• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمدهای میلیونی قفط با داشتن یک پرینتر سه بعدی

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
الان همگانی هست قیمتش زیر2میلیون هم پیدا میشه فقط دانش طراحی سه بعدی نیاز داره که خیلی افراد ندارند و نیازی هم نیست داشته باشند البته خیلی ها هم به عنوان سرگرمی می خرند و باهاش طرح های آماده را درست میکنند
واقعاً؟ با چه متریالی چاپ رو انجام میده ؟ زیر دو میلیونیش؟ دانش طراحی هم نمیخواد. اینترنت پر از طرح آمادست و تازه دستمزد طراح برای طراحی رو هم که روی قیمت بذاری باز هم صرفه اقتصادی داره.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
واقعاً؟ با چه متریالی چاپ رو انجام میده ؟ زیر دو میلیونیش؟ دانش طراحی هم نمیخواد. اینترنت پر از طرح آمادست و تازه دستمزد طراح برای طراحی رو هم که روی قیمت بذاری باز هم صرفه اقتصادی داره.
فلایمنتهایی با متریال های مختلف داره که خوب پایه اکثرا پلاستیک است
http://shop.aftabrayaneh.com/3d_printer/FILAMENT
اینم پرینترها که زیر 2هم داره
http://shop.aftabrayaneh.com/3d_printer/3DPrinters

تازه این سایت و اصلا خوبشو بخواهید تو ایران فعلا قیمتها بالا است چون کم فروشه قیمتها هنوز رقابتی نشده اگر نه تو علی اکسپرس که تازه خودش خرده فروشه و قیمتهاش بالا است مدلهای 240دلاری هم داره یا همین مدل 1650داخل این سایت را کسی عمده با کانتینر وارد کنه اطمینان دارم زیر 1میلیون برا خودش در میاد که راحت 1200بده بازم کلی سود کرده

pedram_onebox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اسکنر سه بعدی Isense برای ایفون ۶
11-150x150.jpg

حالا می توانید قدرت موبایل برای اسکن سه بعدی را بر روی آیفون خود با آیسنس کشف کنید. طراحی یکپارچه آن امکان ثبت لحظات مورد علاقه تان را روی آی پد تان و یا آیفونتان را ساده می سازد. لحظات و اتفاقات روزانه خانواده و دوستانتان را به صورت سه بعدی روی آیفونتان ثبت کنید.

پازل

silix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پرینتر سه بعدی در صنعت طلا و جواهر كاربردهای ویژه ای دارد. مدلسازی دقیق و ظریف با قابلیت ریخته گری طلا، از مهمترین بخش های این صنعت است.
دقت و كیفیت سطح ، اهمیت به سزایی در صنعت طلا و جواهر دارد.
در سالهای اخیر، شاهد ورود مدلهای پیچیده و زیبای طلا و جواهر به كشور بوده ایم. هنرمندان و صنعتگران طلا و جواهر كشور، در بسیاری از موارد در رقابت ضعیف شده بودند. اما هم اكنون با استفاده از دستگاه پرینتر سه بعدی ایرانی ، صنعت طلای كشور پیشرفت سریع خود را از سر گرفته است.
یه شرکت ایرانی اینا رو میسازه
pj_feat_4.jpg

دقتش فوق العاده عالیه، اینم لینکش
دکتر سهرابی متخصص این سیستمهای میگه ” در گذشته یک تاج دندان باید در لابراتوار ساخته می شد که چندین روز تا چند هفته طول می کشید و چندبن بار نیز بیمار باید نزد دندانپزشک می رفت، اما الان یک دندانپزشک قادر است یک اسکن سه بعدی از دندان تهیه کند و درجا تاج دندان را چاپ کند. ” : لینک

یک نمونه دستگاه هم هست که در ماکت سازی، مجسمه سازی کاربردداره و تا ابعاد 1 متر در 50سانت رو میسازه.

sizanjavad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
چشم به هم بزنید این تکنولوژی هم جای خودش رو همه جا باز میکنه
یه زمانی بود چندین سال پیش هرکسی یه رایتر سی دی داشت مثل این میموند طرف از کره مریخ اومده البته منظورم اوایل بود که فقط بعضی از شرکتها داشتند اونم فقط تهران
در کل شاید یکی دو سال آینده تو هر خونه ایی یه دونه پرینتر سه بعدی باشه !

samanehfarzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگر به پرینتر سه بعدی علاقه مند هستید به من پ خ بدید . ما اینجا تولید میکنیم این دستگاه رو . هم به صورت مونتاژ شده موجود است هم به صورت کیت .
موفق باشید.
سلام میشه بوضیح بدین انواعی رو که کار میکنین

h.saberinia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به من بیسواد توضیح بدید ماده اولیه این پرینترها چی هست؟ وقتی میگن گوش ساختند یا تفنگ یا غذا چه چیزی به جای کارتریج عملیات تبدیل رو انجام میده؟
سلام اگر در مورد پزینتر های سه بعدی اطلاعات می خوهید حتما دو قسمت رو در لینک زیر واستون گذاشتم. به طور خلاصه توضیح داده و خیلی مفیده من که خیلی استفاده کردن:);)
قسمت اول:
http://www.sanatbazar.com/tech/index.php/manufacturing/item/50-3d-print-intro
قسمت دوم:
http://www.sanatbazar.com/tech/index.php/manufacturing/item/51-3d-print-intro-part2

h.saberinia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمتای پرینتا الان چنده ؟ هیج جا قیمت نزدن . کسی هست داشته باشه یا کار کنه و قیمتاشو بدونه ؟؟ نمونه پرینت ها رو کجا میشه دید؟

سلام دوست عزیز تو سایت زیر قیمت پرینتر سه بعدی هست که مناسبه من خودم یکیش رو تهیه کردم و دارم باهاش کار میکنم:
http://www.sanatbazar.com/shop/shop-main/category/view/122
http://www.sanatbazar.com/shop/shop-main/category/view/188
و حتی خدمات مناسبی هم میدی و راهنمایی خوبی هم انجام میدن. قیمت خدماتشون هم خیلی خوبه:):general601:
http://www.sanatbazar.com/shop/3dprint

Majid irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخوام از طریق پرینتر های سه بعدی کسب در آمد کنم ولی نمیدونم به چه صورت میتونم عمل کنم
من در اصفهان زندگی میکنم و اینجا هنوز جای رشد و پیشرفت فراوان برای اینکار داره بنظرتون من چه شکلی میتونم از طریق این دستگاه آینده خودم تضمین کنم؟
۱_ با گرفتن نمایندگی فروش و خدمات در استان
۲_ با آموزش و فراگیری تعمیرات و گرفتن دفتر خدمات و تعمیرات شرکتهای تولید کننده
۳_ آموزش و فراگیری نحوه کار با پرینترها و انجام کار برای سفارشات

pedram_onebox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام من میخوام از طریق پرینتر های سه بعدی کسب در آمد کنم ولی نمیدونم به چه صورت میتونم عمل کنم
من در اصفهان زندگی میکنم و اینجا هنوز جای رشد و پیشرفت فراوان برای اینکار داره بنظرتون من چه شکلی میتونم از طریق این دستگاه آینده خودم تضمین کنم؟
۱_ با گرفتن نمایندگی فروش و خدمات در استان
۲_ با آموزش و فراگیری تعمیرات و گرفتن دفتر خدمات و تعمیرات شرکتهای تولید کننده
۳_ آموزش و فراگیری نحوه کار با پرینترها و انجام کار برای سفارشات

سلام دوست عزیز
مورد سومی رو که فرمودید الان در حال حاضر بیشتر دوستانی که دارن کار پرینتر سه بعدی می کنن از طریق خدمات کسب درامد می کنن.
شما به تهیه یک پک سه بعدی ( یک دستگاه پرینتر سه بعدی به علاوه یک دستگاه اسکنر سه بعدی) می توانید خدمات سه بعدی بدهید.
فکر می کنم موارد اول و دومی که فرمودید در مرحله بعد باشه که بر روی پرینتر های سه بعدی مسلط شده باشید.

Majid irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درآمدهای میلیونی قفط با داشتن یک پرینتر سه بعدی

اين روزها پرينتر هاى سه بعدى توانايى ساختن خيلى چيزها را پيدا كرده اند. از كيف و كفش و مجسمه هاى كوچك گرفته تا گوش هاى بيونيكى. اما اخيرا يك گروه از محققين دانشگاه سن دیگو، به كمك يك پرينتر سه بعدى و لايه هايى از سلول هاى زنده يك كبد، قطعه اى كبد با قابليت عملكرد صحيح آن تهيه كرده اند.
پرينت سه بعدى سلول هاى كبد انسان و عمر ٤٠ روزه آن -

غذاهای پرینت شده به صورت سه بعدی: آینده صنایع غذایی

سرمایه گذاری ناسا بر روی تکنولوژی پرینت سه بعدی غذا

پرینت سه بعدی برای محصور کردن باکتری ها

مهندسان توانستند اولین اسلحه واقعی تمام فلزی را با چاپ سه بعدی خلق کنند

با پرینتر سه بعدی Objet260 تخیلات را به واقعیت تبدیل کنید

ساخت اولین پایگاه دائمی بشریت روی کره ماه با چاپ سه بعدی

۱۱ وسیله عجیب و غریبی که با پرینتر سه بعدی MakerBot می توان چاپ کرد - نارنجی

Majid irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد و تشکر از راهنمایهای خوبتون
من احتیاج به راهنمایی زیاد برای آموزش و نحوه کارکرد این دستگاه ها و این که برای کسب کار از کدوم مدل پرینترهای سه بعدی باید شروع کرد و در چه مواردی در کشور ما کاراییش قابل لمس میباشد ؟
بنظر شما برای خرید کجا باید اقدام کنم

Boss Hunter

Registered User
لایک‌ها
53
من الان سه سال پرینتر اولتیمیکر دارم در امد میلیونی ندارم ولی کار راه اندازه خدایی.

Sent from mTalk

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
ساخت و ساز (بساز و بفروشی) :D

وعده حاکم دبی: ساخت 25 درصد ساختمان های دبی با پرینتر (چاپگر)سه بعدی

حاکم دبی گفت که براساس برنامه ریزی ها تا سال 2030 میلادی 25 درصد از ساختمان های دبی به وسیله پرینت سه بعدی ساخته خواهند شد.

برای نخستین بار در جهان، یک ساختمان کاربردی و قابل استفاده در دبی به وسیله پرینتر (چاپگر) سه بعدی ساخته شد.

http://www.asriran.com/fa/news/470425/وعده-حاکم-دبی-ساخت-25-درصد-ساختمان-های-دبی-با-پرینتر-سه-بعدی

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من الان سه سال پرینتر اولتیمیکر دارم در امد میلیونی ندارم ولی کار راه اندازه خدایی.

Sent from mTalk
هزینه های جانبیش مثل خرابی های احتمالی ، تعویض لوازم و تموم شدن کاتریج هاش به شکلی هست ؟ ممنون.

Boss Hunter

Registered User
لایک‌ها
53
هزینه های جانبیش مثل خرابی های احتمالی ، تعویض لوازم و تموم شدن کاتریج هاش به شکلی هست ؟ ممنون.
خرابی که نداره و تعویضی تو کار نیست وگرنه خود آدم داغونش کنه، کارتریجی نیستن، یه مواد پلاستیکی داره که به اسم فیلامنت شناخته میشه که اونم به خاطر شکلشه و هزینه زیادی نداره در حد 120 تومن هر کیلو.

بالا