amaranth
Registered User
سلام!
برادر دنیل 1000 پسته شد
به هر حال تبریک میگم و امیدوارم که همیشه پایدار باشی ---> هم در اینجا هم در اونجا
----------------------------
تولد جناب atashpareh هم مبارک!
فقط نمی دونم چرا ساب تایتل های گرویتیشن اینقدر گنده هستن تا بالای تصویر ..یعنی تمام صفحه رو اشغال می کنن.
طبق تاریخ کینشنشون(هوداری انقلاب میجی!) موفق شدن ژاپنو ظرف بیست و سه سال به اندازه سیصد سال توسعه بدن 1910یعنی دوسال قبل از مرگ امپراطور شاعر مسلک میجی ثبت نام ابتدایی در ژاپن به 98% در صد رسیدو...
راستی دیدن inuyasha رو شروع کردم!
برادر دنیل 1000 پسته شد--> اینو پسته نخونینا ؛ پسته بخونین:blink:
به هر حال تبریک میگم و امیدوارم که همیشه پایدار باشی ---> هم در اینجا هم در اونجا
1000 پسته (شایدم فندقه) شدن دنیل مبارک..
مرسی ....منم 1000 پسته شدنه هرمی عزیز رو تبریک میگم، انشالله زئوس 2 تا بال هم به پشتت بچسبونه:happy:
در راستای آمار گیری و ایجاد سیستم Rating برای انیمه ها ، از همه درخواست میشود تا شماره 1-5 بسته به علاقه فرد نسبت به انیمه رو جلوی سطر خالی در انیمه لیست بخش بنویسند و برا من بفرستند ( البته فقط به انیمه هایی که دیدید نمره بدید )
دنی کجایی ؟؟؟
در راستای آمار گیری و ایجاد سیستم Rating برای انیمه ها ، از همه درخواست میشود تا شماره 1-5 بسته به علاقه فرد نسبت به انیمه رو جلوی سطر خالی در انیمه لیست بخش بنویسند و برا من بفرستند ( البته فقط به انیمه هایی که دیدید نمره بدید )
دنی کجایی ؟؟؟
فعلا
داداش من كه هنوز تازهكارم . 4 تا دونه انيمه بيشتر نديدم چي كار كنم؟
همين انيمه هايي كه دان مي كنم و ريتينگ كنم؟
هر انیمه ای که تو لیست انیمه ها هست و دیدیش رو ریتش بنویس و بفرست:happy:
ندیدی هم مشکلی نیست، هر وقت دیدی بفرست :lol:
ممنون، دستتون درد نکنه :happy:با اجازه همه ی اساتید.........:blush:قسمت دوم castle in the sky
مرسی ....
اونجا کجاست؟! :blink:
ميگم ساحل، ين ين تموم کردتش يا اينکه در حال دان هست؟! فکر ميکنی تا 2 ماه ديگه تموم شه؟! صبر کنم تا مسافرم داره بر ميگرده که برام بياره!معرفی یه سریال خیلی قشنگ که ین ین عزیزم برام فرستاده(البته فقط 2 اپیزودشو)
ببينم من جلوی ليست خودم rate بدم يا جلوی ليست شماها؟!:lol:در راستای آمار گیری و ایجاد سیستم Rating برای انیمه ها ، از همه درخواست میشود تا شماره 1-5 بسته به علاقه فرد نسبت به انیمه رو جلوی سطر خالی در انیمه لیست بخش بنویسند و برا من بفرستند ( البته فقط به انیمه هایی که دیدید نمره بدید )
آره ديگه اين يکی بمونه برايه دفعه بعد تورو خدا. رحم کنين، slayers دقيقاً 28.5 گيکه!!!:blink: رحم....راستی خواهر کی قراره سری Slayers رو بفرستی؟؟؟ دفعه بعد؟؟؟
آخه من اينقدر ديدم که ديگه يا قاطی ميکنم يا يادم نميمونه!:wacko: الان هر چی نگاش ميکنم به نظرم آشناست ولی يادم نميآد. راهنمايی؟!همچنین در بخش شناسایی عکسها ، یک عکس گزاشتم که گفتم سریع میگی مال کدوم بود، شما که انیمه شو دیدی چرا؟!؟!؟
کار بسيار پسنديده اي داری ميکنی! يادت نره نظر بدی!ولی حواست باشه چه نظری داری ميدی چون ممکنه ترور شی!راستی دیدن inuyasha رو شروع کردم!