• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

maboodi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام gopro میشه از کجا تهیه کرد حضوری تهران ؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام gopro میشه از کجا تهیه کرد حضوری تهران ؟
سرچ بزن ببین کدوم فروشگاه قیمتش مناسب تره که معمولا قیمتهای افرنگ بهتره بعد حضوری برو بگیر که البته تفاوتی با غیر حضوری نمیکنه

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
سلام دوستان
به دنبال یک مدل دوربین در حدود قیمت 2 هستم.
برای عکاسی و فیلمبرداری های کوتاه میخوام
بهترین مدل هایی که تو این حدود قیمت هستن رو میشه بی زحمت پیشنهاد بدید؟
با تشکر فراوان
@farshad10
@reza76622201

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلام دوستان
با تشکر فراوان
@farshad10
@reza76622201
سلام
بهتون مدلهاي كنون رو پيشنهاد ميكنم مدلهاي
650 و ٧٠٠قيمتهاشون الان خوبه به درد فيلم و ساخت كليپ هم ميخورن

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
سلام
بهتون مدلهاي كنون رو پيشنهاد ميكنم مدلهاي
650 و ٧٠٠قيمتهاشون الان خوبه به درد فيلم و ساخت كليپ هم ميخورن
یک سوال والا من زیاد از دوربین سر نمیارم (قبلا تمام فیلم کوتاه هایی که ساخته بودم رو با گوشی g4 میگرفتم ولی تصمیم گرفتم حالا یکم حرفه ای تر کار کنم. (اولش قصد داشتم یک دوربین صرفا فیلم برداری خریداری کنم ولی بعدا گفتم نه همین عکس هم باشه لازم میشه به هر حال)
فرق دوربین های slr و dslr چیه دقیقا؟
-----------------
این مدل منظورتون بود؟
http://www.digikala.com/Product/DKP...-دیجیتال-کانن-مدل-EOS-700D-Kit-18-55mm-IS-STM
من توی بازار هم که یکی دو باری رفتم دیدم یه سری دوربین ها هستن با یه سری اعداد مثلا همین d700 و d500 و ... اینا دقیقا چه چیزی رو مشخص میکنن؟ یعنی هر چه عدد بالاتر میره کیفیت و ... بیشتر میشه یا کمتر و ....؟
در ضمن سرعت فیلمبرداری این دوربین 700 30 فریم بر ثانیه ست. یه دوربین با سرعت 60 میخوام و یا بالاتر

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
یک سوال والا من زیاد از دوربین سر نمیارم (قبلا تمام فیلم کوتاه هایی که ساخته بودم رو با گوشی g4 میگرفتم ولی تصمیم گرفتم حالا یکم حرفه ای تر کار کنم. (اولش قصد داشتم یک دوربین صرفا فیلم برداری خریداری کنم ولی بعدا گفتم نه همین عکس هم باشه لازم میشه به هر حال)
فرق دوربین های slr و dslr چیه دقیقا؟
-----------------
این مدل منظورتون بود؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-14934/Canon-EOS-700D-Kit-18-55mm-IS-STM-Digital-Camera/دوربین-دیجیتال-کانن-مدل-EOS-700D-Kit-18-55mm-IS-STM
من توی بازار هم که یکی دو باری رفتم دیدم یه سری دوربین ها هستن با یه سری اعداد مثلا همین d700 و d500 و ... اینا دقیقا چه چیزی رو مشخص میکنن؟ یعنی هر چه عدد بالاتر میره کیفیت و ... بیشتر میشه یا کمتر و ....؟
در ضمن سرعت فیلمبرداری این دوربین 700 30 فریم بر ثانیه ست. یه دوربین با سرعت 60 میخوام و یا بالاتر
1.
DSLR - SLR
SLR مخفف Single Lens Reflex است دوربین های SLR خصوصیات زیر را دارا هستند:

