• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
اقا کسی نمیونه که چه جوری میشه عکس بوت آیمیت جمین رو عوض کرد.بجای اون آیمیت آبی یا اون عکس ویندوز موبایل؟؟ برای o2 تو xdadevel... یه چیزایی یافتیدم ولی برای جمین کار نکرد. ممنون(لطفا تست شده باشه، نه رو حدس و گمان)
اين فايل زير رو نصب كن. عكس ويندوز موبايل 6 جايگزين بوت اسكرينت ميشه. روي wm5 جواب داده.

فایل های ضمیمه

• Boot_Screen_WM6.cab
    175.8 KB · نمایش ها: 11

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی جواب منو بده لطفا

چرا اینجوری شده

چی کار کنم...

بابا یه کمکی کنید ..

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان 1 سوال . آیا میشه یه پیکسل روی LCD بعضی رنگهارو نشون نده ؟! من امروز متوجه این شدم . رفتم با فتوشاپ چند تا ایمیج به رنگهای RGB و سفید و سیاه درست کردم و رو گوشی ریختم .. اون پیکسل رنگهای قرمز و سبز رو نشون نمیده ! بع عیارت دیگه توی این رنگها مردس . ولی مثلا روی رنگهای سفید سیاه و آبی مشکلی نداره .!
اینو میشه گفت پیکسل سوخته ؟ مشکل سخت افزاریه دیگه ؟

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان 1 سوال . آیا میشه یه پیکسل روی LCD بعضی رنگهارو نشون نده ؟! من امروز متوجه این شدم . رفتم با فتوشاپ چند تا ایمیج به رنگهای RGB و سفید و سیاه درست کردم و رو گوشی ریختم .. اون پیکسل رنگهای قرمز و سبز رو نشون نمیده ! بع عیارت دیگه توی این رنگها مردس . ولی مثلا روی رنگهای سفید سیاه و آبی مشکلی نداره .!
اینو میشه گفت پیکسل سوخته ؟ مشکل سخت افزاریه دیگه ؟
آره. اما اگه بقول خودت فقط يه پيكسل هست سعي كن باهاش كنار بياي.;)

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی جواب مارو بده..

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هارد ریست کردم بعدش با برنامه ریسکو اکسپلورر رم رو فرمت کردمش... بعدش یه ریست کردم الان میبینم رمم رو نمی شناسه چه کنم ؟ دوباره هارد ریست هم کردم اما باز نمیشناسه رم رو

کمک کنید لطفا..

آقا یکی جواب مارو بده..

عزيز جان، اولا نيازی به هارد ريست کردن برای شناسايی مموری نيست. کارت رو يه بار در بيار دوباره بزار سر جاش، اگه بخواد بشناسه میشناسه. به عبارتی hot swap.

ولی اگه نشناخت، بزار تو يه دستگاه ديگه مثل دوربين يا mp3 player ببين جواب میده يا نه.
اگه اونا هم نشناختن، يه card reader تهيه کن با کامپيوتر فرمتش کن. اگه این يکی هم جواب نداد به احتمال زياد کارتت به فنا رفته!
257.gif
258.gif

_nima

Guest
لایک‌ها
0
آقا یکی جواب مارو بده..

عزیز دل انگیز! مال من هم یه زمانی مموری رو نمیشناختش..به خاطرش منم هارد ریست کردم، بازم دیدم نمیشناسه..جالب این بود که تو palm دوستم میشناختش. میدونی چیش شده بود؟ ............... تو یه کارت ریدر در پیتی از این 3-4 تومنی ها که یه بار گذاشته بودم لبه ی بالاش که یه کم کجی داره و قائم نیست، یه کوچولو شکسته بود و اون پینی که برق مموری رو بهش وصل میکنه رو نمیتونست فشار بده برای همین هم نمیشناختش، ولی تو پالم و آیمیت جم دوستم اصلا این مشکل رو نداشتش(چون چنین چیزی رو نداره و دائما برق مموری به اسلاتش وصله) شما هم یه نگاهی بنداز ببین مموریت مثل مال من نشکسته باشه. من مال خودم رو با یه کم پلاستیک و هویه کاری درست کردم و ایران رو به خود اکتفایی در امر تعمیر مموری کارت رسوندم! امید وارم شما هم بتونی این گام رو برداری
(یه وقت بلند پروازی نکنی گام بزرگ برداری و تعمیرگاه بزنی...گام بزرگ برداشتن خطرناکه !!!:happy: :p )

_nima

Guest
لایک‌ها
0
کسی برنامه ی پشه که قدیما برای نوکیا بودش و با دوربین کار میکرد رو برای جمین سراغ نداره؟ + لینک دانلود؟

_nima

Guest
لایک‌ها
0
اين فايل زير رو نصب كن. عكس ويندوز موبايل 6 جايگزين بوت اسكرينت ميشه. روي wm5 جواب داده.

دستت درد نکنه کار کرد...برنامه ای که این کار رو بکنه سراغ نداری؟ برنامه اش رو میخوام .......میخوام خودم عکس رو انتخاب کنم
راستی اینی که الان نصب کردم، با هارد ریست از بین میره یا نه؟ تلپ دستگاه نشه یه وقت

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
دستت درد نکنه کار کرد...برنامه ای که این کار رو بکنه سراغ نداری؟ برنامه اش رو میخوام .......میخوام خودم عکس رو انتخاب کنم
راستی اینی که الان نصب کردم، با هارد ریست از بین میره یا نه؟ تلپ دستگاه نشه یه وقت

برنامش رو ندارم. اما دو سه فايل كه شبيه همين هستن رو دارم. اين از بقيشون جالبتر بود.
با ريست از بين نميره اما با هارد ريست مثل بقيه برنامه ها از بين ميره و بايد مجدد نصبش كني.

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرمتش کردم حل نشد..

بردمش همونجا که خریدم یه نو بهم داد....

چه الکی الکی خراب شد !

جالب اینجاست این جدیده که داده 988mb هست اام قبلیه 950mb بود

رم 1 گیگ..

__

رم 4 گیگم داشت....

میگفت تا یک ماه دیگه 6 گیگم میاریم !

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
فرمتش کردم حل نشد..

بردمش همونجا که خریدم یه نو بهم داد....

چه الکی الکی خراب شد !

جالب اینجاست این جدیده که داده 988mb هست اام قبلیه 950mb بود

رم 1 گیگ..

__

رم 4 گیگم داشت....

میگفت تا یک ماه دیگه 6 گیگم میاریم !

رم 4گيگ و 6گيگ SD يا MiniSD ؟ آدرسشو ميدي؟

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sd ,

آدرسش همونجا که گارنتیش ودم رفتم و عرضه میکنه..

نرسیده به علاددین...
کوچه یغما میری توش بعدش کوچه ارشاد پلاک 22 یا 24 بودتا اونجا که یادم میاد.. طبقه 2 واحد 5...

_nima

Guest
لایک‌ها
0
بعد از 4gig مگه 8gig نیست؟؟!:blink:6 gig چه جوری میشه!

به صورت slot های دو گیگابایتی توش طراحی شده برای همین دو گیگ دو گیگ بالا میره و مثل مموری های رم کامپیوتر نیستش. ولی به نظر من آدم یه 2گیگ بگیره کافیهو من هیچ وقت نشده تا ته 2گیگ رو استفاده کنم. بیخودی آدم چرا پولش رو بده به این بازاری ها .... که برن بنز بخرن :happy: من عمرا پول به اینا اضافی نمیدم که هیچ تا اونجا هم که بتونم تخفیف حسابی میگیرم:D

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
حالا بالاخره كسي نيست جواب مطمئن بده؟ فكر كنم بار دهم هست ميپرسم. رم miniSD كه 4گيگ باشه تو ايران نيست؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حالا بالاخره كسي نيست جواب مطمئن بده؟ فكر كنم بار دهم هست ميپرسم. رم miniSD كه 4گيگ باشه تو ايران نيست؟

یادم رمضانی یه سری آورد اونموقع که 2 گیگ 40 تومان بود میداد 100 تومان:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

قربان برای بار دهم مطرح شده ، در این تالار اگر جستجو می کردید راحت می یافتید

از لحاظ تئوریک ، مموری مینی اس دی ، تنها حجم 2 گیگ رو قبول می کنه ، مگر اینکه از تکنولوژی HCSD بهره ببره که در این صورت ، دستگاه شما نمی تونه از لحاظ نرم افزاری به طور قطع ، و از لحاظ سخت افزاری ، به احتمال زیاد ،ازش استفاده کنه.
پس زیاد دنبالش نباشید ، اولین مموری مینی اس دی که 4گیگی بود ، 6 ماه پیش عرضه شد ، همان طور که گفتم ، به درد دستگاههایی که ساپورت ش می کنن می خوره
موفق باشید

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه خبره 2 گیگ 40 تومن !

با مارک کینگستون ساخت تایوان 21.22 تومنه ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا