linghuchong
مدیر بازنشسته
ممنون دستت درد نکنه!خواهر جان اين يكي هيچ مشكلي توي windows نداره... خودم نشستم بازيهاشو دستچين كردم...از 2800 تا بازي 20-30 تا به درد بخورش رو گذاشتم توش... فقط زود دان كنيد كه expire نشه...
ممنون دستت درد نکنه!خواهر جان اين يكي هيچ مشكلي توي windows نداره... خودم نشستم بازيهاشو دستچين كردم...از 2800 تا بازي 20-30 تا به درد بخورش رو گذاشتم توش... فقط زود دان كنيد كه expire نشه...
بهر حال یا به هر حالچون بحر حال نمیتونستم کاری انجام بدم، که امیدوارم ببخشید مخصوصا اقای Smiley
کار سختيه اونم برای تک تک کارتون هاخواهر فریدا کجایی :f34r: بیا یه نظری هم تو بده:happy:
ميگم حالا تو چرا گير دادی به غلط املايی های ما!:blink::blink::blink: خودت هم که دست کمی از ماها نداری!بهر حال یا به هر حال![]()
شماها چتون شده, همتون غلط املایی دارید اخیرا![]()
![]()
نه اين خيلی کم بود، برای اين کارتون کم گفتی:blink:
، اضافه کن بهش
![]()
کار سختيه اونم برای تک تک کارتون ها:f34r:، بعدش چند نفر رأی بدن که از نظر آماری سيمور بهش ايراد نگيره!!!
ولی اگه حال و حوصله اش رو داری چرا که نه؟!![]()
من درسته اول ابتدایی تقلب زیاد میکردم , ولی دیگه غلط املایی اینجا ندارم!![]()
در یک محیط علمی فرهنگی هنری اموزشی سرگرمی ادبی تاریخی دارید برو و بیا میکنید بعد اینهمه غلط املایی![]()
تازه یه چیزی هم طلبکار میشید![]()
کی میاد رو فیلم لوگو بزاره اخه :blink: یه چیزی همینطوری میپرونید
میدونید چقدر وقت گیر هست این کار ؟؟ تازه درباره سریال صحبت میکنیم نه فیلم , که هر سریال معمولا 20-24 تا اپیسود داره :blink:و کلی سیژن !
ليست کارتون های بچه های تازه وارد!من چیو وارد نکردم؟ الان باید چیزی رو وارد کنم آیا؟!! http://*****************/confused-smiley-17435.gif
شخصيت محبوب خودمم هست :wub:خواهشا به شخصیت مورد علاقه من تهمت ناروا نزن![]()
من درسته اول ابتدایی تقلب زیاد میکردم , ولی دیگه غلط املایی اینجا ندارم!![]()
در یک محیط علمی فرهنگی هنری اموزشی سرگرمی ادبی تاریخی دارید برو و بیا میکنید بعد اینهمه غلط املایی![]()
ميگم هنوز لغت "لوس" رو که فراموش نکردی؟من درسته اول ابتدایی تقلب زیاد میکردم , ولی دیگه غلط املایی اینجا ندارم!![]()
البته می بخشیدا، جسارته ولی اگه خیلی بخوایم دقیق بشیم --->اموزشی؟؟؟ :blink: ---> آموزشی
و اینهمه--> این همه![]()
![]()
وسط فصل دوش هستم هنوز به اينجاها نکشيده!:blink: ولی تو اينکه گذشته فای چقدر ميتونه تأثير بزاره هيچ شکی نداشتم.مثلا شما میدونستید که تو این انیمه ما 2 تا شوران داریم؟:f34r: و یا اینکه گزشته Fai چقدر در داستان تاثیر داره و Fai بعدها به خوناشام تبدیل میشه؟واقعا داستان خیلی پیچیده شده:wacko:
وسط فصل دوش هستم هنوز به اينجاها نکشيده!:blink: ولی تو اينکه گذشته فای چقدر ميتونه تأثير بزاره هيچ شکی نداشتم.خداييش هم از همه شخصيت ها با حال تر شخصيت فای هست!
ولی خون ...![]()
![]()
:lol::lol::lol:فکر نکنم کسی جرات داشته باشه ملکمونو بگیره!اونوقت تمام اهالی سرزمین انیمه ها قیام میکنن!:happy::lol:
يه فيلم هم داشت اون رو هم دان کردم ولی هنوز نديدم!فکر نکنم تو سیزن 2 اینارو ببینیدچون قراره تو سیزن 3 اینا پخش بشه(فکر میکنم البته
)
ولی فای بخاطر اینکه یکی از چشمهاش توسط "شوران کولون" خورده شده تقریبا مرده بود که یوکا گفت باید خوناشام بشه تا زنده بمونه و جالب اینجاست که فقط میتونه خون کاروگانه رو بخوره
اميد که هستپس اميدي به پيدا كردنش نيست؟![]()
يه فيلم هم داشت اون رو هم دان کردم ولی هنوز نديدم!
ولی وای خيلی جالب بود!:lol: فقط کاروگانه!!! :lol::lol::lol: البته کلمپ خيلی دوست دارن يه جو shounen ai اي تو کارتون هاشون بوجود بيارن!:blink: از X گرفته تا XXXHolic و ...![]()
خوب من يه چيزی حدود 20 قسمت از slam dunk رو ديدم. قشنگهولی يه ايراد بزرگ بهش وارده!
تا اينجاا همش صحبت از بسکتباله!:blink: هيچ شخصيت پردازی اي نشده!
گذشته اينا، آينده اينا، ... :blink:
کاکاشی عزيز، توضيح؟![]()