• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارتباط بین سری های Gundam که تا به حال اکران شده اند.
برای همه اونایی که این سری رو تا حال دیدند پیشنهاد می دم این تصویر رو ببینند جالب هست.

اخ ادم سرش گیج میره :wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برادر کاکاشی به توضيحات لازم و کافی در مورد اين شخصيت اهتياج مبرم هست!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها واقعاً نظرتون در مورد اين لباس چيه؟ :lol:وای که من اينقدر خنديدم که دل درد گرفتم!:lol::lol::lol:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی این امتحانای دانشگاه و پروژهاش پدره ما رو درآورده من یه روز نبودم چقدر پست زده شده:wacko:
بچه ها خیلی فعالندآآآآآآآآ:p

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
راستی این امتحانای دانشگاه و پروژهاش پدره ما رو درآورده من یه روز نبودم چقدر پست زده شده:wacko:
بچه ها خیلی فعالندآآآآآآآآ:p

آیی گفتید برادر امیر. من یه روز نیومدم اینجا کلی کتک خوردم حالا نمی گم از کی :d
هر روزم بیاید بازم کم میارید:p

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
:blink::f34r: یجوری داستانش آدم رو قلقلک میده که بشینه نگاه کنه;)

هر کی claymore نميبينه نصف عمرش بر فناست ... :cool::D

تایید میشه:thumbsup:
من وقتی که قسمتی ازش تموم میشه اون تیکه آخرشو که پیش نمایش قسمت بعدیش هست و چند بار نگاه می کنم ببینم بعدش چی می خواد بشه.
داستانش و موزیک کاملا مناسب، طراحی شخصیت ها چه از لحاظ داستانی چه گرافیکی، خواهر مهسا پیشنهاد می دم که صبر کنید همش با بیاد تموم شد یه دفه بگیرید آخه اینطوری که من دارم میبنم هر هفته تا هفته بعدش نصفه جون میشم:D:upsided:
راستی این امضا و آواتر منم نمال همین انیمه هست (ته محبوبیت)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها واقعاً نظرتون در مورد اين لباس چيه؟ :lol:وای که من اينقدر خنديدم که دل درد گرفتم!:lol::lol::lol:

فکر کنم طراحش دختر بوده ;)
خواهر فریدا ولی خیلی باحال بود مال کدوم انیمه هست؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
آه ... اون pm ... سر درد نگرفتی اونو خوندی؟ :lol:;) ميگم ولی خوب شد شرط رو بردم وگرنه مجبور بودم اسممو عوض کنم:wacko::p (آخه من اسممو خيلی دوست دارم :happy: ) ولی همه ما خيلی خوشحاليم که تو يه روزی PT رو پيدا کردی و اومدی اينجا!:D:D:D

241.gif

برادر کاکاشی به توضيحات لازم و کافی در مورد اين شخصيت اهتياج مبرم هست!:D

Aye Aye Captain ;)

و اما این زتسو (Zetsu) :happy: :

براتون بگم که زتسو در واقع جاسوس آکاتسوکی هستش و از شهر Hideen Grass هستش. بدنش توسط یه چیز گیاه مانند پوشیده شده و نصف بدنش سیاهه در حالیکه نصف دیگرش سفید هستش و همچنین نیمه های سیاه و سفید از نظر شخصیتی متفاوتند ( چه از نظر گفتاری که نیمه سیاه Katakana استفاده میکنه و نیمه سفید Kanji و Kana و چه از نظر افکار که بعضی اوقات 2 نیمه با هم بحثشون میشه:blink:) خوب این قابلیت رو هم داره که با طبیعت ادغام بشه ( مثلا با درخت) که باعث میشه بتونه بسرعت خودشو به منطقه برسونه و تنها کسیه که در حین بیرون آوردن بیجو از بدن گارا میتونست بدنشو حرکت بده و به جای دیگه ای بره و برای همین دیدبان آکاتسوکی هم میشه بهش گفت. همچنین به شکارچی هم معروفه چون بعد از انجام هر کاری میره و اجساد باقی مونده رو میل میکنه:blink: و صحنه جرم رو پاک میکنه. و یا انگشترهای آعضای مرده رو جمع میکنه و ... :wacko: تنها رابط زتسو ، توبی هستش که بعدا جای ساسوری رو میگیره. جالبه که اعضای آکاتسوکی میان به زتسو راپورت میدن انگار که یه درجه از اونا بالا مقامتر هستش.

laught16.gif
یکی نیست به این اوکاکو بگه حداقل از شمشیرت خجالت بکش ;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
حالا من هی ميگم بشين بليچ ببين تو بگو نه! :cool:همينه ديگه!:lol::lol::lol:

آخه خواهر اگرم بخوام ببینم آقا دنی گفتند یک ماه دیگه ، من که تا اون موقع مردم. با اون لیستی هم که دادم فکر کنم کلی طول بکشه همرو ببینیم. شما بیاید یه دست مرحمتی به سر ما بکشید آقا دنی رو راضی کنید ما از خماری این انیمه ها در بیایم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آخه خواهر اگرم بخوام ببینم آقا دنی گفتند یک ماه دیگه ، من که تا اون موقع مردم. با اون لیستی هم که دادم فکر کنم کلی طول بکشه همرو ببینیم. شما بیاید یه دست مرحمتی به سر ما بکشید آقا دنی رو راضی کنید ما از خماری این انیمه ها در بیایم
دنی دست تنها مونده خيلی سختش شده!:wacko: چون 2 تا از دوستای ديگه مون رفتن مرخصی!:happy:

به هر جهت تا چند روز آينده توزيع کننده های جديدمون معلوم ميشن :D و ايشاا... کارتون ها به زودی به دسته همه ميرسه!;)

بچه ها کسی از لرد سياه خبر نداره؟ خيلی وقته نيستن! نگرانشون شدم ... :(

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
دستت درد نکنه برادر

خيلی خيلی جالن بود فقط هيچ کدوم از عکس ها رو نميشه ديد!

خواهش می کنم خواهر....
ولی برای من که میان؟!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289

آدم یاد فیلم American Beauty می افته که طرف کلنل نیروی دریایی آمریکا است با کلی ادعا و آخرش ** از آب در میاد!! :lol: :lol:
خیلی باحال بود مرسی. :)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهش می کنم خواهر....
ولی برای من که میان؟!
چون تو کامپيوتر شما load شده از سايت اصلی نشون ميده، از يه کامپيوتر ديگه چک کنين ميبينين که نشون نميده.:( اينا سايت هايی هستن که اجازه hotlink کردن نميدن. برای من هم خيلی پيش ميآد، بعد روزنه ميآد ميگه باز دزدی کردی!:blink::p:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

candy55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سلام :D

به جمع ما خوش اومدين. اميدوارم بهتون خوش بگزره.:happy:

در مورد اسمی که پرسيدين فکر کنم منظورتون کاتون candy candy باشه. اگه منظورتون همينه نه متاسفانه نداريمش.:(

4467261a1.jpg

سلام مرسي كه جواب دادين.من به همون اسم مي شناسم شايد همين باشه.اين كارتون رو ده سال پيش ديدم قيافه هاشون تو خاطرم نمونده فقط يادمه خيلي قشنگ بود.پس اميدي به پيدا كردنش نيست؟:(

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
چون تو کامپيوتر شما load شده از سايت اصلی نشون ميده، از يه کامپيوتر ديگه چک کنين ميبينين که نشون نميده.:( اينا سايت هايی هستن که اجازه hotlink کردن نميدن. برای من هم خيلی پيش ميآد، بعد روزنه ميآد ميگه باز دزدی کردی!:blink::p:lol:

فک کنم یکی داشت پشت سر من حرف میزد
2mo15hx.gif

2mo15hx.gif
یه چند وقت بود از این اسمایلیه استفاده نکرده بودم
2mo15hx.gif
خوگشکله نه
sheepsmiley.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خواهر فریدا که نیستند بخش انیمه کلا تعطیله :(