• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
canon كه چيني ژاپني نداره ،اگه با گارانتي معتبر بخري هيچ مشكلي ندارن

350d به همراه لنز 18-55 حدود 650 تومن بالا پايين قيمتشه ،

فكر كنم شما با 400d كه 780 تومن قيمتشه اشتباه گرفتين

نيكون d40 يك برادر بزگتر با مگا پيكسل بالاتر داره ،مدل d40x كه 10 مگا پيكسله و 730 هزار تومان ،اگه ميخواي يهو ولخرجي كني و يك چيز عالي نصيبت بشه اينو بخر

در مورد تفاوت کیفیت کانن تولیدی در کشورهای مختلف این را با یقین به شما میگم که صحت داره. شما دوربین کسی که کانن آمریکا داره را با کانن چین یا مالزی مقایسه کنید. کیفیت عکسها اختلاف فاحشی دارند. حالا ممکنه بگویید کانن اعتبارش را خراب نمیکند تا چنین محصولاتی را به بازار بفرستد باید عرض کنم که کانن تولیدی کشورهای مختلف درجات متفاوتی دارند. این را که میگم یقین دارم هرچند فروشندگان کانن در ایران سرسختانه مخالفت کنند...
درباره 350d هم دلیلش این بود که مسافری می آمد و من از او خواستم برای من درباره قیمت آن پرس و جو کند و اگر ماسب بود برای من تهیه کند. در آن موقع فقط قیمت بدنه بدون لنز بالا بود. پس احتمالا بخاطر گذشت زمان پایین آمده و اگر ارزون شده به همراه لنز خیلی خوبه. دوربین بسیار معتبری است و اگر کاربران ایرانی هم از اون رضایت دارند و به همراه لنزش 650 تومانه پس انتخاب اول دوستمون باید این باشه . اما خوب درباره نیکون و پنتاکس هم قاطعانه میگم کیفیت خیلی خوبی دارند.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشيد ميخواستم بدونم مگه اين دوربينهايي كه من گفتمslr-like نيستند و عيبشون در چيه و چرا همه اينقدر از h9 بد ميگن

دوست عزیز . بعضی موارد میبینی که یک کاربر به یک دوربین امتیاز کامل را میده دلیلش اینه که در حد کاربری اون و در حد کاری که میکنه ازش راضیه. بالاخره تجربه چند سال دوربین خریدن نشون داده که بعضی از عیبهای دوربینها بعد از مدتی خودشون را در شرایط خاص نشون میدن که شاید هیچوقت در هنگام عکسبرداریهای خانوادگی ماهی چند دونه نشون نمیدن. اینجاست که نظر صاحبان فن برای شخص من مهمه که از قبل آگاهی درباره جزییات عملکرد دوربینم و امتیازی که اونها بهش میدن داشته باشم. سونی h9 با وجود موارد تکمیلی که نسبت به h5 روی اون لحاظ شد از نظر کارشناسان امتیاز خیلی پایینتری نسبت به مدل قبلی گرفت هرچند ظاهر پرونده ی اجزاش خیلی عالی بنظر می آمد. بنظر من المپیوس 550uz در ظاهر مشخصات وسوسه کننده بیشتری نسبت به این مدل سونی داشت اما اون هم بعد از مدتی امتحانش را پس داد و مانند همین مدل جدید سونی امتیاز بالای متوسط را گرفت که خوب اصلا برای یک چنین محصولی خوب نیست. جزییات عیبهاش هم بطور تک تک در سایت dpreview بحث شده. اون مدلهایی را که نام بردم هم ایرادهایی دارند اما در مجموع امتیاز خیلی بهتری دریافت کرده اند.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
ببخشيد ميخواستم بدونم مگه اين دوربينهايي كه من گفتمslr-like نيستند و عيبشون در چيه و چرا همه اينقدر از h9 بد ميگن

جواب سوال دومتو كه jahanshah عزيز دادند،در پاسخ به جواب اولتون بايد بگم كه دوربينايي كه شما گفتيد slr هستند كه قابليت فيلم برداري ندارند

طبق نظر دوستان slr-like كار شما رو راه ميندازه

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه من دنبال يه دوربين بين 450 تا 550 بودم كه به نظرم اين دو مورد مناسب بودند حالا نمي دونم چي بخرم

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
آخه من دنبال يه دوربين بين 450 تا 550 بودم كه به نظرم اين دو مورد مناسب بودند حالا نمي دونم چي بخرم

با 550 نميتوني يه دوربين حرفه اي بگيري،همون دوربيناي slr-like كه jahanshah معرفي كرد خوبن ،انتخاب بين اونا هم با توجه به سليقه خودت و نظر ديگرانه

panasonic fz8 و fz50 رو كه ميگن نويز بالايي دارن

به خود من s9600 يا s6500fd رو پيشنهاد دادن كه فكر ميكنم گزينه خوبي باشن

سوني رو هم كه بيخيال شو دوربيناش سوتي زياد ميدن

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون راجع به كانون g7چيه چون فوجي ها لرزش گير ندارند

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه ويژگي هايي مثل عكس برداري در حالت شب مادون قرمز يا صفحه نمايش 3 اينچ متحرك در هيچ كدوم از موارد مشابه h9 ديده نمي شن

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
با این وجود که بیشترتون در مورد h9 میگید ما که از این h9 صرف نظر کردیم!!!!
ولی برای من چه دوربین دیگه ای پیشنهاد میدین؟؟(500تومن) (نیکون باشه بهتره) کیفیت فیلم برداری هم 30فریم در ثانیه باشه . یه قیافه آبرومندی هم داشته باشه.
نمیدونم چرا بیشتر دوربین های دیجیتال قیافه ی درست حسابی ندارند.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
آخه ويژگي هايي مثل عكس برداري در حالت شب مادون قرمز يا صفحه نمايش 3 اينچ متحرك در هيچ كدوم از موارد مشابه h9 ديده نمي شن

براي من فقط كيفيت عكس مهمه نه اين امكانات ظاهري

حالا اگه صفحه نمايش 2.5 اينچ باشه چه اتفاقي ميفته
منم گفتم اگه كسي يه دوربين قشنگ با امكانات مناسب از جمله زوم هنگام فيلم برداري ساپورت حافظه تا 4 گيگ و فيلم برداري با كيفيت خوب و كيفيت عكس در حد متوسط بخواد ،سوني ميتونه انتخاب خوبي باشه

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
با این وجود که بیشترتون در مورد h9 میگید ما که از این h9 صرف نظر کردیم!!!!
ولی برای من چه دوربین دیگه ای پیشنهاد میدین؟؟(500تومن) (نیکون باشه بهتره) کیفیت فیلم برداری هم 30فریم در ثانیه باشه . یه قیافه آبرومندی هم داشته باشه.
نمیدونم چرا بیشتر دوربین های دیجیتال قیافه ی درست حسابی ندارند.

سلام .... دوستان ! من نميدونم چرا شما اينقدر دمبال دوربين هاي نجومي هستين ؟ canon s3is دوربين خيلي خوبي هست و هر جور امكاناتي هم بخواين داره . قيمتش هم تقريبا مناسبه ... تنها اشكالش اينه كه LCDيش كوچيكه !

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .... دوستان ! من نميدونم چرا شما اينقدر دنبال دوربين هاي نجومي هستين ؟ canon s3is دوربين خيلي خوبي هست و هر جور امكاناتي هم بخواين داره . قيمتش هم تقريبا مناسبه ... تنها اشكالش اينه كه LCDيش كوچيكه !

دوربین خوبی هست و شکی نیست اما تا دوربین خیلی خوب بودن راه زیادی داره. دیگر دوربینهای شبه اس ال آر هم عیبهای کمی ندارند. اما آیا واقعا این دوربین هر امکاناتی را داره؟
البته ال سی دی کوچک بدون محافظی داره. که منطق کانن صرفه جویی باطری بوده. خوشبختانه در ورژن جدیدش این کوچک بودنش مد نظر قرار گرفت. زوم وایدش هم جالب نیست. چهارتا باطری قلمیش هم عجیب حوصله آدم را در مسافرتها سر می برد.اندازه حسگرش خیلی معمولیه و انتظار ویژه ای ازش نمیره. در عکاسیهای پی در پی تعداد فریمش در ثانیه فقط 1.5 فریمه. فقط تا ایزو 800 داره البته با نویز بالا. با این وجود بدلیل عیبهایی که دوربینهای هم رده ی اون دارند هنوز هم یکی از پرطرفدارترین دوربین های شبه اس ال آر به حساب میاد و شاید پرطرفدارترینشون. البته یک نکته هم باید گفته بشه که به یقین میگم دوربینهای پاناسونیک با وجود آنکه به پر نویز بودن شهرت دارند عکسهای روزشون به مراتب شفافتر از مشابه های کانن هستند.
به هرحال کسی که می خواد این دوربین را بخره و نیاز به شارژر و حداقل 8 باطری و مموری و کیف داره تا دوماه پیش باید در مجموع حدود 500 تومان خرج میکرد. با این قیمت نمیشه دوربیهای بهتری گرفت؟ حداقل هفت-هشت مورد میشه نام برد.

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من دوربینی رو برای مقاصد غیر خانگی , یعنی تقریبا نمیمه حرفه ای می خوام ولی نمی خوام زیاد خرجش کنم ( منظورم اینه که 100000 تومن یا بیشتر برام نمی ارزه !!!!) . اول می خواستم Canon Powershot G7 بخرم ولی تصمیم گرفتم به جای G7 که قیمتش 500 تومن هم هست FujiFilm FinePix S9600 رو بخرم چون هم ارزون تره (470 تومن ) و هم امکاناتش بنظرم من بیشتر و بدرد بخور تره . اگه توستان و اساتید بزرگوار لطف کنن و توی این انتخاب منو یاری کنن ممنون می شم .
باتشکر

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دوربینی رو برای مقاصد غیر خانگی , یعنی تقریبا نمیمه حرفه ای می خوام ولی نمی خوام زیاد خرجش کنم ( منظورم اینه که 100000 تومن یا بیشتر برام نمی ارزه !!!!) . اول می خواستم Canon Powershot G7 بخرم ولی تصمیم گرفتم به جای G7 که قیمتش 500 تومن هم هست FujiFilm FinePix S9600 رو بخرم چون هم ارزون تره (470 تومن ) و هم امکاناتش بنظرم من بیشتر و بدرد بخور تره . اگه توستان و اساتید بزرگوار لطف کنن و توی این انتخاب منو یاری کنن ممنون می شم .
باتشکر

عزیز منظورت از نیمه حرفه ای اینه که به میزان زوم احتیاج داری؟به عکس برداری در شب نیازه یا نه؟ عکسهات را حداکثر تا چه اندازه میخوای بزرگ کنی؟ در موقعیتهای ثابت عکس میگیری یا در شرایط سخت و نامتعادل هم ممکنه؟
از طرف دیگر اگر برای تو دوربین صدهزار تومان بیشتر نمی ارزه چرا میخوای 500 تومان خرج کنی؟!!!!!!!

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نظرتون راجع به كانون g7چيه چون فوجي ها لرزش گير ندارند

دوست عزیز اول مشخص کن به چه مقدار زوم اپتیکال نیاز داری؟ اول دنبال سونی h9 بودی که یک دوربین 15x اولترازومه. در حالی که کانن g7 فقط 6x زوم داره. ببین اگر به زوم و مگاپیکسل خیلی بالا نیاز نداری دوربینهای خوب و مناسب خیلی زیادند.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
باتشکر

xxl2005 جان، جناب جهانشاه کاملا درست می فرماین، شما بودجه رو مشخص کردی ولی نیازهات رو مشخص نکردی! نگفتی که چه فاکتور هایی واسه ات مهم یا مهمتره.
عکاسی در شب
اندازه کلی دوربین
داشتن یا نداشتن باتری شارژر
زوم اپتیک
......
باید نیازهات رو براساس اولویت مرتب کنی، بعد ببینی چقدر بودجه داری. اونوقت خیلی راحت تر و بهتر می شه تصمیم گرفت.
موفق باشی.

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
عزیز منظورت از نیمه حرفه ای اینه که به میزان زوم احتیاج داری؟به عکس برداری در شب نیازه یا نه؟ عکسهات را حداکثر تا چه اندازه میخوای بزرگ کنی؟ در موقعیتهای ثابت عکس میگیری یا در شرایط سخت و نامتعادل هم ممکنه؟
از طرف دیگر اگر برای تو دوربین صدهزار تومان بیشتر نمی ارزه چرا میخوای 500 تومان خرج کنی؟!!!!!!!

اولا از توجهت ممنون !
شرمنده من منظورم 1000000 بود نه 100000 یک صفر کم گذاشتم ! :blush:
منظورم از نیمه حرفه این بود که SLR نمی خوام !
مواردی که برای من مهم هستن :
عکاسی شب
ماکرو
حتما پایه فلاش داشته باشه
مگاپیکسل بالا
اگر زومش خوب باشه بهتر
دوربینی که بشه باهاش دیافراگم سرعت و متراژ رو دستی تنظیم کرد
ویزور یا همون چشمیه خوبی داشته باشه
و ...
من عکس خانگی هم شاید بگیرم ولی بیشتر روی منظره , ماکرو , پورتره و ... کار میکنم البته گفتم خیلی حرفه ای نیستم بهتره بگم آماتوری که میخواد در آینده حرفه ای ترک بشه !!! :D :rolleyes:

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اولا از توجهت ممنون !
شرمنده من منظورم 1000000 بود نه 100000 یک صفر کم گذاشتم ! :blush:
منظورم از نیمه حرفه این بود که SLR نمی خوام !
مواردی که برای من مهم هستن :
عکاسی شب
ماکرو
حتما پایه فلاش داشته باشه
مگاپیکسل بالا
اگر زومش خوب باشه بهتر
دوربینی که بشه باهاش دیافراگم سرعت و متراژ رو دستی تنظیم کرد
ویزور یا همون چشمیه خوبی داشته باشه
و ...
من عکس خانگی هم شاید بگیرم ولی بیشتر روی منظره , ماکرو , پورتره و ... کار میکنم البته گفتم خیلی حرفه ای نیستم بهتره بگم آماتوری که میخواد در آینده حرفه ای ترک بشه !!! :D :rolleyes:

عزیز تو می تونی برای شروع از یک شبه اس ال آر همه کاره استفاده کنی اما خوب از اونجا که تا یک میلیون می تونی برای دوربینت خرج کنی چرا سراغ اس ال آر نمی ری؟ معمولا کسی که در نظر داره در زمینه های متعددی کار عکاسی را ادامه بده دوربین اس ال آر کارش را انجام میده. کمتر شبه اس ال آری را میشه پیدا کرد که هم زوم واید خوبی داشته باشه هم زوم تله. در کتابهای آموزشی هم توصیه میکنند از این گونه لنزها که دامنه کارش خیلی زیاده دوری کنیم. بهترین نمونه ای که دامنه کار لنزش خیلی زیاده المپیوس 550uz است که هم زوم وایدش خیلی خوبه هم زوم تله اش بالاترین در بین مونه های مشابهشه اما عیبهای مهم دیگه ای داره. این دوربین در بدو ورودش خواست نشون بده که در همه چیز آخرشه در مورد زوم کیفیت خوبش را در هر دو مورد واید و تله نشون داد اما در مشخصاتش درباره ایزو ی شگفت انگیز 5000 نوشته بود ولی عملا نشون داد که از 800 بیشترش غیرقابل استفاده است و پر از نویز میشه. کند بودن هم یک عیب دیگر اونه. البته در کل دوربین بدی به حساب نمیاد اما از متوسط بالاتر نمیره. همه دوربینهای شبه اس ال آر قطعا کاستیهایی نسبت به دوربین های اس ال آر دارند. بخصوص عکاسی در شبشون اصلا مثل اس ال آرها نیست. البته در کل دوربینهای فوجی slr-like نسبت به بقیه این گروه برای عکاسی شب مناسب ترند اما خوب مثلا کاستیهای دیگری دارند. دوربینهای کداک هم اصلا برای ماکرو مناسب نیستند.
خلاصه مطلب با این مبلغی که میخوای هزینه کنی میتونی یک اس ال آر خوب با دو تا لنز واید و تله تهیه کنی.بهترین نمونه ها در این رنج قیمت به قرار زیر هستند.حالا قیمت دقیقشون در بازار تهران چقدره و با احتساب دو لنز چند درمیاد بپرس:
nikon d40x
canon 350d-rebel xt
pentax k10d
sony dslr-a100
و بعد از اینها
nikon d40
pentax k110d

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
دوربین خوبی هست و شکی نیست اما تا دوربین خیلی خوب بودن راه زیادی داره. دیگر دوربینهای شبه اس ال آر هم عیبهای کمی ندارند. اما آیا واقعا این دوربین هر امکاناتی را داره؟
البته ال سی دی کوچک بدون محافظی داره. که منطق کانن صرفه جویی باطری بوده. خوشبختانه در ورژن جدیدش این کوچک بودنش مد نظر قرار گرفت. زوم وایدش هم جالب نیست. چهارتا باطری قلمیش هم عجیب حوصله آدم را در مسافرتها سر می برد.اندازه حسگرش خیلی معمولیه و انتظار ویژه ای ازش نمیره. در عکاسیهای پی در پی تعداد فریمش در ثانیه فقط 1.5 فریمه. فقط تا ایزو 800 داره البته با نویز بالا. با این وجود بدلیل عیبهایی که دوربینهای هم رده ی اون دارند هنوز هم یکی از پرطرفدارترین دوربین های شبه اس ال آر به حساب میاد و شاید پرطرفدارترینشون. البته یک نکته هم باید گفته بشه که به یقین میگم دوربینهای پاناسونیک با وجود آنکه به پر نویز بودن شهرت دارند عکسهای روزشون به مراتب شفافتر از مشابه های کانن هستند.
به هرحال کسی که می خواد این دوربین را بخره و نیاز به شارژر و حداقل 8 باطری و مموری و کیف داره تا دوماه پیش باید در مجموع حدود 500 تومان خرج میکرد. با این قیمت نمیشه دوربیهای بهتری گرفت؟ حداقل هفت-هشت مورد میشه نام برد.

كل فريشات شما درست ! اينو به دوستاني گفتم كه ميخوان هزينه زيادي بكنند براي دوربين و ميخوان فيلم برداري عكاسي توي نور كم و .... انجام بده

در مورد قيمت ، من يك هفته مونده بود به عيد اين دوربين رو با كيف و رم دو گيگ + چهارتا باطري شارژي و يه سه پايه كوچك خريدم 400 تومن ! الان دقيقا نميدونم كه قيمتها بالاتر رفته يا نه ؟

براي كارهاي نيمه حرفه اي و خانگي دوربين خوبيه . از اون گذشته بيشتر هنر عكاسه كه به چشم مياد تا دوربين ! توي تاپيك آخرين عكسي كه گرفتم چند نفر از دوستان هستند كه با دوربينهاي قديمي عكسهاي واقعا محشري ميگيردند ! نهايتا اينو عرض ميكنم كه براي شروع يه چيز متوسط يا معمولي بگيرين بعد كه با فوت و فن عكاسي آشنا شدين هزينه هاي آنچناني بكنين ...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
در مورد تفاوت کیفیت کانن تولیدی در کشورهای مختلف این را با یقین به شما میگم که صحت داره. شما دوربین کسی که کانن آمریکا داره را با کانن چین یا مالزی مقایسه کنید. کیفیت عکسها اختلاف فاحشی دارند. حالا ممکنه بگویید کانن اعتبارش را خراب نمیکند تا چنین محصولاتی را به بازار بفرستد باید عرض کنم که کانن تولیدی کشورهای مختلف درجات متفاوتی دارند. این را که میگم یقین دارم هرچند فروشندگان کانن در ایران سرسختانه مخالفت کنند...
درباره 350d هم دلیلش این بود که مسافری می آمد و من از او خواستم برای من درباره قیمت آن پرس و جو کند و اگر ماسب بود برای من تهیه کند. در آن موقع فقط قیمت بدنه بدون لنز بالا بود. پس احتمالا بخاطر گذشت زمان پایین آمده و اگر ارزون شده به همراه لنز خیلی خوبه. دوربین بسیار معتبری است و اگر کاربران ایرانی هم از اون رضایت دارند و به همراه لنزش 650 تومانه پس انتخاب اول دوستمون باید این باشه . اما خوب درباره نیکون و پنتاکس هم قاطعانه میگم کیفیت خیلی خوبی دارند.

سلام . خیلی از راهنمایی های همگی ممنون. در مورد اون دو مدل دوربینی که گفتین می خواستم ببینم چه تفاوتی با 350d داره که توصیه اش می کنین. و همچنین تفاوت قیمتی چطوره ؟

اون مدل نیکون 40dx که 730 تومنه چطور آیا ارزشش رو داره و آیا تا 730 کسی بخواد خرج کنه بهتر نیست بره 780 تومن 400d کنون رو بگیره ؟ اصلا این 2 مگاپیکسل ارزشش رو داره؟ یا آخرش به جایی میشه رسید که با 40-50 تومن بالاتر مدل بهتری گیر بیاریم؟!

ار نظر قیمتی به شخصه قیمت 650 تومن رو با یه لنز همراه خیلی مناسب می دونم اما اگه تفاوت 2 مگاپیکسل واقعا فاحشه حاظرم 100 تومن بیشتر خرج کنم.

بازم از کمک هاتون ممنونم

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اول مشخص کن به چه مقدار زوم اپتیکال نیاز داری؟ اول دنبال سونی h9 بودی که یک دوربین 15x اولترازومه. در حالی که کانن g7 فقط 6x زوم داره. ببین اگر به زوم و مگاپیکسل خیلی بالا نیاز نداری دوربینهای خوب و مناسب خیلی زیادند.
خوب آخه شما گفتي فقط كيفيت عكس مهمه و در ضمن ميشه يه مدت بعد يه مبدل لنز واسه تله و وايدش گرفت

بالا