• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
داش فرهاد گل ی سوال بی ربط بپرسم که یک هفته منو بن کنی
vahidrk.gif

ی مشکلی دارم تو این WM5 و اینکه هر وقت ریستش می کنم،این Switcher Bar مثل دیگر برنامه ها به صورت automatic startup with windows نیست و باید دستی برنامه را هر دفعه لود کنم!

clap.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
داش فرهاد گل ی سوال بی ربط بپرسم که یک هفته منو بن کنی
vahidrk.gif

ی مشکلی دارم تو این WM5 و اینکه هر وقت ریستش می کنم،این Switcher Bar مثل دیگر برنامه ها به صورت automatic startup with windows نیست و باید دستی برنامه را هر دفعه لود کنم!

clap.gif

اینکه سئوال نیست ، جمله خبری ست:blink:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اینکه سئوال نیست ، جمله خبری ست:blink:

دکتر جان take it easy :blush: این پست را در ی تاپیک دیگه زده بودم که فرهاد move کرد اینجا رو این حساب قابل خوندن نیست!

چطوری میشه Switcher Bar را طوری تنظیم کرد که با خوده ویندوز لود بشه؟

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
دکتر جان take it easy :blush: این پست را در ی تاپیک دیگه زده بودم که فرهاد move کرد اینجا رو این حساب قابل خوندن نیست!

با برنامه Resco explorer اون فایل رو کپی کن و شورت کاتش رو توی پوشه windows\startup بریز.

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
نه رفیق این امکان وجود نداره:blush:

من یه حدسی میزنم البته فقط حدس هست چون 2 -3 بار با این مشگل روبرو شدم (البته دوستان) اونم اینکه وقتی دستگاه داغ میشه انبساط پیدا میگونه اون قسمتی که از گوشی با مموری خارجی در تماس هست و هنگ گوشی میره بالا مگر اینکه مموری رو در بیاریم(البته فقط حدس وتجربست دلیل محکم ندارم براش:blush:)

در کل فکر کنم برکرد به کیفیت ساخت گوشیت:)
بنظرم قسمتی از حرفتون درسته. اما لابد منقبض میشه فایل پاک میشه نه منبسط.
خلاصه باطری گوشی شدید داغ کرده بود منم ریست کردم روشن که شد تقریبا یک سوم برنامه های روی مموری کارت پریده بود. (برنامه هایی که توی صفحه تودی بودن پریده بودن)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

با برنامه memmaid هم می شه

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
با برنامه memmaid هم می شه
آخی چقدر دلم واسه این بخش تنگ شده بود:( بعد 2 سال ppc دست گرفتن 2 تا pda2k ترکوندن:blush: و سرقت سومیش :Dدر 1 ماه پیش رفتم p990i گرفتم تا symbian رو هم تجربه کنم.
سوال خواستی از اساتید ندارم فقط میخواستم یادی از گذشته کرده باشم
پاینده خودتان و سرزمینتان

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بزرگواران
بنده قادر به استفاده از سایتهای فارسی نمیباشم. حتی پس از نصب اربایزر و برداشتن تیک smart right to left reading هم نوشته ها از چپ به راست (آنهم در خوش شانس ترین حالت) ظاهر میشوند که عملا استفاده از سایت برایم غیر ممکن میشود.این مشکل را در روئت فایلهای pdf هم دارم.(از ریدر خود ویندوز پاکت پیسی استفاده میکنم).لطفا شیر مردی پیدا شده و مرا راهنمائی کند تا دست بوسش شوم.
ممنون

_nima

Guest
لایک‌ها
0
بزرگواران
بنده قادر به استفاده از سایتهای فارسی نمیباشم. حتی پس از نصب اربایزر و برداشتن تیک smart right to left reading هم نوشته ها از چپ به راست (آنهم در خوش شانس ترین حالت) ظاهر میشوند که عملا استفاده از سایت برایم غیر ممکن میشود.این مشکل را در روئت فایلهای pdf هم دارم.(از ریدر خود ویندوز پاکت پیسی استفاده میکنم).لطفا شیر مردی پیدا شده و مرا راهنمائی کند تا دست بوسش شوم.
ممنون

یه عربایزر خیلی جالب آقا فرهاد گل به من معرفی کردن که واقعا عالیه. تو این صفحه هستش. بعدش هم کیبرد رسکو رو نصب کن و فارسی رو توش اد کن. فوق العاده هستش. اگه میتونی یه هارد ریست کن که مشکل دیر نشون دادن لیست کیبردها هم حل بشه. این عربایزر حجم کمتری اشغال میکنه. اول دو تا فایل رو بیار تو مموری کارتت. بعد first رو اجرا کن. بعد که نصبش تموم شد uninstall کنش. بعد secondv رو اجرا کن

اگر کار نکرد بفرمائین تا بقیه دوستان راهنمایی کنن. سواد ما در همین حده!!

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیما جان
ممنون از زحمتی که بابت پاسخگویی و راهنمائیم کشیدی ولی همینطور که گفتم مشکل من تو نوشتار فارسی یا متن و مسیج نیست.مشکل تو روئت سایتهای فارسیه و همچنین Pdf های فارسی.
به هر حال من کماکان دستبوست هستم و نیازمند کمک و همفکری سایر بزرگواران:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
نیما جان
ممنون از زحمتی که بابت پاسخگویی و راهنمائیم کشیدی ولی همینطور که گفتم مشکل من تو نوشتار فارسی یا متن و مسیج نیست.مشکل تو روئت سایتهای فارسیه و همچنین Pdf های فارسی.
به هر حال من کماکان دستبوست هستم و نیازمند کمک و همفکری سایر بزرگواران:)

informobility رو امتحان کردین؟!
البته در مورد PDF, من بدون فارسی ساز هم PDF فارسی رو میتونستم بخونم:blink:

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
informobility رو امتحان کردین؟!
البته در مورد PDF, من بدون فارسی ساز هم PDF فارسی رو میتونستم بخونم:blink:

عزیز اولا این Informobility رو من نتونستم پیدا کنم بنابر این اگه کسی لینکشو بمن بده (و ترجیحا خودش هم امتحانش کرده و راضی بوده) منو مرید خودش کرده!!!
در مورد Pdf هم میشه بفرمائید از کدوم برنامه استفاده میکنین؟ از برنامه ارجینالی که رو خود ویندوز 5 هستش یا از آکروبات ریدر یا چی؟
ممنون میشم از راهنمائی بیشترتون.تا همین جاش هم دستتون طلا!!!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برای خوندن pdf از adobe reader LE استفاده کنید. عربایزر سایت های فارسی رو برای من بدون مشکل باز می کنه.. از PIE استفاده می کنید یا opera ؟

مشخصات دستگاه خودتون رو هم حتماً ذکر کنید (بهتره در امضاتون بگذارید)

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه بچه هاي خوب اينجا

بعد از مدتي مرخصي كه هيچ كس نفهميد علتش چي بود برگشتيم و تو اين مدت مرخصي از فرصت استفاده كرده و بالاخره گوشي ايميت جمين ار گرفتم و پيشاپيش از تبريكهاتون متشكررررم:rolleyes:

حالا من دو مشكل دارم اولي حالا ميگم دومي بعدا

اولي كه خيلي عجيبه اينه كه صدا از گوشيم بعضي وقتا در نمياد يعني مثلا يك آهنگ پخش مي كنم از گوشي صدايي نمياد و جالب اينه كه ممكنه با يك سافت ريسيت يا چندتا كليك اضافي صداش در بياد و موقتي درست بشه
ضمنا در همون حالي كه صدا قطع مي باشد از هندسفري به خوبي صدا پخش ميشه و بديش اينه كه وقتي صداي گوشي قطع ميشه وقتي كسي هم زنگ مي زنه نه صداي من ميره نه صداي اون مياد يعني گوشي غير قابل استفاده ميشه:(

و جالب اينه كه با يك هارد ريسيت يا سوفت رسيت احتمال داره شانسي صدا وصل بشه

حالا سوال من اينه كه به نظر شما مشكل از رام است؟ يعني نرم افزاريه ؟؟
يا سخت افزارريه؟

راستي يادم رفت اينو هم بگم كه وقتي صداي گوشي قطع باشه در همون حال اگه كسي زنگ بزنه صداي زنگ گوشي بلند ميشه ولي وقتي تماس رو برقرار كنم نه صدا ميره نه مياد

اميدوارم درك كنيد كه اگه خودتون هم بعد از مدتها انتظار يه گوشي بگيريد و اينجوري بشه چقدر دردناكه

ضمنا اين گوشي كمي كاركرده است و گارانتي هم نداره ممنون ميشم اگه كمكم كنيد:hmm:

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
آقايون اين سوال جوابش برام خيلي مهمه
اين گوشي من بعد دوماه مشكل پيدا كرد كه ديگه ويندوزش بالا نيومد. تاقبلش خوب بود. اما ديگه حتي هاردريست هم روش كار نميكرد. بردمش گارانتي اول كه گفت خودم خراب كردم بايد 25تومن بدم كه ندادم. رامش رو دوباره ريخت و داد بهم. اما امروز بازهم همينجوري شد. يعني اينبار با اينكه هيچ برنامه اي روش نريخته بودم ريست كه كردم ديگه ويندوزش بالا نيومد. الآنم كه حتي هاردريست هم نميشه.
مشكل از كجا ميتونه باشه؟ سخت افزاريه يا نرم افزاري؟ اگه بازهم برام درست كنه ممكنه بازم اين مشكل پيش بياد؟
الآن حسابي رفتم تو اين فكر كه كلا گوشيم رو عوض كنم.
با قيمت حدود 500تا600 تومن كدوم پاكت پي سي رو پيشنهاد ميكنين؟ الآن ده روزه كه كلا تعطيل شدم. :(

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همه بچه هاي خوب اينجا

بعد از مدتي مرخصي كه هيچ كس نفهميد علتش چي بود برگشتيم و تو اين مدت مرخصي از فرصت استفاده كرده و بالاخره گوشي ايميت جمين ار گرفتم و پيشاپيش از تبريكهاتون متشكررررم:rolleyes:

حالا من دو مشكل دارم اولي حالا ميگم دومي بعدا

اولي كه خيلي عجيبه اينه كه صدا از گوشيم بعضي وقتا در نمياد يعني مثلا يك آهنگ پخش مي كنم از گوشي صدايي نمياد و جالب اينه كه ممكنه با يك سافت ريسيت يا چندتا كليك اضافي صداش در بياد و موقتي درست بشه
ضمنا در همون حالي كه صدا قطع مي باشد از هندسفري به خوبي صدا پخش ميشه و بديش اينه كه وقتي صداي گوشي قطع ميشه وقتي كسي هم زنگ مي زنه نه صداي من ميره نه صداي اون مياد يعني گوشي غير قابل استفاده ميشه:(

و جالب اينه كه با يك هارد ريسيت يا سوفت رسيت احتمال داره شانسي صدا وصل بشه

حالا سوال من اينه كه به نظر شما مشكل از رام است؟ يعني نرم افزاريه ؟؟
يا سخت افزارريه؟

راستي يادم رفت اينو هم بگم كه وقتي صداي گوشي قطع باشه در همون حال اگه كسي زنگ بزنه صداي زنگ گوشي بلند ميشه ولي وقتي تماس رو برقرار كنم نه صدا ميره نه مياد

اميدوارم درك كنيد كه اگه خودتون هم بعد از مدتها انتظار يه گوشي بگيريد و اينجوري بشه چقدر دردناكه

ضمنا اين گوشي كمي كاركرده است و گارانتي هم نداره ممنون ميشم اگه كمكم كنيد:hmm:

تبریک میگم بهتون دوست عزیز:)

این مشگل از سخت افزار :(یه مدت با همین هارد ریست اینها درست میشه ولی بعد یه مدت اونهم دیگه جواب نمیده:blush:

خود جمین و اس200 از همون اول که آک هستند همچین مشگلی رو دارند من تعجب میکنم شما دست 2 این گوشی رو خریدید:(

و جالب اینجا اینکه کلی در باره این موضوع اینجا بحث شده و بچه ها اختار رو داده بودند:blush::wacko:

ولی مشگلی نیست نهایت شما باید یه 30 -40 تومانی پیدا بشید:(

موفق باشید

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبریک میگم بهتون دوست عزیز:)

این مشگل از سخت افزار :(یه مدت با همین هارد ریست اینها درست میشه ولی بعد یه مدت اونهم دیگه جواب نمیده:blush:

خود جمین و اس200 از همون اول که آک هستند همچین مشگلی رو دارند من تعجب میکنم شما دست 2 این گوشی رو خریدید:(

و جالب اینجا اینکه کلی در باره این موضوع اینجا بحث شده و بچه ها اختار رو داده بودند:blush::wacko:

ولی مشگلی نیست نهایت شما باید یه 30 -40 تومانی پیدا بشید:(

موفق باشید

سلام به بهترين كاربر اين تالار

واقعا ديدن افرادي مثل شما آدم رو وادار مي كنه كه هر روز وقتشو بزاره و به اينجا سر بزنه

ممنون از راهنماييهات

دوست عزيز من 1 ماه دنبال جمين آكككك گشتم پيدا نشد ايم اتفاقي پيدا كردم البته نو هست يك هفته هم باهاش كار نكردن عزيز شما تهران هستيد و دسترسي به همه چيز داريد ما اينجا در غذابيم

مي رم به موبايل فروشي مي گم اقا ايميت جمين دارين؟؟؟
مي گه اين كه گفتي جز نوكيا هست يا سوني اريكسون؟؟؟:lol:
آره عزيز همينم به زور گيرم اومده

در مورد مشكلم هم بايد بگم موقعي كه زنگ مي خوره صداي زنگ واضح و درست پخش مي شه پس چرا مثلا وقتي با مديا پلير اهنگ پخش مي كني صدا نمياد؟؟؟ بابا اينكه بازرش سالمه:(
به نظر شما نرم افزاري نيست؟ با اپديت يا تعويض رام درست نمي شه؟:hmm:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به بهترين كاربر اين تالار

واقعا ديدن افرادي مثل شما آدم رو وادار مي كنه كه هر روز وقتشو بزاره و به اينجا سر بزنه

ممنون از راهنماييهات

دوست عزيز من 1 ماه دنبال جمين آكككك گشتم پيدا نشد ايم اتفاقي پيدا كردم البته نو هست يك هفته هم باهاش كار نكردن عزيز شما تهران هستيد و دسترسي به همه چيز داريد ما اينجا در غذابيم

مي رم به موبايل فروشي مي گم اقا ايميت جمين دارين؟؟؟
مي گه اين كه گفتي جز نوكيا هست يا سوني اريكسون؟؟؟:lol:
آره عزيز همينم به زور گيرم اومده

در مورد مشكلم هم بايد بگم موقعي كه زنگ مي خوره صداي زنگ واضح و درست پخش مي شه پس چرا مثلا وقتي با مديا پلير اهنگ پخش مي كني صدا نمياد؟؟؟ بابا اينكه بازرش سالمه:(
به نظر شما نرم افزاري نيست؟ با اپديت يا تعويض رام درست نمي شه؟:hmm:

نظر لطف شما هست دوست عزیز:)اینجا اساتید و دوستان زیادی هستند که آدم به همشون مدیون:)

از این حرفها بگذریم شما یه برنامه پلیر دیگه رو گوشیتون نصب کنید و با اون تست کنید ببینید باز هم همین مشگل رو دارید یا نه:blush:

موفق باشید:)

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظر لطف شما هست دوست عزیز:)اینجا اساتید و دوستان زیادی هستند که آدم به همشون مدیون:)

از این حرفها بگذریم شما یه برنامه پلیر دیگه رو گوشیتون نصب کنید و با اون تست کنید ببینید باز هم همین مشگل رو دارید یا نه:blush:

موفق باشید:)

دوست عزيز شما با ديگران متفاوتي آخه بعضيا تا به يه جايي رسيدن خودشون رو گم مي كنن ولي شما اون درختي هستي كه هر چي پربارتر ميشه افتاده تر مي شه:blush:

در مورد مشكلم هم متاسفانه صدا كامل قطع ميشه حتي پلير ديگه هم جواب نمي ده و حتي صداي تب كردن روي صفحه هم نمياد:(

به نظر من كه مشكل نرم افزاريه اخه وقتي كسي زنگ مي زنه صداي زنگ به وضوح مياد

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزيز شما با ديگران متفاوتي آخه بعضيا تا به يه جايي رسيدن خودشون رو گم مي كنن ولي شما اون درختي هستي كه هر چي پربارتر ميشه افتاده تر مي شه:blush:

در مورد مشكلم هم متاسفانه صدا كامل قطع ميشه حتي پلير ديگه هم جواب نمي ده و حتي صداي تب كردن روي صفحه هم نمياد:(

به نظر من كه مشكل نرم افزاريه اخه وقتي كسي زنگ مي زنه صداي زنگ به وضوح مياد

شما لطف دارید:)

رام گوشیتو عوض کن ببین کاری از پیش میبری؟؟:blush:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا