linghuchong
مدیر بازنشسته
بابک:
ميگم آخر سر چه بلايی سر گارا ميآد؟:f34r: الان که کار تموم شد يعنی ميميره؟ :blink:
بابک:
ميگم آخر سر چه بلايی سر گارا ميآد؟:f34r: الان که کار تموم شد يعنی ميميره؟ :blink:
نه يه همچين چيزی با يه همچين اسمی نداريم،:blink: احتمال داره منظورشون basilisk باشه!:blink: ببينين اينه؟
lol من يه spoil جانانه از شما ميخوام! نميدونم 2 تا dvd سهميه تون رو گرفتين يا نه؟ اگه نگرفتين ، که بگيرين اگه گرفتين من spoil ميخوام.خواهر شديد متقاضي تراست ممبر شدنم take my hand and lead me in to lights of anime(چقدر عارفانه شد)
آهاراستي خواهر چقدر تند تند آواتور عوض مي كني تا مياي يكيشونو بشناسي سريع يكي ديگه رو ميكني فكر بقيه هم باش (لحنم خيلي خشنه!!)
راستی بچه ها من يه ساله که تو PT عضو شدم ... :happy:
من دیشب موفق شدم 1 آقای ژاپنی رو ملاقات کنم.:lol:و البته 1 مقداری هم صحبت کردیم:blinkبه زبان بین المللی)
ولی خیلی کار سختی بود.نمیدونم تا حالا با 1 ژاپنی سر و کار داشتین یا نه؟
خیلی آدمهای یخی هستن.
اصلا علاقه ای به مکالمه ندارن بنابراین شما باید شروع به حرف زدن بکنید و البته جوابهایی که میگیرین خیلی کوتاه هستن.:f34r::f34r:
...
به هر حال من تونستم یکی از مشکلاتم رو حل کنم:happy:
اونم فرق دونو با ساما بود
اما جواب:
اگه داشته باشیم.
mahsa nini
موقع نوشتن اینجوری مینویسیم
mahsa dono
این یعنی سر کار خانم مهسا ....(این خیلی رسمی هستش)
اما موقع حرف زدن میتونی بگی
ninio san
یعنی نی نی جون(این خودمونیه)
البته فکر کنم واسه من
ninio sama درست تر باشه.
نه؟
کمک؟
nini-chan
//
- بعضی وقتا ( با بعضی اسم ها ) ميشه بجای chan گفت چين ( chin يا ちん ) يا حتی چی ( chi يا ち ) که هم خودمونی تر از chan ه هم خيلی دوستانست هم يجورايی دخترونه... دخترايی که با هم دوست صميمی هستن "ميتونن" اينطوری همديگرو صدا کنن و معمولا پسرا همچين کاری نميکنن ( هر چند خيلی به اين اسم نمياد، ولی nini-chin يعنی "نی نی جون" يا "نی نی خانومی"... گفتم يجورايی دخترونست )
--------------------------------
- وقتی هم اسم کوچيک کسی رو خالی خالی بگيم که ديگه خيلی خودمونی و صميمانه ميشه و معمولا آدم بجز خواهر و برادر هم سن يا کوچيک تر، "دوست پسر" يا "دوست دختر" يا همسرش کسی رو اينطوری صدا نميکنه...
( دلتونم هم صابون نزنين، واسه اين يکی "مثال" نميارم)
--------------------------------------
البته باز هم از اين جور پسوند ها دارن ولی من ديگه بقيشو خوب بلد نيستم...
خب ديگه بچه ها زنگ تفريحه، برين بذارين استاد استراحت کنه
lol من يه spoil جانانه از شما ميخوام! نميدونم 2 تا dvd سهميه تون رو گرفتين يا نه؟ اگه نگرفتين ، که بگيرين اگه گرفتين من spoil ميخوام.
راستش من اصلاً نميبينم که بچه های جديد هيچ فعاليتی تو ضمينه معرفی انيميشن ها که اصل اين تاپيک هست بکنن.:blink: يادش بخير وقتی بچه های قديمی که الان ديگه نيستن، اينجا بودن روزی حداقل يه spoil داشتيم کلی بحث های داغ، ...
راستی بچه ها بگين چی؟ امروز ويزام اومد! رفتنی شدم. اينبار قول ميدم بيشتر عکس بگيرم! يه شيرينی ديگه هم حاضرم بدم.:lol:
خوب من ديگه دارم بيهوش ميشم. فعلاً تا فردا
راستش من اصلاً نميبينم که بچه های جديد هيچ فعاليتی تو ضمينه معرفی انيميشن ها که اصل اين تاپيک هست بکنن.:blink: يادش بخير وقتی بچه های قديمی که الان ديگه نيستن، اينجا بودن روزی حداقل يه spoil داشتيم کلی بحث های داغ، ...
lol من يه spoil جانانه از شما ميخوام! نميدونم 2 تا dvd سهميه تون رو گرفتين يا نه؟ اگه نگرفتين ، که بگيرين اگه گرفتين من spoil ميخوام.
راستش من اصلاً نميبينم که بچه های جديد هيچ فعاليتی تو ضمينه معرفی انيميشن ها که اصل اين تاپيک هست بکنن.:blink: يادش بخير وقتی بچه های قديمی که الان ديگه نيستن، .........
راستی بچه ها من يه ساله که تو PT عضو شدم ... :happy: