بلی،اگر در شرایط خصوصی اورده شده باشه،میتونه درست باشه؛اون نماینده ای که برای من بیمه نامه صادر کرد، گفت بعد شش ماه از بیمه نامه امکان وام هست، یکبار هم با پشتیبانی پاسارگاد تماس گرفتم گفت امکان وام از زمانی فراهم است که حق تجمیعی شما به بالای ۲۲۰ تومن رسیده باشه،
حساب های آتیه،حساب های یکساله هستند که سودشون بر اساسسود حساب های بلند مدت هر سال حساب میشه؛که فعلا سود ها در حال کاهش هست؛ولی الان که حساب میکنم میبینم بیمه عمر در برابر طرح های آتیه سود کمتری داره، جنبه مثبتش هم همون پوشش بیمه ای است.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
ممنون از شما،بله حواسم به این نبود که آتیه ها سود رو فعلا بر اساس ۱۸ درصد در نظر میگیرن و تا ۲۰ سال آینده قطعا شرایط عوض میشه،من فعلا چون دانشجو هستم به پول نیاز دارم و روی وام بیمه حساب کردم اما با بهره اون مشکل دارم،چون درواقع بهره ای که میدم مثل این میمونه که خودم به خودم سود دادمبلی،اگر در شرایط خصوصی اورده شده باشه،میتونه درست باشه؛
در کل تهیه شدن بیمه نامه خوب از نماینده خوب،مهم هست؛خود شرکت اهمیت کمتری داره؛
قطعا،این بیمه نامه روزی بکارتون میاد؛امیدوارم اون روز بعد از اتمام قرارداد و دریافت پس اندازتون باشه؛
حساب های آتیه،حساب های یکساله هستند که سودشون بر اساسسود حساب های بلند مدت هر سال حساب میشه؛که فعلا سود ها در حال کاهش هست؛
اما در بیمه عمر،سود تضمین شده هست و کاهش پیدا نمیکنه؛ضمنا ممکن هست سود بالاتر از سود تضمینی بعنوان سود مشارکت پرداخت بشه؛
بغیر از پوشش بیمه ای،بیمه عمر و سرمایه گذاری،مزیت های خاص برای پس انداز و تامین آتیه داره،مثلا دریافت وام،معافیت از مالبات بر ارث و ... که در حساب آتیه این طور نیست؛
در نرخ سود برابر،بیمه عمر برتری دارد؛
Sent from my E5823 using Tapatalk
ذخیره اندوخته،تا مبلغ برداشت شده،یعنی ۷۰ درصد کاهش پیدا میکنه؛که در نتبجه محتسبات هم عوض میشه و برای شما جدول جدید تخفیف یافته صادر میشهبعضی از بیمه نامه ها که برداشت از اندوخته دارن،فرض کنیم سال ۲۰ کسی بخواد ۷۰ درصد اندوخته اش را برداشت کنه،این به چه صورت حساب میشه؟از ارزش بازخرید کم میشه؟
مقدار نهایی ذخیره اندوخته شما،بستگی به پرداخت های شما داره؛با سلام خدمت عزیزان
بهترین بیمه عمر برای سرمایه گذاری کدام بیمه است که برای مثال هر ماه یه مبلغی ثابتی میدی بعد 30 سال میشه مثلا 3 میلیارد
بلی،دروغ هست چون سکته مغزی اگه مدنظرضون بوده،که باید حداقل برای ۳ ماه نقص عصبی،وجود داشته باشه؛اگز هم سکته قلبی مد نظر هست،در شرایط سکته کامل اومده،یعنی موردی که قسمتی از عضله قلب از بین میره و براحتی کسی سالم نمیشه؛امروز یکی از نمایندگان بیمه ایران میگفت شما یه سکته ناقص بزن و دو روز بعد هم سالم شو بعد با مدرم پزشکی برو بیمه 15 میلیون چک بگیر :دی
همین دروغهاست که بیمه عمر رو خراب می کنه.
۱. بیمه ما:طی سه سال گذشته ۲۷ درصد سود داده
۲. بیمه پارسیان طی ۶ سال گذشته متوسط ۲۵ سود داده،کمترین سود ۲۳ و بیشترین ۲۶.۷
۳. بیمه سامان یک سبد پر ریسک داره که سود تضمینیش ۱۲ هست و طی ۴ سال گذشته ۲۵ سود داده؛کمترین سودش۲۰.۵ بوده؛
۴.بیمه ملت متوسط از ۹۱تا۹۳ "۲۵.۱۴" سود داده و ۹۴ سود ۲۶ اعلام کرده؛کمترین سودش ۱۷ و بیشترین ۳۰(سال ۹۳) بوده؛
۵.نوین هم طی ۵ سال گذشته متوسط ۲۳.۴۸ سود داده که کمترین ۱۹.۵ و بیشترین ۲۵.۸۸ بوده؛
**بیمه مان در شروعش یعنی سال ۹۳،سود ۲۴.۹ داده
**بیمه سرمد در اولین سالش ۲۸ سود داده
**بیمه تعاون هم در شروع حدود ۲۸ سود داده
18-15-10 تضمینیه حتی اگر بیمه کمتر از اینا سود کنه در سالهای مذکور.خیلی ممنون عزیز- از شما بابت مشاوره و پاسخگویی سپاسگذارم .یه چند تا سوال داشتم از خدمتتون-اینکه میگن 18 درصد سود میده در 5 سال اول یا کلا 10 درصد سود میده این نرخ سود مال امساله؟ یعنی مثلا برای بیمه ما دیگه ممکن نیس 27 درصد بده؟ طریقه حساب کردن سود بیمه مثل سود بانکیه؟
به نظر شما با نادیده گرفتن پوشش های بیمه ای سرمایه گذاری دربیمه بهتره یا بانک؟برای مثال بانک رفاه یه طرح گذاشته http://www.refah-bank.ir/portal/1436/REFAH-FARDA-deposits.aspx
به نظر شما سود دهی این بانک بهتره یا بیمه ها؟
این ها سود تضمینی هستند؛ سود ۲۷ یا هر سود دیگه ای که اعلام بشه،سود قطعی اون سال شرکت هست؛خیلی ممنون عزیز- از شما بابت مشاوره و پاسخگویی سپاسگذارم .یه چند تا سوال داشتم از خدمتتون-اینکه میگن 18 درصد سود میده در 5 سال اول یا کلا 10 درصد سود میده این نرخ سود مال امساله؟ یعنی مثلا برای بیمه ما دیگه ممکن نیس 27 درصد بده؟ طریقه حساب کردن سود بیمه مثل سود بانکیه؟
به نظر شما با نادیده گرفتن پوشش های بیمه ای سرمایه گذاری دربیمه بهتره یا بانک؟برای مثال بانک رفاه یه طرح گذاشته http://www.refah-bank.ir/portal/1436/REFAH-FARDA-deposits.aspx
به نظر شما سود دهی این بانک بهتره یا بیمه ها؟
دقت کنید ۸۵ درصد از ۲۷ درصد نیست؛بلکه سود قطعی اعلام شده،پس از کسر سهم شرکت هست؛18-15-10 تضمینیه حتی اگر بیمه کمتر از اینا سود کنه در سالهای مذکور.
27 درصد که 85 درصدش برای مشتریه سود محقق سال گذشته است که هر سال اعلام میشه که به اون سود تضمینی ( مابه التفاوتش ) اضافه میشه.
بیمه تامین اجتماعی،در صورتی که بصورت خویش فرما باشه،تنها بیمه مستمری و با حق بیمه بالا تر درمانی نیز هست؛دوستان من بیمه ندارم الان
بیمه تامین اجتماعی چطوره ؟
دوستان عزیز لطفا اگر کسی با بیمه سامان آشنایی داره منو راهنمایی کنه
من میخوام بیمه بشم که بعد از 10 20 30 سال(طبق قانون) بازنشست بشم و حقوق بگیرم
بیمه سامان برای این مورد چطوره؟
میتونم بیمه تامین اجتماعی خویس فرما باشم و تو بیمه سامان هم خودمو بیمه کنم؟(هر دو جا)
ارزش بازخریدی،میزانی از ذخیره اندوخته هست که در صورت باز خرید قبل از اتمام قرارداد،به بیمه گذار پرداخت میشود؛فرق ذخیره ریاضی با ارزش بازخرید چیه؟
همان ذخیره اندوخته هست؛ذخیره ریاضی چیه؟