• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام دوستان ببخشيد اين چراغاي چشمك زني هست كه بالاي ايميت جمين هست تو اون جايي كه مي زاريم در گوشمون موقع صحبت...مي خواستم بدونم آيا رنگشون عوض ميشه يا نه ؟؟ اصلا چه رنگايي داره آخه من هنوز جمين نگرفتم:blush:

دوست عزیز اون چراغ وقتی تو حالت های مختلف گوشی هست رنگش عوض میشه مثل وقتی از BT استفاده میکنید آبی میشه وقتی مسیج و یا پیامی از طرف گوشی میاد قرمز میشه و....:blush:

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما برنامه NetSupport Manager 10.02 رو امتحان كردي؟ به بلوتوث كاري نداره.
كيجن ورژن 10.02 رو براتون گذاشتم.

نه. من PPC Tablet و برنامه های مختلف VNC رو تست کردم. اگه این برنامه NetSupport از بلوتوث استفاده نمیکنه پس بايد از LAN يا Dialup استفاده کنه، درسته؟ اگه در مورد نحوه کانکت شدنش و سخت افزار مورد نياز (اگه نياز داره) بيشتر توضيح بديد ممنون میشم.
تو سايتش هم يه سری زدم ولی جز همون روش های اتصال چيز ديگه ای دستگيرم نشد. ترجيح میدم قبل از دانلود 20 مگ، از کارش مطمئن بشم.:blush:

بابت راهنماييت هم ممنون.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
من میخواستم بدونم چه اسپیکری رو جمین میشه انداخت که صداش خوب بشه و به آمپلیفایرش هم فشار نیاد؟
اسپیکر خودش صداش خیلی زیره و گوش خراش.
سایزش هم نباید از این بزرگتر باشه.
طول:20mm
عرض:15mm
ارتفاع:4mm

ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه؟

فایل های ضمیمه

• DSC01214.gif
    DSC01214.gif
    21.2 KB · نمایش ها: 89

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
نه. من PPC Tablet و برنامه های مختلف VNC رو تست کردم. اگه این برنامه NetSupport از بلوتوث استفاده نمیکنه پس بايد از LAN يا Dialup استفاده کنه، درسته؟ اگه در مورد نحوه کانکت شدنش و سخت افزار مورد نياز (اگه نياز داره) بيشتر توضيح بديد ممنون میشم.
تو سايتش هم يه سری زدم ولی جز همون روش های اتصال چيز ديگه ای دستگيرم نشد. ترجيح میدم قبل از دانلود 20 مگ، از کارش مطمئن بشم.:blush:

بابت راهنماييت هم ممنون.

سخت افزار نياز نداره. يه سري اطلاعات درباره اين برنامه:

Key Features when connecting to a Windows CE or Pocket PC device include:

Browse and Discover systems across your network.
Full Remote Control of the device.
Automatically scale the remote screen.
Downsample color depth transmission for optimised performance.
Scan Multiple clients, allowing you to monitor multiple systems (max 16) at a time.
Two way Chat between the Control and Client Systems.
Send Messages to one, selected or all Client Systems.
Full Two-way File Transfer.
An easy to use Client Configurator.
Remotely Power On or Off a CE device.
Gather a dynamic Inventory of the connected device.
Monitor remote Battery Life and Signal strength.
View realtime thumbnails of all connected systems.
Connectivity via TCP/IP or HTTP via the included NetSupport Internet Gateway.
Access over LAN, WAN, Internet, Wireless, GSM, GPRS or 3G connections.
Connect directly via Active-Sync connection.
Configurable Data encryption from 56 bit DES to 256 bit AES.
Apply security keys to make your version of NetSupport Manager unique to your organisation.
Restict Connections by IP Address, User Names and Passwords.
Fully configurable security allowing all features to be enabled or disabled.

Key Features when connecting from a Pocket PC device include:

Full Remote Control of the remote system (any supported platform).
Send Ctrl+Alt+Del to remote system.
Remotely Power On or Off a remote system.
Remotely Reboot a remote system.
Scale remote screen to fit on mobile device.
Apply security keys to make your version of NetSupport Manager unique to your organisation.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
عارضم که دکمه های دوربین و وویس رکوردر مرخصن !
یعنی هر چی فشار میدم هیچ تغییر خاصی نشون نمیده

دوم اینکه چند مدتی هست که وضیعت باطریم صفره !
همرو صفر نشون میده

سوم اینکه جون اون کسی که دوسش دارین از هارد ریست حرفی نزنین
نه حسش هست نه وقتش هست نه میتونم برنامه هاشو ( پاکت پی سی ) رو پیدا کنم

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سخت افزار نياز نداره. يه سري اطلاعات درباره اين برنامه:

Key Features when connecting from a Pocket PC device include:

Full Remote Control of the remote system (any supported platform).
Send Ctrl+Alt+Del to remote system.
Remotely Power On or Off a remote system.
Remotely Reboot a remote system.
Scale remote screen to fit on mobile device.

ممنون semorena جان. پس خود سرورش يه gateway باز میکنه برای اتصال. اگه اینطور باشه خيلی جالبه چون بين این همه نرم افزاری که برای اینکار دانلود کردم هيچ کدوم این امکان رو نداشتن!
170.gif

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون semorena جان. پس خود سرورش يه gateway باز میکنه برای اتصال. اگه اینطور باشه خيلی جالبه چون بين این همه نرم افزاری که برای اینکار دانلود کردم هيچ کدوم این امکان رو نداشتن!
170.gif
آره. كيجنش رو بالا گذاشته بودم.
اين هم لينك دانلودش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
عارضم که دکمه های دوربین و وویس رکوردر مرخصن !
یعنی هر چی فشار میدم هیچ تغییر خاصی نشون نمیده

دوم اینکه چند مدتی هست که وضیعت باطریم صفره !
همرو صفر نشون میده

سوم اینکه جون اون کسی که دوسش دارین از هارد ریست حرفی نزنین
نه حسش هست نه وقتش هست نه میتونم برنامه هاشو ( پاکت پی سی ) رو پیدا کنم

متاسفم به هارد ریست فکر کن جواد جان:blush:

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اون چراغ وقتی تو حالت های مختلف گوشی هست رنگش عوض میشه مثل وقتی از BT استفاده میکنید آبی میشه وقتی مسیج و یا پیامی از طرف گوشی میاد قرمز میشه و....:blush:

ممنون دوست عزيز

مي خواستم بذونم مثلا تو رجيستري يا جاي ديگه نمي شه رنگ عادي چراغها رو عوض كرد؟؟ مثلا وقتي در حالت عادي سبز رنگه نميشه تبديلش كرد به رنگ زرد؟:blush:

به نظر من كه بايذ بشه

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي يه سوال ديگه

من كه مي خوام هفته ديگه ايميت جمين بگيرم

اول اينكه آيا روز اول كه گوشي رو نو مي خري روش ويندوز نيست و بايد نصب بشه روش درسته؟؟؟؟

دوم اينكه من شنيدم تو تا ايميت تايواني و چيني داريم و تايوانيه بهتره؟؟
آيا فرقي با هم دارن؟

لطفا دوستاني كه تجربه دارن راهنمايي كنن ممنان:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون دوست عزيز

مي خواستم بذونم مثلا تو رجيستري يا جاي ديگه نمي شه رنگ عادي چراغها رو عوض كرد؟؟ مثلا وقتي در حالت عادي سبز رنگه نميشه تبديلش كرد به رنگ زرد؟:blush:

به نظر من كه بايذ بشه

تا اونجایی که من یادم میشد :blush:

یه سرچ بزن تو قسمت مربوط پیدا میکنی:)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان . من یه مشکلی تو دیدن فایلهای تصویری بصورت Full screen دارم ...قبلا وقتی فایلهای ویدیویی رو Full screen میکردم بعضی وقتها صفحه رگه رگه میشد که با Core یا TCPMP رفتم حالت ویدیو رو از DirectDraw به Intel XScale تغییر دادم که عالی شد و بدون مشکل رگه رگه شدن و پریدن ویدیو رو پخش میکرد ... ولی یه مشکل دیگه با XScale دارم اونم اینه که فقط وقتی دستگاه به برق باشه ویدیو خوب و بدون مشکل پخش میشه و در حالت عادی ( بدون برق خارجی ) یه رگه های غیر عادی توی صفحه دیده میشه ... اصلا وقتی با پلیرهای Core یا TCP به Full screen تغییر میدم این رگه ها دیده میشه ( فقط در حالت xscale ) حالا میخواد فیلم باشه یا عکس . حتی یک ویدیو که pause هستش !
با تشکر

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان . من یه مشکلی تو دیدن فایلهای تصویری بصورت Full screen دارم ...قبلا وقتی فایلهای ویدیویی رو Full screen میکردم بعضی وقتها صفحه رگه رگه میشد که با Core یا TCPMP رفتم حالت ویدیو رو از DirectDraw به Intel XScale تغییر دادم که عالی شد و بدون مشکل رگه رگه شدن و پریدن ویدیو رو پخش میکرد ... ولی یه مشکل دیگه با XScale دارم اونم اینه که فقط وقتی دستگاه به برق باشه ویدیو خوب و بدون مشکل پخش میشه و در حالت عادی ( بدون برق خارجی ) یه رگه های غیر عادی توی صفحه دیده میشه ... اصلا وقتی با پلیرهای Core یا TCP به Full screen تغییر میدم این رگه ها دیده میشه ( فقط در حالت xscale ) حالا میخواد فیلم باشه یا عکس . حتی یک ویدیو که pause هستش !
با تشکر

با فول اسكرين خود مدياپلير گوشي هم همين مشكل رو داري؟

_nima

Guest
لایک‌ها
0
راستي يه سوال ديگه
من كه مي خوام هفته ديگه ايميت جمين بگيرم
اول اينكه آيا روز اول كه گوشي رو نو مي خري روش ويندوز نيست و بايد نصب بشه روش درسته؟؟؟؟
دوم اينكه من شنيدم تو تا ايميت تايواني و چيني داريم و تايوانيه بهتره؟؟
آيا فرقي با هم دارن؟
لطفا دوستاني كه تجربه دارن راهنمايي كنن ممنان:happy:

ویندوز با خودش نصبه. ولی یه cdـش هم میدن که لازمش نخواهی داشت مگر در موارد خیلی خیلی خاص ببین چی بشه. چون در حالت عادی با هارد ریست کردن دوباره ویندوزش میشه مثل روز اول. مگر با تغییر رام یه بلایی سرش بیاری

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویندوز با خودش نصبه. ولی یه cdـش هم میدن که لازمش نخواهی داشت مگر در موارد خیلی خیلی خاص ببین چی بشه. چون در حالت عادی با هارد ریست کردن دوباره ویندوزش میشه مثل روز اول. مگر با تغییر رام یه بلایی سرش بیاری

سلام حاج نيما خيلي ممنون

ولي مغازه دار به من گفت سيستم رو جمين نصب نيست و بايد بري مغازه بغلي و ده هزارتومن بدي تا برات سيستم نصب كنن ..مغازه بغلي هم گفت نيم ساعت تا 45 درجه نصب سيستمش طول مي كشه البته من اون روز گوشي نگرفتم ولي حالا كه مي خوام بگيرم بايد چي كار كنم؟؟؟ بايد سيستم روش باشه يا نه؟:(

_nima

Guest
لایک‌ها
0
سلام حاج نيما خيلي ممنون

ولي مغازه دار به من گفت سيستم رو جمين نصب نيست و بايد بري مغازه بغلي و ده هزارتومن بدي تا برات سيستم نصب كنن ..مغازه بغلي هم گفت نيم ساعت تا 45 درجه نصب سيستمش طول مي كشه البته من اون روز گوشي نگرفتم ولي حالا كه مي خوام بگيرم بايد چي كار كنم؟؟؟ بايد سيستم روش باشه يا نه؟:(

ویندوز رو خودش داره. فقط باید نصب بشه که اصلا مثل ویندوزای کامپیوتر نیست. دستگاه رو روشن میکنی، آرم i-mate رو نشون میده و بوت میشه. بعد ویندوزش اتوماتیک برای نصب حاضره و فقط یه چیزایی مثل ساعت و تاریخ رو تنظیم میکنی و صفحه رو calibrate میکنی. بعدشم در مورد نصب عربایزر میپرسه و السلام تمام
یارو خواسته پول یا مفت بگیره. اصلا باور نکن.
همه بچه ها هم اینجا این رو میدونن. همون هارد ریست کردن هم که میگن همینه!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگر توی هر برنامه ای توی یک خط درحالیکه فارسی مینویسم چند تا عدد اضافه کنم بقیش رو شروع میکنه از آخر خط ادامه میده و قاطی میکنه و کلا هم هیچوقت cursor اون جایی نیست که دارم چیز مینویسم.
کسی میدونه چکار باید کرد ؟
ببینید واسه نوشتن یادداشت فارسی، باید از برنامه ی "المفکره" استفاده کنید. من تست کردم بدون مشکل کار می کرد
توی برنامه های دیگه، مثلاً توی word یا قسمت messaging ، درسته اگه یه عدد بنویسید و بعدش بخواین با حروف فارسی ادامه بدینش، نوشته ها قاطی پاتی می شن!! اگه اشتباه نکنم راه حلش اینه که smart right to left editor رو enable کنید، که خودش کلی مشکل دیگه به وجود می یاره (مثلاً msg های فارسی حرفاشون جدا جدا نشون داده می شه)

در ضمن من با وجودیکه jamin دارم rom آخر jasjam را گرفتم . چون برنامه های زیادی توی این گوشی دیده بودم.
مثلا ورژن عربایزر اون 360 هست.
راهی هست که بشه این برنامه ها رو از توش در اورد (dump ) کرد ؟
عددی که شما می فرمایید ورژن نیست، در واقع یه قسمتی از ورژنه، بهش می گن build ؛ من بیلد های جدیدتر عربایزر رو تست کردم، تفاوتشون روی قسمت هایی به جز قسمت ساپورت عربی هست، یعنی اون دوتا فایلی که ما استفاده می کنیم ازشون (first.cab و second.cab ؛ یا به عبارتی acert1.cab و acert2.cab) دست نخورده باقی موندن. درضمن جسجم فکر کنم بیلدهای مخصوص خودشو داره به خاطر ساپورت کی بورد. لازمتون نمی شه ولی اگه بخواید، ایـن عربایزر جسجمه.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
با فول اسكرين خود مدياپلير گوشي هم همين مشكل رو داري؟
نه اون که از xscale پشتیبانی نمیکنه ...

اصلا یه جور دیگه سوال کنم :
1 - کسی با پردازش ویدیو Intel xscale در TCP یا Core مشکلی نداره ؟ وقتی full screen میکنید رگه های رنگی نمیبینید ؟
2 - پلیر دیگه ای به غیر از این 2 تا پلیر میشناسید که از xscale پشتیبانی کنه تا امتحان کنم ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا