• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان ...
من که آخر نتونستم Lingvosoft talking dictionary زبان فارسیشو نصب کنم .. از همینجا چندتا کرک امتحان کردم نشد. یه فایل هم یکی از دوساتان گذاشته بودند که گفتند برای تمام دیکشنری ها جواب میده ولی متاسفانه اونم جواب نداد .
لطفا اگه کسی بدون مشکل ورژن آخر این دیکشنری رو داره و کار میکنه کرک یا سریال اونو تو قسمت نرم افزار معرفی کنید تا دوستان اون نسخه هایی که اجرا نمیشند رو نگیرند و ما هم یه استفاده ای بکنیم .
اگرم نصب نمیشه که هیچی.
با تشکر

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
دوستان ، یک سوال

بنده ویندوز ویستا دارم و از Windows Mobile Device Center استفاده می کنم. هنگامی که دستگاه رو به کابل وصل می کنم بدون هیچ مشکلی کانکت میشه . اما هنگام Sync کردن ، Error میده. (من فقط Contact ها رو برای سینک کردن انتخاب کردم). این ارور رو میده : ActivSync Encountered A Problem On The Desktop

مشکل از کجاست ؟

058e7cbe44.jpg

جوابشو خودم پیدا کردم. اما حالا که Contact ها سینک نمیشن ، برای بکاپ گرفتنشون چیکار باید کرد ؟

(البته میدونم که برنامه ی مخصوص ویندوز موبایل هست ، اما اگه بخوایم توسط PC بکاپ بگیریم چی ؟!)

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ...
من که آخر نتونستم Lingvosoft talking dictionary زبان فارسیشو نصب کنم .. از همینجا چندتا کرک امتحان کردم نشد. یه فایل هم یکی از دوساتان گذاشته بودند که گفتند برای تمام دیکشنری ها جواب میده ولی متاسفانه اونم جواب نداد .
لطفا اگه کسی بدون مشکل ورژن آخر این دیکشنری رو داره و کار میکنه کرک یا سریال اونو تو قسمت نرم افزار معرفی کنید تا دوستان اون نسخه هایی که اجرا نمیشند رو نگیرند و ما هم یه استفاده ای بکنیم .
اگرم نصب نمیشه که هیچی.
با تشکر

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
058e7cbe44.jpg

جوابشو خودم پیدا کردم. اما حالا که Contact ها سینک نمیشن ، برای بکاپ گرفتنشون چیکار باید کرد ؟

(البته میدونم که برنامه ی مخصوص ویندوز موبایل هست ، اما اگه بخوایم توسط PC بکاپ بگیریم چی ؟!)

Jeyo Mobile Companion
190.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

arshia1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
میخواستم ببینم آیا نرم افزاری برای I-mate JAM هست که بتوان از Contact ها و Message ها بک آپ گرفت که اگر PPC رو هارد ریسیت کردیم دوباره بتوانیم آنها را برگردانیم.
ممنون

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
میخواستم ببینم آیا نرم افزاری برای I-mate JAM هست که بتوان از Contact ها و Message ها بک آپ گرفت که اگر PPC رو هارد ریسیت کردیم دوباره بتوانیم آنها را برگردانیم.
ممنون

ارشيا جان لطف کن سؤالاتت رو فقط يک بار مطرح کن. جای مناسبش هم همون بخش نرم افزار بود که همونجا جوابت رو دادم.

اینجا کليک کن تا ببينی.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارشيا جان لطف کن سؤالاتت رو فقط يک بار مطرح کن. جای مناسبش هم همون بخش نرم افزار بود که همونجا جوابت رو دادم.

اینجا کليک کن تا ببينی.

نکته ای که میتونه تو پيدا کردن برنامه هايی که ميخوای کمکت کنه، جستجو تو بخش عناوين مطرح شده هست که هر از چند گاهی هم به روز میشه.
301.gif

موفق باشی.

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من توچ اسکرین گوشی pda2k رو دادم تهران تعویض کردن
فکر کنم هنگام بستنش اینکارو بد انجام داده
آخه گوشه پایین سمت چپ لایه رویینش یه کم آزاد هست
و اگه اینجا رو با دست آروم نگه ندارم (فشار ندم) قلمم درست کار نمیکنه ........

کسایی که تجربه دارن یا اینکاره هستن. نظر بدن.

آقا من 2 تا pda2k داشتم تا الان که دومیش هم 2 هفته پیش مفقود شد اولیش رو که پدرش رو در اوردم ولی خوبیش اینه که از همه چیزه سخت افزارش سر در اوردم اگه touch خراب شده میدونی که میری touch رو به قیمت 25 هزار تون می خری بعد روی lcd سوار میکنی اگه میبینی با فشار وصل میشه نگران نباش touch مشکلی نداره ولی باید دوباره بازش کنی:blush: و touch رو با چسب مخصوصش که باید دورش بریزی روی lcd بچسبونی
موفق باشی:lol:

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
058e7cbe44.jpg

من از خود
Microsoft Outlook استفاده ميکنم. خيلی به درد ميخوره اگه واقعاً از همه ی امکاناتش درست استفاده بشه.

مطمئن نيستم ولی احساس (!!:blink: !!) ميکنم يه جا خوندم که با ويستا سازگار نيست. (شايدم با

office 2007 بود!!!)
در هر حال باز هم از خودم به خاطر اطلاعات دقيقم تشکّر ميکنم!!:wacko: :blink:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا من 2 تا pda2k داشتم تا الان که دومیش هم 2 هفته پیش مفقود شد اولیش رو که پدرش رو در اوردم ولی خوبیش اینه که از همه چیزه سخت افزارش سر در اوردم اگه touch خراب شده میدونی که میری touch رو به قیمت 25 هزار تون می خری بعد روی lcd سوار میکنی اگه میبینی با فشار وصل میشه نگران نباش touch مشکلی نداره ولی باید دوباره بازش کنی:blush: و touch رو با چسب مخصوصش که باید دورش بریزی روی lcd بچسبونی
موفق باشی:lol:

eeeee
خب تو عزیز دلمی دل انگیز .
شما باید یک ترد در این مورد باز میکردید که من نوعی 85 تومن پول خرج نکنم
حالا که توچ رو چسبونده و بد چسبونده باز میشه کرد ؟ خودش باید مجانی انجام بده دیگه مگه نه ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تــــاچ
127fs3556139.gif

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
آقا جواب منو درست ندادين. رم MiniSD بيشتر از 2گيگ تو ايران گير نمياد؟

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی هست که مشکل جلو رفتن ساعت موقع سينک شدن با activesync رو درست حسابی حل کرده باشه؟

من که هر روشی گيرم اومد رو امتحان کردم ولی بی نتيجه. روش رجيستری و HomeDST با سافت ريست کردن هم جواب نداد.
69.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
از دوستان کسی هست که مشکل جلو رفتن ساعت موقع سينک شدن با activesync رو درست حسابی حل کرده باشه؟

من که هر روشی گيرم اومد رو امتحان کردم ولی بی نتيجه. روش رجيستری و HomeDST با سافت ريست کردن هم جواب نداد.
69.gif
در ActiveSync:
Tools > Options > Settings
Unmark " Synchronize Pocket pc date and timeupon connecting" - ok

من یه مشکل با فایر والم Sygate دارم که وقتی فعال باشه نمیتونم Sync کنم ... خود سایت مایکروسافت یه سری مراحل برای رفع این مشکل نوشته بود که برای من بی نتیجه بود .

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ActiveSync:
Tools > Options > Settings
Unmark " Synchronize Pocket pc date and timeupon connecting" - ok

من یه مشکل با فایر والم Sygate دارم که وقتی فعال باشه نمیتونم Sync کنم ... خود سایت مایکروسافت یه سری مراحل برای رفع این مشکل نوشته بود که برای من بی نتیجه بود .

این که اولين راه حلی بود که انجام دادم چون اون موقع که پاکت پی سيم WM2003 بود، با این روش مشکلش حل میشد ولی الان وقتی اینکار رو میکنم بازم بی تأثيره. يعنی بعد از يکی دو بار سينک کردن دوباره همون آشه و همون کاسه.
البته علتش کاملا مشخصه که طبق استانداردی که تهيه شده ایران بايد از daylight saving پشتيبانی کنه ولی حالا ديگه ساعتمون تغيير نمیکنه.

حالا واقعا خودت با تغيير setting اکتيوسينک مشکلت حل شده؟
169.gif

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اقا من میتونم برنامه هایی که به صورت اوریجینال رو اتم نصب هس رو اونایی رو که لازم ندارم ان اینستال کنم تا فضا رم بیشتری داشته باشم؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
حالا واقعا خودت با تغيير setting اکتيوسينک مشکلت حل شده؟
آره من این مشکل برام دیگه پیش نیومده .

راستی فرهاد جان اول از Arabizer مادیفای شده و راهنمات برای Exclusion ممنون . زحمت کشیدی .
ولی یه مشکلی با این Arabizer جدیده دارم .. وقتی میخوام sms بنویسم به محض اینکه اولین کاراکت رور تایپ میکنم ، تعداد باقیمانده کاراکتر ها به 70 تغییر پیدا میکنه . و همینطور یه sms که یدونه حساب میشه میخوام فوروارد کنم چون 70 تا هر sms رو حساب کرده میشه 2 تا sms . ( البته در مورد حروف انگلیسی. برای فارسی که قطعا باید همینطور باشه ) فکر کنم یه جور برای حروف انگلیسی هم از Unicode استفاده میکنه.
البته با پاک کردن دوباره Arabizer مشکل فعلا برطرف شد . ولی این جدیده یه جورایی بهتره ..

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
anytime
preved.gif

//

این مسئله رو همه ی ورژن های عربایزر دارن. می تونید در Messaging-->Menu-->Tools-->Options روی Text Messages تپ کنید و اونجا تیک Use unicode when necessary رو بردارید، در اینصورت دیگه موقع فرستادن مسیج از یونیکود استفاده نمی کنه و انگلیسی بنویسید یا فارسی، همون 140 حرف محدودیتون می شه. ولی خوب مسیج فارسی اگه در این حالت بفرستید گیرنده ی مسیج یه سری علامت سوال (؟؟؟؟؟؟؟؟) دریافت می کنه فقط!

من یه بار با یکی از اپراتورهای ایرانسل صحبت می کردم، پرسیدم که اگه یه مسیج مثلاً 130 حرفی، همه ی حروفش انگلیسی باشه ولی از استاندارد unicode استفاده کرده باشه رو بفرستیم، یه دونه حساب می شه یا دوتا؟ گفتش که اگه همه ی حروف انگلیسی باشه، یه دونه حساب می شه! البته ظاهراً چیزی از unicode و .. سرش نمی شد!
به هر حال بهترین راه امتحان کردن این موضوع با یه سیم کارت اعتباریه (خودم دارم ولی الان سیستم گزارش باقی مونده اعتبارش #@$یده!!
pardon_mini.gif
)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا