amir21
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 325
- لایکها
- 0
ارتباط بین سری های Gundam که تا به حال اکران شده اند.
برای همه اونایی که این سری رو تا حال دیدند پیشنهاد می دم این تصویر رو ببینند جالب هست.
اخ ادم سرش گیج میره :wacko:
ارتباط بین سری های Gundam که تا به حال اکران شده اند.
برای همه اونایی که این سری رو تا حال دیدند پیشنهاد می دم این تصویر رو ببینند جالب هست.
بچه ها واقعاً نظرتون در مورد اين لباس چيه؟ :lol:وای که من اينقدر خنديدم که دل درد گرفتم!:lol::lol::lol:
راستی این امتحانای دانشگاه و پروژهاش پدره ما رو درآورده من یه روز نبودم چقدر پست زده شده:wacko:
بچه ها خیلی فعالندآآآآآآآآ
:blink::f34r: یجوری داستانش آدم رو قلقلک میده که بشینه نگاه کنه
هر کی claymore نميبينه نصف عمرش بر فناست ...
بچه ها واقعاً نظرتون در مورد اين لباس چيه؟ :lol:وای که من اينقدر خنديدم که دل درد گرفتم!:lol::lol::lol:
آه ... اون pm ... سر درد نگرفتی اونو خوندی؟ :lol: ميگم ولی خوب شد شرط رو بردم وگرنه مجبور بودم اسممو عوض کنم:wacko: (آخه من اسممو خيلی دوست دارم :happy: ) ولی همه ما خيلی خوشحاليم که تو يه روزی PT رو پيدا کردی و اومدی اينجا!
حالا من هی ميگم بشين بليچ ببين تو بگو نه! همينه ديگه!:lol::lol::lol:فکر کنم طراحش دختر بوده
خواهر فریدا ولی خیلی باحال بود مال کدوم انیمه هست؟
حالا من هی ميگم بشين بليچ ببين تو بگو نه! همينه ديگه!:lol::lol::lol:
دنی دست تنها مونده خيلی سختش شده!:wacko: چون 2 تا از دوستای ديگه مون رفتن مرخصی!:happy:آخه خواهر اگرم بخوام ببینم آقا دنی گفتند یک ماه دیگه ، من که تا اون موقع مردم. با اون لیستی هم که دادم فکر کنم کلی طول بکشه همرو ببینیم. شما بیاید یه دست مرحمتی به سر ما بکشید آقا دنی رو راضی کنید ما از خماری این انیمه ها در بیایم
دستت درد نکنه برادر
خيلی خيلی جالن بود فقط هيچ کدوم از عکس ها رو نميشه ديد!
چون تو کامپيوتر شما load شده از سايت اصلی نشون ميده، از يه کامپيوتر ديگه چک کنين ميبينين که نشون نميده. اينا سايت هايی هستن که اجازه hotlink کردن نميدن. برای من هم خيلی پيش ميآد، بعد روزنه ميآد ميگه باز دزدی کردی!:blink::lol:خواهش می کنم خواهر....
ولی برای من که میان؟!
Aye Aye Captain
نه بابا زياد تقصير اين بنده خدا نبود. تقصير اينه بيشتر:lol::یکی نیست به این اوکاکو بگه حداقل از شمشیرت خجالت بکش
فکر کنم طراحش دختر بوده
خواهر فریدا ولی خیلی باحال بود مال کدوم انیمه هست؟
سلام سلام
به جمع ما خوش اومدين. اميدوارم بهتون خوش بگزره.:happy:
در مورد اسمی که پرسيدين فکر کنم منظورتون کاتون candy candy باشه. اگه منظورتون همينه نه متاسفانه نداريمش.
چون تو کامپيوتر شما load شده از سايت اصلی نشون ميده، از يه کامپيوتر ديگه چک کنين ميبينين که نشون نميده. اينا سايت هايی هستن که اجازه hotlink کردن نميدن. برای من هم خيلی پيش ميآد، بعد روزنه ميآد ميگه باز دزدی کردی!:blink::lol: