m_jahangiri
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 97
- لایکها
- 0
نمیدونم اینجا جای مطرح کردنش هست یا نه.من روی جاسجار wm6ریختم ولی هر کاری میکنم بعد از جند دقیقه صدای دستگاه کم میشه دوباره باید ببرم بالا ولی دوباره کم میشه
نمیدونم اینجا جای مطرح کردنش هست یا نه.من روی جاسجار wm6ریختم ولی هر کاری میکنم بعد از جند دقیقه صدای دستگاه کم میشه دوباره باید ببرم بالا ولی دوباره کم میشه
یعنی با دایال آپ لپ تاپ رو وصل کرد به اینترنت و بعد از اینترنت روی اتم استفاده کرد؟ خوب اینکه خیلی ساده 'ست؟!بچه ها یه سوال داشتم!
من اگه بخوام با لپ تاپ و اتم به اینترنت به صورت دایال اپ وصل شم چیکار باید بکنم؟یعنی میشه از pda به عنوان مودم استفاده کرد؟
سلام بچه ها،
منو راهنمايي مي كنييد كلا از WIFI چه استفاده هايي ميشه كرد؟
قربان اینجا مطرح کنید سوال رو
شما می تونید یه ورژن جدید تر از wm6 رو بریزید روی دستگاه
یا اینکه برگردید به wm5
یعنی با دایال آپ لپ تاپ رو وصل کرد به اینترنت و بعد از اینترنت روی اتم استفاده کرد؟ خوب اینکه خیلی ساده 'ست؟!
معمولاً وقتی از PDA به عنوان مودم استفاده می کنن که دایال آپ در دسترشون نباشه ها! مثلاً می خواید از طریق 3G یا EDGE ایرانسل با لپ تاپ وبگردی کنید. اینم خیلی ساده 'ست (ولی به شدت غیر اقتصادی!!)
یه برنامه هست توی programs به نام modem link ، ازون باید استفاده کنید
![]()
اول باید یه درایور مخصوص شناختن اتم به عنوان مودم (که توی CD ش هست) رو نصب کنید،
بعد اتم رو از طریق کابل یا بلوتوث وصل کنید به PC
بعد Modem Link رو اجرا کنید
بعد توی کامپیوتر یه dialup connection بسازید و این شماره رو توش قرار بدید: ستاره 99 مربع
اینجا رو هم ببینید
(توی wm6 دیگه لازم نیست شماره ای دایال بشه)
دقیقا منظورم اینه که من که نه gprs دارم نه EDGE نه ایرانسل!چطوری به اینترنت با فقط یه اکانت مثلا البرز وصل شم.در اصل میخوام مبایلم برام کار سوکت تلفن رو بکنه!
اقا فرهاد ممنون از لینکت فقط من تو cd اتم درایو مودم usb پیدا نکردم.از جای دیگه سراغ ندارین من دانلود کنم؟
اگه فحش نمیدی:happy:
تا اونجایی که من خبر دارم نمیخوام بگم نمیشه . چون کار نشو نیست اما خیلی خیلی خیلی دشوار هستکه فکر نکنم کسی که گوشی رو دزدیده از پس این کار ها بر بیاد ... مگه سونی اریکسونه ..
که در دم بشه تعویض کرد
غصه مال دنیا رو نخور حتما پیدا میشه عزیز
نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت گوشیم پیدا شد ولی lcd منفجر شده لامسبنامرد مثل اینکه با آجر اشتباه گرفته زده تو سر یکی چون اصلا روش خط و خش نیست ولی هم touch هم lcd ترکیده البته بقیه سالمه چون با pocket controler به pc سینک کردم همه چی سر جاشه :wacko: فکر کنم خوب دعا نکردین چون نصفه کاره به دستم رسید حیف شد شامتون پرید:lol: :blush:
با flash lite 2.1سلام
یه سوال ابتدایی داشتم!
چطور میشه یک فایل swf رو روی pda اجرا کرد؟ با وجود اینکه flash player 7 نصبه ولی فایل های swf اجرا نمیشن!
نه عزیز اینی که شما میگین مال وقتیه که یخوایم ppc رو به اینترنت وصل کنیم بدون نیاز به لپ تاپ.ولی من میخوام لپ تاپم به نت وصل شه با دایال اپ حالا جایی که خط تلفن نیس چیکار کنیم؟
سوالم این بود که میشه از pda به عنوان خط تلفن معمولی استفاده کنم انگار که لپ تاپم به جا دریافت دیتا از خط ثابت مخابرات بیاد از خط موبایل استفاده کنه که ظاهرا با توجه به لینکی که شما از xda dev برام گذاشتین میشه.الان مشکل من فقط اون درایو مودم هس که تو xda dev هم مطرح کردم ولی هنوز جوابمو ندادن.از دوستانی که اتم دارن ممکنه یه نیگاه به cd ایش بندازن ببینن همچی چیزی داره یا نه؟ممنون:blush:
گوشی من imate : kjam هستش الان مدتی هست که وقتی sms میزنم هر sms دو بار فرستاده میشه برای طرف . قبضم خیلی زیاد شده چه کار کنم میشه یک نفر راهنمایی کنه منو ؟؟؟ خیلی ممنون میشم