میکردم تا اینجا تمام.
بعدش یک هارد ریست کوچولو انجام میدادم و هنگام نصب برنامه ها ( همون اولش قبل از اینک شروع کنه) بعد از هارد ریست ... یک ریست کوچولو میکردم که دیگه هیچ کدوم از برنامه ها نصب نشه
و اون فایل هایی رو که کپی کرده بودم از قبل رو به دلخواه نصب میکردم.
این نظر من بود حالا خوب یا که بده
vishenka_27.gif

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1114774&postcount=481
http://forum.persiantools.com/t74610.html

unhide و unlock کردن extended rom روشش-وفایل هایی که باید مورد استفاده قرار بگیره- برای دستگاه های مختلف معمولاً فرق می کنه:blush:

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا سی پی یو های "اومپ" تا چقدر اوورکلاک میشه کرد ؟ ماکزیممش.
البته استیبل ترین و سریعترین حالت.
چه مشکلاتی میتونه پیش بیاره ؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نميخای سرعت فعليش رو بگی؟
200 mhz هست؟
بستگی داره به دستگاهت...يعنی دستگاه های يکجور هم با هم فرق ميکنن...
تا امتحان نکنی نميفهمی....
اگر 200 هست،تا 260 بعضی ها کردن،اما تا 240 حتماً ميشه...
لزوماً سرعت cpu فقط مهم نيست،سرعت رم هم ميتونه کم يا زياد بشه...و تو بعضی برنامه ها تأثيرش بيشتر هست.

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کسی هست که مشکل جلو رفتن ساعت موقع سينک شدن با activesync رو درست حسابی حل کرده باشه؟

من که هر روشی گيرم اومد رو امتحان کردم ولی بی نتيجه. روش رجيستری و HomeDST با سافت ريست کردن هم جواب نداد.
69.gif

منهم روز اول این مشکل رو داشتم. با این کلک تو PC حلش کردم:
اول توی control pannel >> date and time >>time zone تیک جلوی automatically adjust clock for daylight saving changes رو برداشتم و Apply کردم.
بعد ساعت رو یک ساعت عقب کشیدم. (باز هم Apply)
بعد اون تیک رو دوباره زدم و Apply. به این ترتیب ساعت خودبه خود یک ساعت جلو میره.
ولی چون ساعت واقعی یک ساعت عقبه، وقتی که با PPC سینک میشه همزمان میمونند. :rolleyes:

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منهم روز اول این مشکل رو داشتم. با این کلک تو PC حلش کردم:
اول توی control pannel >> date and time >>time zone تیک جلوی automatically adjust clock for daylight saving changes رو برداشتم و Apply کردم.
بعد ساعت رو یک ساعت عقب کشیدم. (باز هم Apply)
بعد اون تیک رو دوباره زدم و Apply. به این ترتیب ساعت خودبه خود یک ساعت جلو میره.
ولی چون ساعت واقعی یک ساعت عقبه، وقتی که با PPC سینک میشه همزمان میمونند. :rolleyes:

اینجوريه که آدم هرچی هم وقت بزاره واسه این فرومها و آپ کنه بازم کمه. دستت درد نکنه فارا جان، واقعا گل کاشتی.
263.gif
263.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
دوستان من چند وقتی هست که نمی تونمبه نت از طریق یو اس بی وصل بشم،هروقت تو پی پی سی،آی ای رو باز می کنم ارور می ده که اطمینان حاصل کنید که به نت کانکت هستید،
مشکل از کجا می تونه باشه،البته من یک هفته ای هست ای دی اس ال گرفتم و از اون موقع این معضل به وجود اومده،البته من با دایال آپ هم امتحان کردم به همین مشکل بر خوردم،فایروال رو هم آف کردم هیچ تاثیری نداشت،از دوستان کسی نظری یا پیشنهادی نداره؟
این فورکست وردمیت من آپدیت نمی شه و منو خیلی غمگین می کنه:(
مرسی

یک برنامه هست به اسم Winsockfix که من هم وقتی این مشکل رو داشتم نصب کردم و حل شد.اما باید اخطار کنم بهتون، بعد از نصب ، یک برنامه فیلتر شکن ام از کار افتاد.
می تونید برنامه رو گوگل کنید یا توی تردی که برای آپگرید ای900 زدم پیداش کنید.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی وقتی انگلیسی می نوشتید از unicode استفاده نمی کرد ولی فارسی که می نوشتید unicode می شد؟ قبلیه ورژن/build ش چی بود؟
169.gif
بله دقیقا . فقط وقتی فارسی مینوشتم از Unicode استفاده میکرد و برای انگلیسی 160 کاراکتر حساب میشد ( فارسی 70 کاراکتر ) والا بیلدشو یادم نیست . من قبلیو نصب میکنم بهتون میگم . ( از همینجا گرفتم )

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
MiniSD بیشتر از 2گیگ تو ایران نیست؟:blush:

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هارد ریست کردم بعدش با برنامه ریسکو اکسپلورر رم رو فرمت کردمش... بعدش یه ریست کردم الان میبینم رمم رو نمی شناسه چه کنم ؟ دوباره هارد ریست هم کردم اما باز نمیشناسه رم رو

کمک کنید لطفا..

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
یک برنامه هست به اسم Winsockfix که من هم وقتی این مشکل رو داشتم نصب کردم و حل شد.اما باید اخطار کنم بهتون، بعد از نصب ، یک برنامه فیلتر شکن ام از کار افتاد.
می تونید برنامه رو گوگل کنید یا توی تردی که برای آپگرید ای900 زدم پیداش کنید.
مرسی دانیال جان،این برنامه رو روی پی سی نصب داشته باشم تا هر وقت که این مشکل و یا مشکلاتی از این دست پیش اومد استفاده کنم؟یعنی این استفاده از این برنامه رو هر چند وقت به چند وقت توصیه می کنی؟خوشبختانه مشکل رفع شد.

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی.
من گوشیم Imate K-jam هست، نمیدونم ویندوزم از چه نوعیه WM6 یا WM5 یا W2003 .
لطفاً کمکم کنید که بفهمم.
ممنوووووووووووووووووون :rolleyes:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی.
من گوشیم Imate K-jam هست، نمیدونم ویندوزم از چه نوعیه WM6 یا WM5 یا W2003 .
لطفاً کمکم کنید که بفهمم.
ممنوووووووووووووووووون :rolleyes:

برای ديدن مشخصات سيستم و سيستم عامل روی Settings تو Start Menu کليک کن، تب System رو انتخاب و About رو اجرا کن.
تو اونجا میبينی که يه چيزی نوشته مثل Microsoft Windows Mobile Version 5.0

_nima

Guest
لایک‌ها
0
اقا کسی نمیونه که چه جوری میشه عکس بوت آیمیت جمین رو عوض کرد.بجای اون آیمیت آبی یا اون عکس ویندوز موبایل؟؟ برای o2 تو xdadevel... یه چیزایی یافتیدم ولی برای جمین کار نکرد. ممنون(لطفا تست شده باشه، نه رو حدس و گمان)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا