• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
سایت جالب و بسیار مفصلیه. برای من که همیشه dpreview و cnet برام مهمترینها بود حرفای جدیدی داره اما یک فروشنده دوربین یکبار به من یک توصیه کرد. گفت خیلی هم روی صحبت کارشناسان سایتها سرمایه گذاری نکن چون خیلی از اونها اسپانسرهایی از شرکتهای خاص تولید دوربین دارند. مثلا خود همان فروشنده معتقده المپیوس حرف اول را میزنه. نمایندگی کانن حرف خودش را میزنه و.... در این سایت جدا از کلی طالب جدید که تا الان داشتم مرورشون میکردم به نکاتی متفاوت با بقیه سایتها هم رسیدم. چیزی که جالبه اینه که کارشناسان این سایت از هواداران پروپاقرص فوجی هستند. البته در شهرت عالمگیر سنسورهای فوجی هیچ شکی ندارم. و الان روی همین دو مدل فوجی s6000fd و s9600 دارم فکر میکنم. در ضمن این فوجی جدید امسال هم باید جالب باشه. .Fujifilm FinePix IS-1
البته هنوز کار داره تا مشخصاتش کامل دربیاد.
البته داشتن سه پایه مهمه اما خوب تثبیت کننده تصویر بخصوص در پاناسونیکها برای من تجربه خیلی خوبی داشته بخصوص در شرایط بد و نامتعادل. چرا از این خصیصه خوب چشم پوشی کنیم؟

قبول دارم كه سايتها حرفاي ضد و نقيض زياد ميزنن ولي در كل اگه دوربيني خوب باشه همشون ميگن خوبه

مثلا همين فوجي s6500fd همه با نظر مطمئن بالترين امتيازو بهش دادن و خداييش اگه عكساشو ديده باشي از نظر تركيب رنگ و كيفيت حرف ندارن

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
با اينكه تو فضاي باز گرفتي زياد راضي كننده نيست ،فكر كنم تنظيماتت حالت اتوماتيك بوده

ولي به هر حال با توجه به پولي كه دادي دوربين بدي نيست،مبارك باشه
درسته حالت اتوماتيک بوده اينم مشخصاتش. من از تنظيماتش سر در نييارم. مثلا AF چي هست روي monitor بايد باشه يا روي Single.
حالا يه مشکل باهاش دارم روش نوشته 380 تا عکس با مانيتور روشن که نيمي از اونا با فلاشند با باطري پر ميگيره. من 10 ساعت باطري رو گذشتم شارژ ولي کمتر از 100 تا عکس با باطري گرفت

فایل های ضمیمه

• specification.JPG
    specification.JPG
    22.3 KB · نمایش ها: 9

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قبول دارم كه سايتها حرفاي ضد و نقيض زياد ميزنن ولي در كل اگه دوربيني خوب باشه همشون ميگن خوبه

مثلا همين فوجي s6500fd همه با نظر مطمئن بالترين امتيازو بهش دادن و خداييش اگه عكساشو ديده باشي از نظر تركيب رنگ و كيفيت حرف ندارن

هرگز نمی توان منکر کیفیت خوب عکسهای فوجی شد. اما خوب این لینک مربوط به سایت cnet میشه که واقعا نقدهای دقیقی بر دوربین ها داره. یک نگاهی به این لینک بیانداز:

http://reviews.cnet.com/digital-cameras/fujifilm-finepix-s6000fd/4505-6501_7-31974922.html?tag=prod.txt.1

حالا نگاهی به این لینک بی نظیر بیانداز و جزو لینکهات ذخیره اش کن. برای مقایسه کیفیت عکسهای دوربینها بی نظیره. مطمئنم خیلی لذت میبری از سلیقه و دقت اون. دو دوربین را انتخاب کن و قسمت به قسمت کیفیتهاشون را مقایسه کن:

http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM

راستی هر چی جلوتر میرم میبینم با توجه به هزینه ای که میخوام بکنم و وزن بیشتر دوربینهای slr-like بهتره دنبال یک slr جمع و جور و عالی مثل pentax k100 برم. واقعا مجذوب کیفیت خوب اون و قیمت مناسبش شدم. شرکت سی گل هم جدیدا نمایندگیشو گرفته و بنظر نمیاد مثل قدیم که پنتاکس پشتیبانی نداشت کاربران دچار مشکل بشن.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی خیلی خیلی از جواب دادن به سوالاتم ممنون تقریبا بیشتر جوابهایی که خیلی دنبالش بودم رو اینجا پیدا کردم.
فقط یه چیز: در فیلم های معمولی(هندی کم ها) فیلم برداری با چند فریم در ثانیه هست؟؟

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
درسته حالت اتوماتيک بوده اينم مشخصاتش. من از تنظيماتش سر در نييارم. مثلا AF چي هست روي monitor بايد باشه يا روي Single.
حالا يه مشکل باهاش دارم روش نوشته 380 تا عکس با مانيتور روشن که نيمي از اونا با فلاشند با باطري پر ميگيره. من 10 ساعت باطري رو گذشتم شارژ ولي کمتر از 100 تا عکس با باطري گرفت

اولا باید دو سه بار باطریش کاملا خالی بشه و بعد شارژش کنی تا به بازده بالا برسه.
دوما احتمالا مدت زمانی که با دوربین روشن به دنبال شکار میگشتی و بعد از عکاسی چند بار عکسها رو نگاه و در دل به خودت تبریک میگفتی ;) زیاد بوده.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
هرگز نمی توان منکر کیفیت خوب عکسهای فوجی شد. اما خوب این لینک مربوط به سایت cnet میشه که واقعا نقدهای دقیقی بر دوربین ها داره. یک نگاهی به این لینک بیانداز:

http://reviews.cnet.com/digital-cameras/fujifilm-finepix-s6000fd/4505-6501_7-31974922.html?tag=prod.txt.1

حالا نگاهی به این لینک بی نظیر بیانداز و جزو لینکهات ذخیره اش کن. برای مقایسه کیفیت عکسهای دوربینها بی نظیره. مطمئنم خیلی لذت میبری از سلیقه و دقت اون. دو دوربین را انتخاب کن و قسمت به قسمت کیفیتهاشون را مقایسه کن:

http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM

راستی هر چی جلوتر میرم میبینم با توجه به هزینه ای که میخوام بکنم و وزن بیشتر دوربینهای slr-like بهتره دنبال یک slr جمع و جور و عالی مثل pentax k100 برم. واقعا مجذوب کیفیت خوب اون و قیمت مناسبش شدم. شرکت سی گل هم جدیدا نمایندگیشو گرفته و بنظر نمیاد مثل قدیم که پنتاکس پشتیبانی نداشت کاربران دچار مشکل بشن.

شما هم كه همش به گزينه هاي انتخابي اضافه ميكني:)
پنتاكس دوربيناش خوب هستن ؟
قيمتش چنده؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
اولا باید دو سه بار باطریش کاملا خالی بشه و بعد شارژش کنی تا به بازده بالا برسه.
دوما احتمالا مدت زمانی که با دوربین روشن به دنبال شکار میگشتی و بعد از عکاسی چند بار عکسها رو نگاه و در دل به خودت تبریک میگفتی ;) زیاد بوده.
آره زياد دنبال شکار ميگشتم مخصوصا 4 و نيم صبح که اصلا شکار پيدا نميشد
به نظرت لامپي چيزي بهش بزنم تا کاملا تخليه بشه(بعد از اينکه ديگه دوربين رو روشن نکرد)

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما هم كه همش به گزينه هاي انتخابي اضافه ميكني:)
پنتاكس دوربيناش خوب هستن ؟
قيمتش چنده؟

البته عزیز من الان دارم دوربینها را زیر و رو میکنم. زمان خرید دوربین را هم چند ماه عقب میندازم. فعلا همین دوربین ساده ام برای مسافرت تیرماه کافیه الان دارم جزییات همشونو در میارم تا از خریدم پشیمون نباشم. دوربینهای پنتاکس شهرت زیادی دارن. اونهایی که در قدیم با دوربینهای حرفه ای آنالوگ کار میکردن هم خاطرات خوبی از پنتاکس دارن. این دوربینpentax K100D هم دوربین بسیار خوبیه. می تونی جزییاتش را در سایتهایی مثل dpreview یا cnet یا همون سایتی که بهت قبلا معرفی کرده بودم ببینی. اون لینکی که قبلا برات فرستادم درباره مقایسه عکسها این دوربین و همون مدل فوجی یا مدلهای هم رده را انتخاب کن ببین بخصوص در ایزوهای بالا نمونه عکس در حالت بزرگ شده تا چه حد اختلاف بین نمایش جزییات زیاده.
قیمت این پناکس الان 640 تومانه.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگي.

چند وقتيه كه دارم پست ها رو مي خونم تا بتونم يه دوربين مناسب در قيمت 500-600 تومن گير بيارم.
وضعيت من جوريه كه در حال حاظر تقريبا آنچنان تجربه اي از عكاسي نداشتم ( به جز عكسهاي تفريحي و خانوادگي) و دوربين قبليم P52 سوني بوده. اما حالا مي خوام به دليل واحد عكاسي كه دارم و احتمالا بعد ها عكاسي به صورت حرفه اي تر دوربين بهتري بگيرم.

در بين پست ها به نظرم 2 مدل دوربين مناسب اومد. يكي Canon 350d و ديگري Nikon 40D. كه اولي گرونتره اما از چند نفر ديگه هم كه نظر گرفتم نظرشون در باره كنون مساعد تر بود.

اولا مي خواستم ببينم با وضعيت من كه در حال حاظر آنچنان نميتونم تنظيمات درستي در عكاسي انجام بدم با اين مدل مي تونم عكسي مناسب در حالت Automatic بگيرم و بعدا نيازهاي حرفه اي رو جواب بده؟

دوما اين كه اگه بخوام Canon رو بگيرم لنز رو هم بايد جدا بگيرم يا يه لنز روش هست؟ اگه نيست حدودا چه مقدار بايد خرج لنز بكنم؟

و سوما مدل بهتري در اين رنج قيمت مي شناسيد؟

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان مي خواستم نظرتون رو راجع به دوربين المپوس 550 بدونم و همچنين آيا اين دوربين بهتره يا h9?

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگي.

چند وقتيه كه دارم پست ها رو مي خونم تا بتونم يه دوربين مناسب در قيمت 500-600 تومن گير بيارم.
وضعيت من جوريه كه در حال حاظر تقريبا آنچنان تجربه اي از عكاسي نداشتم ( به جز عكسهاي تفريحي و خانوادگي) و دوربين قبليم P52 سوني بوده. اما حالا مي خوام به دليل واحد عكاسي كه دارم و احتمالا بعد ها عكاسي به صورت حرفه اي تر دوربين بهتري بگيرم.

در بين پست ها به نظرم 2 مدل دوربين مناسب اومد. يكي Canon 350d و ديگري Nikon 40D. كه اولي گرونتره اما از چند نفر ديگه هم كه نظر گرفتم نظرشون در باره كنون مساعد تر بود.

اولا مي خواستم ببينم با وضعيت من كه در حال حاظر آنچنان نميتونم تنظيمات درستي در عكاسي انجام بدم با اين مدل مي تونم عكسي مناسب در حالت Automatic بگيرم و بعدا نيازهاي حرفه اي رو جواب بده؟

دوما اين كه اگه بخوام Canon رو بگيرم لنز رو هم بايد جدا بگيرم يا يه لنز روش هست؟ اگه نيست حدودا چه مقدار بايد خرج لنز بكنم؟

و سوما مدل بهتري در اين رنج قيمت مي شناسيد؟

اگه من بودم بين اين دو دوربين 350d رو انتخاب مي كردم،كه با يك لنز 18-55 به فروش ميرسه و شما با توجه به بودجه خودتون ميتونين يه لنز براش بخرين و قيمت لنزاي خوب رو هم ميدونين!!(چقدر براي لنز بودجه ميزاري؟)
كيفيت عكس هاش خوبه و نيازهاي شما رو جواب ميده

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
بالاخره Dpreview ريويوي كامل Sony H9 رو بيرون داد و درجه ي آبروريزي Above Average رو به اين دوربين يغر اهدا كرد !

http://www.dpreview.com/reviews/sonyh9/

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اگه من بودم بين اين دو دوربين 350d رو انتخاب مي كردم،كه با يك لنز 18-55 به فروش ميرسه و شما با توجه به بودجه خودتون ميتونين يه لنز براش بخرين و قيمت لنزاي خوب رو هم ميدونين!!(چقدر براي لنز بودجه ميزاري؟)
كيفيت عكس هاش خوبه و نيازهاي شما رو جواب ميده

برای شروع و با توجه به وضع من چقدر بودجه برای لنز رو پیشنهاد می کنین؟ لنز خودش برای شروع جواب میده؟ زومش چقدره؟ اگه بخوام بودجه بگذارم چه چیز بیشتری نصیبم می شه.

یه سئوال دیگه . با وضع من به جز این دو مدل چیز دیگه ای در این حدود مد نظرتون هست؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
نوشته ای از MicroSystem
آقا مشکل حل شد
دفعه دوم که شارژش کردم تا حالا حدود 80 تا عکس گرفتم هنوز هم باطري رو پر نشون ميده

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
برای شروع و با توجه به وضع من چقدر بودجه برای لنز رو پیشنهاد می کنین؟ لنز خودش برای شروع جواب میده؟ زومش چقدره؟ اگه بخوام بودجه بگذارم چه چیز بیشتری نصیبم می شه.

یه سئوال دیگه . با وضع من به جز این دو مدل چیز دیگه ای در این حدود مد نظرتون هست؟

اگه بودجتون در كل 500 600 تومن باشه خوب فقط ميتونين دوربين 350d رو بدون لنز بگيرين كه 650 تومن هست

لنز همراش 3 برابر زوم داره و اينكه براي شروع جواب ميده يا نه بستگي به كار خودتون داره و بايد بگم لنزاي خوب خيلي گرونه

در مورد پيشنهاد براي دوربيناي ديگه بهتره دوستان ديگه كمك كنند

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
بالاخره Dpreview ريويوي كامل Sony H9 رو بيرون داد و درجه ي آبروريزي Above Average رو به اين دوربين يغر اهدا كرد !

http://www.dpreview.com/reviews/sonyh9/

بايد بگم سوني مثل هميشه افتضاح به بار آورد و بنده شخصا اين دوربين رو از گزينه هاي خريدم خارج كردم

اگه زوم و لرزه گير و قيافه در درجه اول اهميت باشه ميشه انتخابش كرد وگرنه ركب خوردين

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان مي خواستم نظرتون رو راجع به دوربين المپوس 550 بدونم و همچنين آيا اين دوربين بهتره يا h9?

بنظر من مدلهای slr-like زیر از هر دوی مواردی که نام بردی بهترند. البته من هم درباره سونی h9 قبلا نظر مساعد داشتم اما با آخرین گزارشی که سایت dpreview درباره اش ارائه کرد بطور کلی منصرف شدم.
panasonic fz50
fujifilm s9100
fujifilm s6500
panasonic fz8

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

دوست عزیز تصور کنم در هر حالتی باید بیشتر از 600 تومان خرج کنی. بالاخره خرید دوربین یکسری خریدهای اضافی هم همراه داره. در مورد مدل کانن Canon Digital Rebel XT شک دارم لنز هم باهاش بدن و اگر با لنز در اون محدوده قیمت باشه حتما چینیه.
اما من توصیه میکنم یکی از دو مدل زیر را انتخاب کنی. هم کیفیتشون خیلی خوبه هم قیمتشون نسبت به بقیه مناسبتره . تصور میکم بیشتر از 6 مگاپیکسل هم نیاز نداشته باشی:
Pentax K100D (body with 18mm-55mm lens kit)
Nikon D40 w/18mm-to-55mm lens

در ضمن اگر تجربه عکاسی کافی نداری چرا از دوربین های ساده تر استفاده نمیکنی؟ بنظر من برای شروع از دوربینهای کامپکت پیشرفته ی خوب یا حداکثر slr-like ها استفاده کن و از ساده تر شروع کن. شروع با دوربینهای حرفه ای کار منطقی نیست. دو-سه سال با اون مدل کار کن بعدا دنبال دوربین حرفه ای با لنز متحرک برو.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
canon كه چيني ژاپني نداره ،اگه با گارانتي معتبر بخري هيچ مشكلي ندارن

350d به همراه لنز 18-55 حدود 650 تومن بالا پايين قيمتشه ،

فكر كنم شما با 400d كه 780 تومن قيمتشه اشتباه گرفتين

نيكون d40 يك برادر بزگتر با مگا پيكسل بالاتر داره ،مدل d40x كه 10 مگا پيكسله و 730 هزار تومان ،اگه ميخواي يهو ولخرجي كني و يك چيز عالي نصيبت بشه اينو بخر

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنظر من مدلهای slr-like زیر از هر دوی مواردی که نام بردی بهترند. البته من هم درباره سونی h9 قبلا نظر مساعد داشتم اما با آخرین گزارشی که سایت dpreview درباره اش ارائه کرد بطور کلی منصرف شدم.
panasonic fz50
fujifilm s9100
fujifilm s6500
panasonic fz8
ببخشيد ميخواستم بدونم مگه اين دوربينهايي كه من گفتمslr-like نيستند و عيبشون در چيه و چرا همه اينقدر از h9 بد ميگن

بالا