• با یک دوربین SLR دقیقا همان چیزی را که لنز می بیند مشاهده می کنید.
  • لنز دوربین های SLR قابل تعویض است.
  • سنسور دوربین های SLR بزرگ است و در نتیجه عکس های باکیفیتی می گیرد.
  • دوربین های SLR تاخیر بسیار کم و نزدیک به صفر دارند و برای عکاسی ایده آل هستند.
با دوربین های SLR می توانید از کودک در حال خواب تا ماشین در حال حرکت عکاسی کنید. با این دوربین ها مطمئن خواهید بود که تصویری را به خاطر تاخیر عملکرد دوربین از دست نخواهید داد.
DSLR = Digital Single Lens Reflex به دوربین هایی میگن که توشون آینه و منشور به کار رفته و به صورت مکانیکی تصویر رو به سمت Visor هدایت می کنه، لنز این دوربین ها هم قابل تعویض هست.
در واقع یکی هستن و تفاوت عمده ای ندارن باهم
2.اعداد مدل دوربین رو مشخص میکنن و همچنین رده اون مثلا d600 سری میانه به پاین کنون هستش در حالی که سری حرفه ای اون مثلا d5 mark3 نامگذاری شده اعدا هر چقدر پایین باشه حرفه ای تر هستش ولی باید به سال ساخت هم توجه کنید .
3.اگر بیشتر استفاده شما میخواهید که فیلم برداری باشه نمیتونید dslr بگیرین و این دو دوربین رو پیشنهاد میدم از کنون :
3/1..Canon-Powershot-G3X-Digital-Camera
3/2.Canon-Powershot-SX60-HS-Digital-Camera

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
1.
DSLR - SLR
SLR مخفف Single Lens Reflex است دوربین های SLR خصوصیات زیر را دارا هستند:

• با یک دوربین SLR دقیقا همان چیزی را که لنز می بیند مشاهده می کنید.
  • لنز دوربین های SLR قابل تعویض است.
  • سنسور دوربین های SLR بزرگ است و در نتیجه عکس های باکیفیتی می گیرد.
  • دوربین های SLR تاخیر بسیار کم و نزدیک به صفر دارند و برای عکاسی ایده آل هستند.
با دوربین های SLR می توانید از کودک در حال خواب تا ماشین در حال حرکت عکاسی کنید. با این دوربین ها مطمئن خواهید بود که تصویری را به خاطر تاخیر عملکرد دوربین از دست نخواهید داد.
DSLR = Digital Single Lens Reflex به دوربین هایی میگن که توشون آینه و منشور به کار رفته و به صورت مکانیکی تصویر رو به سمت Visor هدایت می کنه، لنز این دوربین ها هم قابل تعویض هست.
در واقع یکی هستن و تفاوت عمده ای ندارن باهم
2.اعداد مدل دوربین رو مشخص میکنن و همچنین رده اون مثلا d600 سری میانه به پاین کنون هستش در حالی که سری حرفه ای اون مثلا d5 mark3 نامگذاری شده اعدا هر چقدر پایین باشه حرفه ای تر هستش ولی باید به سال ساخت هم توجه کنید .
3.اگر بیشتر استفاده شما میخواهید که فیلم برداری باشه نمیتونید dslr بگیرین و این دو دوربین رو پیشنهاد میدم از کنون :
3/1..Canon-Powershot-G3X-Digital-Camera
3/2.Canon-Powershot-SX60-HS-Digital-Camera
بیشتر برای فیلمبرداری میخوام چون کارم تقریبا یه جورایی گره خورده به فیلمبرداری (بیشتر ساخت فیلم کوتاه)

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بیشتر برای فیلمبرداری میخوام چون کارم تقریبا یه جورایی گره خورده به فیلمبرداری (بیشتر ساخت فیلم کوتاه)
خوب اون دو مورد رو ببينين فول اچ دي با ٦٠ فريم

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام دوستان
با تشکر فراوان
@farshad10
@reza76622201
سلام دوست عزیز

سعید جان پولت رو از بین نبر تنها موردی که با بودجه شما تقریبا میخونه و البته یکم بیشتره 70d کانن هست خصوصا اینکه برای تصویر برداری کلیپ یا فیلم کوتاه میخوای استفاده کنی . 700d بگیری برای تصویر برداری پشیمون میشی .

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
سلام دوست عزیز

سعید جان پولت رو از بین نبر تنها موردی که با بودجه شما تقریبا میخونه و البته یکم بیشتره 70d کانن هست خصوصا اینکه برای تصویر برداری کلیپ یا فیلم کوتاه میخوای استفاده کنی . 700d بگیری برای تصویر برداری پشیمون میشی .
سلام
چطور مگه؟ میشه توضیحات بیشتری رو در این باره و در مورد همون دوربین مد نظرت بدی؟(البته عکس برداری هم میخوام ولی بیشتر برای فیلمبرداری مدنظرم هست)

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام
چطور مگه؟ میشه توضیحات بیشتری رو در این باره و در مورد همون دوربین مد نظرت بدی؟(البته عکس برداری هم میخوام ولی بیشتر برای فیلمبرداری مدنظرم هست)
سعید جان , برای هر دو مورد 70دی بهتره
تفاوت زیادی دارند خصوصا در تصویر برداری کلیه تنظیمات دوربین از وایت بالانس زدن ساده بگیر تا جنس تصویر و ... در 70d بهتره
منو 70d در کل برای تنظیمات تصویر برداری بسیار حرفه ای تر و قابل قبول تر از 700d هست .
لنز هم در شروع کار 18-55 کفایت میکنه که حتما لازم نیست stm باشه چون برای تصویر برداری باید بری به سمت لنزهای آنالوگ پیچی (m42)
18-135 اگه خریدی پولت رو عملا هدر دادی همینطور 700d
شما بادی 700دی بگیر + یه لنز دست دوم 18-55

aliop

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من هم یه مشاوره میخوام برا خرید دوربین خوب و حرفه ای.هرینه ای که میتونم بکنم تا سقف 3 میلیون و ... ایناست.با همه تحقیقی که کردم به برند نیکون دی 7100 و 5300 رسیدم.
ملاک من عکس های با کیفیت هست و بس.مصارف من هم خانگی و تفریحی هست.نمیدونم لنز نیازم میشه یا نه!
ممنون میشم راهنمایی کنید.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان
من هم یه مشاوره میخوام برا خرید دوربین خوب و حرفه ای.هرینه ای که میتونم بکنم تا سقف 3 میلیون و ... ایناست.با همه تحقیقی که کردم به برند نیکون دی 7100 و 5300 رسیدم.
ملاک من عکس های با کیفیت هست و بس.مصارف من هم خانگی و تفریحی هست.نمیدونم لنز نیازم میشه یا نه!
با سلام
من به شخصه برای کار های صرفا خونگی اصلا دوربین DSLR توصیه نمیکنم چون همیشه خودتون باید پشت دوربین باشید و عملا هیچ عکس درست و حستبی که خودتون درش باشید نخواهید داشت
مگر اینکه یکی بجز خودتون باشه که بتونه با دوربین حرفه ای کار کنه
بهترین انتخاب برای کاربری خانگی باز هم میگم به نظر من خرید دوربین های کامپکت پیشرفته هست که شما با این بودجه کاملا دستت باز هست و میتونی هم از کنون و هم از سونی انتخابهای خوبی داشته باشید
البته سونی کمی زیاد گرون هست اما کنون قیمتهای منطقی داره از سری G دوربین های کنون میتونید انتخاب داشته باشید

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام دوستان
سلام دوست عزیز
برخلاف نظر دوستمون پیشنهاد میکنم حتما dslr تهیه کنید به چند دلیل منطقی :
1- برای استفاده شخصی کافیه مثل سایر دوربینها در حالت اتوماتیک شاسی فشرده بشه و تخصصی لازم نداره یا از تایمر استفاده کنید
2- توصیه میکنم کانن بگیرید تا بتونید باهاش کلیپ و فیلم کوتاه هم بسازید مدل 70d کاملا با بودجه شما هم خوانی داره + لنز 18+55 و سه پایه و ... در مجموع حدودا 3 تومن میشه
3- مواردی که بهش رسیدید دوربینهای بدی نیست منتها 70d یه سروگردن بهتره
4- برای خرید عجله نکنید چک کنید ببینید کدوم سایت قیمت مناسب تری میده معمولا افرنگ قیمتهاش بد نیست ولی خوب تحقیق کن
بدون لنز قادر به عکاسی و تصویر برداری نیستید مثل این میمونه بخوای آب بخوری بگی نیاز به دهن ندارم .
الان نیازت رو تفریح میبینی فردای روزگار ممکنه به ساختن فیلم , کلیپ و عکاسی حرفه ای هم علاقه مند بشی شما که هزینه میکنی کالای بدردبخور بگیر برادر من

مانا باشی

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوست عزیز
برخلاف نظر دوستمون پیشنهاد میکنم حتما dslr تهیه کنید به چند دلیل منطقی :
1- برای استفاده شخصی کافیه مثل سایر دوربینها در حالت اتوماتیک شاسی فشرده بشه و تخصصی لازم نداره یا از تایمر استفاده کنید
جسارتا موضوع فوکوس کردن درست مد نظرم بود

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلامت باشید اون که به سادگی میزاره روی حالت اتوماتیک برای یه عکس خانوادگی
منظورم فوکوس 9 نقطه کنون بود که به سادگی هر کجا که دلش بخواد فوکوس میکنه و کاربر باید تشخیص بده کجا باید فوکوس بشه که اون از دست پدر و مادرها بر نمیاد

کلا داشتن یه کامپکت خوب برای هر عکاس حرفه ای لازمه که اینو از قول حرفه ای ها میگم
خصوصیت کامپکت هم راحتی کار و سرعت بالا در عکاسی هست که کار رو برای عکاس راحت میکنه که در نوع پیشرفته کیفیت بالا رو هم به همراه دار
کلا دوربین حرفه ای برای کار حرفه ای هست لزومی نداره یه حجم بزرگ و دست و پا گیر برای یه کار ساده خونگی خریده بشه این مثل حمل 1 تن بار هست که با وانت میشه انجام داد و بجاش آدم از کامیون استفاده کنه
البته این صرفا نظر شخصی منه

daneshniya

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
اگر ممکنه راهنمایی کنید ایا دوربین سوپرزوم مطابق نیاز من هست یا نه ؟

1.حجم کم دوربین برای اینکه همیشه بتونم همراه داشته باشم
2.عکاسی از جک و جونورایی که در حدی ازم فاصله دارن که فرار نکنن مثل پرنده ها ، عکس که به درد بک گراند کردن بخوره ، یعنی با کیفیت باشه در حالت زوم
3.عکاسی از حیوانات متحرک طوری که عکس حیوان رو درست نمایش بده نه به صورت هاله
خودم canon sx700 رو فکر می کنم خوب باشه
لطفا کمی راهنمایی کنید و در اخر اگر پیشنهادهای دارید مطرح کنید
در مورد کیفیت واقعی دوربین های سونی هم اطلاعی ندارم اگر رقیبی از سونی وجود داره لطفا ذکر کنید

daneshniya

Registered User
لایک‌ها
4
بودجه در حدود یک تومن
به عکاسی در شب هم علاقه ندارم
زوم رو برای روز و عمدتا ساعت هفت هشت صبح میخام

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام
اگر ممکنه راهنمایی کنید ایا دوربین سوپرزوم مطابق نیاز من هست یا نه ؟

1.حجم کم دوربین برای اینکه همیشه بتونم همراه داشته باشم
2.عکاسی از جک و جونورایی که در حدی ازم فاصله دارن که فرار نکنن مثل پرنده ها ، عکس که به درد بک گراند کردن بخوره ، یعنی با کیفیت باشه در حالت زوم
3.عکاسی از حیوانات متحرک طوری که عکس حیوان رو درست نمایش بده نه به صورت هاله
خودم canon sx700 رو فکر می کنم خوب باشه
لطفا کمی راهنمایی کنید و در اخر اگر پیشنهادهای دارید مطرح کنید
در مورد کیفیت واقعی دوربین های سونی هم اطلاعی ندارم اگر رقیبی از سونی وجود داره لطفا ذکر کنید
1- حجمش تقریبا با dslr ها یکسانه که بستگی به مدل داره
2- مناسب نیست خصوصا در فاصله های زیاد
3- باز این مورد هم چندان جالب نیست
در کل توصیه میکنم شما که میخوای هزینه کنی بهتره dslr بگیری که تقریبا میشه 1500
سوپر زومها چندان به دل نمیشینه میخری احتمال اینکه پشیمون بشی زیاده یا بهتره بری یه فروشگاه تست کنی نتیجه رو خودت ببینی شاید هم خوشت بیاد

بالا