اوکی pda به طور متوالی روشن و خاموش می شه؛ ولی آیا activesync هیچ اتصالی رو تشخیص می ده؟ اون آیکون سبزه هست روی تسکبار PC ، تغییری نمی کنه؟
فرهاد جان فکر نمی کنم چون باید ویندوز حداقل نصفه نیمه بالا بیاد تا اکتیوسینک فعال بشه
اوکی pda به طور متوالی روشن و خاموش می شه؛ ولی آیا activesync هیچ اتصالی رو تشخیص می ده؟ اون آیکون سبزه هست روی تسکبار PC ، تغییری نمی کنه؟
جناب Peddy ، اگه اکتیو سینک نتونه دستگاه رو بشناسه، دستگاهتون کلکش کنده 'ست. باید main-board عوض بشه. البته بیشتر تحقیق کنید.
ایمان عزیز؛ 2 سال پیش برای خیلی از دستگاه ها آپگرید wm5 عرضه نشد، حالا هم برای خیلی از دستگاه ها wm6 عرضه نخواهد شد. البته هرچند احتمالش خیلی خیلی کمه، ولی یه وقت دیدید صبح بیدار شدید و dell آپگرید wm6 رو داده بود بیرون!!
ولی هیچوقت این اشتباه رو مرتکب نشید که رام یه دستگاه دیگه رو بریزید روی دستگاهتون. دستگاهتون صد در صد بریک می شه.
آقا بد بخت شدم یکی بدادم برسه لطفا.
من اومدم یه رام رو که برای wm6 بود دانلود کردم ریختم رو جمین الان وقتی 100% پر شد دیگه گوشی بالا نمی آد وقتی گوشی رو روشن میکنم به طور متوالی تصویر روشن میشه خاموش میشه هیچ کاری هم نمی کنه تو رو خدا یه راه حل جلوی من بذارید فقط نگید که گوشی رو بندازم دور کاری نمیشه کرد آقا ضروریه.
آقا یه چیز جالب هم کشف کردم وقتی گوشی رو به شارژر می زنم اون صفحه ی HTC می یاد(اونا که جمین دارن می دونن من چی میگم) ولی مدلش یه جور دیگست بعد صفحه ی UPDATE ROM می یاد به محض کندن شارژر صفحه قطع میشه و همون آش وهمون کاسه من سعی کردم تو این حالت HARD RESET کنم ولی هیچ دگمه ای عمل نمی کنه و آقا یه چیز دیگه گوشی در حالت START UP خاموش و روشن میشه نه در ویندوز برا همین ACTIVE SYNC نمی تونه بشناستش.
با سلام به اساتید
من JAMin دارم
میخواستم بدونم که آیا برای downgrad کردن میشه همان ویندوزی که در سایت رسمی آیمیت ftp://ftp.clubimate.com/ را نصب کرد یا فقط باید WM5 NIVD را نصب کنم اگر زحمتی نیست توضیح بدید ممنون میشم . :wacko: