canon كه چيني ژاپني نداره ،اگه با گارانتي معتبر بخري هيچ مشكلي ندارن
350d به همراه لنز 18-55 حدود 650 تومن بالا پايين قيمتشه ،
فكر كنم شما با 400d كه 780 تومن قيمتشه اشتباه گرفتين
نيكون d40 يك برادر بزگتر با مگا پيكسل بالاتر داره ،مدل d40x كه 10 مگا پيكسله و 730 هزار تومان ،اگه ميخواي يهو ولخرجي كني و يك چيز عالي نصيبت بشه اينو بخر
در مورد تفاوت کیفیت کانن تولیدی در کشورهای مختلف این را با یقین به شما میگم که صحت داره. شما دوربین کسی که کانن آمریکا داره را با کانن چین یا مالزی مقایسه کنید. کیفیت عکسها اختلاف فاحشی دارند. حالا ممکنه بگویید کانن اعتبارش را خراب نمیکند تا چنین محصولاتی را به بازار بفرستد باید عرض کنم که کانن تولیدی کشورهای مختلف درجات متفاوتی دارند. این را که میگم یقین دارم هرچند فروشندگان کانن در ایران سرسختانه مخالفت کنند...
درباره 350d هم دلیلش این بود که مسافری می آمد و من از او خواستم برای من درباره قیمت آن پرس و جو کند و اگر ماسب بود برای من تهیه کند. در آن موقع فقط قیمت بدنه بدون لنز بالا بود. پس احتمالا بخاطر گذشت زمان پایین آمده و اگر ارزون شده به همراه لنز خیلی خوبه. دوربین بسیار معتبری است و اگر کاربران ایرانی هم از اون رضایت دارند و به همراه لنزش 650 تومانه پس انتخاب اول دوستمون باید این باشه . اما خوب درباره نیکون و پنتاکس هم قاطعانه میگم کیفیت خیلی خوبی دارند.