• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست گرامی
از دانلودت پشیمون نمیشی ارزشش رو واقعا داره
تا حالا ویندوز گوشیت عوض شده ؟ یا فابریکه
اگه فابریکه فکر کنم اول باید آن لاکش کنی
در ضمن قبل از هر اقدامی گوشیتو شارژ کامل کن ( بالای 60% )
روش آن لاک کردن تو شماره 5 این صفحه هست
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BA_5.1.1700_build_14343_Upgrade
در ضمن به راحتی میشه ویندوز مبایل 2003 رو مجددا نصب کرد من معمولا قبل از نصب هر رامی یه بار این کارو میکنم که همچی مرتب باشه که اونو هم میتونی از سایت رسمی بگیری که خیالت راحت باشه ( آیمیت کلاب )
یه بار نصب کنی روش دستت میاد دفعه اولش سخته :p
اگه باز نشد pm بده تا تو یاهو مرحله به مرحله با هم نصب کنیم
قربانت موفق باشی

رفیق من 1 بار رام گوشیمو که عربی بود عوض کردم و به 1.40.00wwe تغییر دادم (از سایت خود imate dl کردم ) تو اون رام همون اول عکس pda2k میومد ولی تو این rom عکس jam میاد اصلا اطلاعات گوشیم (نوع rom ....) نمیشناسه :blush: بازم از راهنماییت تشکر می کنم

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
یکی از دوستان میتونه به من بگه که زمین خوردن پاکت پی سی میتونه چه مشکلاتی رو براش به وجود بیاره ؟

از lcd بگیر تا باطری و main board یا شکستن چیپ دکمه هات قطع شدن یا شکستن یا نصفه کار کردن touch:wacko: (مشکلاتی که واسه imate قبلی من پیش اومد)

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

میخواستم ببینم پاکت پی سی های اچ تی سی توی ایران اومدن یا نه ؟ اگه ممکنه مدلهاش رو بگید وقیمتهاش رو ؟ توی بحرین که هنوز نیومده اما چند وقت پیش رفته بودم عربستان تقریبا اکثر مدلهاش رو داشتند .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام

میخواستم ببینم پاکت پی سی های اچ تی سی توی ایران اومدن یا نه ؟ اگه ممکنه مدلهاش رو بگید وقیمتهاش رو ؟ توی بحرین که هنوز نیومده اما چند وقت پیش رفته بودم عربستان تقریبا اکثر مدلهاش رو داشتند .

تقریبا خیلی هاش آمده ولی قیمت ها نوسان زیاد داره:blush:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
ميشه ببينيد كه مدل X7500 و P3600 قيمتهاشون چقدر هستند ؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
از lcd بگیر تا باطری و main board یا شکستن چیپ دکمه هات قطع شدن یا شکستن یا نصفه کار کردن touch:wacko: (مشکلاتی که واسه imate قبلی من پیش اومد)

من شده بارها این اتم بیچاره رو زدم زمین تا حالا که خدارو شکر چیزیش نشده!

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی
حالا قضیه ای این داغ شدن (گرم کردن) پاکت پی سی چه ؟ اصلا پاکت پی سی گرم میکنه ؟ و اگه گرم کنه نشونه ی چیه ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مرسی
حالا قضیه ای این داغ شدن (گرم کردن) پاکت پی سی چه ؟ اصلا پاکت پی سی گرم میکنه ؟ و اگه گرم کنه نشونه ی چیه ؟

خودش نه، باطری گرم می کنه
نشون دهنده ی استفاده ی شدید از باطری !!
کافیه مثلاً 20 دقیقه PDA تون رو وصل کنید به WiFi ، بعد بندازینش توی بلوزتون حال کنید:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
واسه همه ی برنامه ها؟
3550.gif

دوستی آشنایی سراغ ندارید که WM5 داشته باشه و امتحان کنه روی دستگاهش؟

Imanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش ميکنم کمک کنيد
با سلام خدمت کابران محترم
من به مشکل بدي بر خوردم و کمک ميخوام
من داشتم روي pocket pc اورکسم ويندوز نصب مي کردم که ناگهان برق رفت و نصب قطع شد
حالا وقتي مي خوام روي گوشي مجددا ويندوز نصب کنم active synch نمي زاره و ميگه گوشيت وصل نيست الان چند روزه که گوشيم خاموشه يکي کمک کنه
الان گوشيمو که روشن ميکنم فقط روي همون صفحه ي اول مي مونه و با نگه داشتن دکمه ي ريست به حالت بوت ميره
چه جوري ميشه دوباره روش ويندوز نصب کرد؟
05116661553

[email protected]
[email protected]
www.Imanpc.blogfa.com

Imanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من عذر میخوام یادم شد بگم مدل گوسی من everex e900 که ویندوز موبایل 5 ETEN رو روی اون نصب کرده بودم
کمکم کنید

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
تو قسمت ستینگز بلوتوث تیک گزینه Authentication (passkey) required رو بردار:happy:
سلام . ببخشید من چند روزی مسافرت بودم.
خوب درسته وقتی این کارو میکنم اگه از کسی فایلی دریافت کنم passkey و pair شدن نمیخواد . ولی اگه بخوام برای کسی فایلی بفرستم از طرف مقابل passkey میخواد .
یعنی برای شما به این شکل نیست ؟

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
من شده بارها این اتم بیچاره رو زدم زمین تا حالا که خدارو شکر چیزیش نشده!

دوستان عزیز اتقدر حرفه خراب شدن زدین تا pocket pc منو دزدیدن می خوام ببینم میشه سریال imate pda2k رو change کرد چون اگه change کنن دیگه تمومه البته من شکایت کردم و دستور ردیابیشو گرفتم انقدر اعصابم خورده که به زمین و زمان دارم فحش میدم :grrr: دعا کنین پیدا شه همتون شام مهمون من:(

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
دوستان عزیز اتقدر حرفه خراب شدن زدین تا pocket pc منو دزدیدن می خوام ببینم میشه سریال imate pda2k رو change کرد چون اگه change کنن دیگه تمومه البته من شکایت کردم و دستور ردیابیشو گرفتم انقدر اعصابم خورده که به زمین و زمان دارم فحش میدم :grrr: دعا کنین پیدا شه همتون شام مهمون من:(

اگه فحش نمیدی :rolleyes: :happy:
تا اونجایی که من خبر دارم نمیخوام بگم نمیشه . چون کار نشو نیست اما خیلی خیلی خیلی دشوار هست;) که فکر نکنم کسی که گوشی رو دزدیده از پس این کار ها بر بیاد ... مگه سونی اریکسونه .. :D که در دم بشه تعویض کرد
غصه مال دنیا رو نخور حتما پیدا میشه عزیز

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خواهش ميکنم کمک کنيد
با سلام خدمت کابران محترم
من به مشکل بدي بر خوردم و کمک ميخوام
من داشتم روي pocket pc اورکسم ويندوز نصب مي کردم که ناگهان برق رفت و نصب قطع شد
حالا وقتي مي خوام روي گوشي مجددا ويندوز نصب کنم active synch نمي زاره و ميگه گوشيت وصل نيست الان چند روزه که گوشيم خاموشه يکي کمک کنه
الان گوشيمو که روشن ميکنم فقط روي همون صفحه ي اول مي مونه و با نگه داشتن دکمه ي ريست به حالت بوت ميره
چه جوري ميشه دوباره روش ويندوز نصب کرد؟
05116661553

[email protected]
[email protected]
www.Imanpc.blogfa.com

چند و چندین بار در این مورد بحث شده و مشکل خاص به حساب نمیاد

یا روی یکی دیگه از usb ها دوباره با رام خودش امتحان کن
یا اینکه به وسیله یک کامپیوتر دیگه رام ( ویندوز) گوشیتون رو نصب کنید . رام مخصوص خود گوشیتون باشه.
گه یه کم سرچ کنید توضیحا کامل قبلا داده شده

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مهرداد درست می گه، کار نشد نداره ولی قطعاً از دست کسایی که با موبایل های مسروقه سروکار دارن کاری بر نمی یاد!;) ولی شما یه خورده کارتون سخت شده الان، باید علاوه بر مخابرات، به ایرانسل و تالیا هم مراجه کنید برای ردیابی (یا بلاک کردن)

چند و چندین بار در این مورد بحث شده و مشکل خاص به حساب نمیاد

یا روی یکی دیگه از usb ها دوباره با رام خودش امتحان کن
یا اینکه به وسیله یک کامپیوتر دیگه رام ( ویندوز) گوشیتون رو نصب کنید . رام مخصوص خود گوشیتون باشه.
گه یه کم سرچ کنید توضیحا کامل قبلا داده شده

اتفاقاً این مشکل بزرگیه:rolleyes:
البته راهی که گفتی تایید می شه، ولی اگه جواب نداد (که احتمالش هست)، و به کمک متخصصین امر هم نتونستن unbrick کنن دستگاه رو، تنها راه اینه که mainboard دستگاه عوض شه، که (خارج) اندازه ی خود گوشی خرجش می شه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا