linghuchong
مدیر بازنشسته
Marmalade Boy

من هر کاری کردم چيزی نگم ديدم نميشه!
اين کارتون رو خواهر جينی به من معرفی کرد (که واقعاً ممنون:happy: ) و قرار بود spoil ش بکنه ولی من ديگه طاقت نياوردم:blush:. الان يه چيزی حدود 15 قسمت از 76 قسمت اين سريال رو دانلود کردم و بايد بگم يه Hana Yori Dango a ی ديگه هست!
يه کارتون کاملاً دخترونه و شيرين!
از اون کارتون هايی که دوست داری ببيني و تموم نشه!
و Yuu يکی از شخصيت های پسر داستان خيلی زود يکی از فيوريت های من شده!
کلاً فضای اين کارتون شادتر از هانا يوری دانگو هست 
و اما داستان اين سريال:
داستان يه دختر به اسم ميکی هست که يه روزی پدر مادرش بهش ميگن که قراره از هم جدا بشن و خيلی جالبه که با لبخند و رضايت هم اينو عنوان ميکنن.:blink:
معلوم ميشه که تو مسافرتی که رفته بودن هاوايی با يه زوج ديگه آشنا شده بودن و از قضا به صورت ضربدری اين زوج عاشق هم شدن!:lol: شوهر اين عاشق زن اون شده و بالعکس!
ولی چون از طرفی نميخوان که بچه هاشون جدا از پدر يا مادرشون زندگی کنن اين 2 زوج به اين نتيجه رسيدن که يه خونه بزرگ بگيرن و هر 2 خانواده زير يه سقف زندگی کنن!!! :blink::lol:
حالا نکته جالب اينه که اون يکی زوج يه پسر هم سن ميکی دارن به اسمه Yuu يو. يو پسر شوخ و شاد و در عين حال خيلی توداری هست:happy::
حالا در نظر بگيرين اين 2 تا زير يه سقف! که خوب طبيعتاً بايد عاشق هم شن.
همين طور يکی از دوست های قديمی ميکی به اسم گينتا عاشق ميکی هست و نميخواد بزاره که که يو و ميکی به هم برسن!
که عاشق معلم شون هست و يو تو همون قسمت های اولی سريال به اين موضوع پی ميبره!
اگه بخوام در مورد بقيه شخصيت های داستان هم حرف بزنم فکر کنم تا فرداا بايد بگم!:wacko:
در کل کارتون بسيار جالبی هست و از ديدنش لذت ميبرين. اين سری يه OVA هم داره که نيم ساعت بيشتر نيست که ماجرای ديدن ميکی توسط يو رو نشون ميده، قبل از اينکه هم خونه بشن و اينکه چرا يو عاشق ميکی شده بود!:happy:
از ديگر شخصيت های کارتون که فقط به عکس بسنده ميکنم
:
اينم از rating اين کارتون:
Seen in part or in whole by 683 users, rank: #443
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.5267 (Very good-.47), std. dev.: 1.7854, rank: #747
Weighted mean: 7.4604 (Good+.46), rank: #736
Bayesian estimate: 7.45899 (Good+.45), rank: #480
ديدن و شنيدن opening اين کارتون هم خالی از لطف نيست:

و اما داستان اين سريال:
داستان يه دختر به اسم ميکی هست که يه روزی پدر مادرش بهش ميگن که قراره از هم جدا بشن و خيلی جالبه که با لبخند و رضايت هم اينو عنوان ميکنن.:blink:

معلوم ميشه که تو مسافرتی که رفته بودن هاوايی با يه زوج ديگه آشنا شده بودن و از قضا به صورت ضربدری اين زوج عاشق هم شدن!:lol: شوهر اين عاشق زن اون شده و بالعکس!

حالا در نظر بگيرين اين 2 تا زير يه سقف! که خوب طبيعتاً بايد عاشق هم شن.

ولی خوب همه چيز هم به همين راحتی نيست. يو يه دوست دختر قديمی داره به اسم آريمی که به اين راحتی ها دست از سرش بر نميداره :

همين طور يکی از دوست های قديمی ميکی به اسم گينتا عاشق ميکی هست و نميخواد بزاره که که يو و ميکی به هم برسن!

برای اينکه ماجرا جالب تر هم بشه تسوموتو هم ميآد وسط که هم پسر عمه/عمو ی گينتا هست و هم عاشق آريمی!:wacko:

يه ماجرای جالب ديگه مربوط به دوست ميکی ، ميئکو هست :

که عاشق معلم شون هست و يو تو همون قسمت های اولی سريال به اين موضوع پی ميبره!

اگه بخوام در مورد بقيه شخصيت های داستان هم حرف بزنم فکر کنم تا فرداا بايد بگم!:wacko:
از ديگر شخصيت های کارتون که فقط به عکس بسنده ميکنم

اينم از rating اين کارتون:
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.5267 (Very good-.47), std. dev.: 1.7854, rank: #747
Weighted mean: 7.4604 (Good+.46), rank: #736
Bayesian estimate: 7.45899 (Good+.45), rank: #480

ديدن و شنيدن opening اين کارتون هم خالی از لطف نيست:
و سريال تايوانی که از روی اين مانگا ساخته شده:

کسايی که meteor garden رو ديدن ميتونن F4 رو شناسايی کنن 
ديدن اين کارتون به همه دختر ها توصيه ميشه
و البته پسر های با احساس!!!
ديدن اين کارتون به همه دختر ها توصيه ميشه