AliMH
Registered User
- نوشتهها
- 770
- لایکها
- 1
خوب سلام به همگی
ببينم امشب ميرسم جواب پست همگی رو بدم يا نه؟
-------------------
قبل از اون جا داره از همه بچه هايی که دارن زحمت ميکشن و دانلود کارتون ها رو به عهده گرفتن قدردانی کنيم. :happy: خيلی وقت بود ميخواستم تشکر کنم ولی يا يادم ميرفت يا وقت نميشد، ...:wacko:
به هر جهت از همه اين عزيزان ممنون و سپاسگزارم
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1061556&postcount=1
Arigato :happy:
فريدا من خودم به شخصه از روي علاقه هست كه دارم دان مي كنم و فكر مي كنم تمام بچه هاي اينجا هم همين طور باشند. اين من هستم كه بايد از شما و پي تي تشكر كنم چرا كه واقعا جمع دوستانه اي ايجاد كرده ايد كه به سرعت به آن علاقه مند مي شي. البته علاقه اكثر بچه ها از قبل بوده ولي اينجا كه اومدند بيشتر شده و شخص شما بشترين علت رو داشتيد. جا داره همين جا از شما تشكر بكنم واقعا با اون روحيه شاد و دوستاشتني كه جو اينجا رو كاملا جو متفاوتي كرده ايد و باعث شديد كه اين بخش به حيات خودش ادامه بده و هر روز با پست هاي خودتون هر چه قدر هم كوتاه يا بلند بچه ها رو مي كشونيد مياريد تشكر كنم. قبلا هم گفتم اگه شما نبوديد و اداره اين بخش هم به دست پسر بود به سرعت اين جو تبديل به يه جو خشك مي شد چرا كه پسر ها واقعا بلد نيستند زياد رابطه بلندمدت برقرار كنند .
در هر صورت از تمام زحمات شما تشكر كنم. من كاري كه مي كنم فقط براي خودم هست ولي كاري كه شما مي كنيد براي همه هست.