قربان شما فقط به دو طریق می تونید از PDA به عنوان مودم استفاده کنید. یکی با استفاده از GPRS (یعنی سرویسی که ایرانسل می ده) و یکی با استفاده از GSM Data (یعنی سرویسی که مخابرات می ده)
استفاده از GSM Data تقریباً شبیه استفاده از خط تلفن معمولیه، با این تفاوت که باید ماهی 5000 آوبنمان بدید و دقیقه ای 50 تومن هم شارژ می شید و سرعتتون هم از 9.6kbps بالا نمی زنه:blush:
ممکنه یه نگاه به اینجابندازید؟
قربان شما فقط به دو طریق می تونید از PDA به عنوان مودم استفاده کنید. یکی با استفاده از GPRS (یعنی سرویسی که ایرانسل می ده) و یکی با استفاده از GSM Data (یعنی سرویسی که مخابرات می ده)
استفاده از GSM Data تقریباً شبیه استفاده از خط تلفن معمولیه، با این تفاوت که باید ماهی 5000 آوبنمان بدید و دقیقه ای 50 تومن هم شارژ می شید و سرعتتون هم از 9.6kbps بالا نمی زنه:blush:
HI dear Kasra,
I read your link completely. In our country, if you want to dial up from a cellular line( Ertebatat e Sayyar Co.), you HAVE TO use GSM DATA service. in other word, all things have been written in that foroum are correct, but here, we have no service provider to let us connecting with better conditions. I mean, they are right. we can dial with a mobile phone instead of our internal modem, but if you want to transfer data from your mobile through the network you have to use GSM DATA service and it is really terrible!!!
I experinced once 5 years ago and prefered not to use again!
Have fun,
Hossein
HI dear Kasra,
I read your link completely. In our country, if you want to dial up from a cellular line( Ertebatat e Sayyar Co.), you HAVE TO use GSM DATA service. in other word, all things have been written in that foroum are correct, but here, we have no service provider to let us connecting with better conditions. I mean, they are right. we can dial with a mobile phone instead of our internal modem, but if you want to transfer data from your mobile through the network you have to use GSM DATA service and it is really terrible!!!
I experinced once 5 years ago and prefered not to use again!
Have fun,
Hossein
oooooothanks:wacko:
eeeeeeeeکسرا خان، من نمی دونم کجای حرفام با نوشته های اون تاپیک xda dev در تناقض بوده![]()
همونطور که گفتم برای استفاده از اتم به عنوان مودم، یا باید از EDGE/GPRS ایرانسل استفاده کنید، یا از GSM Data ی مخابرات. اونجا هم بحث سر استفاده از EDGE بود
![]()
کسرا خان، من نمی دونم کجای حرفام با نوشته های اون تاپیک xda dev در تناقض بوده![]()
همونطور که گفتم برای استفاده از اتم به عنوان مودم، یا باید از EDGE/GPRS ایرانسل استفاده کنید، یا از GSM Data ی مخابرات. اونجا هم بحث سر استفاده از EDGE بود
![]()
آقایون بهترین مدل حافظه MiniSD که توی علاءالدین پیدا بشه حدود 4گیگ چه مدلیه و چه قیمت؟
تو همين فروم من خوندم كه درباره رم 4گيگ و حتي يه مدل 8گيگش صحبت شده. دكتر داني هم كه قصد 4گيگ داشته. اما وقتي امروز رفتم علاءالدين هيچكي 4گيگ نداشت. فقط يجا 4گيگ واسه SD داشت.
ميشه راهنمايي كنين كه واسه MiniSD از كجا ميشه گيرآورد؟
منم چند جا واست پرسیدم اما ... :blush:
چقدر عجله داری ؟ (نداشته باش ) چقدر ؟
آقایون بهترین مدل حافظه MiniSD که توی علاءالدین پیدا بشه حدود 4گیگ چه مدلیه و چه قیمت؟
تو همين فروم من خوندم كه درباره رم 4گيگ و حتي يه مدل 8گيگش صحبت شده. دكتر داني هم كه قصد 4گيگ داشته. اما وقتي امروز رفتم علاءالدين هيچكي 4گيگ نداشت. فقط يجا 4گيگ واسه SD داشت.
ميشه راهنمايي كنين كه واسه MiniSD از كجا ميشه گيرآورد؟
MiniSD 2gig زياد بود اما 4گيگ كه ميگفتي، چشماشون 4تا ميشد. :wacko:ظاهراً هنوز مینی 4 گیگ تو ایران نیومده. اتفاقاً من هم همین دیروز رفتم علاالدین و یک مینی 2 گیگ خریدم. مارکش سندیسکه ولی حتماً مثل بقیه قلابیه! :blush:
من خریدم 22 هزار تومن (البته با آداپتور SD و گارانتی مادام العمر)
من که هر چی نگاه کردم به نظرم همه مارکها یکی هستند که به صورت فله ای میارند ایران (احتمالاً از چین) بعد مارکهای مختلف و جعبه های مختلف براش درست میکنند. به همین دلیل فقط رفتم سراغ ارزون ترینش.![]()
آقا تو جمین
تازگیا صحبت میکنم مکالمه صداش خر خر میکنه صدای مکالمه فقط ها ..
سلام دوستان من تازه k-jamخریدم و از کسی شنیدم که با wireless lan میشه به اینترنت وصل شدہ...adsl...
اون هم بدون استفاده از pc
سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد میشه شما راهنماییم کنید که درسته یا نه؟
اگه درسته به تنظیمات خاصی احتیاج داره یا برنامه خاصی می خواد؟