• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی
یک سوال دیگه داشتم
لیست فایل هایی که میشه برای sms انتخاب کرد کجاست ؟ یعنی ویندوز کجا رو برای انتخاب زنگ پیغام میگرده ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مرسی
یک سوال دیگه داشتم
لیست فایل هایی که میشه برای sms انتخاب کرد کجاست ؟ یعنی ویندوز کجا رو برای انتخاب زنگ پیغام میگرده ؟

توی دستگاه های مختلف یه خورده فرق می کنه.. توی WM2003 فکر می کنم فولدر Windows یا Windows\Rings باشه
3550.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا یه سوال تقریبا تخیلی!!! HTC برای جمین هم رام wm6 باید بده یا اگه بیاد باید از clubimate.com بگیرم؟
برای جمین چیزی اومده؟
HTC و باقی ری برند کننده ها خیلی بعیده که برای prophet رام wm6 بدن...
ولی اگه دستگاه شما مثلاً G3 باشه و یه رام مخصوص G3 ها یه جایی درز کنه، چه از طرف HTC باشه یا o2 یا هر جای دیگه ای،می تونید با یه خورده بریزیدش... مثل همین رام هایی که الان موجوده، فقط رام آفیشال (معمولاً!!) باگ هاش کمتره

نه دیگه چرا 40 - 50 چوق مفتی مفتی پیاده شم ؟ یه چند هفته دیگه صبر میکنم تا رام اورج خودش بیاد .

حالا فرهاد جون مطمعنی به خاطر اینه ؟
233.gif
ولله مورد دیگه ای به ذهن من نمی رسه..
pardon_mini.gif

اگه بعد از هارد ریست همون برنامه هایی رو نصب می کنی که قبلاً می کردی ولی الان مصرف باطری بیشتره، بدون شک مشکل از ROM ــه، حالا یا یه سری برنامه توش بوده که بک گراند اجرا می شن و مصرف رو می برن بالا، یا ورژن Radio ت عوض شده.. بعید نیست به خاطر همین باشه چون رام t-mobile رو ریخته بودی اگه اشتباه نکنم
471nu38.gif

desert_son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو نرم افزارهاي PPc يه چيزي هست به نام Bluemusic كه صداي گوشي از هندزفزي بلوتوث در مياد ولي ظاهرا رو 2003 كار نمي كنه آيا نرم افزار مشابهي است كه بتونم با يه گوشي زاقارت مثل I-mate JAM همين كار رو انجام بده؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه نفر به داد من برسه
من میخواستم بدونم چه اسپیکری رو جمین میشه انداخت که صداش خوب بشه و به آمپلیفایرش هم فشار نیاد؟
اسپیکر خودش صداش خیلی زیره و گوش خراش.
سایزش هم نباید از این بزرگتر باشه.
طول:20mm
عرض:15mm
ارتفاع:4mm

ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه؟

attachment.php

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یک سوال بسیار بسیار فوری داشتم

امروز برای بار دوم این اتفاق برای jamin and 2gb sd transcend memory card من افتاد:
فولدر my documents روی مموری کارت خودبخود ناپدید شد و هیچ اثری ازش نیست
ولی حجم فضای پر و خالی اون تغییری نکرده
قبلا هم اینطور شده بود و خود بخود درست شد !. شاید توی fat کارت این مسیر گم میشه ولی چرا و چطور میشه برش گردوند نمیدونم.
بنظرتون ایراد از کجاست ؟

سوال دوم اینکه اگر برنگشت و خواستم کارت رو فرمت کنم با storage tools از چه حالتی در موارد زیر استفاده کنم ؟
fat 12 or 16 or 32
cluster size 1 or 2 or 4 or 8 or 16 or 32 or 64 kb
backup fat yes or no

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
سلام به همه دوستان.
آقا من دو سه تا مشکل ساده داشتم.
چون من تا بحال PDA نداشتم ، تو همین شب اول خرید به چند مشکل ساده برخورد کردم : (Atom DXA)
1 – یک Personal Code میده که سریال گوشی است ، زیرش Unlock Code میخواد که 4 ، 5 خانه چهارتائی است!!!!
2 – من رفتم نوع Font را عوض کردم و گفت : برای انجام شدن فرمان باید یک بار RESET شود.
من رو دستگاهم فقط یک دکمه standby دارم با چند دکمه multimedia چه کنم؟ (این سافت و هارد ریست چیه؟)
3 – امروز که خواستم از دستگاهم دوباره استفاده کنم ، دوباره Personal code و Unlock Code پرسیده شد
من دیشب جای Unlock code کلی عدد 0 وارد کردم و ok کردم ، امروز فقط ok زدم ، حالا :
رو آنتن شبکه علامت تعجب (!) است
رو desktop بخش آنتن = no service است
دکمه phone برای شماره گرفتن کار نمیکنه
هر کسی زنگ بزنه بوق آزاد طرف میشنوه ، ولی من هیچ نمیشنوم ، ولی یه هو نور پشت LCD روشن میشه!!
صدای زنگ و .... همگی روشن و بلند است .

خواهش میکنم کمکم کنید ، چون کل کارهام فلج شده

desert_son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه مشكل دارند هيچكي هم نيست جوابمون رو بده اين بخش درست شده بيچاره هاي مثل من و بلا نسبت شما كه دنيال چيزي تو PPc هستن با هم آشنا بشن بفهمن فقط خودشون مشكل ندارند.:D

farzinghaffari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گرامی یکی از بچه ها Gigabyte g-smarti خریده ودفترچه اشو نداره میشه یکنفر بگه چجوری میشه اونو hard reset کرد.مرسی:eek:

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گرامی یکی از بچه ها Gigabyte g-smarti خریده ودفترچه اشو نداره میشه یکنفر بگه چجوری میشه اونو hard reset کرد.مرسی:eek:

گوشی رو اول خاموش کن بعد دکمه Win و OK رو فشار بده و در همون حال دکمه power رو چند ثانيه نگه دار.

موفق باشيد.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان.
چون من تا بحال PDA نداشتم ، تو همین شب اول خرید به چند مشکل ساده برخورد کردم : (Atom DXA)
1 – یک Personal Code میده که سریال گوشی است ، زیرش Unlock Code میخواد که 4 ، 5 خانه چهارتائی است!!!!
2 – من رفتم نوع Font را عوض کردم و گفت : برای انجام شدن فرمان باید یک بار RESET شود.
من رو دستگاهم فقط یک دکمه standby دارم با چند دکمه multimedia چه کنم؟ (این سافت و هارد ریست چیه؟)
3 – امروز که خواستم از دستگاهم دوباره استفاده کنم ، دوباره Personal code و Unlock Code پرسیده شد
من دیشب جای Unlock code کلی عدد 0 وارد کردم و ok کردم ، امروز فقط ok زدم ، حالا :
هر کسی زنگ بزنه بوق آزاد طرف میشنوه ، ولی من هیچ نمیشنوم ، ولی یه هو نور پشت LCD روشن میشه!!

1- دقیقا نمیدونم چی رو میگین. شاید pincode باشه. اولین بار فکر کنم بخواد. از تو ستینگ باید برش داری اگه داشته باشه. من این رو نمیدونم

2- فونت رو نمیدونم چرا میخوای عوض کنی. ولی این مشکل رو هم من نداشتم.
در مورد هارد ریست و سافت ریست. هارد ریست مثل این میمونه که گوشی رو تازه خریده باشی و هیچ اطلاعاتی تو فون مموری نداشته باشی. همه رو پاک میکنه و گوشیت میشه مثل روز اول. انگاری تازه خریدیش!
سافت ریست هم برای اعمال خیلی از تغییرات لازمه و بعضی مواقع که هنگ میکنه هم لازم میشه. (این بعضی مواقع به احتمال 20 درصد رخ میده ولی احتمال رخ دادن همین 20 درصد حدود 99.5 درصد مواقع هست. هر چی باشه ویندوزه دیگه! ;))
برای سافت ریست میتونی گوشیت رو روشن و خاموش کنی. همون دکمه ی standby رو نگه میداری تا ازت سوال کنه میخای خاموش کنی. میزنی yes. (این ساده ترین راهشه بدون برنامه) برای هارد ریست هم تو ستینگ تو یه تب نوشته clearstorage بعد عدد 1234 رو وارد میکنی و فوتوتو. ریست کلی میشه. (اشتباهی نزنی یه وقت. کل برنامه هات میگرن)
مشکل سومت رو هم والا نمیدونم چرا اینطوری هستش.
در مورد صدا هم یه عکس بلندگو اون بالا میبینی. اون رو بزن و scroll هر دو رو روی 40% یا 60% بذار. سمت راستی صدای بلندگو و زنگنه. سمت چپی هم مال زنگه. برای silent کردن بذارش رو vibrate این طوری فقط ویبره میکنه

موفق باشی. امیدوارم جواب اونهایی رو که من باهاشون برخورد نکردم رو بتونی پیدا کنی

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه مشكل دارند هيچكي هم نيست جوابمون رو بده اين بخش درست شده بيچاره هاي مثل من و بلا نسبت شما كه دنيال چيزي تو PPc هستن با هم آشنا بشن بفهمن فقط خودشون مشكل ندارند.:D

علت اینه که مشکل بيشتر دوستان مربوط به گوشی خاصی میشه و تا کسی همون گوشی يا مشابهش رو نداشته باشه نمیتونه جواب مناسبی به شما بده.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو نرم افزارهاي PPc يه چيزي هست به نام Bluemusic كه صداي گوشي از هندزفزي بلوتوث در مياد ولي ظاهرا رو 2003 كار نمي كنه آيا نرم افزار مشابهي است كه بتونم با يه گوشي زاقارت مثل I-mate JAM همين كار رو انجام بده؟

دوست من، نرم افزار Bluetooth Audio Router این کار رو برای شما انجام میده و تا جايی که توليد کنندگانش ادعا کردند میتونه رو تمام پاکت پی سی ها اجرا بشه.

اینجا کليک کن.

اگه بازم مشکل داشتی، همينجا مطرح کن. حتما دنبالش میگردم و اگه پيدا کردم معرفی میکنم. موفق باشی.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
یک سوال بسیار بسیار فوری داشتم

امروز برای بار دوم این اتفاق برای jamin and 2gb sd transcend memory card من افتاد:
فولدر my documents روی مموری کارت خودبخود ناپدید شد و هیچ اثری ازش نیست
ولی حجم فضای پر و خالی اون تغییری نکرده
قبلا هم اینطور شده بود و خود بخود درست شد !. شاید توی fat کارت این مسیر گم میشه ولی چرا و چطور میشه برش گردوند نمیدونم.
بنظرتون ایراد از کجاست ؟

سوال دوم اینکه اگر برنگشت و خواستم کارت رو فرمت کنم با storage tools از چه حالتی در موارد زیر استفاده کنم ؟
fat 12 or 16 or 32
cluster size 1 or 2 or 4 or 8 or 16 or 32 or 64 kb
backup fat yes or no
fat32

ولی سعی کنید مموری کارتتون رو فرمت نکنید به دفعات مشکلای عجیب و غریب برای مموری کارت های کسایی که فورمت کردن به وجود اومده!!

یه حفره ی کوچیک زیر PPC می بینید.. باید stylus رو درون اون قرار بدید و فشار بدید تا PPC تون سافت ریست بشه...
هارد ریست PPC تون رو بر می گردونه به شکلی که روز اول بوده، همه ی ستینگ ها و برنامه هاتونم پاک می شه. مواقعی که اشکالات اساسی برای دستگاهتون به وجود می یاد ممکنه لازم بشه که هارد ریست کنید. طریقه ی هاردریست رو توی دفترچه ی راهنمای دستگاهتون نوشته. درضمن قبل از هرچیزی، ایــــن ترد رو بخونید، خیلی با PPC و مسائل مرتبط آشناتون می کنه
yes4.gif

ظاهراً دستگاه شما factory unlocked نبوده و قبل از فروش هم آنلاک نشده
Just_Cuz_19.gif

تشریف ببرید جای رمضانی و بهش بگید. باید کد آنلاک گوشی رو به شما بده

Google:
Gigabyte g-smart i hard reset

نه اون که از xscale پشتیبانی نمیکنه ...

اصلا یه جور دیگه سوال کنم :
1 - کسی با پردازش ویدیو Intel xscale در TCP یا Core مشکلی نداره ؟ وقتی full screen میکنید رگه های رنگی نمیبینید ؟
2 - پلیر دیگه ای به غیر از این 2 تا پلیر میشناسید که از xscale پشتیبانی کنه تا امتحان کنم ؟
برادر توی فروم هایی که کاربرای p525 زیاد دارن باید این سوالو مطرح کنی :rolleyes:
درضمن این ورژن 0.81 روهم امتحان کن شاید فرجی شد

شاید این برنامه کمکتون کنه

ادیت:: شرمنده ی دوستان!! قبل از پست من ظاهراً همه سوال هارو جواب داده بودید
2usv2c8.gif

_nima

Guest
لایک‌ها
0
آقا این رمضانی که میگن چیه؟؟!!
همه جا اسمش رو میبینیم.
این فروشنده تو علاالدین هستش که مغازش طبقه همکفه؟ دیواراش مغازش mdf هستش و خیلی بد اخلاق هست؟؟؟؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
میگم فرهاد , این مشکلی که جناب sunnyboy دارن که وقتی به power وصله همه چی درسته ولی با باطری رگه رگه میشه , احتمالا مربوط به اون چیزی که تو pm گفتی نمیشه؟! که intel مصرف باطریش بیشتره از TI و اینا...؟:rolleyes:
گرچه از این گوشیهای Asus کلا هر باگ عجیبی که فکرشو بکنی میشه انتظار داشت:D

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مموری فرمت نکنین که بی چاره میشیدا

من فرمت کردم مموری سوخت !

جلل خالق !

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستان.

نمو جان من فکر کردم کسی متوجه اون سئوال اولت می شن.شما از یک امکان پیش فرض ویندوز موبایل 5 استفاده کردی که می تونی دستگاه رو روش پس ورد بزاری. یعنی این طوری اگر کسی دستگاهت رو برداشت نتونه متحویات ش رو ببینه ، مگر اینکه هارد ریست کنه.
به نظر من که قبل از هر کاری یک هارد ریست کن ، بعد وقتی که داره جلو می ره ، وقتی ازت می پرسه که آیا می خوای autoconfig کنی شما نه رو انتخاب کن ، این طوری مشکل آنتن دهی هم حل می شه

موفق باشی

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
يه سؤال...
وقتی برام sms مياد يا زنگ ميخوره گوشی يا reminder اي فعال ميشه، چراغ چشمک زن قرمز شروع به کار ميکنه...
ولی وقتی sms ميخونم يا مثلاً reminder رو dismiss ميکنم، کماکان قرمز ميمونه.
قبلاً وقتی يه بار ميرفتم تو pocket outlook و می امدم بيرون به حالت عادی بر ميگشت. ولی الان ديگه کار نميکنه...
(خودم فکر ميکنم از وقتی PocketAlaram 1.6.1 که به تازگی بچه ها زحمت معرفی اش رو کشيده بودن، ريختم، اينطور شده...)
کسی ميتونه کمک کنه؟​

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
برادر توی فروم هایی که کاربرای p525 زیاد دارن باید این سوالو مطرح کنی
درضمن این ورژن 0.81 روهم امتحان کن شاید فرجی شد
مرسی عزیز امتحان میکنم خبرشو میدم

میگم فرهاد , این مشکلی که جناب sunnyboy دارن که وقتی به power وصله همه چی درسته ولی با باطری رگه رگه میشه , احتمالا مربوط به اون چیزی که تو pm گفتی نمیشه؟! که intel مصرف باطریش بیشتره از TI و اینا...؟
گرچه از این گوشیهای Asus کلا هر باگ عجیبی که فکرشو بکنی میشه انتظار داشت
علیرضا جان شما خودت برای دیدم ویدیو از xscale استفاده میکنی ؟ ببین Full screen میکنی مشکلی برات پیش نمیاد ؟ ( البته گفتم با full screen بصورت DirectDraw مشکلی ندارم ولی xscale خیلی روش روون تریه برای دیدم ویدیو کلیپ )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا