• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز.
من يک موبايل Nokia N70 دارم.ولی متاسفانه Sim lock است.لطفآ يک برنامه برای من بگذاريد تا آن را باز کنم.
ممنون از همه شما.

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیر جان برا خیلی وقت این قضیه:blush:

حسین جون

رمضانی من ازش قیمت کرده بودم چند هفته پیش میگفت 43 تومن 2 گیگ ... :blink: :blink: البته سرعتشو نمی دونم چند بود.. وهمچنبن مارکش

.

اما کینگستون ساخت تایوان 21 تومن هست..

mostafa_1380

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید تبدیل کنم فیلم رو به چیزی؟با نرم افزاری؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان مکالمه های ضبط شده توسط برنامه PM Recorder رو میشه به mp3 کانورت کرد ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان مکالمه های ضبط شده توسط برنامه PM Recorder رو میشه به mp3 کانورت کرد ؟

برنامه ی تبیدل به Wave شون رو داری ؟!
3550.gif

نداری؟! ازینجا بگیر!! (+)

بعد می تونی با Jet Audio ام پی تریشون کنی
pardon_mini.gif
( p525 'م دوطرف مکالمه رو بدون مشکل ضبط می کنه؟
471nu38.gif
)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
برنامه ی تبیدل به Wave شون رو داری ؟!
3550.gif

نداری؟! ازینجا بگیر!! (+)

بعد می تونی با Jet Audio ام پی تریشون کنی
pardon_mini.gif
( p525 'م دوطرف مکالمه رو بدون مشکل ضبط می کنه؟
471nu38.gif
)
مرسی عزیز .
بله مشکلی برای ظبط مکالمات نداشت . به نظر من Resco کیفیتش بهتر بود . خوبیه این اینه که مثل resco برنامش موقع صحبت کردن باز نمیشه .. راستی با resco میشد با یه ترکیب کلیدی خاصی فقط بعضی از مکالمات رو ضبط کرد ؟ یادم نیست باید اینم امتحان کنم . چون من که نمیخوام همه مکالمات ضبط شه

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
مرسی عزیز .
بله مشکلی برای ظبط مکالمات نداشت . به نظر من Resco کیفیتش بهتر بود . خوبیه این اینه که مثل resco برنامش موقع صحبت کردن باز نمیشه .. راستی با resco میشد با یه ترکیب کلیدی خاصی فقط بعضی از مکالمات رو ضبط کرد ؟ یادم نیست باید اینم امتحان کنم . چون من که نمیخوام همه مکالمات ضبط شه

Vito recorder رو امتحان کردین؟!:rolleyes:

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
eeeee
خب تو عزیز دلمی دل انگیز .
شما باید یک ترد در این مورد باز میکردید که من نوعی 85 تومن پول خرج نکنم
حالا که توچ رو چسبونده و بد چسبونده باز میشه کرد ؟ خودش باید مجانی انجام بده دیگه مگه نه ؟

ببخشید رفیق دیر جواب دادم. آره اگه آدم باشه واست مجانی باز می کنه البته تو علاعدین اگه فقط بازشم کنن 10 تومن میگیرن:wacko: بستگی به ادمش داره:eek: .اگه قیمت بقیه سخت افزار هاش رو هم خواستی بگو تا بگم که دیگه تو خرج نیفتی:lol:

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها چه جوری میشه رم (sd card) رو فرمت کرد ؟
این نرم افزار رو ببینید : http://microsoft.handango.com/Platf...e=2&catalog=0&sectionId=0&productId=30855
مشکلی برای رم پیش نمیاره ؟
راستی چرا توی settings -> memory -> storage card
ظرفیت رم 2 گیگ رو 1940 مگ میزنه ؟ مثل بعضی مواقع که چند گیگ از هار میپره !
یعنی 100 و ... مگ پر ؟

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها چه جوری میشه رم (sd card) رو فرمت کرد ؟
این نرم افزار رو ببینید : http://microsoft.handango.com/Platf...e=2&catalog=0&sectionId=0&productId=30855
مشکلی برای رم پیش نمیاره ؟
راستی چرا توی settings -> memory -> storage card
ظرفیت رم 2 گیگ رو 1940 مگ میزنه ؟ مثل بعضی مواقع که چند گیگ از هار میپره !
یعنی 100 و ... مگ پر ؟

برای فرمت کارت حافظه هم میتونی از card reader استفاده کنی که با کامپيوتر فرمتش کنی و هم با برنامه ای که خودت اشاره کردی.

برنامه Flash Format رو با کرکش اینجا معرفی کردم.
با توجه به اینکه award هم گرفته این برنامه، بعيد میدونم مشکلی پيش بياره. ولی بازم تصميم با خودته.

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد میکنم فرمت نکنی ودلت کنی...

ما یه قلطی کردیم با برنامه ریسکو رم رو فرمت کردیم رم سوخت ! دیگه کار نکرد و گوشی نشناختش... بردم گارانتی یه نو داد !

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد میکنم فرمت نکنی ودلت کنی...

ما یه قلطی کردیم با برنامه ریسکو رم رو فرمت کردیم رم سوخت ! دیگه کار نکرد و گوشی نشناختش... بردم گارانتی یه نو داد !

کاملا موافقم. هيچ نيازی به فرمت کردن نيست، کافيه ديليت کنی.

arasharya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من جم دارم ، مشکلي که دارم اينه که وقتي ريست مي کنم حجم کل حافظه را نزديک سي مگا بايت نشون مي ده به تدريج در عرض دو روز به بيست مگا بايت کاهش پيدا مي کنه ، همه برنامه ها هم بسته است و هيچ برنامه اي در حال اجرا نيست ، هيچ فايلي هم اضافه نشده ، اگر در همين حالت ريست کنم باز حجم کل حافظه سي مگا بايت مي شه
به نظرتون مشکل کجاست؟

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من جم دارم ، مشکلي که دارم اينه که وقتي ريست مي کنم حجم کل حافظه را نزديک سي مگا بايت نشون مي ده به تدريج در عرض دو روز به بيست مگا بايت کاهش پيدا مي کنه ، همه برنامه ها هم بسته است و هيچ برنامه اي در حال اجرا نيست ، هيچ فايلي هم اضافه نشده ، اگر در همين حالت ريست کنم باز حجم کل حافظه سي مگا بايت مي شه
به نظرتون مشکل کجاست؟

تا حدی طبيعيه. به هر حال اجرای برنامه و بستنش مقداری از حافظه رو اشغال شده نگه ميداره و حتی جستجو در بين فايل ها باعث میشه حافظه بيشتری رو نياز داشته باشه. بهر حال علاوه بر برنامه هايی که در ليست قابل مشاهده هستند يه سری سرويس های سيستم بطور دائم مقيم در حافظه هستند.

يکی از برنامه های مفيد برای مديريت حافظه MemMaid هست که میتونی تو همين فروم پيداش کنی. اینجا کليک کن.

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این کیت اتم اگزک توی ایران پیدا میشه ؟ منظورم همون جعبه ای هست که توش یه کیبرد او2 و یه کیف چرمی داره.
اگه پیدا میشه قیمتش چنده ؟

_nima

Guest
لایک‌ها
0
Vito recorder رو امتحان کردین؟!:rolleyes:

من برنامه های vito رو کامل دانلود کردم و تقریبا همه رو نصب کردم ولی به 2 زار "به نظر من" نمی ارزه. اصلا جالب نیستن و کارایی زیاد خوبی هم برای من نداشتن.
ولی شاید بقیه ازش راضی باشن....نمیدونم!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
به نظرتون مشکل کجاست؟

مشکلی نیست . چند بار در موردش بحث شده.یک مقاله تخصصی هم در وبلاگ رسمی تیم توسعه دهنده ویندوز موبایل هست که این موضوع رو توضیح می ده.
با اینکه شما برنامه ها رو می بندید ، ولی رم شما از استک های فایل های این برنامه پاک نمی شه ، بنابراین ، برنامه های اندازه گیر حافظه آزاد ، مرتب جای کمتری نشون می دن.کافیه هر چند وقت یک ریست کنید
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا