• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
قربان شما فقط به دو طریق می تونید از PDA به عنوان مودم استفاده کنید. یکی با استفاده از GPRS (یعنی سرویسی که ایرانسل می ده) و یکی با استفاده از GSM Data (یعنی سرویسی که مخابرات می ده)
استفاده از GSM Data تقریباً شبیه استفاده از خط تلفن معمولیه، با این تفاوت که باید ماهی 5000 آوبنمان بدید و دقیقه ای 50 تومن هم شارژ می شید و سرعتتون هم از 9.6kbps بالا نمی زنه:blush:

ممکنه یه نگاه به اینجابندازید؟

Hoooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان شما فقط به دو طریق می تونید از PDA به عنوان مودم استفاده کنید. یکی با استفاده از GPRS (یعنی سرویسی که ایرانسل می ده) و یکی با استفاده از GSM Data (یعنی سرویسی که مخابرات می ده)
استفاده از GSM Data تقریباً شبیه استفاده از خط تلفن معمولیه، با این تفاوت که باید ماهی 5000 آوبنمان بدید و دقیقه ای 50 تومن هم شارژ می شید و سرعتتون هم از 9.6kbps بالا نمی زنه:blush:

HI dear Kasra,
I read your link completely. In our country, if you want to dial up from a cellular line( Ertebatat e Sayyar Co.), you HAVE TO use GSM DATA service. in other word, all things have been written in that foroum are correct, but here, we have no service provider to let us connecting with better conditions. I mean, they are right. we can dial with a mobile phone instead of our internal modem, but if you want to transfer data from your mobile through the network you have to use GSM DATA service and it is really terrible!!!
I experinced once 5 years ago and prefered not to use again!
Have fun,
Hossein

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
HI dear Kasra,
I read your link completely. In our country, if you want to dial up from a cellular line( Ertebatat e Sayyar Co.), you HAVE TO use GSM DATA service. in other word, all things have been written in that foroum are correct, but here, we have no service provider to let us connecting with better conditions. I mean, they are right. we can dial with a mobile phone instead of our internal modem, but if you want to transfer data from your mobile through the network you have to use GSM DATA service and it is really terrible!!!
I experinced once 5 years ago and prefered not to use again!
Have fun,
Hossein

oooooo:eek: thanks:wacko:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

کسرا خان، من نمی دونم کجای حرفام با نوشته های اون تاپیک xda dev در تناقض بوده
89.gif

همونطور که گفتم برای استفاده از اتم به عنوان مودم، یا باید از EDGE/GPRS ایرانسل استفاده کنید، یا از GSM Data ی مخابرات. اونجا هم بحث سر استفاده از EDGE بود

6hf3z7n.png

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
89.gif

همونطور که گفتم برای استفاده از اتم به عنوان مودم، یا باید از EDGE/GPRS ایرانسل استفاده کنید، یا از GSM Data ی مخابرات. اونجا هم بحث سر استفاده از EDGE بود

6hf3z7n.png
eeeeeeee:p

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
89.gif

6hf3z7n.png

you` re right:happy:

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
آقایون بهترین مدل حافظه MiniSD که توی علاءالدین پیدا بشه حدود 4گیگ چه مدلیه و چه قیمت؟
تو همين فروم من خوندم كه درباره رم 4گيگ و حتي يه مدل 8گيگش صحبت شده. دكتر داني هم كه قصد 4گيگ داشته. اما وقتي امروز رفتم علاءالدين هيچكي 4گيگ نداشت. فقط يجا 4گيگ واسه SD داشت.
ميشه راهنمايي كنين كه واسه MiniSD از كجا ميشه گيرآورد؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقایون بهترین مدل حافظه MiniSD که توی علاءالدین پیدا بشه حدود 4گیگ چه مدلیه و چه قیمت؟
تو همين فروم من خوندم كه درباره رم 4گيگ و حتي يه مدل 8گيگش صحبت شده. دكتر داني هم كه قصد 4گيگ داشته. اما وقتي امروز رفتم علاءالدين هيچكي 4گيگ نداشت. فقط يجا 4گيگ واسه SD داشت.

منم چند جا واست پرسیدم اما ... :blush:

چقدر عجله داری ؟ (نداشته باش ) چقدر ؟

fara85

Registered User
لایک‌ها
0

ظاهراً هنوز مینی 4 گیگ تو ایران نیومده. اتفاقاً من هم همین دیروز رفتم علاالدین و یک مینی 2 گیگ خریدم. مارکش سندیسکه ولی حتماً مثل بقیه قلابیه! :blush:
من خریدم 22 هزار تومن (البته با آداپتور SD و گارانتی مادام العمر)
من که هر چی نگاه کردم به نظرم همه مارکها یکی هستند که به صورت فله ای میارند ایران (احتمالاً از چین) بعد مارکهای مختلف و جعبه های مختلف براش درست میکنند. به همین دلیل فقط رفتم سراغ ارزون ترینش. ;)

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
ظاهراً هنوز مینی 4 گیگ تو ایران نیومده. اتفاقاً من هم همین دیروز رفتم علاالدین و یک مینی 2 گیگ خریدم. مارکش سندیسکه ولی حتماً مثل بقیه قلابیه! :blush:
من خریدم 22 هزار تومن (البته با آداپتور SD و گارانتی مادام العمر)
من که هر چی نگاه کردم به نظرم همه مارکها یکی هستند که به صورت فله ای میارند ایران (احتمالاً از چین) بعد مارکهای مختلف و جعبه های مختلف براش درست میکنند. به همین دلیل فقط رفتم سراغ ارزون ترینش. ;)
MiniSD 2gig زياد بود اما 4گيگ كه ميگفتي، چشماشون 4تا ميشد. :wacko:
تو همين تاپيك من پرسيده بودم يكي از دوستان گفته بود تازه 8گيگش هم هست كه يك مدل فشرده شده خاصيه.
يعني تو ايران اصلا گير نمياد؟؟؟؟؟

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا تو جمین

تازگیا صحبت میکنم مکالمه صداش خر خر میکنه صدای مکالمه فقط ها ..

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی ؟

یه بار خوبه یه بار خشش میکنه

والا چه مرگشه .!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
من توچ اسکرین گوشی pda2k رو دادم تهران تعویض کردن
فکر کنم هنگام بستنش اینکارو بد انجام داده
آخه گوشه پایین سمت چپ لایه رویینش یه کم آزاد هست
و اگه اینجا رو با دست آروم نگه ندارم (فشار ندم) قلمم درست کار نمیکنه ........

کسایی که تجربه دارن یا اینکاره هستن. نظر بدن.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان سلام
یه مشکلی برام پیش اومده که ممکن هست به اینجا ربط نداشته باشه،اما چون یه طرفش پی پی سی هست می گم،
من چند روزی هست از طریق ای دی اس ال به نت وصل می شم،متاسفانه برنامه وردمیت من،هنگامی که قصد آپدیت دارم،با پیغام خطا ارور می ده،با اکسپلورر هم نمی تونم تو نت وارد شم،
با فایروال هم ور رفتم،خاموش و روشن کردم،بی نتیجه بود،دوستان نظرتون چی هست؟ببخشید دوست ندارم تو این روزا زیاد به مغزم فشار بیارم،چون به اندازه کافی فشار اومده:lol: به خاطر کنکور آزاد،
مرسی

dgr888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تازه k-jamخریدم و از کسی شنیدم که با wireless lan میشه به اینترنت وصل شدہ...adsl...
اون هم بدون استفاده از pc
سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد میشه شما راهنماییم کنید که درسته یا نه؟
اگه درسته به تنظیمات خاصی احتیاج داره یا برنامه خاصی می خواد؟​

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان من تازه k-jamخریدم و از کسی شنیدم که با wireless lan میشه به اینترنت وصل شدہ...adsl...
اون هم بدون استفاده از pc
سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد میشه شما راهنماییم کنید که درسته یا نه؟
اگه درسته به تنظیمات خاصی احتیاج داره یا برنامه خاصی می خواد؟​

تنظیم خاصی در ppc لازم نداره. فقط باید یه مودم adsl که access point هم باشه تهیه کنید.

http://forum.persiantools.com/t74753.html

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
دوستان ، یک سوال

بنده ویندوز ویستا دارم و از Windows Mobile Device Center استفاده می کنم. هنگامی که دستگاه رو به کابل وصل می کنم بدون هیچ مشکلی کانکت میشه . اما هنگام Sync کردن ، Error میده. (من فقط Contact ها رو برای سینک کردن انتخاب کردم). این ارور رو میده : ActivSync Encountered A Problem On The Desktop

مشکل از کجاست ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا