چه بد.یعنی تنها راه تراست ممبر شدن فعالیت تو این تاپیکه؟!میدونم اینجا تاپیک اصلیه اما پس تاپیکهای دیگه چی؟؟اخه من چطور spoilبذارم.
--------------------------------------
من:اخه من چطوری تو فاصله 3 هفته مونده به کنکور dvdسفارش بدم.بعد بشینم ببینمشون و بعدم بیام spoil بذارم؟؟(البته ببخشید گفتم کنکور و یاد درسها تون انداختمتون.بخدا میدونم شما هم به اندازه من شایدهم بیشتر!گرفتاری دارین.اما چه کنم مجبور شدم بگم.)
---------------------------
من:
حکایت انیمیشن خریدن من
میرسم به ویدئو کلوپ میخوام چندتا انیمیشن بخرم.درو باز میکنم و میرم تو.
من:سلام.
فروشنده:سلام.بفرمایید؟!
نگاهی به مغازه میکنم.به جز من و فروشنده دو نفر دیگه هم تو مغازن.
من:انیمیشن میخواستم.......
//
حالا با این شرایط من چطورspoil بذارم؟؟
-------------------------------------------------
راستی خواهر فریدا سالگرد عضویتتون مبارک.:blush:
خوب دیدم حرفی نزنم میترکم گفتم یه چیزی هم ما بگیم
در مورد راه های تراست ممبر شدن ، حتما که نباید اسپویل کنی ، یه سر بزن به تاپیک راهنما اونجا نوشته چطوریاست. این فقط یکی از راههاست ( و همچنین لذت بخشترین راه که من ترجیح دادم از همین راه تزاست ممبر بشم:lol
---------------------------
شما همون فیلم ببینی بد نیست ، مثلا فیلم کنشین که همه جا موجود هستش ( اعتماد و خیانت) و یا فیلمهای سری 3 گانه میازاکی رو ببین و یاSteamboy و ... حداقل بیا فیلمهای سری Final Fantasy رو اسپویل کن (نگو اونارو ندیدی:blink::blink::wacko حتما که نباید سریال باشه که
---------------------------------
اینو روزانه یه 5-10 باری اطرافیان به من میگن : " پسر تو خجالت نمیکشی ، با این همه مشغله نشستی کارتون میبینی" بهشون زیاد فکر نکن ، اینجا فکر کنم همه همینجوریم
----------------------------------
اینیکی تایید میشه ، فریدا - هانشی سالگرد عضویتتون مبارک ، من شیرینی میخوام خودشم هر سالگردی بدون کیک نمیشه که :lol: