• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
برادر توی فروم هایی که کاربرای p525 زیاد دارن باید این سوالو مطرح کنی
درضمن این ورژن 0.81 روهم امتحان کن شاید فرجی شد

نه فرهاد جان .با این ورژن هم همین مشکلو دارم ....
( خوبی این ورژن این بود که تمام پلاگین ها داخل خودش بود و احتیاج به نصب نداشت )

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید واسه نوشتن یادداشت فارسی، باید از برنامه ی "المفکره" استفاده کنید. من تست کردم بدون مشکل کار می کرد
توی برنامه های دیگه، مثلاً توی word یا قسمت messaging ، درسته اگه یه عدد بنویسید و بعدش بخواین با حروف فارسی ادامه بدینش، نوشته ها قاطی پاتی می شن!! اگه اشتباه نکنم راه حلش اینه که smart right to left editor رو enable کنید، که خودش کلی مشکل دیگه به وجود می یاره (مثلاً msg های فارسی حرفاشون جدا جدا نشون داده می شه)

عددی که شما می فرمایید ورژن نیست، در واقع یه قسمتی از ورژنه، بهش می گن build ؛ من بیلد های جدیدتر عربایزر رو تست کردم، تفاوتشون روی قسمت هایی به جز قسمت ساپورت عربی هست، یعنی اون دوتا فایلی که ما استفاده می کنیم ازشون (first.cab و second.cab ؛ یا به عبارتی acert1.cab و acert2.cab) دست نخورده باقی موندن. درضمن جسجم فکر کنم بیلدهای مخصوص خودشو داره به خاطر ساپورت کی بورد. لازمتون نمی شه ولی اگه بخواید، ایـن عربایزر جسجمه.

مرسی ولی من با المفکره مینویسم و درست هم نشون میده ولی بعد از copy کردن توی sms ها paste نمیشه.
اصلا هیچی از هیچ جایی توی sms نمیشه paste کرد. چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی من مموری کارتم رو بارها فرمت کردم و هیچ اتفاقی هم نیفتاده !

یه چیز دیگه مگر core player1.04 که پولی هست و سریال داره از این 0.71 یا 0.81 tcpmp چیزی کمتر داره که ازش استفاده نمیکنید ؟

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سؤال...
وقتی برام sms مياد يا زنگ ميخوره گوشی يا reminder اي فعال ميشه، چراغ چشمک زن قرمز شروع به کار ميکنه...
ولی وقتی sms ميخونم يا مثلاً reminder رو dismiss ميکنم، کماکان قرمز ميمونه.
قبلاً وقتی يه بار ميرفتم تو pocket outlook و می امدم بيرون به حالت عادی بر ميگشت. ولی الان ديگه کار نميکنه...
(خودم فکر ميکنم از وقتی PocketAlaram 1.6.1 که به تازگی بچه ها زحمت معرفی اش رو کشيده بودن، ريختم، اينطور شده...)
کسی ميتونه کمک کنه؟​

مازيار جان، شما برنامه AlarmPal رو هم تست کن. اميدوارم با این يکی مشکلی نداشته باشی. هر دو مال يه شرکت هستند و کارشون هم دقيقا مشابه هست.
در کل با اینکه هر دو برنامه کاری که میکنن خيلی مفيده اما من خودم زياد stable نديدمشون.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میگم فرهاد , این مشکلی که جناب sunnyboy دارن که وقتی به power وصله همه چی درسته ولی با باطری رگه رگه میشه , احتمالا مربوط به اون چیزی که تو pm گفتی نمیشه؟! که intel مصرف باطریش بیشتره از TI و اینا...؟:rolleyes:
گرچه از این گوشیهای Asus کلا هر باگ عجیبی که فکرشو بکنی میشه انتظار داشت:D
نه خیلی بعیده، چون دستگاه های دیگه که xScale استفاده می کنن بدون مشکل پخش می کنن کلیپ های مختلفو..
می گم خودت این مشکلو نداشتی تاحالا؟
sunnyboy جان، کلیپ ها کانورت شده 'ن؟ کودک و بیتریت صدا/تصویر کلیپ هایی که این بلا سرشون می یاد چیه؟

مرسی ولی من با المفکره مینویسم و درست هم نشون میده ولی بعد از copy کردن توی sms ها paste نمیشه.
اصلا هیچی از هیچ جایی توی sms نمیشه paste کرد. چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه چیز دیگه مگر core player1.04 که پولی هست و سریال داره از این 0.71 یا 0.81 tcpmp چیزی کمتر داره که ازش استفاده نمیکنید ؟

در مورد paste کردن داخل برنامه ی messaging ، هرکس راهشو پیدا کرد به منم بگه که یکی تو دنیا ثواب داره صد تا تو آخرت :happy:
البته یه راه حل ساده، استفاده از برنامه های 3rd party برای messaging هست، مثل txtman یا o2 sms plus ، اونا paste رو قبول می کنن.
ادیت:: برای paste کردن توی messaging ، از برنامه ی Scissors استفاده کنید

در مورد core player ، آره بعضی امکانات TCPMP رو نداره، مثلاً تاجایی که من یادمه benchmark نمی شد گرفت باهش، بعضی از پلاگین هارو هم نداشت، و پلاگین هم اصلاً قبول نمی کنه ظاهراً، مثلاً همین پلاگین FLV که 3 روز پیش ریلیز شده توی سایت پابلیشرش نوشته که core player ساپورت نمی شه و هیچوقت هم نخواهد شد..!
3550.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
نه خیلی بعیده، چون دستگاه های دیگه که xScale استفاده می کنن بدون مشکل پخش می کنن کلیپ های مختلفو..
sunnyboy جان، کلیپ ها کانورت شده 'ن؟ کودک و بیتریت صدا/تصویر کلیپ هایی که این بلا سرشون می یاد چیه؟

3550.gif

حقیقتا من تاحالا به این مشکل برنخوردم چون اصلا ویدیو به اون صورت نگاه نمیکنم با Asus!:rolleyes:
اما اگه کلیپهارو آپ کنی میتونم امتحان کنم:eek:(افتخار میدم:D)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مازيار جان، شما برنامه AlarmPal رو هم تست کن. اميدوارم با این يکی مشکلی نداشته باشی. هر دو مال يه شرکت هستند و کارشون هم دقيقا مشابه هست.
در کل با اینکه هر دو برنامه کاری که میکنن خيلی مفيده اما من خودم زياد stable نديدمشون.
تایید می شه، این alarmPal خیلی باحاله
party0011.gif

یه گزینه داره Dismiss Alarm .. ظاهراً notification هارو کنسل می کنه..
66mpeds.png

حقیقتا من تاحالا به این مشکل برنخوردم چون اصلا ویدیو به اون صورت نگاه نمیکنم با Asus!:rolleyes:
اما اگه کلیپهارو آپ کنی میتونم امتحان کنم:eek:(افتخار میدم:D)
اون همه DivX داری رو هاردت، بدون کانورت بریز ببین چه جوری پخش می کنه دیگه
duh.gif

ولی حالا شاید یه کوروش صنعتی برات آپلود کردم.. نکه با روحیاتت جور در می یاد
_slowdance__by_serge.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
اصلا مهم نیست کلیپ فرمتش چیه و چجوری encode شده .. اصلا در حالت xscale وقتی full screen میکنی رگه رگه ها روی صفحه ظاهر میشه . حالا میخواد عکس باشه . divx , 3gp , mp4 . و ....

حقیقتا من تاحالا به این مشکل برنخوردم چون اصلا ویدیو به اون صورت نگاه نمیکنم با Asus!
اما اگه کلیپهارو آپ کنی میتونم امتحان کنم(افتخار میدم)
پس چجوری کلیپ هارو روی Asus نگاه میکنی .. اگه روش بهتری هست به ما هم بگو داداش . ;) یعنی با DirectDraw میبینی ؟
حالا یه لطفی میکنی توی TCP ویدیو رو به xscale تغییر بدی و یه چیزی full screen کنی . میخوام ببینم مشکل فقط خاص Asus منه یا تمام Asus هاست ... ( فرقی نمیکنه چی باشه فقط full screen کن )

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
آقایون سلام.
میدونم حوصله یا وقت جواب دادن ندارید!!!
میشه حداقل به این یک اشکال من جواب بدید؟
باطری من ماکسیمم یک روزه خالی میشه (infra و بلوتوث خاموشه) فقط کمی ور میرم باهاش و 1 ساعت باهاش حرف میزنم.
از طرف دیگه اینکه هنگام شارژ ، به طرز وحشتناکی کل دستگاه "داغ" میشه!!

اگه میشه یک جوابی به من بدید که بدونم این اشکال است یا خیر ؟ (مدت خرید دستگاه 3 روز ، آکبند Atom XDA)

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
در مورد paste کردن داخل برنامه ی messaging ، هرکس راهشو پیدا کرد به منم بگه که یکی تو دنیا ثواب داره صد تا تو آخرت :happy:
البته یه راه حل ساده، استفاده از برنامه های 3rd party برای messaging هست، مثل txtman یا o2 sms plus ، اونا paste رو قبول می کنن.
ادیت:: برای paste کردن توی messaging ، از برنامه ی Scissors استفاده کنید​

فرهاد جان من تو Complete Idiots يه پست زده بودم و گفته بودم که چجوری ميشه کلّا تو windows mobile ، Copy/paste کرد. احتياجی به برنامه های third party نيست:

خوب 3 تا Short Key دیگه هم به ذهنم میرسه که واقعا به درد میخورن...
اگه نمیدونستین، حتما یاد بگیرینش که از نون شب واجب تره!!!
293.gif

توضیح اینکه نه فقط تو ppc بلکه تو pc هم میتونین ازشون استفاده کنین:​
  • Ctrl+C: کار Copy رو انجام میده. (بنا به موقعیت مقتضی‌ متن، تصویر یا یک فایل.) که در حافظه ذخیره شده و منتظر Paste کردن، میماند.
  • Ctrl+V: کار Paste رو انجام میده.
  • Ctrl+X: کار Cut رو انجام میده. یعنی‌ موضوع مورد نظر رو در حافظه نگاه داشته و بعد از Paste کردن، محل اول موضوع رو Delete می‌کنه.

توضيح اينکه از Keyboard خود wm استفاده کنيد و short cut ها رو وارد کنيد.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ctrl-v قبل از نصب این برنامه توی messaging کار نمی کنه!:دی

omid_roz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي. دوستان من 1 هفته هست که فينگر گوشيم بهم ميريزه يعني جايي که بايد کليک کنه نميکنه و کمي راست ترش رو ميزنه. و مجبورم اليگن اسکرين رو همش تنظيم کنم گوشيمم جمين هست. اگر لطف کنيد و کمکم کنيد ممنون ميشم

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به همگي. دوستان من 1 هفته هست که فينگر گوشيم بهم ميريزه يعني جايي که بايد کليک کنه نميکنه و کمي راست ترش رو ميزنه. و مجبورم اليگن اسکرين رو همش تنظيم کنم گوشيمم جمين هست. اگر لطف کنيد و کمکم کنيد ممنون ميشم

اميد جان فکر کنم اگه اين سؤال رو تو قسمت سؤال و جواب ميپرسيدی بهتر بود;)
اگه هر دفعه بهم ميخوره بهترين راه به نظر من هارد ريست هست​

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
پس چجوری کلیپ هارو روی Asus نگاه میکنی .. اگه روش بهتری هست به ما هم بگو داداش . ;) یعنی با DirectDraw میبینی ؟
حالا یه لطفی میکنی توی TCP ویدیو رو به xscale تغییر بدی و یه چیزی full screen کنی . میخوام ببینم مشکل فقط خاص Asus منه یا تمام Asus هاست ... ( فرقی نمیکنه چی باشه فقط full screen کن )

آره آقا امروز امتحان کردم ماله منم همینطوری رگه رگه میشه:rolleyes:
حالا چرا به اون intel گیر دادی؟:lol: همون پیش فرض خودش که باشه, درست نشون میده:happy:

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
من بازم گوشيم به فنا رفت :(
اگه باطري گوشي داغ كنه ممكنه فايلها پاك بشن؟ چون من باطريش داغ كرد بعد كه ريست كردم كلي از برنامه ها ديگه نبودن. :(

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
آره آقا امروز امتحان کردم ماله منم همینطوری رگه رگه میشه:rolleyes:
حالا چرا به اون intel گیر دادی؟:lol: همون پیش فرض خودش که باشه, درست نشون میده:happy:
اوه. عجیبه !!!!
خوب همین دیگه. در حالت پیش فرض از DirectDraw استفاده میکنه .. فرقش با xscale اینه که xscale خیلی روون تر ویدیو رو پخش میکنه . البته میگم با directdraw مشکلی ندارم ولی اگه یخورده توی دیدن ویدیو وسواس داشته باشی فرقش با xscale مشخصه ... مثلا در DirectDraw در بعضی قسمتهای فیلم که اکشن بالایی داره و سریع رنگ عوض میکنه انگار برای چند صدم ثانیه LCD کم میاره ( نمیدونم چجوری حالتشو بگم .. روی انجمنهای دیگه بهش میگن LCD tearing که این حالت مختص xscale نمیشه ..)

حالا یه چیزه جالب کشف کردم ... بلوتوث رو روشن کن و بورو یه ویدیو ببین . دیگه از این رگه ها خبری نیست !!!!!!!!!!!!!!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من بازم گوشيم به فنا رفت :(
اگه باطري گوشي داغ كنه ممكنه فايلها پاك بشن؟ چون من باطريش داغ كرد بعد كه ريست كردم كلي از برنامه ها ديگه نبودن. :(

نه رفیق این امکان وجود نداره:blush:

من یه حدسی میزنم البته فقط حدس هست چون 2 -3 بار با این مشگل روبرو شدم (البته دوستان) اونم اینکه وقتی دستگاه داغ میشه انبساط پیدا میگونه اون قسمتی که از گوشی با مموری خارجی در تماس هست و هنگ گوشی میره بالا مگر اینکه مموری رو در بیاریم(البته فقط حدس وتجربست دلیل محکم ندارم براش:blush:)

در کل فکر کنم برکرد به کیفیت ساخت گوشیت:)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
امکان این ممکنه باشه که باتری داغ کرده و باعث شده رم بوت و فرمت بشه احتمال مبدم که برنامه های رو مموری بود ولی هر چی تو رم بود پاک شده مثلاً شرتکاتشون تو Programs نظر بقیه چیه???

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اوه. عجیبه !!!!
خوب همین دیگه. در حالت پیش فرض از DirectDraw استفاده میکنه .. فرقش با xscale اینه که xscale خیلی روون تر ویدیو رو پخش میکنه . البته میگم با directdraw مشکلی ندارم ولی اگه یخورده توی دیدن ویدیو وسواس داشته باشی فرقش با xscale مشخصه ... مثلا در DirectDraw در بعضی قسمتهای فیلم که اکشن بالایی داره و سریع رنگ عوض میکنه انگار برای چند صدم ثانیه LCD کم میاره ( نمیدونم چجوری حالتشو بگم .. روی انجمنهای دیگه بهش میگن LCD tearing که این حالت مختص xscale نمیشه ..)

حالا یه چیزه جالب کشف کردم ... بلوتوث رو روشن کن و بورو یه ویدیو ببین . دیگه از این رگه ها خبری نیست !!!!!!!!!!!!!!!

ایول اقا! من چون اصلا با دستگام ویدیو نمیبینم اصلا اینارو نمی دونستم:eek:
حالا بلوتوث رو که روشن کنی ویدیوهارو با xscale روون نشون میده؟!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
ایول اقا! من چون اصلا با دستگام ویدیو نمیبینم اصلا اینارو نمی دونستم:eek:
حالا بلوتوث رو که روشن کنی ویدیوهارو با xscale روون نشون میده؟!
اگه بلوتوث روشن باشه یا pda به برق باشه در حالت xscale اون رگه ها دیگه دیده نمیشه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا