loyal280
Registered User
- نوشتهها
- 253
- لایکها
- 4
سایت جالب و بسیار مفصلیه. برای من که همیشه dpreview و cnet برام مهمترینها بود حرفای جدیدی داره اما یک فروشنده دوربین یکبار به من یک توصیه کرد. گفت خیلی هم روی صحبت کارشناسان سایتها سرمایه گذاری نکن چون خیلی از اونها اسپانسرهایی از شرکتهای خاص تولید دوربین دارند. مثلا خود همان فروشنده معتقده المپیوس حرف اول را میزنه. نمایندگی کانن حرف خودش را میزنه و.... در این سایت جدا از کلی طالب جدید که تا الان داشتم مرورشون میکردم به نکاتی متفاوت با بقیه سایتها هم رسیدم. چیزی که جالبه اینه که کارشناسان این سایت از هواداران پروپاقرص فوجی هستند. البته در شهرت عالمگیر سنسورهای فوجی هیچ شکی ندارم. و الان روی همین دو مدل فوجی s6000fd و s9600 دارم فکر میکنم. در ضمن این فوجی جدید امسال هم باید جالب باشه. .Fujifilm FinePix IS-1
البته هنوز کار داره تا مشخصاتش کامل دربیاد.
البته داشتن سه پایه مهمه اما خوب تثبیت کننده تصویر بخصوص در پاناسونیکها برای من تجربه خیلی خوبی داشته بخصوص در شرایط بد و نامتعادل. چرا از این خصیصه خوب چشم پوشی کنیم؟
قبول دارم كه سايتها حرفاي ضد و نقيض زياد ميزنن ولي در كل اگه دوربيني خوب باشه همشون ميگن خوبه
مثلا همين فوجي s6500fd همه با نظر مطمئن بالترين امتيازو بهش دادن و خداييش اگه عكساشو ديده باشي از نظر تركيب رنگ و كيفيت حرف ندارن