• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم اینجا جای مطرح کردنش هست یا نه.من روی جاسجار wm6ریختم ولی هر کاری میکنم بعد از جند دقیقه صدای دستگاه کم میشه دوباره باید ببرم بالا ولی دوباره کم میشه

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
بچه ها یه سوال داشتم!
من اگه بخوام با لپ تاپ و اتم به اینترنت به صورت دایال اپ وصل شم چیکار باید بکنم؟یعنی میشه از pda به عنوان مودم استفاده کرد؟

aghavahid20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها،
منو راهنمايي مي كنييد كلا از WIFI چه استفاده هايي ميشه كرد؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نمیدونم اینجا جای مطرح کردنش هست یا نه.من روی جاسجار wm6ریختم ولی هر کاری میکنم بعد از جند دقیقه صدای دستگاه کم میشه دوباره باید ببرم بالا ولی دوباره کم میشه

قربان اینجا مطرح کنید سوال رو
شما می تونید یه ورژن جدید تر از wm6 رو بریزید روی دستگاه
یا اینکه برگردید به wm5

بچه ها یه سوال داشتم!
من اگه بخوام با لپ تاپ و اتم به اینترنت به صورت دایال اپ وصل شم چیکار باید بکنم؟یعنی میشه از pda به عنوان مودم استفاده کرد؟
یعنی با دایال آپ لپ تاپ رو وصل کرد به اینترنت و بعد از اینترنت روی اتم استفاده کرد؟ خوب اینکه خیلی ساده 'ست؟!

معمولاً وقتی از PDA به عنوان مودم استفاده می کنن که دایال آپ در دسترشون نباشه ها! مثلاً می خواید از طریق 3G یا EDGE ایرانسل با لپ تاپ وبگردی کنید. اینم خیلی ساده 'ست (ولی به شدت غیر اقتصادی!!)
یه برنامه هست توی programs به نام modem link ، ازون باید استفاده کنید

5zd5y7a.gif

اول باید یه درایور مخصوص شناختن اتم به عنوان مودم (که توی CD ش هست) رو نصب کنید،
بعد اتم رو از طریق کابل یا بلوتوث وصل کنید به PC
بعد Modem Link رو اجرا کنید
بعد توی کامپیوتر یه dialup connection بسازید و این شماره رو توش قرار بدید: ستاره 99 مربع

اینجا رو هم ببینید

(توی wm6 دیگه لازم نیست شماره ای دایال بشه)

Imanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ا سلام خدمت شما دوست عزيز از اين که به سوال من جواب داديد ممنونم
مشکلم از این جا شروع شد که در حال نصب ویندوز روی گوشیم بودم البته این بار پنجم ششمم بود که ناگهان برق قطع شد
الان که گوشي اورکس اي 900 رو وصل ميکنم ويندوز يه صدايي به عنوان شناختن ميده دولنگ گوشي رو به حالت بوت ميبرم (با نگه داشتن دکمه ی ریست)اما وقتي ميخوام رام رو بريزم اکتيو سينک اجازه نميده و ميگه گوشي وصل نيست من اين کارو روي ويندوز خونه ي خالم هم امتحان کردم اما بازم همين مشکل بود ميدونم مشکلم فقط اينه که روي گوشيم هيچ سيستم عاملي نداره و من نميدونم چه جوري بايد روش ويندذ نصب کنم
من زماني که گوشيم درست بود يه 5 الي 6 باري ويندوزشو عوض کرده بودم اما حالا که روش هیچ ویندوزی نداره موندم چه جوری این کارو بکنم خواهش میکنم کمک کنید گوشی نداشتن بد دردیه

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
قربان اینجا مطرح کنید سوال رو
شما می تونید یه ورژن جدید تر از wm6 رو بریزید روی دستگاه
یا اینکه برگردید به wm5

یعنی با دایال آپ لپ تاپ رو وصل کرد به اینترنت و بعد از اینترنت روی اتم استفاده کرد؟ خوب اینکه خیلی ساده 'ست؟!

معمولاً وقتی از PDA به عنوان مودم استفاده می کنن که دایال آپ در دسترشون نباشه ها! مثلاً می خواید از طریق 3G یا EDGE ایرانسل با لپ تاپ وبگردی کنید. اینم خیلی ساده 'ست (ولی به شدت غیر اقتصادی!!)
یه برنامه هست توی programs به نام modem link ، ازون باید استفاده کنید

5zd5y7a.gif

اول باید یه درایور مخصوص شناختن اتم به عنوان مودم (که توی CD ش هست) رو نصب کنید،
بعد اتم رو از طریق کابل یا بلوتوث وصل کنید به PC
بعد Modem Link رو اجرا کنید
بعد توی کامپیوتر یه dialup connection بسازید و این شماره رو توش قرار بدید: ستاره 99 مربع

اینجا رو هم ببینید

(توی wm6 دیگه لازم نیست شماره ای دایال بشه)

دقیقا منظورم اینه که من که نه gprs دارم نه EDGE نه ایرانسل!چطوری به اینترنت با فقط یه اکانت مثلا البرز وصل شم.در اصل میخوام مبایلم برام کار سوکت تلفن رو بکنه!
اقا فرهاد ممنون از لینکت فقط من تو cd اتم درایو مودم usb پیدا نکردم.از جای دیگه سراغ ندارین من دانلود کنم؟

teacher

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
یه سوال ابتدایی داشتم!
چطور میشه یک فایل swf رو روی pda اجرا کرد؟ با وجود اینکه flash player 7 نصبه ولی فایل های swf اجرا نمیشن!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دقیقا منظورم اینه که من که نه gprs دارم نه EDGE نه ایرانسل!چطوری به اینترنت با فقط یه اکانت مثلا البرز وصل شم.در اصل میخوام مبایلم برام کار سوکت تلفن رو بکنه!
اقا فرهاد ممنون از لینکت فقط من تو cd اتم درایو مودم usb پیدا نکردم.از جای دیگه سراغ ندارین من دانلود کنم؟

کسرا خان توی xda dev بگیردید پیدا می کنید، ولی خوب اگه gprs و edge نداشته باشید به کارتون نمی یاد که
30t3tae_th.gif

برای وصل کردن ppc به صورت مستقیم به سوکت تلفن، باید از یه miniSD Modem استفاده کنید، مثل اینا:

البته من فقط SD ش رد دیدم روی نت، و اینکه توی ایران پیدا می شه یا نه رو هم.. نمی دونم
pain25.gif

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام به همگی.
حالا با خودتون میگین این دیگه چه کاربر فعالی هست که بعد 2 ماه سر و کلش پیدا میشه. چکار کنم دیگه:( 2 تا دانشگاه و کار و زندگی و ....
یک لپتاپ Asus Z53JB هم خریدم 3 هفته پیش و خیلی کارمو راحت کرده و بنده خدا این اتم من داره یکمی نفس میکشه. خیلی ازش کار میکشیدم و بیچاره داشت پیر میشد.
باید وقتمو جوری تنظیم کنم مثل دکتر که به همه کارها برسم. من که آخر نفهمیدم یک شبانه روز دکتر واقعاً 24 ساعت هست یا بیشتره!! ایشالا مثل قبل دوباره بتونم سرتون را بخورم با حرفام:lol:
قربون همگی شما

aghavahid20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه،
مي خواستم بدونم hard reset كرن هاي زياد به ppc صدمه ميزنه يا نه،وكاملا safe هستش؟
ممنون

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
اگه فحش نمیدی :rolleyes: :happy:
تا اونجایی که من خبر دارم نمیخوام بگم نمیشه . چون کار نشو نیست اما خیلی خیلی خیلی دشوار هست;) که فکر نکنم کسی که گوشی رو دزدیده از پس این کار ها بر بیاد ... مگه سونی اریکسونه .. :D که در دم بشه تعویض کرد
غصه مال دنیا رو نخور حتما پیدا میشه عزیز

نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت گوشیم پیدا شد ولی lcd منفجر شده لامسب:eek: نامرد مثل اینکه با آجر اشتباه گرفته زده تو سر یکی چون اصلا روش خط و خش نیست ولی هم touch هم lcd ترکیده البته بقیه سالمه چون با pocket controler به pc سینک کردم همه چی سر جاشه :wacko: فکر کنم خوب دعا نکردین چون نصفه کاره به دستم رسید حیف شد شامتون پرید:lol: :blush:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت گوشیم پیدا شد ولی lcd منفجر شده لامسب:eek: نامرد مثل اینکه با آجر اشتباه گرفته زده تو سر یکی چون اصلا روش خط و خش نیست ولی هم touch هم lcd ترکیده البته بقیه سالمه چون با pocket controler به pc سینک کردم همه چی سر جاشه :wacko: فکر کنم خوب دعا نکردین چون نصفه کاره به دستم رسید حیف شد شامتون پرید:lol: :blush:

خوشحال باش عزیزم
چطور گوشی رو پیدا کردی ؟
مشکل واسه پیدا کردن ال سی دی داشتی پریویت مسیج بده

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من که hard reset چیز خیلی خوبیه چون هر دفعه هارد ست میکنم از دست یه سری برنامه ها که بد ان اینستال شده یا لازم ندارم خلاص میشم و حدود 2 مگ از مین مموریم خالی میشه:D
سه تا سوال هم داشتم:
1- من گوشیم دیکه SD توش نمیمونه یعنی چفتش خراب شده و حالا مجبورم با کاغذ اونو توش نگه دارم:(
اگه خرج درست کردنش زیر 5000 تومن باشه راضیم چون به نظر من فقط یه فنرش در رفته:happy:
2-جدیدا گوشیم خودش خاموش میشه یعنی چراغ فونش سبزه ولی وقتی دکمه پاور رو میزنی یه دونه قرمز میزنه و خاموش میشه با رست کردن هم روشن نمیشه باید باتری رو در بیارم و دروباره جا بزنم تا درست بسه:eek:
3- این اقای رمضانی کیه؟:p :eek: :lol: :f34r: :cool: :happy: :rolleyes: :D :blush:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7
ریست فاکتری بهترین راه برای خال کردن اضافه های روی رام دستگاه پیشنهاد میکنم اول تمام نرم افزار هاتونو اینستال کنید سپس یه ریست فاکتوری کامل بکنید
چون اغلب نرم افزار ها فایل درایوری در فلدر ویندوز نمیسازند مخصوصا بازیها و ماشین حساب ها البته تمام نرم افزار های که در روی صفحه تودی هست نیاز به نصب مجدد دارد. ولی در کل کار بسیار سودمندی است ضمنا میتونید خیلی راحت یک شورتکات از رنامه که قبل از ریست کردن ریختید در بخمیثق استارت منو بسازید اینجوری حجم خیلی کمی از رام دستگاهتان رو میگیره
-:f34r: -مغازه رمضانی واقع در خ جمهوری -تقاطع حافظ پاساز الاالدین ط همکف فروشگاه رسانا

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
کسرا خان توی xda dev بگیردید پیدا می کنید، ولی خوب اگه gprs و edge نداشته باشید به کارتون نمی یاد که
30t3tae_th.gif

برای وصل کردن ppc به صورت مستقیم به سوکت تلفن، باید از یه miniSD Modem استفاده کنید، مثل اینا:

البته من فقط SD ش رد دیدم روی نت، و اینکه توی ایران پیدا می شه یا نه رو هم.. نمی دونم
pain25.gif

نه عزیز اینی که شما میگین مال وقتیه که یخوایم ppc رو به اینترنت وصل کنیم بدون نیاز به لپ تاپ.ولی من میخوام لپ تاپم به نت وصل شه با دایال اپ حالا جایی که خط تلفن نیس چیکار کنیم؟
سوالم این بود که میشه از pda به عنوان خط تلفن معمولی استفاده کنم انگار که لپ تاپم به جا دریافت دیتا از خط ثابت مخابرات بیاد از خط موبایل استفاده کنه که ظاهرا با توجه به لینکی که شما از xda dev برام گذاشتین میشه.الان مشکل من فقط اون درایو مودم هس که تو xda dev هم مطرح کردم ولی هنوز جوابمو ندادن.از دوستانی که اتم دارن ممکنه یه نیگاه به cd ایش بندازن ببینن همچی چیزی داره یا نه؟ممنون:blush:

koorosh_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی من imate : kjam هستش الان مدتی هست که وقتی sms میزنم هر sms دو بار فرستاده میشه برای طرف . قبضم خیلی زیاد شده چه کار کنم میشه یک نفر راهنمایی کنه منو ؟؟؟ خیلی ممنون میشم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه عزیز اینی که شما میگین مال وقتیه که یخوایم ppc رو به اینترنت وصل کنیم بدون نیاز به لپ تاپ.ولی من میخوام لپ تاپم به نت وصل شه با دایال اپ حالا جایی که خط تلفن نیس چیکار کنیم؟
سوالم این بود که میشه از pda به عنوان خط تلفن معمولی استفاده کنم انگار که لپ تاپم به جا دریافت دیتا از خط ثابت مخابرات بیاد از خط موبایل استفاده کنه که ظاهرا با توجه به لینکی که شما از xda dev برام گذاشتین میشه.الان مشکل من فقط اون درایو مودم هس که تو xda dev هم مطرح کردم ولی هنوز جوابمو ندادن.از دوستانی که اتم دارن ممکنه یه نیگاه به cd ایش بندازن ببینن همچی چیزی داره یا نه؟ممنون:blush:

قربان شما فقط به دو طریق می تونید از PDA به عنوان مودم استفاده کنید. یکی با استفاده از GPRS (یعنی سرویسی که ایرانسل می ده) و یکی با استفاده از GSM Data (یعنی سرویسی که مخابرات می ده)
استفاده از GSM Data تقریباً شبیه استفاده از خط تلفن معمولیه، با این تفاوت که باید ماهی 5000 آوبنمان بدید و دقیقه ای 50 تومن هم شارژ می شید و سرعتتون هم از 9.6kbps بالا نمی زنه:blush:

گوشی من imate : kjam هستش الان مدتی هست که وقتی sms میزنم هر sms دو بار فرستاده میشه برای طرف . قبضم خیلی زیاد شده چه کار کنم میشه یک نفر راهنمایی کنه منو ؟؟؟ خیلی ممنون میشم

یه هارد ریست انجام بدید و جدید ترین رام روهم بریزید. متاسفانه این مشکل رو بعضی از پاکت پی سی ها دارن ( معمولاً جاهایی که آنتن دهی خوب نیست این اتفاق می افته، ممکنه هم با آپگرید رام و Radio مشکل حل نشه
cry2.gif
)

Hoooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خوب و زحمتکش پرشین فرومز
من یه برنامه می خوام با شرایط jeyo که توی ویستا با اوتلوک 2007 راحت کار کنه. اگه برنامه ای می شناسید لطفا لینک بدین. اگه همین jeyo هم ورژنی داره که تو این محیط کار می کنه بگین.
(برای وارد کردن sms ها از گوشی K-JAM به لپ تاپ- و آرشیو شدن در اوتلوک 2007)
سپاس گذار از لطف همه
حسین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا