روزشماری که 2م مسدود میشه دیگه باز نمی کنند؟سودهای بانک قوامین مورخ 1/7/95 ( حضوری از شعب )
یکساله :
زیر 20 میل ------------- 17 درصد
بالای 20 میل----------- 18 درصد
بالای 50 میل ---------- 20 درصد ( 15+5 )
روزشماری که 2م مسدود میشه دیگه باز نمی کنند؟سودهای بانک قوامین مورخ 1/7/95 ( حضوری از شعب )
یکساله :
نه باز نمیکنند . ولی اونایی که قبلا داشتن گفتند که تا بهمن بیس درصد بهش میدن . بعد بهمن گفتند خبر نداریمروزشماری که 2م مسدود میشه دیگه باز نمی کنند؟
سودهای بانک قوامین مورخ 1/7/95 ( حضوری از شعب )
یکساله :
رفتم حساب باز کردم . 20 درصد یکساله (15+5)اون پنج درصد اضافه رو اول میده ؟ پارسال 24 درصد باز کردم 4 درصد اول داد
بنده امروز حضوری پرسیدم گفتن بالای 150 تومن رو 20 درصد میدن. پول من 60 تومن بود گفتن 18 درصد رو شامل میشیسودهای بانک قوامین مورخ 1/7/95 ( حضوری از شعب )
یکساله :
تا چند روز پیش که همین17%با کف 2میل باز میکردننه باز نمیکنند . ولی اونایی که قبلا داشتن گفتند که تا بهمن بیس درصد بهش میدن . بعد بهمن گفتند خبر نداریم
سلام هنوز هم افتتاح حساب دارن ؟دوستان بانک شهر کوتاه مدت روز شمار برای کف 10 میلیون تومن 20 درصد سود میده
بانک سرمایه هم برای بالای 50 میلیون یکساله بلندمدت 18.5 سود میده
اگر مبلغ پولتون بیش از 10 تومنه تو بانک شهر کوتاه مدت افتتاح کنید و اگر کمتر از 10 تومنه یه کوتاه مدت ایران زمین با سود 18 درصد باز کنید
سلامسلام هنوز هم افتتاح حساب دارن ؟
بانک شهر . خودم تماس گرفتم تایید میشه 20 درصد بالای 10 میلیون .سلام
کدوم بانک ؟
بله عضو شتابه و معتبرم هستبانک شهر . خودم تماس گرفتم تایید میشه 20 درصد بالای 10 میلیون .
چنتا سوال دارم اگه میدونید بگین :
مجوز و عضو شبکه شتاب که هست ؟
این حساب کارت بهت میدذن یا فقط دفترچه ای هست . مرسی
شهر حساب کوتاه مدت نیس صندوق سرمایه گذاریه.دوستان بانک شهر کوتاه مدت روز شمار برای کف 10 میلیون تومن 20 درصد سود میده
بانک سرمایه هم برای بالای 50 میلیون یکساله بلندمدت 18.5 سود میده
اگر مبلغ پولتون بیش از 10 تومنه تو بانک شهر کوتاه مدت افتتاح کنید و اگر کمتر از 10 تومنه یه کوتاه مدت ایران زمین با سود 18 درصد باز کنید
مطمعنی من شعبه اش سوال کردم گفت کوتاه مدته ؟شهر حساب کوتاه مدت نیس صندوق سرمایه گذاریه.
نه کوتاه مدت نیستمطمعنی من شعبه اش سوال کردم گفت کوتاه مدته ؟
من تلفنی از شعبه سوال کردم گفتن کوتاه مدته سودشم به صورت روزشمار واریز میشه و حتی گفتن کارت هم میدیمشهر حساب کوتاه مدت نیس صندوق سرمایه گذاریه.
اسمش صندوق سرمایهگذاری آرمان شهر هستمن تلفنی از شعبه سوال کردم گفتن کوتاه مدته سودشم به صورت روزشمار واریز میشه و حتی گفتن کارت هم میدیم
دیگه از چند و چونش اطلاع دقیقی ندارم
پست های قبلی بخوندوستان برای مبلغ بیش از 20 میلیون
مثلا 20 میلیون 300 هزار تومان
کدام بانک هست که سپرده یک ساله
سود بالای 15 درصد بده
ممنون میشم جواب بدید