BraveKnight
Registered User
سلام
کسی سری کامل Patt & Matt رو داره؟!
ممنون
ممنون
دنی تو ليست وارد نکرده اهيانن کسی پت و مت رو نداره؟ من بزنم از روش؟
هر چقدر هم که ارتقاء پیدا کنم ، هنوزم کوچیک خواهر فریدا و دنی (که اونقدر بهش ارادت دارم که هرمی صداش میکنم ) و دیگر دوستان و اساتید هستم
حالا اگه بتونم میخوام شروع کنم به اسپویل انیمه ها یی که دیدم ولی تو Index تاپیک نبودند . پیش اومده که از ایندکس اطلاعات خوبی راجب یک انیمه بدست آوردم ) فکر کنم اگه در مورد انیمه های توی لیست ، اسپویل هایی بشه برای بیشتر کاربران تازه وارد خوب باشه
همچنین میخوام پیشنهاد بدم که در ایندکس در جلوی اسم هر انیمه ، Rate اون انیمه ( یعنی تعداد ستاره های اون ، مثل Rate تاپیک) گزاشته بشه
naruto رو خوده بچه ها دارن ميگيرن، من نميفرستم. فقط بگين اگه ova و فيلم 3 رو نگرفتين من براتون بفرستم.
بچه ها واقعاً نظرتون در مورد اين لباس چيه؟ :lol:وای که من اينقدر خنديدم که دل درد گرفتم!:lol::lol::lol:
تقصير اينه بيشتر:lol::
آخه خواهر اگرم بخوام ببینم آقا دنی گفتند یک ماه دیگه ، من که تا اون موقع مردم. با اون لیستی هم که دادم فکر کنم کلی طول بکشه همرو ببینیم. شما بیاید یه دست مرحمتی به سر ما بکشید آقا دنی رو راضی کنید ما از خماری این انیمه ها در بیایم
فک کنم یکی داشت پشت سر من حرف میزد
یه چند وقت بود از این اسمایلیه استفاده نکرده بودمخوگشکله نه
دني در خطر
با توجه به اظهارات اخير سدار ذوالفقاري كه در مرحله پنجم طرح امنيت اجتماعي به منابع ارسال سي دي حمله مي كننن به دني لرد سياه و شينوبي توصيه مي شه فعلا برن قايم شدن يا حداقل سيدياشونو يه جاي امن قايم كنن تا اگه خودشونو گرفتن دي وي ديا چيزيش نشه!
دوستان
انيمه كنشين رو كي به من ميده؟
بابا رحم کن تازه دو هفته پیش برات کارتون فرستادم. کلا منطقی اینه که یه فاصله ای بین سفارش ها باشه .
توزیع کننده های جدید که شروع به کار کنن سفارشتو می سپرم بهشون
یه چند هفته اگه صبر کنید توزیع کننده های جدید مشخص میشن و شما هم به کنشین می رسین
آقا دنيل من فرداي اون روزي كه فرستاديد همه رو ديدم، 50 قسمت گاندم سيد رو تو 19 ساعت ديدم بدون اينكه بخوابم. :blink:
روز تموم شد . بقيه هم كه تعريفي نداشتند.
چند هفته كه من ديگه وسط امتحانام هستم :weird::stun:hno:
مخلصیم بابک جان
--------------------------------------------
خیلی کار خوبی می کنی فقط Ergo Proxy رو اسپویل نکن چون نذر کردم خودم اسپویلش کنم
-----------------------------
Rate از دید کی؟ مثلا ANN یا نظرات بچه های خودمون؟
پايان عمر ايدي برادر شيان نزديكه!
فرقی نميکنه، يه نفر بزنه ديگه! مگه شماها با هم تعارف دارين؟ :lol:
من هم مثل تو بودم و برای مثال 11 تا DVD رو تو یه هفته تموم میکردم:wacko::f34r: ولی یه پیشنهاد برادرانه بهت میکنم که بهتره هر هفته یکی از عنوانها رو تموم کنی نه مثل من هر روز چون کلا آدمو از کار و زندگی میندازه که اصلا چیزه خوبی نیست
سلام
ممنون
آقا دنيل من فرداي اون روزي كه فرستاديد همه رو ديدم، 50 قسمت گاندم سيد رو تو 19 ساعت ديدم بدون اينكه بخوابم. :blink:
سلام هرمی:happy:
چاکریم
Ok پس Ergo Proxy سپردم به تو:lol:
فکر کنم بهتره از دید یه گروه 4-5 نفره کارشناس از این لحاظ باشه(یعنی بچه های خودمون)
خوب باشه.من با اجازه بچه ها علی الخصوص خواشان عزیز تاپیکو میزنم تا وقت بیشتر از این تلف نشه...
پ.ن.2.چیزه.اهم..به من تبریک بگین !امروز بعد از 1 ماه که 13 قسمت اول BLOOD رو دیده بودم موفق به دیدن 2 قسمت بعدیشم شدم!!!
واقعا جای تبریک گفتن نداره؟!!!
هيچ وقت يادم نميره که يه روز و نيم يه بدون وقفه elfen lied تماشا کردم و بعد تازه فهميدم چه غلطی کردم :f34r: ( تازه بگذريم از اينکه از "آخرش" اصلا خوشم نيومد :hmm: ... )
راستی تا يادم نرفته 50 مين post مو به خودم تبريک بگم : omedetou ore
تو هم عین خودمی برادر:happy: ولی پیشنهاد میکنم خودتو با انیمه سرگرم نکنی
من هم مثل تو بودم و برای مثال 11 تا DVD رو تو یه هفته تموم میکردم:wacko::f34r: ولی یه پیشنهاد برادرانه بهت میکنم که بهتره هر هفته یکی از عنوانها رو تموم کنی نه مثل من هر روز چون کلا آدمو از کار و زندگی میندازه که اصلا چیزه خوبی نیست
:blink::wacko:
دني در خطر
با توجه به اظهارات اخير سدار ذوالفقاري كه در مرحله پنجم طرح امنيت اجتماعي به منابع ارسال سي دي حمله مي كننن به دني لرد سياه و شينوبي توصيه مي شه فعلا برن قايم شدن يا حداقل سيدياشونو يه جاي امن قايم كنن تا اگه خودشونو گرفتن .......!
سلام بابک. خوبی؟
مرسی بابت ergo
این مساله ریتینگ که میگی در کل فکر خوبیه، ولی مساله اینه که تعداد کارتون ها خیلی زیاده و خیلی هاشو بیشتر بچه ها ندیدن. و مساله دیگه اینکه چطوری میخوایم ریتینگ تعیین کنیم؟ مثلا به هر کس بگیم ریت کارتون هایی که دیده رو توی لیست مشخص کنه و لیستو آپ کنه و آخر سر یه نفر نتایج رو جمع بندی کنه؟
میشه البته ... فقط یکی باید داوطلب این امر خطیر بشه
آخه برادر كاكاشي من اگه اونطور كار كنم تو طول هفته هي فكر مي كنم كه مي خواد قسمت بعديش چي بشه :eh:
ديگه يه دفه وقت ميزارم خلاص
مثلا همين Claymore اا من دق دل مي كنم تا قسمت بعديش مياد :wacko:
مام كه مثل معتاد ها شديم يه مدتي مواد نرسه نمي تونيم آروم بمونيم:weird:.
البته فعلا بيكار شدم قبلا خيلي سرم شلوغ بود ولي ديگه همه كار هارو بيخيال شدم يه مدتي تو استراحت هستم
براي همين هست كه خوره بازي در ميارم چون مي ترسم دوباره سرم شلوغ بشه كه اون موقع هست كه :f34r:
black catبه نقل از Daneel Olivaw :روزبه این آواتارت مال کدوم کارتونه؟
تاپیک جدید مبارک
Ooops!جای تبریک که داره
ولی هنوز مونده به من برسی . 3 قسمت آخرشو با فاصله زمانی 3-4 ماه دیدم
میگم خیلی وقته از متین خبری نیست:blink: کجاست؟ زنده است؟
دني در خطر
با توجه به اظهارات اخير سدار ذوالفقاري كه در مرحله پنجم طرح امنيت اجتماعي به منابع ارسال سي دي حمله مي كننن به دني لرد سياه و شينوبي توصيه مي شه فعلا برن قايم شدن يا حداقل سيدياشونو يه جاي امن قايم كنن تا اگه خودشونو گرفتن دي وي ديا چيزيش نشه!اينهمه گفتم فقطبه ما تراست تا سريال و انيميشن بدين! (اصلا مگه يوزر به باحالي برادر شيانم پيدا مي شه!)اينا منابعشون مخبراي محلين!بين يوزرا هم همه جور يوزر پيدا مي شه ما يكي داشتيم تو جواهر از ركس سريالو گرفت بعد اومد به حساب همه بچه هاي تاپيك رسيد!
راستي به نظرتون ممكنه اينترپل ملكمونو بگيره!
من اناری را می کنم دانه، به دل می گویم:
خوب بود این مردم، دانه های دلشان پیدا بود.
می پرد در چشمم آب انار : اشک می ریزم ...
واقعاً فکر نميکنم کسی باشه که از اين بازی خاطره نداشته باشه!:happy: من هميشه با برادرم بازی ميکردم هميشه هم هواپيمای سفيد من بودم و سياهه برادرم. دو نفری خيلی کيف ميداد. مخصوصاً جاهايی که خيلی باريک بود يا اون آخراش که اگه پول رو ميزدين يه جون ديگه ميگرفتين ... يادش بخير ...
راستی برادر من چند سال پيش هم يه فايل از اين بازی ها پيدا کردم ولی تحت داس بودن خلاسه نسبش کردم ولی چشمت روز بد نبينه همه کامپيوتر رو بهم ريخت.:wacko:
اول که دستت داد نکنه فايل هنوز کار ميکنه. دوم اينکه اين تحت windows هست يا نه همون داسه؟! خودت مشگلی باهاش نداشتی؟
black cat
:wacko: